Wrestling-IL
תוצאות | AEW Dynamite - Grand Slam Mexico 18/06/25 - גרסה מובנת להדפסה

+- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443)
+-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1)
+--- פורום: AEW (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=3)
+--- אשכול: תוצאות | AEW Dynamite - Grand Slam Mexico 18/06/25 (/showthread.php?tid=3065)

עמודים: 1 2

תוצאות | AEW Dynamite - Grand Slam Mexico 18/06/25 - orgibor - 06-19-2025

[Image: 01-aew-grand-slam-mexico-1140x570.jpg]

התוכנית נפתחת עם אדם פייג' שחותך פרומו בספרדית.
הוא מספר שבילדותו עובדים מקסיקנים שעבדו בחוות הטבק של המשפחה הפכו לדמויות חשובות בחייו.
הוא עובר לדבר על ג'ון מוקסלי ועל כך שאמנם הוא לא חלק מהקרב הלילה אבל אף אחד לא יודע מה יקרה אחרי הקרב.
[Image: image.jpg]

קרב 1 – דקס הארווד, וולאדור ג'וניור, קונוסקה טקאשיטה, קייל פלטשר, לאנס ארצ'ר, ג'וש אלכסנדר והצ'יסרו(ע' סטוקלי האת'וואי) נגד ברודי קינג, אדם קול, בנדידו, דניאל גרסיה, אטלנטיס, אטלנטיס ג'וניור וטמפליירו
מצנחים: הפייסים
עם רולאפ של אטלנטיס על הארווד.
אחרי הקרב דקס תוקף את אטלנטיס אבל הפייסים חוזרים להבריח אותו.

קרב 2 – קאזוצ'יקה אוקדה נגד מארק בריסקו
מנצח: אוקדה
עם ריינמייקר.
אחרי הקרב אוקדה ממשיך לתקוף את מארק יחד עם דון קאליס שישב בשולחן השדרנים.

קרב 3 – MJF(ע' MVP, בובי לאשלי ושלטון בנג'מין) נגד מיסטיקו
מנצח: מיסטיקו
בפסילה אחרי לואו-בלואו של מג'ף.
אחרי הקרב ההארט סינדיקייט ממשיכים לתקוף את מיסטיקו ומג'ף מפשיט ממנו את המסיכה.
בנדידו, טטון, טמפליירו, קווין נייט ומייק ביילי יוצאים החוצה להבריח אותם.

קרב 4 – קרב על 4 מיליון פסוס – ריקושט נגד הולוגרם נגד ליו ראש נגד מסקארה דוראדה
מנצח: הולוגרם
עם פורטל בומב.

קרב 5 – קרב על אליפות CMLL – זוקסיס(א') נגד מרסדס מונה
מנצחת: מרסדס
עם קאונטר לפאוורסלאם מהטרנבאקל.
אחרי הקרב משודר וידאו בלשי של טוני סטורם, כשהוא מסתיים רואים את מינה שיראקווה ברמפת הכניסה ואז את טוני מגיחה מאחורי מרסדס ונותנת לה ג'רמן סופלקס, מרסדס יוצאת במנוסה וטוני רודפת אחריה לרמפה ומנסה לתת לה סטורם-זירו אבל שופטים מפרידים ביניהן וטוני לוקחת מיק' ומכריזה: "תנו למשחקים להתחיל".

קרב 6 – ג'ון מוקסלי, ווילר יוטה, הביסט מורטוס, ניקולס ומת'יו ג'קסון(ע' מרינה שפיר) נגד וויל אוספריי, סוורב סטריקלנד, סמואה ג'ו, קאטסויורי שיבאטה ווויל הובס(ע' פרינס נענע)
מנצחים: ההילים
עם רולאפ של מוקסלי על סוורב.
אחרי הקרב מוקסלי והבאקס ממשיכים לתקוף את סוורב אבל אדם פייג' יוצא החוצה.
הוא מנסה לתת באקשוט לריאט למוקסלי שמתחמק ופייג' פוגע במת'יו ג'קסון שעמד מאחוריו ומותיר את הבאקס המומים ונסוגים בזמן שהפייסים חוגגים בזירה.
[Image: image.png]

RE: תוצאות | AEW Dynamite - Grand Slam Mexico 18/06/25 - Yosihait - 06-19-2025

המון קרבות.

לא הבנתי מה השיר של מיסטיקו...? זה כאילו האלק הוגאן היה נכנס עם איזה שיר פופ אמריקני, איזה Total eclipse of the heart.

מישהו יכול לעשות לי סדר מה כל התארים של מרסדס?

RE: תוצאות | AEW Dynamite - Grand Slam Mexico 18/06/25 - Bam Bam Bigelow - 06-19-2025

(06-19-2025, 05:25 PM)Yosihait כתב:  המון קרבות.

לא הבנתי מה השיר של מיסטיקו...? זה כאילו האלק הוגאן היה נכנס עם איזה שיר פופ אמריקני, איזה Total eclipse of the heart.

מישהו יכול לעשות לי סדר מה כל התארים של מרסדס?

• TBS Champion
• RevPro Undisputed British Women's Champion
• Owen Hart Cup 2025 Champion
• EWA Women's Champion
• CMLL World Women's Champion
• Strudel Smackdown Winner
• National Welly Wanger
• Wife-Carrying World Champion

RE: תוצאות | AEW Dynamite - Grand Slam Mexico 18/06/25 - KB24 - 06-19-2025

(06-19-2025, 05:47 PM)Bam Bam Bigelow כתב:  • TBS Champion
• EWA Women's Champion
• National Welly Wanger

[Image: i-see-what-you-did-there-steve-carell.gif]

RE: תוצאות | AEW Dynamite - Grand Slam Mexico 18/06/25 - KB24 - 06-19-2025

לא שודר: אחרי האירוע של ROH בריאן דניאלסון מגיע להציל את בלו פנטר ולוקח באמפ
מקסיקו ארנה כמעט מתפוצץ באותו הרגע

RE: תוצאות | AEW Dynamite - Grand Slam Mexico 18/06/25 - gilam - 06-19-2025

פרק יחסית בינוני אבל עם כמה דברים מעניינים.

*סגמנט מעולה של אנגמן בטח מבחינה סיפורית. הבן אדם מסכים להיפתח רק לקהל.
ולכן משתף אותם בסיפור מהעבר שלו, מודה להם על הכנסת האורחים ואנחנו רואים גם במיין איבנט שהוא נשאר זאב בודד.

*אני מאוד אוהב את אוקדה, הבחור אומן בזירה. אז החלטתי לראות את הקרב למורות שאני בהכחשה שבריסקו הוא מתאבק
לגיטימי ולא פראודיה. הוא התחיל די מהר עם קולות הקרטה שלו ואמרתי לעצמי אני לא נשבר הפעם הוא לא ימנע ממני לראות
את אוקדה. ואז הוא התחיל לעשות את תנועת הציפור של קרטה קיד זה שבר אותי והרצתי לסוף.

*השיר של MJF מתנגן ומבהיר לכולם בשביל מי אוהדי AEW קונים כרטיסים (כמובן שיש גם את אוספריי) קרב עם מתאבק סלחו
לי סופר בינוני ומוגבל מה שהוביל את MJF לערב את הקהל בכל שלב בקרב וזה הגיע כל כך רחוק שהקהל ניסה לתקוף אותו.
הבחור ניגן עליהם כמו על חליל והם רקדו לפי הצלילים שלו. פשוט מאכזב שסיפור שאמור לדבר על ציוות שלו לבובי ושלטון
כדי להקל עליו להתמודד על חגורה ראשית מביאה אותו להתאבק נגד מיד קארד שעבר זמנו.

*מרסדס מתאבקת מעולה נותנת פרומואים לעניין ומלאת תשוקה לביזנס ועושה הכל כדי שיכירו בה כגדולה מכולם.
שורה תחתונה כאשר זכתה בחגורה היה אפשר לספור על יד אחת את כמות הצופים שטרחו לשרוק בוז כאשר כל השאר
התעלמו לחלוטין עד שטוני סטורם באה.

*קרב מרכזי מלא אקשן ונהנתי ממנו מכל רגע. זה הרגיש כמו המופע שלל אוספריי וסוורב הכימיה ביניהם וכמה שהם נהנים
לעבוד ביחד צעקה כל כך שכל השאר כולל מוקסלי הרגישו ניצבים בהצגה של השניים. אהבתי את "ההצלה" שהרגישה יותר
כמו ניצול הזדמנות של אנגמן מהסיבה הפשוטה הוא לא יודע לשתף פעולה אבל דברים תמיד מתרחשים סביבו ולכן הוא תמיד
מעניין כי הוא תמיד במצב סיפור גם אם אישי בלבד.

*אשמח להסבר על היאנג באקס שמתחברים למוקסלי כי לא הבנתי את זה בכלל. מוקסלי הביע ביקורת על הארגון הניהול שלו
ואיכות הרוסטר שלא יודע לנצל הזדמנות (דיבר על בוס גדול אבל נעזוב את זה בצד) האבות המייסדים הם הבאקס כמו שהם מכריזים
בעצמם, יותר מזה הם פועלים באופן גלוי לטענתם הם בשביל שאנגמן ייקח את האליפות. איך כל זה מתחבר למוקסלי ושיתוף הפעולה איתו?.

נחתה עלי גם ההבנה העצובה שכל הסטייבל של מוקסלי הם מידקארד מהסיבה הפשוטה הוא לא יוכל להיות מוצג כמנהיג
אם אף מין איבנטר בקבוצה שלו כי יעפילו עליו.

RE: תוצאות | AEW Dynamite - Grand Slam Mexico 18/06/25 - gilam - 06-19-2025

(06-19-2025, 07:04 PM)KB24 כתב:  

תזכור רק מי אמר כבר מעל חצי שנה שבראיין ייקח את החגורה ממוקסלי.

RE: תוצאות | AEW Dynamite - Grand Slam Mexico 18/06/25 - SwitchBlade - 06-19-2025

(06-19-2025, 07:04 PM)KB24 כתב:  

זה מאוד צפוי שבריאן לא יוכל להחזיק את עצמו ויחזור לרסלינג במתכונת כלשהי. 

RE: תוצאות | AEW Dynamite - Grand Slam Mexico 18/06/25 - NoamRR - 06-20-2025

האנגמן הדביק אותי ואת הבן שלי למסך עם פרומו בספרדית ואני אפילו לא מבין את השפה.

המקום היה נראה קטלני, אני אוהב שהתאפורה של המקום שוברת שגרה. במעבר על הקארד כנראה שאני אריץ את רוב הקרבות.

תוך כדי דפדוף הקרב הראשון שמעתי שהקהל היה מאוד פעיל, בטח חוויה למי שצופה.

עדיין מופתע מהשילוב של אוקדה עם משפחת קאליס, מעניין אם זה זמני כדי לקבל אוקדה שונה באול אין.

הגענו למג׳פ-מיסטיקו שמסקרן אותי. אי אפשר שלא להשוות אותו לגייבל-ויקינגו בו היל מציק פוגש לוצ'אדור פייס שנמצא במעמד גבוה. לפחות כאן הם קיבלו בנייה (מינימלית) לקרב. מיסיטיקו הרגיש לי כבד, מג׳פ נבלע לצד חבריו וזה מתכון טוב להרצת הקרב.

מרובע גם הרצתי, ריקושט מעניין אבל שלושת האחרים ממש לא. מקווה שריקושט יברח עם הכסף וישתמש בו למטרות היליות, אולי לקנות שכירי חרב? לא קרה, לא נורא.

את המרכזי הרצתי קליל, קיבלנו כל כך הרבה וריאציות עם המתאבקים האלה בחודשים האחרונים, זה יצא מכל החורים. האנגמן יוצא להצלה אחרי הקרב ויש מתח באוויר. רציתי בראול עוצמתי יותר ביניהם בלי התערבויות מהצד. כנראה שאסור לצפות לדברים כאלה כל עוד מוקסלי וחבריו חלק מהעלילה.

לסיכום, עוד ספיישל משעמם שלא מקדם כלום לקראת האירוע הגדול של השנה, יאללה להתחיל להתעורר.

RE: תוצאות | AEW Dynamite - Grand Slam Mexico 18/06/25 - Yosihait - 06-20-2025

(06-19-2025, 05:47 PM)Bam Bam Bigelow כתב:  • TBS Champion
• EWA Women's Champion
• National Welly Wanger

אה, זה גביע אואן, מה שיש לה? באמת חשתי שמשהו היה חסר.

מבחינתי היא מעולה, אם היא מספקת את הסחורה פחות אכפת לי מה היא עושה.

(06-19-2025, 07:08 PM)gilam כתב:  *אשמח להסבר על היאנג באקס שמתחברים למוקסלי כי לא הבנתי את זה בכלל. מוקסלי הביע ביקורת על הארגון הניהול שלו
ואיכות הרוסטר שלא יודע לנצל הזדמנות (דיבר על בוס גדול אבל נעזוב את זה בצד) האבות המייסדים הם הבאקס כמו שהם מכריזים
בעצמם, יותר מזה הם פועלים באופן גלוי לטענתם הם בשביל שאנגמן ייקח את האליפות. איך כל זה מתחבר למוקסלי ושיתוף הפעולה איתו?.

אה, הם פשוט משקרים. הם גם פחדנים, זה מוצג שהם פשוט לא רוצים לעורר את הזעם של מוקסלי ומתחברים לאיפה שהכוח.