![]() |
|
תוצאות | WWE NXT 6.5.2025 - גרסה מובנת להדפסה +- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443) +-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: WWE (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: תוצאות | WWE NXT 6.5.2025 (/showthread.php?tid=2993) עמודים:
1
2
|
תוצאות | WWE NXT 6.5.2025 - lidoradir - 05-07-2025 ![]() דארקסטייט ניצחו את אלופי הזוגות של NXT האנק ווקר וטנק לדג'ר ואלוף העולם של TNA ג'ו הנדרי, לקראת סוף הקרב הנדרי מתכונן לסטנדינג אוביישן אך טריק ויליאמס מגיע ומוציא אותו מהזירה, טריק והנדרי נכנסים לברול אל מאחורי הקלעים. בזירה דארקסטייט מצמידים את טנק לניצחון אחרי טריפל פאוורבומב. ![]() מאחורי הקלעים, ת'יאה הייל מעודדת את קרמן פטרוביץ', אבל ג’יידה פארקר מתפרצת וקוראת להייל "צ'יוואווה מייבבת ומעצבנת" שלא יודעת מה זה באמת להיות חזקה. היא נוזפת בפטרוביץ' על כך שלא סיימה עם אשאנטה אדוניס מוקדם יותר, וטוענת שהיא רכה מדי. קרמן משיבה לה בכך שהיא עצמה כשלה כשניסתה לזכות באליפות, ופארקר עונה לה שאם היא מרגישה אמיצה – שתנסה את מזלה. השתיים קובעות קרב ביניהן מאוחר יותר באותו הערב. NQCC מאחורי הקלעים, צ’ארלי דמפסי אומר שהערב זו הזדמנות גדולה לכולם, לא מדובר בתהילה אישית או סכסוכים מהעבר, אלא בעבודה משותפת כדי שאחד מהם יקבל הזדמנות להתמודד על התואר מול אובה פמי. טאביון הייטס מסכים מיד, מיילס בורן נראה קצת מהסס, אבל בסוף כל הארבעה מצמידים ידיים כסימן לרוח צוות. זאריה ניצחה את קלאני ג'ורדן, לקראת סוף הקרב השניים מחוץ לזירה, זאריה דוחפת את קלאני לעבר סול רוקה שתופסת אותה, זאריה נותנת לקלאני ספיר דרך הברקייד שנשבר, זאריה מחזירה את קלאני לזירה, נותנת לה F5 ומצמידה אותה לניצחון. אחרי הקרב השניים חוגגות ביחד בזירה. ![]() טוני דאנג'לו בלוקר רום, ווס לי מגיע לצד טייסון דופונט וטייריק איגווה. טוני אומר שווס מכיר דבר או שניים על בגידה בחברים, וווס עונה שהוא היה עושה את זה שוב בלי היסוס. ד'אנג'לו נראה פחות בטוח בעצמו כנראה בגלל זה הוא בכלל לא משתתף בקרב הבאטל רויאל הלילה. טוני אומר לו שאם הוא כזה קשוח, שינסה את מזלו וייתן מכה, אבל ווס מנצל את התירוץ של הקרב הקרוב ופשוט עוזב. לולה וייס ואלופת הנשים של NXT סטפני ואקר מדברות מאחורי הקלעים, לולה אומרת לה שאם יש מישהי שיכולה להיכנס לגיהנום כאלופת הנשים של NXT ולצאת ממנו כשהתואר עדיין בידיים שלה – זו "המלאכית האפלה". לולה אומרת לה שלא משנה מה יקרה בבאטלגראונד... היא תחכה להזדמנות שלה. ג'וליה מגיעה ואומרת לסטפני שהיא לא שכחה לגביהן... היא תראה אותה בבאטלגראונד. קרב N1C באטל רויאל לאליפות NXT - המנצח יפגוש את אובה פמי בבאטלגראונד כריס איילנד הודח על ידי לקסיס קינג לקסיס קינג הודח על ידי שילה היל צ'ארלי דמפסי הודח על ידי אלייז'ה בראד ביילור הודח על ידי יושהיקי אינהמורה אשאנטי די אדוניס הודח על ידי טריק ויליאמס ריקי סמוקס הודח על ידי זאק וונץ טייסון דופונט הודח על ידי ג'וש בריגס טימות'י ת'אצ'ר הודח על ידי אית'ן פייג' ניקו ואנס הודח על ידי שילה היל שילה היל הודח על ידי טריק ויליאמס טייריק איגווה הודח על ידי ברוקס ג'נסן ברוקס ג'נסן הודח על ידי עצמו טאביון הייטס הודח על ידי רידג' הולנד ג'וש בריגס הודח בטעות על ידי יושהיקי אינהמורה זאק וונץ הודח על ידי אית'ן פייג' ווס לי הודח על ידי טריק ויליאמס יושהיקי אינהמורה הודח על ידי טריק ויליאמס רידג' הולנד הודח על ידי טריק ויליאמס טריק ויליאמס הודח על ידי אלייז'ה, אלוף העולם של TNA ג'ו הנדרי יצא החוצה והסיח את דעתו של טריק, השניים המשיכו בברול אל מאחורי הקלעים. אלייז'ה הודח על ידי שון ספירס שון לגאסי הודח על ידי ג'בון אוונס ג'בון אוונס הודח על ידי אית'ן פייג' ושון ספירס שון ספירס ואית'ן פייג' הודחו על ידי מיילס בורן המנצח : מיילס בורן. ![]() שרה שרייבר מראיינת את ג'ורדן גרייס מאחורי הקלעים,היא אומרת שהיא הולכת לנצח הלילה ולהמשיך לזכות באליפות בבאטלגראונד כי יש לה יתרון של כוח על פני כל המתמודדות ברוסטר. איזי דיים מצטרפת ואומרת שג’ורדין אולי חזקה אבל היא לא גדולה. לאש לג'נד גם מופיעה ומוסיפה שהיא גם חזקה וגם גדולה. גרייס משיבה בצעד מפתיע שהיא מוכנה לתת לשתיהן הזדמנות על התואר אחרי שהיא תזכה בו. ג'יידה פרקר ניצחה את קרמן פטרוביץ', פרקר הצמידה את קרמן לניצחון אחרי היפנוטיק. אחרי הקרב פרקר ממשיכה לתקוף קרמן, היא מנסה לתת לה עוד היפנוטיק אך ת'יאה הייל מופיעה ומזיזה את קרמן בזמן ומקבלת במקומה את ההיפנוטיק. ![]() מאחורי הקלעים, אווה אומרת לג’ו הנדרי שהסיפור הזה עם טריק ויליאמס חייב להיפסק. הנדרי משיב שהוא לא מתכוון לסגת, והיא עונה שגם טריק לא מתכוון לסגת ולכן דיברה עם סנטינו מרלה וסיכמה על קרב בבאטלגראונד: ג’ו הנדרי יגן על אליפות העולם במשקל כבד של TNA מול טריק ויליאמס.חתימת החוזה תתקיים בשבוע הבא. OTM מציגים פרומו שבו הם אומרים שהיו צריכים לקחת הפסקה, אבל עכשיו הם חוזרים ובכוונתם להחזיר את סדר העניינים לדיוויזיית הזוגות. מאחורי הקלעים ווס לי מסיים שיחה בטלפון ואומר שזה נכון מה שאומרים – "לכל אחד יש מחיר". ג'וש בריגס ויושהיקי אינהמורה משוחחים. אינאמורה אומר שהוא יודע שאיכזב את ג'וש הלילה, והוא מתכוון לדבר עם אווה ולסדר את החזרה שלו ליפן, בריגס אומר שהוא לא רוצה שיילך, ויושהיקי משיב שהוא רק היה רוצה להיות שותף טוב יותר. הוא מחזיר לו את האפוד מעור ואומר לו שהוא חבר טוב, ברוקס ג'נסן מגיע לצד דה קולינג ואומר לג'וש שמה שקורה פה נראה לו מוכר ואולי הבעיה האמיתית היא בכלל בו. במקביל, NQCC משוחחים מאחורי הקלעים על הניצחון של מיילס בורן.צ’ארלי דמפסי טוען שהוא זה שצריך לקבל את קרב האליפות מול אובה פמי כי רק הוא יודע איך "למתוח את הבשר" של אובה. אובה פמי מגיע ואומר שמיילס אולי לא היה הבחירה הראשונה שלו, אבל הוא מצפה לקרב. צ'ארלי מתעקש שהוא זה שיילחם, אבל בורן עומד על שלו ואומר שהקרב בבאטלגראונד שלו אבל צ’רלי יכול להילחם נגד אובה בשבוע הבא, ואם ינצח אולי הקרב יהפוך לקרב משולש. פמי אומר שהוא סיים עם קרבות משולשים, אבל מסכים להילחם נגד צ'ארלי בשבוע הבא. צ'ארלי צועק על בורן שהוא חירש שיש לו שמיעה סלקטיבית, ובורן כמובן עונה בתזמון קומי מושלם: “מה אמרת ?” אחרי הפרסומות, קייל דיקסון ואוריה קונרס מציעים רעיונות למרצ'נדייז חדש עבור צ'ייס U במקום הסוודר והפולו הקלאסיים. הם נותנים לאנדרה צ'ייס למדוד סוודר עם רוכסן, והם חושבים שהוא נראה ממש חלקלק, אבל הוא רוצה למדוד גם את האפשרות השנייה שמתבררת כג'קט טרנינג. צ'ייס מודד אותו, וממש מחבב את הלוק. מוכרז לשבוע הבא : - טריק ויליאמס וג'ו הנדרי בחתימת חוזה לקרב על אליפות העולם של TNA בבאטלגראונד. - ווס לי נגד טוני דאנג'לו. קרב N1C לאליפות הנשים של NXT - המנצחת תפגוש את סטפני ואקר בבאטלגראונד ג'ורדן גרייס ניצחה את ג'וליה, גרייס הצמידה את ג'וליה לניצחון אחרי ביסט מוד. אחרי הקרב אלופת הנשים של NXT סטפני ואקר יוצאת החוצה, פייסאוף בזירה בין השניים.
RE: תוצאות | WWE NXT 6.5.2025 - TheFallenAngel - 05-07-2025 בנס ג'וליה לא יצאה מהקרב עם זעזוע מוח RE: תוצאות | WWE NXT 6.5.2025 - Sexy devil - 05-07-2025 יש לי דבר אחד לומר הייתי מאושר שאליאס חזר עד שנודע לי שהוא בTna ולא wwe RE: תוצאות | WWE NXT 6.5.2025 - NoamRR - 05-07-2025 ראיתי רק את הבנייה לבאטל רויאל והקרב עצמו והוא היה מעולה. לגאסי וג׳בון עם כימיה מעולה, קודמו סיפורים ומנצח מתאים וראוי. קשה שלא להתאהב במיילס. ועדיין זה יהיה הקרב השלישי בחשיבותו באירוע הקרוב. RE: תוצאות | WWE NXT 6.5.2025 - lidoradir - 05-07-2025 ואוו. אחת התוכנית הכי טובות של NXT השנה. - דארקסטייט נגד האנק ווקר, טנק לדג'ר וג'ו הנדרי היה אופנר טוב מאוד. דארקסטייט נתנו הופעה טובה ועד עכשיו אני מתרשם מהם, הם עובדים טוב ביחד. היה מגניב לראות את האנק, טנק והנדרי ביחד, הקהל מת עליהם ומגיב להם חזק מאוד. טריק ויליאמס מגיע לתקוף את ג'ו הנדרי והפיוד שלהם ממשיך, זה עולה להאנק וטנק בהפסד, דארקסטייט שומרים על מאזן נצחונות מושלם עד עכשיו. - זאריה נגד קלאני ג'ורדן היה קרב מעולה. ברכות לזאריה שנתנה פה בפער את הקרב הכי טוב שלה מאז שהגיעה ל-NXT. כימיה מעולה של זאריה וקלאני. קלאני פשוט מתאבקת פנטסטית, כל כך טובה בזירה וגם גורמת ליריבות שלה להראות כמו שצריך. הסיום של הקרב היה חזק, זאריה מחסלת את קלאני בספיר דרך הברקייד ואז F5 בזירה. אחרי ההופעה הזאת אני סוף סוף יכול לרשום שאני מרגיש שזאריה היא ביג דיל. ועוד טיזינג נוסף אחרי הקרב... זאריה נותנת מבט קטן לאליפות צפון אמריקה לנשים. נראה מתי זאריה תתהפך על סול ונקבל את הפיוד המעולה שלהן. - באטל רויאל N1C לאליפות NXT היה פשוט מעולה. השתתפו בבאטל רויאל מתאבקים מ : NXT, TNA, EVOLVE, ID, LFG. מגניב לאללה. התחלה גדולה לבאטל רויאל כאשר אלייז'ה(אליאס) מגיע בהפתעה, הקהל היה און פייר, כיף לראות אותו שוב. טריק ויליאמס נתן הופעה חזקה והדיח הרבה מתאבקים רק בשביל שג'ו הנדרי יעלה לו בקרב. אחר כך קיבלנו באנגר של ג'בון אוונס ושון לגאסי מאיבולב... ואוו הכימיה שלהם הייתה מטורפת. הופעה גדולה של שון לגאסי שיצא מאוד חזק כאן. ג'בון אוונס באחת ההופעות הכי גדולות שאני זוכר בקרבות באטל רויאל, הבחור עף מצד לצד, איזה אנרגיה יש לו, הוא שרד הדחות בצורה מרשימה... עד שבסוף העיפו אותו פייג' וספירס. וההייליט של הקרב זה כמובן המנצח מיילס בורן, איזה כיף שאשכרה הלכו עליו, החלטה אמיצה ומבורכת של NXT. מגיע לו הפוש הזה. - ג'יידה פרקר נגד קרמן פטרוביץ' היה קרב נחמד וקצר. ג'יידה פרקר נגד ת'יאה הייל זה הפיוד הבא והוא סבבה לגמרי. - ג'ורדן גרייס נגד ג'וליה היה TV MOTY, אחד מקרבות השנה של הנשים בטלוויזיה, הולי שיט זה היה מדהים. ההופעה הכי טובה של ג'וליה מאז שהגיעה ל-NXT, איזה משוגעת היא. ג'ורדן גרייס גם הייתה פה אדירה בזירה והם הפציצו חבל על הזמן. חייב להתייחס לבאמפים שהיו בקרב הזה, גרייס הפילה את ג'וליה על הראש וזה היה נראה מפחיד, זאת לא הפעם הראשונה שגרייס מפילה יריבה על הראש בספוט הזה, אני זוכר שבדיוק בספוט הזה היא עשתה זאת למישהי אחרת. אין לי מושג איך ג'וליה המשיכה בקרב... אחר כך היא נתנה לה מיצ'ונוקו דרייבר לדעתי וגם פה זאת הייתה חתיכת נפילה. ג'וליה היא פאקינג באדאס אבל אני לא רוצה לראות ספוטים כאלה. לא אכפת לי שהיא עברה את זה כל שבוע ביפן. אנחנו לא ביפן, אנחנו ב-WWE. למזלנו ג'וליה בסדר ויאללה בהצלחה ברוסטר הראשי. ג'ורדן גרייס נגד סטפני ואקר בבאטלגראונד יהיה משוגע. RE: תוצאות | WWE NXT 6.5.2025 - DarkArts - 05-07-2025 (05-07-2025, 05:44 PM)lidoradir כתב: לא אכפת לי שהיא עברה את זה כל שבוע ביפן. אנחנו לא ביפן, אנחנו ב-WWE. דווקא זה שהיא עברה כאלה ספוטים ביפן, אחת הסיבות למה היא הצליחה להמשיך ישירות אחרי. RE: תוצאות | WWE NXT 6.5.2025 - lidoradir - 05-07-2025 (05-07-2025, 06:09 PM)DarkArts כתב: דווקא זה שהיא עברה כאלה ספוטים ביפן, אחת הסיבות למה היא הצליחה להמשיך ישירות אחרי. יאפ זה ברור לי. אבל עדיף שזה לא יקרה יותר, בסוף חס וחלילה נפילה לא טובה על הראש ולך תדע מה יקרה. RE: תוצאות | WWE NXT 6.5.2025 - orgibor - 05-07-2025 לידור התחמן הזה גנב את כל המחמאות שהמתנתי איתן מהבוקר למיין אבנט, איזה קרב משוגע. ג'וליה עם עבודה מדהימה על הצוואר של גרייס ואני מרגיש שסופסוף קיבלנו אותה באמת. מכאן היא כבר הולכת לעבוד עם ריפלי וסקיי אז אני אופטימי שזה רק ימשיך והן ישמרו עליה חמה. גם עבור גרייס זה כנראה הקרב הכי טוב בWWE והיא שוב מוכיחה שהיא טופ 3 בתעשייה, לכלוא מפלצת כזאת בNXT זה כמו לשלוח את לסנר לאיבולב אבל זה רק מדגיש את הרמה הבלתי נתפסת של המחלקה הזאת אם זה הטאלנט שנשאר בבראנד הפיתוח גם אחרי העלאה של 2 מהכוכבות הראשיות שלו. יופי של באמפים תנו לי עוד, בפעם הבאה טקסס דת' מאצ' עם חבלים מתפוצצים. ואני רוצה שתזכרו את התחושה הזאת, את האופוריה שמגיעה אחרי באנגר שכזה, כי אנחנו יכולים לקבל את זה כל יום אם רק יפסיקו עם הבוקינג העצלני של פאק פיניש על טייס אוטומטי, היו להם את כל הסיבות לדחוף פה התערבות של רוקסן, סטפני, איו, ריה או ג'יידה וזה נחסך מאיתנו וקיבלנו קלאסיקה שכזאת. ג'וליה לא הפסידה כלום, רק הרוויחה את עצמה, תעזו לשחרר. RE: תוצאות | WWE NXT 6.5.2025 - lidoradir - 05-07-2025 WWE העלו את הקרבות המלאים של הבאטל רויאל והקרב המרכזי של גרייס-ג'וליה, תהנו : RE: תוצאות | WWE NXT 6.5.2025 - gilam - 05-07-2025 תוכנית מעולה שבלט בה באטל רויאל שנבנה נהדר, ומיין איבנט מטורף לחלוטין. *באטל רויאל שנבנה מצוין, נתן ספוטים חשובים להרבה מתאבקים כולל הבחור מאיבולב שנשאר בארבע אחרונים. למורות הזוכה המפתיע הכוכב ומי שעתיד להחזיק את הרויאל ראמבל בעתיד היה ג'בון אוונס. הוא לקח כל כך הרבה ספוטים של כמעט הדחה שהייתי על קוצים מחשש שמשהו ידפק. זה הגיע למצד שאפילו בהדחה שלו לא הייתי בטוח שזה היה צריך לקרות. כמה כשרון יש בילד הזה והיכולת שלו להשתמש בכל חלק בזירה איך שהוא רוצה. * (חשבנו ש) ידענו כמה ג'וליה טובה אמרו לנו שגרייס נהדרת בזירה. אף אחד לא באמת הכין אותנו לקרב כזה. ואו הבנות האלו הלכו עד הסוף. קרב שהראה לנו למה יש את הקבוצה שטוענת שג'וליה היא שם גדול יותר מוואקר. למה הWWE הביאו אותה כיהלום שבכתר.שלא תבינו לא נכון, גרייס הייתה לא פחות ממדהימה, אבל את הקרב הזה עשתה ג'וליה. הבעות הפנים, הכתבת הקצב, המכירה של התרגילים, אפילו הדרך שבא היא נחלצת מספירה לשלוש הכל היה מושלם. שימו את הקרב הזה במיין איבנט של ראו ואף אחד לא יחשוב שזה קרב של בראנד פיתוח. עכשיו זה בטוח מבחינתי. או שגרייס זוכה בבאטל גראונד ווואקר עולה לראשי, או שגרייס מפסידה ועולה לראשי. אין טעם להשאיר אותן בNXT. |