Wrestling-IL
תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 13.6.2025 - גרסה מובנת להדפסה

+- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443)
+-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1)
+--- פורום: WWE (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=2)
+--- אשכול: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 13.6.2025 (/showthread.php?tid=3059)

עמודים: 1 2 3

תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 13.6.2025 - lidoradir - 06-14-2025

[Image: 20250425_SD_Match_Cena_16x9_Tonight--47b...3b10b6.jpg]

אלוף ה-WWE ג'ון סינה פותח את התוכנית, סינה פותח את דבריו ואומר 'הר ראשמור של ההיאבקות זה ג’ון סינה, ג’ון סינה, ג’ון סינה, ג’ון סינה'. סינה אומר שהיו מתאבקים גדולים, היו דוברים גדולים, אבל אין, בעבר, בהווה או בעתיד, מישהו שיכול בכלל להשתוות אליו. הסיבה שהוא תמיד עוקף את כולם היא כי הוא חכם יותר. סינה מתאר את הדרך שבה החל לאסוף מידע על יריביו כבר בשנה שעברה, נכנס לקרב הרויאל ראמבל, השתתף באלימיניישן צ’יימבר וצפה איך CM פאנק וסת’ רולינס שורפים את הכל בזמן שקודי רודס התמקד בבוס האחרון. הוא ניצל את האובססיה של קודי להיות נאהב על ידי כולם כדי להפוך לאלוף החדש, שיחק עם היריבות בת 25 השנים של אורטון, ואפילו הכניס את ר' טרות' לקרב המרכזי. בעוד כולם ניסו להציל את טרות', הוא חבר ללוגאן פול ותכנן את הקרב הבא שלו מול פאנק. סינה אומר שפאנק נדחק לפינה. סינה מוסיף שאם פאנק באמת רוצה לקחת את האליפות, הוא חייב להודות בפני עצמו שהוא צבוע. והוא לא צריך לדאוג לגבי מר MITB כי סת’ רולינס לעולם לא יפדה את החוזה שלו מולו. רולינס רוצה שסינה ייצא עם האליפות כי כאשר רולינס יפדה את ה-MITB, הוא יהיה האלוף היחיד.סינה אומר לקהל שבזמן שהם עסוקים ביצירת סיפורים מומצאים כדי לבדוק אם מכרתי את נשמתי, אני פשוט השתמשתי במתמטיקה לטובתי. סינה אומר שהוא מנצח קרבות עוד לפני שהם מתחילים.הוא אומר שב-25 שנים הוא פיצח כל קוד שקיים, והוא לא צריך את ההערכה של הקהל. סינה אומר שלעולם לא יהיה מישהו ראוי מספיק להחזיק בתואר שלו שוב. קודי רודס יוצא החוצה, קודי אומר שסינה טען שהוא חכם אבל סינה לא רק חכם... הוא גאון. קודי אומר שלצערו כל מה שסינה אמר התממש. קודי שואל את סינה למה הוא לא דיבר על יום שבת האחרון ועל זה שהוא הצמיד אותו ? קודי שואל איפה זה משאיר אותם... רנדי אורטון יוצא החוצה, רנדי אומר שכולם שהוא כמעט ניצח את סינה. רנדי אומר לקודי שהוא חייב לעשות מה שצריך ולא משנה נגד מי בשביל להגיע לאליפות מספר 15. רנדי אומר לקודי שהוא אוהב אותו כמו אח, אבל אם הוא חייב להפיל אותו כדי להגיע לסינה הוא לא יהסס לעשות את זה. אל איי נייט יוצא החוצה, נייט אומר שהוא שמע כל השבוע שהקהל רוצה אותו. הוא יודע מה האוהדים רוצים, הוא יודע מה השלושה בזירה לא רוצים, והם לא רוצים שאני אכנס לזירה. נייט אומר לסינה שהוא מכיר את תוכנית העל שלו והוא יודע שהתוכניות שלו לא כוללות אותו. נייט אומר שטורניר מלך הזירה מעבר לפינה והוא הולך לקחת מה שמגיע לו. הוא צריך להפיל נחש, סיוט, ואת הגאון ג’ון סינה כדי להיות אלוף ה-WWE. סינה יוצא מהזירה והולך,
ר' טרות' מופיע בהפתעה מאחוריו ותוקף אותו, אבטחה מגיעה ומפרידה אותם.
[Image: 008-SD-06132025-SY-17384-61077244be6ffd3...e883f8.jpg]

אלוף ה-WWE ג'ון סינה עצבני מאחורי הקלעים וצועק על ניק אלדיס, אנחנו לא שומעים על מה הם מדברים.

טורניר מלך הזירה - סיבוב ראשון
רנדי אורטון ניצח את אל איי נייט, אליסטר בלאק וכרמלו הייז, לקראת סוף הקרב נייט עולה על הטופ רופ בניסיון לקפוץ על הייז.
ברונסון ריד וברון ברייקר מגיעים, ריד מפיל את נייט על החבלים, ברייקר נותן לו ספיר. ריד וברייקר הולכים. הייז עולה לטופ רופ לקפוץ על נייט, רנדי נותן לו RKO מהאוויר, רנדי מצמיד את נייט לניצחון.
[Image: dchisd1347-03-ntwk-rev-1-899203207e387ed...bf70ac.jpg]

אלוף ארה"ב ג'ייקוב פאטו יוצא לזירה, פאטו מדבר על סולו ואומר שרק כי הוא משפחה, זה לא אומר שהוא יכול ללכת מאחורי הגב ולנסות לדקור אותו. רק כי הם מאותה שושלת, זה לא אומר שהוא יכול לקחת את כל הקרדיט על העבודה הקשה שלו. פאטו מזכיר שסולו אמר שהוא יהיה כלום בלעדיו. זו בדיוק הסיבה שהוא היה חייב להזכיר לו ב-MITB... כשאתה לא מתאים למקום, אתה לא נכנס אליו. פאטו אומר שעכשיו זה הוא נגד העולם. סולו סיקואה מופיע על המסך, סולו אומר לפאטו שהוא יכול לסלוח לו על מה שהיה ב-MITB. סולו אומר לפאטו שהוא זה שהביא אותו לכאן, הוא הפך אותו לכוכב ועשה ממנו אלוף. סולו אומר שהכל היה בזכותו. סולו אומר ששבוע הבא הוא יהיה באמצע הזירה עם ידיים פתוחות, מוכן לקבל אותו בחזרה. סולו אומר  שהוא יצטרך לשמוע ממנו ארבע מילים.. 'אני אוהב אותך סולו'. סולו אומר שהוא הביאאת פאטו לעולם הזה והוא יכול גם להוציא אותו.
[Image: 028-SD-06132025-GD-44067-0bc8af68b7cb619...cb06cc.jpg]

השירות החשאי במשרד של ניק אלדיס. צ'לסי גרין בשיחת וידאו דרך הפלאפון, היא רוצה לדחות את הקרב שלה בטורניר מלכת הזירה לשבוע הבא כי היא לא הצליחה להגיע ללקסינגטון, קנטקי. אלדיס מסרב ואומר שאלבה פייר תחליף אותה. אלופת ארה"ב לנשים זלינה וגה נכנסת למשרד. זלינה רוצה קרב נגד ג'וליה. אלדיס אומר לה שג’וליה לא נמצאת כאן. זלינה אומרת שהיא אלופת ארה"ב לנשים והיא לא צריכה להעמיד פנים או להסתתר מאף אחת. היא אומרת ששבוע הבא היא תתעמת איתה.

טורניר מלכת הזירה - סיבוב ראשון
ג'ייד קארגיל ניצחה את ניה ג'קס, מיצ'ין ופייפר ניבן, לקראת סוף הקרב ניבן וניה מחוץ לזירה, ניבן נותנת לניה ספיר דרך הברקייד. ניבן חוזרת לזירה ונותנת למיצ'ין פייפר בומב, ג'ייד חוזרת לזירה ונותנת לניבן ג'יידד ומצמידה אותה לניצחון.
[Image: 029-SD-06132025-CM-56356-21e296e8fb9bc1c...2e6db2.jpg]

גברת MITB נעומי יוצאת לזירה, נעומי פותחת ואומרת שהיא רואה הרבה אנשים נראים מופתעים, בשוק, ובכנות... גם די טיפשים. היא אומרת שהיא לא מבינה למה הרי היא אמרה לכולם מראש. היא לקחה את מה שמגיע לה, ותראו איפה היא עכשיו. היא מוסיפה שהדבר המצחיק הוא שכל הזמן שהיא ניסתה לנצח את ניה ג’קס ולזכות באליפות הנשים של WWE, טיפאני סטראטון תמיד הייתה שם כדי להפריע לה, להסיח את דעתה, ולהכות אותה. היא אומרת שנעומי של פעם הייתה נחמדה מדי ונתנה לזה לקרות... אבל נעומי של היום ? לא תיתן לזה לעבור בשקט. היא אומרת שכשתכה את טיפאני בראש עם MITB זה ירגיש טוב. אלופת ה-WWE לנשים טיפאני סטראטון יוצאת החוצה, טיפאני אומרת שנעמי יודעת לדבר אבל אם היא כזאת קשוחה, שתבוא ותפדה עכשיו. שתיקח לה את התואר. היא טוענת שנעמי לא השתנתה בכלל... היא רק מדברת, אבל לא עושה כלום. וזו בדיוק הסיבה שהיא לא הצליחה לנצח את ניה ג’קס. טיפאני מאתגרת את נעמי להוכיח לכולם שהיא טועה. נעו מי שואלת אותה: 'אני נראית לך טיפשה?' היא אומרת שהיא לא תפדה עכשיו אלא כשהיא הכי פחות תצפה לזה. אבל עד אז ? היא הולכת ליהנות מלעשות לה את החיים לגיהינום. נעומי מסיימת במילים : 'השעון מתקתק… הזמן שלך כמעט נגמר. אני מציעה לך להיזהר.' נעמי יוצאת מהזירה, אבל אז ניה ג’קס נכנסת מאחורי טיפאני. היא מנסה לתקוף את טיפאני אבל טיפאני מצליחה להפיל אותה. נעומי עולה על האפרון וטיפאני מורידה אותה באגרוף. ניה מפילה את טיפאני ונותנת לה אינהיילטור. נעומי חוזרת לאפרון ורוצה לפדות את המזוודה, ניה לא נותנת לה, צועקת עליה שתלך ושטיפאני שלה.
[Image: 045-SD-06132025-SY-18956-47697c378ab9bc8...ba5b61.jpg]

מוקדם יותר ניק אלדיס מדבר עם מחלקת הזוגות של סמאקדאון לגבי הוייאט סיקס. DIY מציעים להעמיד את הסטריט פרופטס או פראקסיום מול הוייאט סיקס. אלדיס מקשיב לכל ההצעות מכל הטאגים ובסופו של דבר הוא מתחבר לעובדה ש-MCMG הם הוותיקים ביותר במחלקת הזוגות. לכן הגיע הזמן שהם יהיו אלה שיקבעו את הטון. הוא קובע ל-MCMG קרב הערב נגד הוייאט סיקס.

הוייאט סיקס ניצחו את MCMG, דקסטר לומיס הצמיד את כריס סייבן לניצחון אחרי לג דרופ מהטופ רופ.
[Image: 049-SD-06132025-CM-57069-b36723a70628840...de75c8.jpg]

אלוף ה-WWE ג'ון סינה הולך מאחורי הקלעים והוא פוגש את ג'ימי אוסו. סינה שואל אותו אם הוא ראה את ר' טרות', ג'ימי עונה שלא. סינה שואל אותו אם הוא ראה את רון קילינגס. ג'ימי עונה שהוא לא ראה אף אחד מהם, סינה אומר לו שהוא יודע שהוא קרוב אליו אז שיעשה לו טובה ויגיד לו שהוא בדרך לזירה עכשיו ושיפגוש אותו שם.

אלוף ה-WWE ג'ון סינה יוצא לזירה, הוא אומר לקהל לסתום את הפה. הוא טוען שיש רמות של חוסר כבוד שהוא עוד יכול לסבול אבל ר' טרות’ עבר את הגבול. הקהל צועק אנחנו רוצים את טרות', סינה מפתיע ואומר שלשם שינוי הוא מסכים. הוא אומר שיש זמן לדבר ויש זמן להילחם, הוא מזמין טרות' לצאת ולהילחם. CM פאנק יוצא החוצה, פאנק שואל את סינה אם הוא שמע אותו מדבר על חוסר כבוד. הוא אומר שהאנשים כבר עייפים מלקבל חוסר כבוד. אבל עכשיו, כשפאנק עם מיקרופון ביד הם אפילו לא התחילו להבין מהי רמת חוסר כבוד אמיתית. ובכל זאת, מתוך נוסטלגיה, הוא נותן לסינה הזדמנות. הוא אומר שאולי הוא אמפתי מדי, אולי הוא נשמע כמו אובי וואן קנובי שמנסה לדבר עם דארת’ ויידר ולמצוא את אנאקין בפנים. הוא נותן לו הזדמנות מול עיר אגדית של רסלינג להפסיק את מה שהוא עושה, לתת לאוהדים לחגוג מי הם, לשים את עצמו (סינה) על כן ולהכיר בהקרבות שלו, ולתת לקהל סוף טוב. סינה עונה: 'ולמה שאני אבזבז את הזמן שלי?' הוא אומר: 'האנשים האלו לא חשובים, המקום הזה לא חשוב, כדורסל לא חשוב, מרוצי סוסים לא חשובים... רק דבר אחד חשוב... אליפות ה-WWE.' פאנק אומר שבאירוניה גמורה הדרך של סינה, היא גם הדרך שלו. פאנק אומר שכששומעים את המוזיקה שלו יודעים שהעניינים מתחילים להיות רציניים. ויש פתגם ישן 'אומרים שקר לגבר חזק כדי לפגוע בו.' לכן זה פוגע בו כשסינה קורא לו צבוע. 'אבל אומרים את האמת לגבר חלש וזה מעליב אותו.' פאנק אומר שהאמת היא שסינה לעולם לא הצליח לנצח אותו בשיאו והוא גם לא יצליח עכשיו. הוא אומר שהוא יהרוס את הרסלינג... אבל גם יציל אותו. פאנק ממשיך ואומר שזו הביטחון שלו שהביא אותו לפסגה למרות שאנשים כמו סינה אמרו שאין לו את זה. אבל הוא לא ייכנס לאולם מלא כשהוא לבוש כמו ילד קטן שנכשל במשחק טי-בול. הקהל צוחק, ופאנק אומר : 'אוקיי, אולי תמחוקו לי את השורה הזאת, אני נשמע כמו ג’ון סינה מהגרסה של PG.' ואז הוא מציין באירוניה כי סינה נשמע פאנק. הוא מאשים את סינה שהוא גונב לו את החומרים... הוא זכה בתואר, הוא עזב עם התואר, ועכשיו סינה מנסה ללכת בדרכו. פאנק אומר שהוא עשה את זה וסינה לא הצליח לעצור אותו. גם האתגר של סינה לקרב ב־NOC לא יעצור אותו. הוא אומר: 'כמו פעם הנה אני, זה שגורם לריצה של סינה בתור אלוף להיות מעניינת. אני אלך אחריך עד למאדים כדי להרביץ לך. אני אלך אחריך עד לגיהינום כדי להוכיח שאני טוב ממך.' הוא אומר שסינה הוא ה־GOAT... אבל גם הוא. 'אני ה-GOAT שיצלה אותך על אש פתוחה'. הוא מזכיר שניצח את סינה גם בעיר הביתית שלו וגם בעיר של סינה  ועכשיו הוא הולך לנצח אותו גם ב-NOC. 'טרי פאנק, הרלי רייס, ברט הארט, אדי גררו... הם ראויים להיות על הר ראשמור של הרסלינג. פאנק אומר שלסינה יש את החוצפה לשים את עצמו שם… ארבע פעמים... פאנק אומר לסינה שהוא רואה אותו, תמיד ראה אותו, זאת האמת. פאנק נתקע בסינה בקטנה והולך. ר' טרות' מופיע בהפתעה מאחורי סינה ותוקף אותו, טרות' חונק את סינה ב-STF עד שמגיעים מאבטחים לשחרר אותו.
[Image: 061-SD-06132025-CM-24937-46b0373e695a3ae...d02927.png]

ביירון סקסטון מראיין את אלכסה בליס בעמדת הגורילה. היא אומרת לו שהיא עומדת להזכיר לכולם מיהי אלכסה בליס באמת. פתאום נכנסת שארלוט פלייר, שאומרת לה שיש מקום רק למלכה אחת במחלקה הזו. המוזיקה של שארלוט מתנגנת והיא יוצאת לקרב. כשהיא עדיין בדרכה לזירה המוזיקה של אלכסה בליס קוטעת אותה ואלכסה יוצאת, תוך כדי שהיא מפריעה לכניסה של שארלוט. זה מוביל לקרב הבא.

ר' טרות' מאחורי הקלעים, ניק אלדיס מגיע לדבר איתו. אלדיס שואל אותו מה הוא עושה, הוא אומר לו שהוא לא יכול להמשיך ככה, הוא שואל אותו מה הוא רוצה שהוא יעשה. טרות' מבקש קרב נגד סינה בשבוע הבא. אלדיס מסכים.

טורניר מלכת הזירה - סיבוב ראשון
אלכסה בליס ניצחה את אלבה פלייר, קנדיס לריי ושארלוט פלייר, לקראת סוף הקרב שארלוט מנסה להכניע את אלבה בפיגר אייט, במקביל אלכסה נותנת לקנדיס סיסטר אביגל ומצמידה אותה לניצחון. אלבה נכנעת אחר כך. אחרי הקרב פייסאוף בין שארלוט ואלכסה.
[Image: dchisd1347-09-ntwk-rev-1-8c20b5e7ecf4edb...2aa0f5.jpg]

קודי רודס הולך מאחורי הקלעים ופוגש את CM פאנק. קודי אומר לפאנק שהוא יודע שהם לא יכולים לברוח אחד מהשני לתמיד... פאנק מהנהן, פאנק עונה שהוא יודע, הוא מאחל לקודי בהצלחה הערב. פאנק אומר לקודי שאחרי NOC הם יראו מי ירדוף אחרי מי.

מוכרז לשבוע הבא :
- אלוף ה-WWE ג'ון סינה נגד ר' טרות'.
- טורניר מלך הזירה, חצי גמר : סמי זיין נגד רנדי אורטון
- טורניר מלכת הזירה, חצי גמר : המנצחת מראו נגד אלכסה בליס.

טורניר מלך הזירה - סיבוב ראשון
קודי רודס ניצח את שינסקה נקאמורה, אנדראדה ודמיאן פריסט, קודי הצמיד את נקאמורה לניצחון אחרי קרוס רודס.
[Image: 20250613-SD-Still-5b9f952217a17e336bc1c3d0fd319001.jpg]

RE: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 13.6.2025 - SweetChinMusic - 06-14-2025

היה תוכנית מעולה.

RE: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 13.6.2025 - Bam Bam Bigelow - 06-14-2025

נעמי: ״אני נראית לך מטופשת?״

גם כן נעמי:
[Image: GtXg6lsW8AA4Vjf.jpg:large]

RE: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 13.6.2025 - hbk - 06-14-2025

עוד תוכנית של שעתיים שמתוכה שעה וחצי בוצ'ות שמנות ודוחות.

ומה נסגר עם קילינגס? שינה שם והסתפר אז עכשיו מג'ובר שלא ניצח 20.שנה הוא מחסל האגדות החדש? מביך...

RE: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 13.6.2025 - HeartBreakKid - 06-14-2025

כל כך הרבה בוצ׳ים מהוואייט סיקס. דקסטר לומיס נראה קצת מנותק מהקרב. חבל שככה קוברים לנו את MCMG. הייתי מעביר אותם לראו ונותן להם לקחת מהניו דיי את האליפויות.

הקרב המרובע של הנשים הראשון היה זוועה גם כן, אין צורך להרחיב על ניה ג׳קס. רק שתמשיך לג׳בר ושתעזוב כבר את טיפאני.

כל מה שהיה עם סינה בתכנית היה מעולה. פתיחת תכנית טובה עם קודי ורנדי. רק נייט נדחף שם והיה לא קשור בשיט. מאז התקרית עם מקנטייר בראמבל אני לא מסוגל לראות אותו על המסך שלי. הוא משעמם, מאוד תבניתי גם בפרומואים וגם בזירה. הוא לא מגוון כבר 3 שנים והוא לא מעניין. תקרת הזכוכית שלו הייתה הריינים שלו על אליפות ארה״ב. מבחינתי הוא יכול לקדם עכשיו את הייז ובלאק למעלה.

פאטו-סולו לסאמרסלאם פיוד גדול על אליפות ארה״ב. מבסוט על שניהם ולא אתנגד לסולו מפיל את פאטו. זה יקדם את שניהם למעלה.

RE: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 13.6.2025 - Yosihait - 06-14-2025

סינה נתן פרומואים מצוינים. כרגיל.

סולו-פאטו נבנה נהדר.

נייט לא היה כל כך רע. הוא היה סבבה- נתן את הקאצ'פרייזים, והפסיד. נו, צריך גם כאלה.

מה שמנחם אותי זה שכנראה הולכים לאורטון-קודי בגמר, אז המחבל לא יגיע לשם. אלא אם יעשו לנו מחבל-ההוא עם הכהונה הכושלת.

RE: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 13.6.2025 - lidoradir - 06-14-2025

הדביוט של היקוליאו לפני התוכנית :

RE: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 13.6.2025 - lidoradir - 06-14-2025

[Image: Screenshot-1.png]

[Image: image.png]

RE: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 13.6.2025 - Yosihait - 06-14-2025

אגב, כולם שמעו את נייה ג'קס אומרת לשופט להגיד לניבן לשבור הצמדה, כן?

RE: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 13.6.2025 - Sexy devil - 06-14-2025

סמקדאון מאכזב ציפיתי ליותר מסולו פאטו.
מזל שסינה הציל את התוכנית