![]() |
|
תוצאות | WWE Monday Night RAW 28.4.2025 - גרסה מובנת להדפסה +- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443) +-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: WWE (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: תוצאות | WWE Monday Night RAW 28.4.2025 (/showthread.php?tid=2983) |
תוצאות | WWE Monday Night RAW 28.4.2025 - lidoradir - 04-29-2025 ![]() סת' רולינס, ברון ברייקר ופול היימן פותחים את התוכנית, רולינס אומר לקהל שהם מסתכלים על המנצח בקרב המרכזי של רסלמניה(תבכו), רולינס אומר שזה קשה בשביל אנשים שעדיין רוצים לתת צ'אנטים ל-CM פאנק או להרים את האצבע באוויר בשביל רומן ריינס. רולינס אומר להם שהם מסתכלים עכשיו על העתיד של העסק. העתיד עובר דרך מישהו אחד... לא פאנק, לא ריינס, לא סינה, לא ג'יי אוסו, לא קודי רודס... העתיד של העסק הזה לצד פול היימן וברון ברייקר... העתיד עובר דרכו. סמי זיין יוצא החוצה, רולינס אומר לו שהוא בטח ראה רסלמניה, זיין עונה שהוא ראה את הקרב המרכזי של רסלמניה(תבכו), זיין אומר לו בתור חבר שמה שהוא רואה בזירה זה חרא, הוא שואל אותו איך שהוא שונה מריינס ופאנק כאשר היימן לצידו. רולינס שואל אותו איך זה לא שונה... זיין אומר לרולינס שעכשיו הוא רואה שאולי הוא היה קנאי... אולי הוא רצה להיות בעמדה שהם היו בה. רולינס אומר שהוא לא פאנק או ריינס, זה החיזיון. זיין אומר שזה צירוף מקרים שהחיזיון לעתיד של החברה הזאת הוא סביב רולינס במרכז. רולינס אומר שהוא האיש הכי טוב לעבודה. זיין אומר שזה צביעות. זיין אומר לו שהוא כל הזמן דיבר על הבלודליין... רולינס אומר לו שזה לא בלודליין. זיין שואל אותו איך זה שונה כאשר יש לו את היימן לידו וכלב בצד השני, זיין אומר שאם ברייקר ימשיך להסתכל עליו ככה הוא יקבל בעיטה לפנים. היימן מרגיע את ברייקר. רולינס אומר לו שהוא יכול להיות איתם או להפוך למטרה, זה לא איום. הוא לא רוצה את זה בשבילו, הוא אומר לו שהיימן יכול למשוך כמה חוטים ולהוציא אותו מראו, זאת הצעה, טובה. רולינס אומר לו לחשוב על זה ולתת לו תשובה עד סוף הערב. ![]() ריה ריפלי ניצחה את רוקסן פרז בפסילה, לקראת סוף הקרב ג'וליה יוצאת החוצה, בהמשך ריה מנסה לתקוף אותה, רוקסן מנסה רולאפ אך ריה מתחמקת, ריה נוגחת ברוקסן ומנסה לתת לה ריפטייד אך ג'וליה נכנסת לזירה ונותנת לה צ'ופ לרגל. רוקסן וג'וליה תוקפות את ריה, אלופת העולם לנשים איו סקיי יוצאת החוצה, איו מנסה לתקוף אותן, רוקסן וג'וליה מצליחות להתגבר עליה, ריה חוזרת לזירה והן נסוגות.. ![]() יום הדין בקלאב האוס. באלור מגיע ומברך את JD מקדונה על החזרה שלו, הוא מדבר איתו איתו בצד ושואל אותו למה הוא לא אמר לו שהוא חוזר. מקדונה אומר לו שהוא סיפר לדומיניק קודם ואז רצה לדבר איתו. ליב שואלת אותם אם הכל בסדר, באלור עונה שכן. מקדונה אומר לבאלור שליב חשבה שזה יהיה רעיון מעולה שהם ילכו על אליפות העולם לזוגות אז היא ארגנה להם קרב נגד הוור ריידרס. באלור אומר להם שבעתיד שיעדכנו אותו. לוגאן פול יוצא לזירה, לוגאן מזכיר לקהל שהוא ניצח את AJ סטיילס ברסלמניה, הוא אומר שהקהל לא מסופק והוא מבין אותם, הם מקנזס סיטי. הם לא יודעים גדולה כאשר היא עומדת לפניהם, הם כל כך מפגרים, הם לא יודעים איך אגדה אמיתי נראית. לוגאן אומר שאגדה אמיתית לא נראית כמו אלוף העולם במשקל כבד ג'יי אוסו, לוגאן אומר שהיה לו שבוע לחשוב על זה, הוא עשה הכל בעסק הזה חוץ מלזכות באליפות עולם. לוגאן אומר לג'יי שיספור את הימים שלו כי יש לו משהו שהוא רוצה. אלוף העולם במשקל כבד ג'יי אוסו יוצא החוצה, ג'יי אומר שאחרי 15 שנה שהוא מנסה לבנות שם לעצמו, סוף סוף הופך לאלוף עולם... שהוא יתן את האליפות שלו ליוטיובר כמו לוגאן פול. ג'יי אומר שהוא ראה את גונת'ר מפרק את אח שלו וגורם לו לדמם, זה הדליק אותו, לא מקבלים את האליפות הזאת, צריך להרוויח אותה והיא שלו. ואם הוא רוצה אותה... שיבוא לקחת... YEET. לוגאן אומר לו שהוא נשמע דפוק, הוא עשה יותר ב-4 שנים ממה שהוא עשה ב-15, כולם יודעים שזה נכון. לוגאן אומר לו הוא יקח את האליפות ממנו ואז הוא יעשה את מה שהוא עושה הכי טוב וזה להתרסק, לדפוק את זה, להפסיד את האליפות בפחות זמן ממה שהוא החזיק באליפות הביניבשתית. לוגאן אומר לו שיהנה מזה כל עוד הוא יכול, לוגאן מסתובב וג'יי מוריד אותו בסופרקיק. ![]() הוור ריידרס ניצחו את פין באלור ו-JD מקדונה, אלופי העולם לזוגות הניו דיי בשולחן השדרנים, לקראת סוף הקרב אייבאר מעיף את באלור על הניו דיי, קרליטו עולה לאפרון אך אריק מפיל אותו, מקדונה תוקף את אריק, השופטת עסוקה בקרליטו, מקדונה עולה לטופ רופ, פנטה מופיע בהפתעה ומפיל אותו. הוור ריידרס מצמידים את מקדונה לניצחון אחרי וור מאשין. פנטה חוגג על שולחן השדרנים מעל באלור ומקדונה, בצד השני פייסאוף בין הוור ריידרס והניו דיי. ![]() סמי זיין ואוטיס בלוקר רום, פול היימן מגיע ומתיישב ליד זיין, אוטיס הולך. היימן אומר לו שהם OG בלודליין, זיין אומר לו שהוא פוצץ את מה שנשאר מזה ברסלמניה. היימן אומר לו שרולינס רואה את עצמו בתור העתיד, ככה הוא רואה את עצמו... וברון ברייקר זה הכלב שלו בכניסה. היימן אומר לו שברייקר דורש קרב נגדו. היימן אומר שהוא ורולינס לא יכולים לסרב כי הוא המפתח לתוכנית שלהם. היימן אומר לזיין שאם הוא יסכים לעבור לסמאקדאון משישי הקרוב כולם מנצחים. הוא דיבר עם פירס ואלדיס ורולינס יעשה לו טובה, אם הוא יקבל את ההצעה הוא יקבל קרב נגד המנצח בקרב בין ג'ון סינה ורנדי אורטון על אליפות ה-WWE. היימן אומר לזיין לחשוב על העתיד שלו. הוא יכול לחיות בעתיד או למות עם העבר. היימן הולך ורואים את ברייקר מחכה לו בכניסה. בקי לינץ' יוצאת לזירה, בקי אומרת שתקפו את ביילי והיא נשארה מחוץ לרסלמניה, בקי אומרת שלא תיהיה תעלומה כי היא עשתה את זה. בקי אומרת שהיא לא האישה הרעה כאן, ביילי תקפה אותה בלי הפסקה מאז 2019 ואפילו פעם אחת לא התנצלה על כך. בקי ממשיכה לרדת על ביילי ואומרת לה שהיא ראתה איך כוכבת גדולה יותר נראית ברסלמניה. בקי עוברת לדבר על ליירה ואלקיריה, היא אומרת שהחברה של האויבת שלה... היא האויבת שלה. היא אומרת שליירה לא הייתה בעסק הזה בלעדיה, היא אמרה עליה שהיא תיהיה העתיד אך כאשר היא הייתה בחוץ היא התחנפה למי שנלחמת נגדה שנים. בקי אומרת שליירה לא הייתה זוכה באליפות זוגות עם ביילי אבל היא התפשרה והיא לוזרית. האלופה הביניבשתית ליירה ואלקיריה יוצאת החוצה, ליירה שואלת אותה אם היא יודעת כמה מתאבקות הזהירו אותה ממנה, ביילי הייתה הראשונה. היא אמרה לה שהיא תדרך על כולן כדי שיהיה לה יתרון אך היא לא הקשיבה לה, היא הייתה תקועה בחלום הזה שהאיריות יזכו באליפות זוגות ברסלמניה. ליירה אומרת שהיא סוף סוף רואה את זה... היא אומרת לבקי שהאשליה שלה מתה, היא תשלם על מה שעשתה לה ולביילי. בקי יוצאת מהזירה. ליירה מזכירה לה שהיא ניצחה אותה בפעם האחרונה שנפגשו וזכתה לה באליפות הנשים של NXT. בקי אומרת שהיא תריב מתי שזה חשוב ולא בקנזס סיטי. ליירה אומרת לה שהיא תפגוש אותה בבאקלאש כי היא בטח תסכים לקרב על האליפות שלה. בקי מסכימה. בקי אומרת שהיא תגרום לאליפות להיות חשובה כמו שגרמה לה להיות ככה. ליירה אומרת שהיא עשתה זאת, היא כבר לא רוצה להיות בקי לינץ' הבאה, היא הולכת להיות בחורה יותר טובה ממנה והיא כבר יודעת שהיא מתאבקת יותר טובה ממנה. בקי ממשיכה לדבר, ליירה בועטת בה מחוץ לזירה, מחזירה אותה פנימה ותוקפת אותה, בקי בורחת והולכת דרך הקהל. ליירה חוגגת באיזור הכניסה, בקי חוזרת בהפתעה מאחוריה ומעיפה אותה. ![]() ניק אלדיס ופנטה מדברים מאחורי הקלעים, הוא אומר לו שהוא מבין מה יום הדין עשו לו שבוע שעבר, הוא מבין שהוא רוצה נקמה והוא לא יתן לו קנס על מה שהיה הערב. הוא אומר לו שהוא קבע לו קרב בשבוע הבא נגד JD מקדונה. צ'אד גייבל ואייבי נייל מופיעים. גייבל אומר לו שהוא גנב ממנו ניצחון בתוכנית הבכורה בנטפליקס... הוא יורד עליו על ההפסד שלו ברסלמניה. גייבל אומר לו שהחלק האהוב עליו ברסלמניה היה לראות את אח שלו מפסיד לאל גרנדה אמריקנו. פנטה בועט בגייבל, הוא אומר לו שזה בשביל אח שלו. משודר סרטון על רוסב. אלופת הנשים של NXT סטפני ואקר ניצחה את אייבי נייל, סטפני הצמידה את אייבי לניצחון אחרי SVB. ![]() ניק אלדיס ו-AJ סטיילס מדברים. אלדיס אומר לו שאם מישהו מסוגל לעשות קאמבק זה הוא... יש לו רשימה ארוכה של יריבים בשבילו. האלוף הביניבשתי דומיניק מיסטריו ואלופות זוגות הנשים של ה-WWE ליב מורגן וראקל רודריגז מופיעים. ליב אומרת לו שהוא תצטרך חופשה כי היא הולכת לצלם סרט גדול, אלדיס מסכים לה ומברך אותה. דומיניק רוצה גם חופש כי הוא אלוף, אלדיס וסטיילס צוחקים. הוא אומר לו שבתור אלוף הוא צריך לעבוד כפול. דומיניק יורד על סטיילס שהוא קרוב לפרישה, סטיילס מאיים על דומיניק, יום הדין הולכים. סטיילס אומר לאלדיס שיש לו רעיון. סמי זיין מאחורי הקלעים, קאריון קרוס מופיע. קרוס אומר לזיין שיש לו החלטה גדולה הערב בתקווה שהוא יקבל את ההחלטה הנכונה. פט מקאפי נעמד על שולחן השדרנים, מקאפי מאתגר את גונת'ר לקרב, ניק אלדיס מסכים ואומר שהקרב יערך בבאקלאש. ![]() סמי זיין מאחורי הקלעים, אלוף העולם במשקל כבד ג'יי אוסו מגיע לדבר איתו. ג'יי אומר לו שהוא בודק אותו כי יש לו החלטה גדולה הערב. ג'יי אומר לו שלא משנה מה הוא יחליט... זה יהיה הכי טוב בשבילו. ג'יי אומר לו שהוא אוהב אותו. הם מתחבקים, זיין מודה לו ואומר שהוא היה צריך לשמוע את זה. זיין הולך, לוגאן פול מופיע בהפתעה ונותן לג'יי נוקאוט פאנץ'. לוגאן אומר לג'יי שזה קארמה... YEET. ג'קי רדמונד מראיינת את אלופת העולם לנשים איו סקיי מאחורי הקלעים. איו אומרת שריה עזרה לה בשבוע שעבר וזה למה היא... ריה ריפלי מופיעה, ריה אומרת לה שהיא לא ביקשה ממנה עזרה. איו אומרת לה שהיה נראה שהיא צריכה עזרה. ריה אומרת לה שהן שוות עכשיו והולכת. סת' רולינס יוצא לזירה, רולינס אומר שהתוכנית כמעט הסתיימה... הוא מזמין את סמי זיין החוצה כדי לדבר על ההחלטה. סמי זיין יוצא החוצה, רולינס אומר לו שהוא מעמיד אותו במצב קשה, הם מכירים הרבה זמן והוא לא רוצה שמשהו רע יקרה לו. הוא מבין שהוא לא אוהב את ברייקר והיימן... אבל הם מכירים 20 שנה, שבוע שעבר הוא ראה את החזרה שלו והחגיגה בזירה לצד ג'יי אוסו כי הם חברים. הוא חשב שזה מה שיקרה ביניהם הערב. רולינס אומר לו שהוא, ברייקר והיימן זה העתיד הכי טוב ל-WWE, הלוואי והיה לו מישהו אחר להאמין בו... אבל אין. זה שהוא לא מאמין בו זה כואב. זה עסקים. רולינס אומר לזיין שבשבילו הוא אחד מהחברים האמיתיים שלו, שהילדה שלו נולדה הוא היה אחד מהראשונים שהוא התקשר אליו. הוא נתן לו עצות ועל זה הוא תמיד יודה לו. רולינס רוצה להחזיר את הטובה ולתת לו עצה שתציל לו את החיים... שיקח את הדרך החוצה כי אם הוא ישאר בראו ולא יאמין בו... דברים רעים יקרו לו. זיין אומר לו שמחוץ לזירה כל מה שהוא אמר נכון. אך כל מה שבתוך הזירה... הוא משחק משחקים, הוא טוב, זה למה הוא במקום שלו, הוא יודע בדיוק באיזה קלפים לשחק. על זה שהוא רוצה להיות אלוף עולם... ועכשיו הוא מחזיק בזה נגדו, חבר או לא... נראה לו שהוא יברח ? הוא לא יתן לחבר שלו לאיים עליו, הוא מאיים עליו שאם הוא לא יכנע לחזון שלו והעתיד שלו הוא יהפוך למטרה... זיין אומר שזה קרה בעבר, הוא לא יכול לחיות ככה שיסחטו אותו, לא יאיימו עליו, זיין אומר שהוא יהיה אלוף עולם וכאשר זה יקרה... זה יהיה בלי טובות, זה יהיה בדרך שלו, הדרך הנכונה, זיין אומר לרולינס שילך לעזאזל. ברון ברייקר יוצא החוצה מלווה בפול היימן וזה מוביל לקרב הבא. ![]() מוכרז לשבוע הבא : - רוסב נגד אוטיס. - JD מקדונה נגד פנטה. ברון ברייקר ניצח את סמי זיין בעצירת שופט, לקראת סוף הקרב זיין מתכונן להלובה קיק אל ברייקר נותן לו ספיר. זיין מתאושש, ברייקר נותן לו ספיר שני. רולינס ניגש לזיין מחוץ לזירה ואומר לו שזה לא צריך להיות ככה, עדיין יש לו זמן לקחת את העסקה של היימן. זיין צועק על רוילנס שילך לעזאזל. ברייקר נותן לזיין ספיר שלישי. אנשי צוות ואבטחה מגיעים לבדוק את זיין מחוץ לזירה, רולינס מסתכל על ברייקר ומסמן לו תנועת שיסוף. ברייקר יוצא מהזירה, רץ אל עבר זיין ומחסל אותו בספיר רביעי. ברייקר מחזיר את זיין לזירה, השופט מסיים את הקרב ועוצר אותו. בודקים את זיין בזירה, רולינס מרגיע את ברייקר בפינה של הזירה, רולינס מסתובב ונותן לזיין סטומפ.
RE: תוצאות | WWE Monday Night RAW 28.4.2025 - m0tti - 04-29-2025 תודה על התוצאות אח פרק בלתי נסבל , יותר מידי זמן מסך למחבל המסריח RE: תוצאות | WWE Monday Night RAW 28.4.2025 - lidoradir - 04-29-2025 ![]()
RE: תוצאות | WWE Monday Night RAW 28.4.2025 - NoamRR - 04-29-2025 הייפ משוגע לתכנית, או יותר נכון לסגמנטים שלה. הסגמנט המעניין פותח את התכנית, כולם יוצאים בחליפות (חוץ מרולינס) מזכיר כמובן את אבולושן. רולינס ממגנט על המיקרופון, איך לא. הוא דיבר על העתיד בבנייה למניה אבל הוא היה הסגמנטים הפחות מעניינים כי ריינס-פאנק-היימן. עכשיו הוא הדבר הכי מעניין שיש (חוץ מסינה שבתכנית אחרת). האנטר בונה פה לגיטימציה לכל סגמנט, דברים לא נאמרים פה סתם. רולינס מדבר על העתיד זה לא זיבולי שכל כדי לבנות קרב, הוא דמות עם מניע ורסלמניה 41 הייתה רק תחנה בדרך. סמי יוצא החוצה ומוציא את כל האוויר מהסגמנט, הוא לא ברמה של רולינס, הטענה שלו לא טובה והוא בכלל נתפס כחבר גרוע. הוא היה בצד של ריינס שנים, הוא בצד של פאנק עכשיו. איך להשוות את רולינס אליהם אמור להיחשב למשהו לא טוב? להוסיף לזה שמהות ההשוואה הוא פול היימן, שהוא בעצמו היה איתו בסטייבל עם ריינס. זה פשוט כי סמי אנטישמי. מעורב בזה יהודי וזה רעיון טוב ומצליח? בוא נתחיל להתבכיין. מזל שברייקר יכול לפזר הפגנות עם ספיר. רולינס מציע לסמי שיעבור לסמאק, מהלך יפה אבל כולנו יודעים שזה לא יקרה. מצד שני אני מתחיל לחשוד שזה שניק אלדיס פה הערב זה לא מקרי. יום הדין ממשיכים עם הבלאגן השקט שלהם, יש מתח בין באלור לליב אבל היא לא מפסיקה לארגן לו קרבות אליפות. קרליטו רוצה גם אליפות זה צחוקים, היה יכול להיות רגע גדול ומצחיק אם הוא היה לוקח את גביע המורשת מלקסיס. לוגאן מאתגר את ג׳יי כפי שחשבתי, אני לא אחגוג על זה כאן כי זה לא הגימיק שלי, אני עדיין נכשל בהימורים כל אירוע שאני שולח טופס. ג׳יי מגיע עם ביטחון ונקודות טובות, זה ג׳יי שאני אוהב. זה מסתדר עלילתית, הוא ניצח את המכשול הכי גדול שלו, זכה באליפות עולם ועכשיו הוא לא יכול לזלזל בעצמו, הוא האיש. אני אוהב את הכיוון הזה וזה הופך אותו למעניין עבורי. זה היה סגמנט טוב וזה כיוון טוב. זה לא קרב אליפות פילר, זה 2 מתאבקים שהארגון אוהב לקדם ולהמר עליהם ולוגאן יכול להוציא מג׳יי קרב טוב. אם אפשר לזרוק פה סטיפולציה כדי להסתיר את החולשות של ג׳יי, הייתי שם פה קרב סולם ומכריז על חגיגה. פנטה נשאר במיקס של יום הדין, האמת הוא יריב ראוי ומעניין עבורם. היימן עם פרומו מעולה, הצעה טובה לסמי שכמובן הוא יסרב לה. ברייקר הוא המוציא לפועל של רולינס זה מעולה, הוא ישחה עם הכרישים ויחצה אותם ל2. גייבל מצויין, כל מה שהוא עושה זהב. פנטה ממשיך להרגיש עוצמתי. אני אוהב את זה שסיפורים מתערבבים פה וזה לא רק פנטה-יום הדין. זה עושה שכל. רוסב עם פרומו שבריצה הקודמת בחיים לא היו נותנים לו לחתוך, מזל שAEW קיימים ונתנו לו לרוץ בגרסה הזאת. אני כן חושב שהוא ידעך עם הזמן כמו אנדרדה, בלאק וכל החבר'ה האלה. הוא צריך להשתנות לגמרי כמו קודי ומקנטייר כדי להגיע לגדולה, לא להישאר באותו המקום. אז פרומו טוב, אבל תגוון נשמה. דומיניק כל כך השתפר וכל כך כיפי לצפייה. חבל שסגמנט אחריו פוגשים את סמי שוב. לפחות קרוס הגיע עם מינימום טקסט ומקסימום עניין. אני אף פעם לא הבנתי את ההתלהבות ממקאפי, אני בעד קרב שלו עם גונת'ר עלילתית אבל חבל שזה קורה בבאקלש ולא בתוכנית שבועית. לפחות זה אומר שהם עדיין מתייחסים לגונת'ר כביג דיל וכמוצר שאפשר למכור באירועים. עוד סגמנט טוב של לוגאן וג׳יי. לוגאן מחזיר לו עם הפתעה מהצד שלו. לוגאן צריך להוכיח לאלוף העולם שהוא ראוי לקרב אליפות, מעניין מה יגרום לג׳יי להסכים. מקווה שזה לא יסתכם בשבוע הבא בזה שהוא פשוט אומר לו "נתת לי אגרוף? קיבלת את הקרב שלך, ייט". נקבעו קרבות מיד קארד לשבוע הבא, לא משהו שאמור לעניין או להזיז משהו למישהו. זה רק אני או שהקהל פחות הגיב לסמי ככל שהפרק התקדם, ברמת הדומייה. רולינס עם עוד פרומו מעולה, כאילו שלמישהו יש ספק בכלל. למעשה, רולינס מתעצב כראש השולחן החדש. או שאתה מכיר בדרכו וצועד בה, או שאתה בבעיה. סמי לא מסכים להצעה, כמובן, והנה אזעקה. הפעם זו אזעקה טובה לעם היהודי. כמובן שהקרב הזה הולך להיגמר בלי תוצאה נקייה, יש כאן מלכוד רציני (ולא כי יש מחבל בזירה). במהלך הקרב האורות הוחשכו והקהל הוציא פלאשים, מה הלך שם? מייקל קול אמר שסמי קיבל נס אחרי נס בקריירה שלו, לא מייקל, זה משויך לעם שהאנטישמי המכוער הזה יוצא נגדו. ותוך כדי ברייקר מוריד אותו בספיר, איזה יופי. וזה לא נגמר שם, המון ספירים, המון כאב, ככה צריך. הקהל אפילו נהנה מזה, ברייקר יוצא גדול וזה מה שאנחנו הולכים לקבל כל שבוע. אולי סמי היה הסיפור של הפרק, אבל ברייקר הוא הסיפור לשנים הבאות. רולינס מסיים את הפרק יפה מאוד וכמובן הקהל שמעודד אותם. אני מאמין שסמי יעלם מהמסך תקופה, מי יהיה הקורבן הבא של רולינס? חגיגה של פרק, אני אוהב את הכיוונים החדשים, ברייקר יחד עם רולינס והיימן, לוגאן-ג׳יי. זה מרגיש מרענן. RE: תוצאות | WWE Monday Night RAW 28.4.2025 - StavHen - 04-29-2025 Monday Night Raw 28/04/2025 נקודות אור : הסגמנט של סת' רולינס, פול היימן, ברון ברייקר והמחבל שאפילו חמאס לא רצו לקבל בעסקה - סת' רולינס פותח את Raw כמו מלך ,מדבר בביטחון מופרע ומכריז שהוא לא רק העתיד – אלא מי שדרכו תעבור כל התעשייה. יורד על הקהל שעדיין עם פוסטרים של פאנק וריינס,שמרימים אצבעות לבלאדליין.. ומציג את ברייקר כהיורש לצד היימן. פתאום זה נהיה מאוד ברור – רולינס הולך על סטייבל רציני, והאמת? זה יושב עליו בול. ואז מגיע האסון – המחבל החלוד יוצא מהמנהרה שהוא מסתתר בה ומתחיל לדבר. מזבל בשכל. מתחיל לחפור לו, מטיח ברולינס האשמות שהוא בעצם לא שונה מריינס ופאנק, מדבר על "חזון צבוע" ו"אגו". מדבר האדם שלא ביקר בעזה בחיים..לא באמת יודע מזה פלסטין אבל ישלו בעיה של ביטחון עצמי אז הוא תומך בפאקינג פלסטלינה בשביל לקבל אהדה מטיפשים כמוהו, חתיכת טיפש. רולינס מנסה להיות רגוע,אומר לו שאם הוא לא חלק מהחזון – הוא הופך למטרה. וכידוע, מחבלים חולים על מטרות. ריה ריפלי נגד רוקסן פרז רוקסי בראו איזה כיף. הילדה הזאת מוכשרת ממש, ובמקום להיבלע מול ריפלי – היא נלחמת ומזכירה לכולם למה דווקא היא סחבה את מחלקת הנשים של NXT כ"כ הרבה שנים. ריפלי כמו ריפלי – חזקה, יציבה, לא מתרגשת, אבל רוקסן הצליחה להפתיע. בסיום, ג'וליה מגיעה להתערב, גורמת לפסילה. ואז איו סקיי נכנסת – ומתחיל בלגן. ג'וליה ופרז מכות את ריפלי, איו מנסה לעזור פייר? הקרב היה טוב, הסיום השאיר טעם של עוד, ופתאום יש תחושה שבונים פה פיוד נשי מרובה משתתפות – וזה מבורך. הסגמנט של לוגאן פול וג'יי אוסו לוגאן נכנס עם ביטחון עצמי בשמיים – ובצדק. מדבר על הניצחון על AJ סטיילס ברסלמניה, ואז יורד על הקהל כמו שהוא אוהב. אבל הרגע שמרים את הסגמנט זה כשהוא אומר בפה מלא – ג'יי אוסו לא נראה כמו אלוף עולם. ג'יי נכנס, מדבר על המסע שלו, על 15 שנה של מאבק, מזכיר את הפציעה של ג'ימי מול גונתר, ואומר שהוא אלוף בזכות ולא בחסד. . אבל אני – לא קונה את זה. כל הדיבור הזה של "15 שנה הייתי בדרך לפסגה" מרגיש כמו פנייה לרגש בשביל שנטפח לו על השכם – לא כמו אלוף רציני. לוגאן לעומתו? נוגע באמת, עוקץ אותו איפה שכואב. ואז – סופרקיק לפנים. סיום טוב לסגמנט, וקביעה מעשית לקראת בקלאש: YEET vs PRIME. יאללה, לפחות יהיה אחלה קרב. סטפני ואקר נגד אייבי נייל הקרב הזה הפתיע אותי לטובה. מצד אחד – למה לעזאזל אלופת NXT ב־Raw? מצד שני – תודה לאל שהיא שם. סטפני פשוט תענוג בזירה, ואייבי? לא מקבלת חצי מהקרדיט שמגיע לה.. קרב מעולה, קיבל זמן, נתן לכולן להיראות טוב. הלוואי שמחלקת הנשים תמשיך לקבל כזה יחס. ברון ברייקר נגד המיץ של הזבל השיא. ברייקר נכנס לקרב כמו מפלצת. מפרק את המחבל מהשנייה הראשונה – מכניס אותו לפינה, זורק אותו בזירה, חובט בו בכל צורה אפשרית. השוחט. הקרב חזק, ברייקר שולט, כל מכה שלו כמו פצצה , ואני מדמיין אותו בעיניים שלי עם דגל כחול לבן – מחסל את הנייה. ברייקר פשוט מוחק אותו עם ספיר ועוד ספיר ועוד ספיר, חבל שזה לא המשיך עד עכשיו. השופט עוצר את הקרב, רולינס דורך על הראש של התלב"צ של נסראללה עם קארב סטומפ – והמסך נכבה. איזה כיף לראות את המחבל שוכב כמו שטיח באולם. אולההההה! ![]() נקודות חושך : יום הדין נגד הויקינגים האמת? קרב של למלא זמן. הניו דיי בשולחן השדרנים לקחו המון פוקוס עם הדיבורים שלהם, אולי קצת יותר מדי. JD מקדונה סוף סוף חוזר, אבל למה שוב ליום הדין? הקבוצה הזו כבר גמורה מזמן. מנסים להחיות אותה בכוח. קרליטו מתערב, פנטה משום מקום פוגע במקדונה, ומי מנצח? הוויקינגים. משעמם. זה מרגיש כמו עוד פרק שחייב לעבור, בלי משמעות אמיתית. הסגמנט של בקי לינץ' וליירה ואליקריה בקי מתייצבת מול הקהל – בלי בולשיט. מודה שהיא תקפה את ביילי, לא מתביישת בזה, ואז פונה לליירה ומסבירה שהיא בוגדת. ליירה לא שותקת, עונה חזק, מזכירה את הקרב ביניהן מ-NXT ואומרת שהיא לא רוצה להיות הבקי הבאה – היא רוצה להיות ליירה, והיא תהיה יותר טובה. העימות מתלהט, בסוף ליירה תוקפת, בקי בורחת – ואז חוזרת מאחורה ותוקפת שוב. קרב בבקלאש – על החגורה הבין יבשתית של הנשים שסוף סוף מקבלת משמעות. הסגמנט של סת' רולינס והתלב"צ של ים רפאלי - רולינס מדבר עם הלב. מזכיר את החברות שלו עם הקדאיף, את ההיסטוריה, את התמיכה כשנולדה הבת שלו. מציע לו לצאת מהתמונה בכבוד – כי אם יישאר, זה ייגמר רע , רולינס ממש עשה לו מבצע הקש בגג. אבל מה עושה המחבל? במקום ללכת בשקט – הוא שוב חופר. שוב מאשים. ואז הזבל מתחיל לשפוך. כרגיל. עושה את עצמו עלק מוסרי - מחבל עד הסוף אומר לרולינס "לך לעזאזל", וחותם את זה כמו אידיוט עם "אני אהיה אלוף, אבל בדרך שלי". חתיכת טיפש, הדרך שלך זה דרך פיגועי מיקרופון. סיכום: ערב לא טוב של ראו בשום צורה, יותר מדי המחבל הופיע לי על המסך, אני לא יכול לראות אותו, כמו שאמר הWise Man – "בחיים לא הרצתי כ"כ הרבה קטעים בערב אחד" , היו 2 פלוסים בערב הזה - שמחלקת הנשים פרחה ושהמחבל המטומטם קיבל מכות ויש בי חלק שמקווה שהמכות שהוא קיבל היו העונש על מה שהוא העלה. ציון סופי 5.0/10.0 RE: תוצאות | WWE Monday Night RAW 28.4.2025 - Mad King - 04-29-2025 מורידים את המחבל מהמסך? במה זכינו? RE: תוצאות | WWE Monday Night RAW 28.4.2025 - gilam - 04-29-2025 כן החלאה לא עובר לי בגרון, אבל לא ייתן לו להרוס לי משהו שאני נהנה ממנו שנים כי אז הוא ניצח. *סגמנט פתיחה מעולה לבנייה איטית של סטייבל שיתרחב במתאבק נוסף (הכי מגיע לת'יאורי) ומתאבקת נוספת (הימור על בקי תקווה לרוקסן פרז). רולינס הוא המתאבק המושלם לבנות לעזור לצעירים להפוך תוך עונת רסלינג לכוכבים במיין איבנט. 2 סגמנטים במיין איבנט ברציפות עם רולינס והיימן קידמו את ברייקר יותר מכל העונה שרק עכשיו נגמרה עם 2 זכיות בבין יבשתית. *בקי לוקחת אחריות על הקטע עם ביילי ובונה לה שביל לפיוד איתה. סופגת את ההיט ומתחילה לבנות כבר את הבין יבשתית שכל כך צריכה את זה. כמבקר הכי גדול של ליירה בפורום גאה להגיד סוף סוף קיבלנו ממנה משהו. היא מכרה את התקיפות טוב יותר הבעות הפנים והמשחק בפרומו צריכים עבודה כי די בלט העובדה שהיא מעריצה את בקי. היכולת של בקי להוציא רגש מהקהל ולהכניס חשמל לפיודים והקרבות שלה כמעט אין שני לו והיא עשתה כאן את העבודה. *ברון ברייקר שבוע שני מתוך 2 סוגר את ראו, בקרב הכי דומיננטי שקיבלנו ממנו או אולי ממישהו כבר הרבה מאוד זמן ועוד נגד וטרן מוערך כמו המחבל. קרב שהשופט מפסיק כי המחבל לא יכול להמשיך, זה כבר רמה מעבר לסקוואש כי זה גומר את הלגיטימיות של המתאבק ממול אבל כן בונה את ברייקר כמפלצת שעלתה ליגה. הקרב הזה אומר לנו ברייקר שהכרתם וזה שאתם מקבלים עכשיו זה לא אותה דמות כמעט. היימן הכניס לו את הקליר אינסטינקט שראינו אותו מכניס בלסנר בפאנק בזמנו בריינס. לא יכול לחכות למסע של ברייקר למיין איבנט במנייה. נראה שהולכים על ירידת מתח מכוונת בPLE הקרוב. לא בגלל שהקרבות לא יהיו טובים, כנראה בגלל שהלו"ז צפוף מדי ומעדיפים במקום משהו מאולץ בטח שיש גם SNME על הדרך, לתת מנוחה גם לכותבים וגם לטאלנטים ולהעביר הילוך אחריו. RE: תוצאות | WWE Monday Night RAW 28.4.2025 - Liorton - 04-29-2025 70 אלף דעות יש בפורום הזה. כולם מסכימים שחבל שסמי זיין לא נפצע באמת בקרב. מקסים. RE: תוצאות | WWE Monday Night RAW 28.4.2025 - Jon_M0xley - 04-29-2025 ברון ברייקר מרגיש כוכב, החליפה, הנוכחות, היימן והיכולות שלו... הוא יהיה כוכב ענק והוא מרגיש שהוא בספוט המתאים ושזה לא גדול עליו. הייפ להמשך. אני מקווה שמורידים את זיין מהמסך בגלל העליהום שיש עליו באינטרנט על הציוץ שהוא מחק ורוצים להעלים אותו כדי שישכחו שזה קרה. יכול להיות שזאת הייתה התוכנית מההתחלה אבל כך או כך אני שמח שהוא יעלם טאני מקווה שלא יחזור. למרות שהוא יודע להעביר פרומואים ויודע להתאבק אבל הוא בן אדם כל כך עלוב שדי. (04-29-2025, 02:25 PM)lidoradir כתב: רולינס אומר לקהל שהם מסתכלים על המנצח בקרב המרכזי של רסלמניה(תבכו).חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כשהם אמרו את זה הרגשתי כאילו הם קראו פה לפני ראו ועשו בכוונה. תבכו. רולינס כרגיל זהב, המשקפיים היו קרינג' קצת אבל הוא זהב מההתחלה ועד הסוף. היכולות מיק שלו, ההבעות פנים, איך שהוא שואב אותך לתוך הפרומו, הצחוק הוא פשוט מטורף. לוגאן פול רוצה את הWHC, ג'יי אוסו יצא ואיזה גבר שהוא שם לב לילד שניצח את הסרטן ונתן לו יחס. חחחחח איך הוא ייבש את האבא שרצה לתת לג'יי כיף וג'יי פשוט הלך חחחחחח BURNN. ג'יי נותן פרומו רציני בלי כל הYEET שטיק תוך כדי ואהבתי את זה, גם בא עם גופיה חלקה שזה הוסיף. לוגאן יודע לדבר אבל הסופרקיק היה במקום. נראה מה נקבל מהם. יום הדין נגד הוואר ריידרס לא היה לי כח לראות אבל הניו דיי גרמו לי להשאר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הם שברו אותי מצחוק בשולחן של השדרנים זה היה ענק. ליירה וואלקיריה פתאום קיבלה מטרה ופיוד גדול והיא הפעם מזה הרבה זמן גרמה לי לראות את הליירה של NXT ושל ההתחלה שלה ברוסטר הראשי, היא הייתה מעולה ולא נפלה בגלל שהיא מול בקי. בקי מצד שני הביאה הופעה מדהימה, אחלה היל בקי היא רצינית והכי חשוב מדברת תכלס. אהבתי שהיא אמרה זאת הייתי אנייי, אני תקפתי את ביילי חחחחח ככה רציתי שביאנקה תעשה עם ג'ייד. בקי קוברת את ביילי על המיק כמו שצריך, פאק יו ביילי. מעניין לראות אם בקי תזכה בIC בבקלאש או שליירה תשמור ותמשיך את הרצף על בקי. הרדימר, איזה כיף. חבל שהוא לא חתך פרומו כמו בAEW שהוא יושב בחדר עם טיפה אור ומדבר אבל בסדר כל עוד הוא שומר על הגימיק אני רגוע. ליב הולכת להוליווד ומשאירים עלייה את האליפות? חח בסדר גם ככה היא לא רלוונטית בכלל וצריך להוריד אותה מהמסך לתמיד. סטיילס דום אמור להיות פיוד טוב, נקווה שלא יהיה מעפן. מקאפי עם פרומו מעולה(טריק הלא מדליק יכול ללמוד מימנו איך לחתוך פרומו). מקאפי נגד גונת'ר לטססססס גוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו. הסוף היה זהב, רולינס כרגיל מדבר ובאמת נותן טיעונים טובים ונכונים שאתה אומר רבאק איך אתה לא רואה את זה(כמו הפרומו עם היימן לפני מניה, כמו הפרומו עכשיו עם זיין), זיין כרגיל כאדם ללא שכל מסרב ואז בוםםם אזעקה וברייקר יוצא למבצע חיסול. הקרב היה אחלה, ברייקר מתאים למאיין איבנט הוא יודע לתת הופעות גדולות. הסוף עם הספירים, כל אחד היה יותר קטלני מהשני. אהבתי שרולינס נתן לו אישור ואז ניסה לשכנע את זיין שכרגיל טיפש ואז רולינס עשה לו תחסל אותו וזהו פחות מחבל בעולם. אהבתי בסוף שרולינס לקח את ברייקר לפינה ודיבר איתו ואז הסתובב ונתן סטומפ לזיין. אהבתי שהקהל לא עודד את זיין וצעק לברייקר "עוד פעם". הסטייבל של רולינס בנתיים 10/10 נראה איך ימשיך בעתיד. RE: תוצאות | WWE Monday Night RAW 28.4.2025 - Sexy devil - 04-29-2025 כמו שאמרתי יהיה גרוע ראו וצדקתי. שום דבר פה לא היה מעניין מלבד רולינס זיין |