Wrestling-IL
תוצאות | WWE SummerSlam 2025 - לילה 1 - גרסה מובנת להדפסה

+- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443)
+-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1)
+--- פורום: WWE (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=2)
+--- אשכול: תוצאות | WWE SummerSlam 2025 - לילה 1 (/showthread.php?tid=3139)

עמודים: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

תוצאות | WWE SummerSlam 2025 - לילה 1 - lidoradir - 08-03-2025

[Image: 3333333333333333.png]

רומן ריינס וג'יי אוסו ניצחו את ברון ברייקר וברונסון ריד, לקראת סוף הקרב ברייקר מנסה לתת לריינס ספיר מחוץ לזירה, ריינס נותן לו סופרמן פאנץ', אחר כך ריינס נותן לברייקר ספיר דרך הברקייד שנשבר. בזירה ריד מנסה לתת לג'יי צונאמי, ריינס חוזר ומוריד אותו בסופרמן פאנץ'. ריינס וג'יי נותנים לריד 1D, מצמידים אותו אך ברייקר שובר את ההצמדה. ברייקר מתכונן לתת ספיר לג'יי, ריינס מציל את ג'יי, דוחף אותו הצידה וחוטף במקומו את הספיר. ג'יי נותן לברייקר סופרקיק שמעיף אותו מהזירה, ג'יי נותן לריד ספיר, אוסו ספלאש ומצמיד אותו לניצחון.
[Image: 056-SS-08022025-GD-66819.png]

קרב על אליפות זוגות הנשים של ה-WWE
שארלוט פלייר ואלכסה בליס רוקסן ניצחו את רוקסן פרז וראקל רודריגז וזכו באליפות זוגות הנשים של ה-WWE, לקראת סוף הקרב אלכסה מנסה לתת אגרוף לראקל, רוקסן מזיזה את ראקל ואלכסה פוגעת בטעות בשארלוט. ראקל נותנת לשארלוט טהאנה בומב, רוקסן נותנת לשארלוט פופ רוקס, מצמידה אותה... אלכסה שוברת את ההצמדה. אלכסה גוררת את שארלוט ונותנת לה טאג. היא מתכוננת לתת לרוקסן סיסטר אביגל... שארלוט מסתכלת על אלכסה במבט מוזר... אלכסה מסתכלת עליה גם... שארלוט רצה לעבר אלכסה אך נותנת לראקל ביג בוט. אלכסה נותנת לרוקסן סיסטר אביגל ומצמידה אותה לניצחון.
[Image: 094-SS-08022025-CN-20198.jpg]

סמי זיין ניצח את קאריון קרוס, במהלך הקרב סקארלט מסיחה את דעתו של השופט, קרוס מנסה להכות את זיין בעזרת מוט ברזל, זיין מתחמק ונותן לו בלו ת'אנדר בומב. אחר כך זיין תוקף את קרוס בלי הפסקה, השופט מרגיע אותו. סקארלט מניחה את מוט הברזל בפני זיין ואומרת לו להשתמש בו. זיין לוקח את המוט ובסופו של דבר זורק אותו מחוץ לזירה, קרוס מנסה רולאפ, זיין מתחמק, זיין נותן לקרוס אקספלודר לפינה של הזירה, הלובה קיק ומצמיד אותו לניצחון.
[Image: 118-SS-08022025-GD-60922.jpg]

שולחן השדרנים מכריז על מספר הצופים באיצטדיון : 53,161.

קרב על אליפות ה-WWE לנשים
טיפאני סטראטון ניצחה את ג'ייד קארגיל ושמרה על אליפות ה-WWE לנשים, לקראת סוף הקרב טיפאני מנסה לתת לקארגיל PME, קארגיל מרימה את הברכיים ופוגעת בה, קארגיל נותנת לטיפאני ג'יידד, מצמידה אותה... טיפאני מניחה את הרגל על החבלים. קארגיל מנסה לתת לטיפאני ג'יידד מהטופ רופ, טיפאני מתחמקת ומעיפה אותה, טיפאני נותנת לה PME ומצמידה אותה לניצחון.
[Image: 148-SS-08022025-AT-39569.jpg]

דרו מקנטייר ולוגאן פול ניצחו את רנדי אורטון וג'לי רול, במהלך הקרב מקנטייר נותן לרנדי קליימור מחוץ לזירה, לוגאן נותן לג'לי נוקאוט פאנץ'. לוגאן מניח את ג'לי על שולחן השדרנים, לוגאן עולה לטופ רופ ונותן לו משם פרוג ספלאש על השולחן שמתרסק. שופטים ורופאים יוצאים לבדוק את ג'לי ומלווים אותו אל מאחורי הקלעים. בזירה לוגאן ומקנטייר תוקפים את רנדי. ג'לי מחליט לחזור לקרב. רנדי נותן לו טאג. ג'לי נותן ללוגאן צ'וקסלאם, ג'לי נותן למקנטייר בלאק הול סלאם. לוגאן על הטופ רופ, ג'לי מפיל אותו בסלאם. ג'לי מצמיד את לוגאן, מקנטייר שובר את ההצמדה. מקנטייר נותן לג'לי קליימור, רנדי נותן למקנטייר RKO, לוגאן מעיף את רנדי לרינג פוסט, לוגאן נותן לג'לי פרוג ספלאש ומצמיד אותו לניצחון.
[Image: 189-SS-08022025-AT-10125.jpg]

קרב על אליפות העולם במשקל כבד
CM פאנק ניצח את גונת'ר וזכה באליפות העולם במשקל כבד, גונת'ר שולט בקרב ומחסל את פאנק בלי הפסקה, פאנק מנסה להתאושש אך לא מצליח. פאנק מנסה GTS, גונת'ר מתחמק ונותן לו פאוורבומב שני בקרב. גונת'ר נותן לו פאוורבומב שלישי... מצמיד אותו... פאנק יוצא מזה. גונת'ר ממשיך לחסל את פאנק, יוצא מחוץ לזירה ואומר ישירות למצלמה שהוא אלוף העולם במשקל כבד. גונת'ר עולה על שולחן השדרנים וחוגג, פאנק מפיל אותו. גונת'ר קם והוא מדמם. פאנק נכנס לזירה ומתחיל לתקוף את גונת'ר, נותן לו אלבו דרופ מהטופ רופ. פאנק מרים את גונת'ר ל-GTS, גונת'ר מתחמק לסליפר. פאנק קם, מרים את גונת'ר ונותן לו GTS, פאנק נותן לגונת'ר GTS שני ומצמיד אותו לניצחון. פאנק בוכה בזירה, מקבל מהשופט את אליפות העולם במשקל כבד, מחבק אותה וחוגג. מר. MITB סת' רולינס יוצא החוצה, רולינס יוצא על קביים, פול היימן לידו. רולינס מסתובב והולך... עוצר. רולינס זורק את הקביים, מעיף את התמיכה מהרגל, קורע את החולצה ורץ לזירה. פאנק מנסה לתת לרולינס GTS, רולינס מתחמק ומכה אותו. רולינס לוקח את המזוודה ותוקף איתה את פאנק בלי הפסקה. רולינס פודה את המזוודה.

קרב על אליפות העולם במשקל כבד
סת' רולינס ניצח את CM פאנק וזכה באליפות העולם במשקל כבד, השופט מצלצל בפעמון, רולינס נותן לפאנק סטומפ ומצמיד אותו לניצחון. ברון ברייקר וברונסון ריד מגיעים לזירה. כולם חוגגים את הזכייה של רולינס באליפות העולם במשקל כבד. כולם מרימים ידיים לאוויר ויש זיקוקים. פאנק גמור בזירה. רולינס והיימן מתיישבים כמו פאנק לידו. האירוע יורד מהאוויר.
[Image: 20250802-Summerslam-seth.jpg]

RE: תוצאות | WWE SummerSlam 2025 - לילה 1 - lidoradir - 08-03-2025

[Image: e8b637e83ae04acf89c7e1cc6edb1745.gif]

[Image: 56adab07167b49f19c98a57e63636262.gif]

סת' רולינס פודה את המזוודה על פאנק וזוכה באליפות העולם במשקל כבד !!!

סינמהההההההההההה

RE: תוצאות | WWE SummerSlam 2025 - לילה 1 - Cenation - 08-03-2025

אחד הסיומים הגדולים ביותר לסאמרסלאם בכל הזמנים
אמאלה אני צריך זמן לעכל לפני שאני מצליח להגיד דעה מסוימת על מה שקרה פה

איזה דבר זה WWE וואו אני משתגעעעעעעע
אני לא שלטתי בעצמי ב5 דקות האלה אתם צריכים להבין שזה יותר מדי בשבילי להכיל גם ניצחון של פאנק שאני שרוף עליו + פדייה של מזוודה + הפסד של פאנק
אני איבדתי את זהההההההההה

RE: תוצאות | WWE SummerSlam 2025 - לילה 1 - Barel9090 - 08-03-2025

WWE= Heart

RE: תוצאות | WWE SummerSlam 2025 - לילה 1 - xXRed4EverXx - 08-03-2025

מיין אבנט אדיר.
איפשהו במהלך הקרב אמרתי לעצמי אין מצב שפאנק יסכים לסקוואש מול גונתר, אבל אמרתי לעצמי גם טוב פאנק כנראה מנצח את זה
אבל הקרב לא הרגיש לי גדול שככה זה באמת יסתיים עם זכייה של פאנק ויאללה לילה טוב
ואיך שניצח והשופט נשאר.. ציפיתי כבר לרולינס
הוא מגיע, עושה את דרכו חזרה, ואז היימן נשאר.. ואני אומר לעצמי טוב היימן נשאר לא סתם
רולינס חוזר ומנצח

מגיע לרולינס, אבל הרגשתי אמפטיה לפאנק כי מאז שהוא חזר הוא לא מקבל את הביג מומנט שדיי מגיע לו כרגע, מקווה שבסוף כל זה פאנק ינצח את רולינס מתישהו ויקבל את הריין שהוא ראוי לו.

דרך אגב הייתי בטוח לפניי הקרב שאם רולינס פודה זה דווקא מול סינה
דמיינתי שוב את רוק עוזר לסינה לנצח מול קודי, לוחצים ידיים
ואז בום רוק בוטם על סינה, רולינס פודה ולילה טוב עם מלא גמירות.

מעניין מה יהיה מחר, הגביר את הסיכוי שרודס עושה היל טרן אבל איפשהו אני מקווה שסינה איכשהו ישמור, בא לי עוד קצת ממנו לפניי הפרישה.

RE: תוצאות | WWE SummerSlam 2025 - לילה 1 - lidoradir - 08-03-2025

הו בייבי. המסיבה הכי גדולה של הקיץ. הרסלמניה של הקיץ.

הלילה הראשון היה אדיר.

- 53,161 צופים. המספרים לא משקרים.

- רומן ריינס וג'יי אוסו נגד ברון ברייקר וברונסון ריד היה באנגר כצפוי. החלטה מעולה לתת לקרב הזה לפתוח את האירוע ולהדליק את עשרות אלפי הצופים שבאיצטדיון. כניסות גדולות של ג'יי וריינס. ריינס נתן פה הופעה אלוהית. באמת שהוא היה חולני בקרב הזה. היה נראה כל כך טוב, כל כך חד. הספוט של הקפיצה מחוץ לזירה היה פסיכי.... לא זוכר מתי הפעם האחרונה שהוא עשה את זה. קצת חששתי... אבל פתאום הוא טס לשמיים. איזה קינג. בכללי ספוטים מעולים בקרב. הספיר שריינס נתן לברייקר דרך הברקייד היה מכל הלב, ראו שהוא נכנס בו חזק במטרה שלא תיהיה פדיחה והברקייד ישבר. ברייקר כמובן מטורף, כל ספוט שלו בצבע. חיה רעה. גם ריד היה חיה. ג'יי היה טוב מאוד, כמו שהוא בעצמו אומר... בקרב זוגות הרבה יותר קל לו שיש לו את המנוחה. הסיום של הקרב היה מצוין, ריינס מציל את ג'יי וחוטף ספיר גדול, מוכר את זה כמו שצריך. ג'יי מצמיד את ריד לניצחון. ברייקר נשמר.

- שארלוט פלייר ואלכסה בליס נגד רוקסן פרז וראקל רודריגז על אליפות זוגות הנשים היה קרב נהדר. שארלוט ואלכסה קיבלו פופים גדולים מהקהל, איזה כיף לשמוע את זה. שארלוט שוב מזכירה למה היא המתאבקת הכי גדולה בכל הזמנים. הופעה מצוינת שלה, הופעה נקייה, אפילו המונסולט שהיא לרוב מתקשה בו... יצא לה מושלם על רוקסן וראקל. שאלכסה פגעה בשארלוט אמרתי 'פאק זה יעלה להן בהפסד'. המבט של שארלוט על אלכסה שהיא התכוננה לסיסטר אביגל על רוקסן... הצילום שקיבלנו... מושלם. אבל זה היה סוורב. שארלוט בביג בוט לראקל, אלכסה נותנת לרוקסן סיסטר אביגל ויש לנו אלופות זוגות נשים חדשות. תענוג. אין על אלכסה ושארלוט ביחד. איזה כיף.

- טפו.

- טיפאני סטראטון נגד ג'ייד קארגיל אליפות ה-WWE לנשים היה קרב מעולה. זה היה הקרב הכי קצר בקארד אבל מקובל מבחינתי. ג'ייד קארגיל עוד לא בשלב הזה של לתת קרבות ממש ארוכים וזה בסדר. ג'ייד ממשיכה במגמת השיפור הפנטסטית שלה. היא נותנת קרבות מעולים לאחרונה וכאן היה עוד מקרה כזה. כל הספוטים יצאו כמו שצריך, הכימיה של טיפאני וג'ייד הייתה טובה מאוד. טיפאני זהב, מאוד שמח שנתנו לה לשמור כאן. מגיע לה. זה עדיין מוקדם בשביל ג'ייד. זה עדיין... טיפי טיים.

- לוגאן פול ודרו מקנטייר נגד רנדי אורטון וג'לי רול היה קרב אדיר. אמרתי לכם שזה מה שיקרה מהרגע שזה הוכרז, אני אפילו לא מופתע. אנשים סתם בכו בלי הפסקה, מקנטייר יוצמד, למה הם צריכים את זה, הדרכון שלו, הדרכון שלי וכו'. בכיתם על לוגאן פול, ג'וני נוקסוויל, בד באני... והנה שם חדש : ג'לי רול. הסלב החדש הגיע... והוא היה זהב. זה מישהו שלקח את הרסלינג ברצינות. רואים את זה. לוגאן פול ממשיך להוכיח שהוא אחד הדברים הכי טובים שיש היום בעולם ההאבקות. הפרוג ספלאש לג'לי על שולחן השדרנים היה אדיר. השולחן פאקינג התפוצץ. ספוט גדול שג'לי לקח על עצמו. בכללי המכירות של ג'לי במהלך הקרב היו חזקות. הקהל נתן לו פופים ואכל הכל עד שהוא חזר. ואז ? החלטת בוקינג גדולה של WWE. לוגאן פול ודרו מקנטייר מנצחים את הקרב. לוגאן מצמיד את ג'לי. הסלב מפסיד. מי שצריכים לנצח... מנצחים. איזה יופי.

- CM פאנק נגד גונת'ר על אליפות העולם במשקל כבד היה MOTN שלי. איזה קרב מרכזי ענק, איזה סיפור גדול. הקרב מתחיל וגונת'ר מתחיל לשחרר צ'ופים. כל צ'ופ בצבע והחזה של פאנק מתחיל להחליף צבעים. פאנק לא מצליח לגעת בו... וגונת'ר ממשיך לחסל אותו ולא נותן לו לנשום. עוד צ'ופ, עוד ביג בוט, עוד פאוורבומב. פאנק לא עומד בקצב. זה הסיפור של הקרב. שולחן השדרנים ממשיך לציין את זה שפאנק רק מנסה לשרוד בקרב. גונת'ר צובר ביטחון ומתחיל לזלזל... יוצא מהזירה ומדבר למצלמה. עולה על שולחן השדרנים ומתגרה בקהל. פאנק מנצל את זה, מפיל אותו. גונת'ר נופל ומדמם. ענק. כמה דם ברסלינג זה מגניב שזה מגיע בנקודות חשובות. ברגע שפאנק ראה דם... הוא רץ לזירה והשתלט על הקרב. זה היה מהיר. גונת'ר עוד ניסה איזה סליפר... אבל פאנק דפק לו 2 GTS וניצח. פאנק אלוף העולם במשקל כבד. בוכה. מתרגש. הקהל נותן לו פופים פסיכיים. ואז הוא מגיע... סת' פאקינג רולינס. הולי שיט. סוורב. רולינס לא פצוע. רולינס הבטיח לפאנק שכל עוד הוא איתו ב-WWE... הוא לא יתן לו להיות אלוף. רולינס מפרק את פאנק בעזרת המזוודה, סטומפ, זה נגמר. שוב רולינס עושה את הבלתי יאומן. הולי פאק זה היה אדיר. הרגע הזה שהוא מסתובב וזורק את הקביים לצדדים... הו בייבי. איזה סיום אדיר ללילה הזה.

וזה היה רק החלק הראשון.... סינמה.

RE: תוצאות | WWE SummerSlam 2025 - לילה 1 - StavHen - 08-03-2025

תודה על התוצאות אח השלמתי רק בבוקר,
אבל שלחתי ללידור כבר ב5 בבוקר "אני גאוןן אמרתי לך שרולינס יפדה" סורי לידור תחזור לישון אח Heart

ג'יי אוסו ורומן ריינס נגד ברון ברייקר וברונסון ריד -
אהבתי שכולם באו עם קוד לבוש שחור כאילו אנחנו בחתונה של גות'ים,
הקרב עצמו האמת היה אחלה קרב נהנתי ממנו מאוד, ארבעת המשתתפים נתנו קרב הצגה,
ברייקר ורומן כמובן בלטו , מן הסתם, ברייקר ממשיך להראות כמה הוא הכוכב העתידי של החברה הזו,
ניצחון מוצדק של ג'יי ורומן שלא פוגע בברייקר וריד , הייתי בטוטח שרומן הוא זה שיצמיד את ריד , אבל זה לא באמת משנה (חוץ מלשאלות הבונוס שלי)
יופי של קרב ראשון.

קרב על אליפות הזוגות לנשים : שארלוט ואלכסה בליס נגד ראקל רוריגז ורוקסן פרז -
קרב שהזכיר לי למה אני לא חובב גדול של ראקל , היא לחלוטין הייתה החלשה מבין ה4 ,
שאר הקרב עצמו היה כיפי , אני מת על אלכסה בליס ועל רוקסן פרז, הרגישה לי שהייתה מעט בעיית כימיה דווקא ביניהן אבל זה משהו שאפשר לבנות,
שארלוט הכוכבת הגדולה של הקרב והיא התנהגה בהתאם, נתנו לנשים קרב יחסית ארוך , וניצחון טוב של שארלוט ואלכסה והן זוכות באליפות הזוגות לנשים.

קאריון קרוס נגד המחבל -
גם השנאה ליהודים , גם הלבוש של פלסטין , וגם הבנאדם עצמו עם הלוק של ההומלס השכונתי הלא חביב, אני באמת לא יכול לראות יותר את סמי זיין,
כ"כ קיוויתי שקרוס יעשה לו ממנו קציצות , אבל ניחשתי שלא יתנו לסמי להיות מובס פה כדי שיוכלו לתת לו אחלה במה בראמבל שנמצאת בערב הסעודית,
ניצחון פשוט מדי של המחבל , והרבה כתבו נכון : מגיע לקרוס יותר מזה.

קרב על אליפות WWE לנשים - ג'ייד קארגיל נגד טיפאני סטראטון -
קרב כיפי , מהיר, ג'ייד וטיפאני באו לעבוד התחילו את הקרב ב100 אחוז ורק העלו שלבים עם הזמן,
פחדתי שייתנו לג'ייד לפרק את טיפאני בשביל לבנות אותה לעתיד אבל טיפאני התעלתה על עצמה ברמות ונתנה פה מהלכים מפחידים,
ובסוף.. טיפאני ניצחה, אני בהלם , זו הייתה הפתעה של החיים מבחינתי.

רנדי אורטון וג'לי רול נגד דרו מקינטייר ולוגאן פול -
גם לדרו גם לרנדי ואפילו ללוגאן פול היו דברים הרבה יותר טובים לעשות מאשר להיות בקרב זוגות הרנדומלי הזה בסאמרסלאם,
אבל מילא,
זה שג'לי רול הכניס את עצמו לקרב בהתחלה היה דווקא קטע יפה, כל הכבוד לדרו מקינטייר שנתן לו את הבמה הזו,
דרו מקינטייר פשוט לא מוערך מספיק לדעתי בחברה הזו, הוא באמת יכול לסחוב את החברה הזו על הגב שלו,
ג'לי רול קיבל המון זמן בזירה בהתחלה , עד שרנדי נכנס והקרב נכנס להילוך גבוה יותר,
היה שלב שרנדי ניסה לעשות את הבק סופלקס על שולחנו השדרנים ולשבור אותו אבל הגרסה החדשה של השולחנות יותר עמידה מסתבר,
ואז הגיע השלב שג'לי רול אכל פרוג ספלאש על שולחן השדרנים מלוגאן פול(!!!), איזו הקרבה, כבוד ענק.
ניצחון של מקינטייר ולוגאן פול , והאמת יפי של קרב וריספט ענק לג'לי רול.

המאיין איוונט של הלילה הראשון , קרב על אליפות העולם במשקל כבד : גונת'ר נגד Cm Punk -
כמה זמן מאז שגונת'ר זכה שוב באליפויות הראויה לו ? 50 יום פלוס מינוס ? , עכשיו לתת לו להפסיד לאידיוט עם הקעקוע של פפסי ?
באסה שככה נתנו לו להפסיד את זה אבל הסוף היה שווה את זה,
הקרב עצמו היה מצוין , גונת'ר הוא רמה אחרת בזירה, ההאבקות האירופאית הזו הקלאסית , משהו משוגע,
רוב הקרב שליטה מוחלטת של הרינג גנרל , מדי פעם היו הבלחות לפאנק אבל זו לא הייתה אותה רמה,
כל הסיפור של ההפסיד של גונת'ר לפאנק זה שגונת'ר היה יהיר מדי , כמו שהוא היה נגד ג'יי, רק על זה אפשר לתת לו להפסיד,
או וואו , גונת'ר פתח את הראש בצורה רצינית, ניצחון של גונת'ר ואני באמת מקווה שגונת'ר לא פצוע באופן רציני.

והמאיין אייוונט האמיתי של הערב רולינס חוזר, רולינס פודה את המזוודה על פאנק -
רולינס חוזר , זורק את הקביים שלו, נותן כמה מכות עם המזוודה שלו לפאנק, והנה זה קורה, הפפסי מן מפסיד, רולינס סוגר מעגל ולוקח את החגורה ישירות מפאנק.

יופי של לילה ראשון של סאמרסלאם , נהנתי מאוד.

RE: תוצאות | WWE SummerSlam 2025 - לילה 1 - iCena - 08-03-2025

פאק יו סי אם פאק
[Image: IMG-0996.jpg]

RE: תוצאות | WWE SummerSlam 2025 - לילה 1 - m0tti - 08-03-2025

(08-03-2025, 03:35 AM)lidoradir כתב:  [Image: e8b637e83ae04acf89c7e1cc6edb1745.gif]

[Image: 56adab07167b49f19c98a57e63636262.gif]

סת' רולינס פודה את המזוודה על פאנק וזוכה באליפות העולם במשקל כבד !!!

סינמהההההההההההה

אבל הדיקריידינג!!!

RE: תוצאות | WWE SummerSlam 2025 - לילה 1 - תנולהיותאורח - 08-03-2025

איזה ערב אדיר של קרבות, נהנתי כמעט מכל הקרבות.
רק להבין הפציעה של רולינס לא הייתה אמיתית? כי אז זה היה נראה אמיתי ברמות, ממש ראו את הברך זזה שם בצורה לא אמיתית.

3 קרבות של זוגות והם כל אחד היה מדהים בצורה שלו.

חבל על ההימורים שלי. הייתי יותר מידי שמרן