![]() |
|
תוצאות | Impact Wrestling - Rebellion 25.4.2021 - גרסה מובנת להדפסה +- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443) +-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: WWE (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: תוצאות | Impact Wrestling - Rebellion 25.4.2021 (/showthread.php?tid=314) |
תוצאות | Impact Wrestling - Rebellion 25.4.2021 - SwitchBlade - 04-26-2021 ![]() קרב 1: אליפות ה-X דיוויז'ן מנצח: ג'וש אלכסנדר ניצח את אייס אוסטין אחרי Divine Intervention, ג'וש אלכסנדר הוא האלוף החדש קרב 2: ג'יימס סטורם, כריס סאבין, אדי אדוארדס ו-ווילי מאק מול VBD עם מוריסי עם אריק יאנג ביג קאז XL (ביג קאס) עושה את החזרה שלו ומחליף את אריק יאנג בקרב מנצחים: VBD, מוריסי וקאז בהצמדה אחרי שמוריסי הצמיד את ווילי מאק קרב 3: בריאן מיירס מול (מיי גאד איטס) מאט קארדונה מנצח: בריאן מיירס בהצמדה אחרי Roster Cut קרב 4: אליפות הזוגות לנשים ג'ורדין גרייס ורייצ'ל אלרינג ע' גאז מול FNF מנצחות: ג'ורדין גרייס ורייצ'ל אלרינג, אלרינג הצמידה את הוגאן אחרי ספיינבאסטר קרב 5: Last Man Standing סאמי קאליהן מול טריי מיגל מנצח: טריי מיגל אחרי קאטר מהמדרגות על שולחן קרב 6: אליפות הזוגות של אימפקט ה'אחים הטובים' גאלוס ואנדרסון מול פינג'וס (פינלי וג'וס) מנצחים: פינג'וס בהצמדה אחרי שפינלי שבר את המג'יק קילר וג'וס הצמיד את אנדרסון ברול-אפ קרב 7: אליפות הנשים של אימפקט טניל דאשווד ע' קיילב מול דיאונה פורזו ע' קימבר לי וסוזן מנצחת: דיאונה פורזו בהצמדה, אחרי Queen's Gambit קרב 8: אלוף מול אלוף אלוף AEW קני אומגה מול האלוף המאוחד (TNA ואימפקט) ריץ' סוואן קני מגיע עם דון קאליס ועם הגוד בראדרס, ריץ' סוואן מגיע עם אדי אדוארדס ו-ווילי מאק מאורו ראנלו בשולחן השדרנים טוני קאהן צופה מהצד מנצח: קני אומגה בהצמדה אחרי OWA והוא שומר על אליפות AEW, הוא זוכה באליפויות אימפקט וTNA קני אומגה הוא אלוף AEW, אימפקט, TNA ו-AAA בסוף הקרב קאליס והגוד בראדרס חוגגים עם אומגה שמרים את שלל האליפויות. ![]() RE: תוצאות | Impact Wrestling - Rebellion 25.4.2021 - SwitchBlade - 04-26-2021 משום מה כל כך הרבה יותר קל לי לעכל את קני אומגה בגרסה הזאת - כשהוא לא נמצא בתכנית של AEW. יש משהו פשוט ב1 על 1 שנגמר נקי. בלי סטייבלים, בלי בראולים משוגעים, בלי טאג טימס אקראיים (מוקסלי וקינגסטון אני מסתכל עליכם), בלי כל השיט הזול והמעפן הזה - פשוט קרב 1 על 1 ברמה גבוהה. איזה יופי. הקרב עצמו היה טוב, אומגה עשה עבודה מעולה וגם נראה נהדר כאלוף, הם לגמרי השתמשו בכל התותחים הכבדים כדי לגרום לזה להרגיש גדול: הביאו את אוברי כדי לשפוט במקביל לשופט מאימפקט, שופטת AEW הרימה את אליפות AEW כששופט מאימפקט הרים את האליפויות שלהם, ההכרזה הייתה במקום, פיצוי כמעט מלא על חוסר הקהל (לא באמת). ריץ' סוואן היה by far החוליה החלשה בקרב הזה. זה הקרב הכי גדול בקריירה שלו, והוא הביא את הB game שלו ב200%. חבל. בוץ' מסוכן מאוד שיכל לגמור לקני את הקריירה, התנהגות נייחת ועייפה יחסית, הופעה שתתאים לקרב ב205 אבל ממש ממש לא לקרב הכי גדול בקריירה שלו. הייתי נותן 3.75 כוכבים, מתוכם 3 כוכבים הגיעו לגמרי בזכות קני. מבין את זה שהוא מכר את קני, לפי הרעיון המסדר של הקרב בו קני פשוט הרבה יותר טוב ממנו, וזה היה בסדר והגיוני, אבל ציפיתי לבוא לקרב ו'לגלות' את ריץ' סוואן מחדש, זה לא קרה. האם אני סקרן לגבי מה הולך לקרות עכשיו? קצת, אבל לא הרבה. בסופו של דבר הריין של אומגה בAEW לא מוצלח בעיניי, וההופעה שלו פה הייתה טובה מהצד שלו, נקווה לעוד כאלה. אין מנוס מעבודה ישירה ומשותפת של AEW עם NJPW. אומגה חייב לדרוך על הזירה היפנית שוב, לא יעזור כלום. RE: תוצאות | Impact Wrestling - Rebellion 25.4.2021 - lidoradir - 04-26-2021 ![]() ![]() ![]() איך אני אוהב רסלינג אינדיז. תעירו אותי ביולי בתקווה שסמואה ג'ו באמת יחזור לסלאמברסרי. RE: תוצאות | Impact Wrestling - Rebellion 25.4.2021 - karusi - 04-26-2021 ביג קאס הייפ!!! בן אדם חסר מהתמודדות נפשית ארוכה ועכשיו הוא בכושר טוב. איזה מלך RE: תוצאות | Impact Wrestling - Rebellion 25.4.2021 - Jon_M0xley - 04-26-2021 (04-26-2021, 01:52 PM)lidoradir כתב: ואו, אומגה יכל בקלות להגיד ביי ביי RE: תוצאות | Impact Wrestling - Rebellion 25.4.2021 - SwitchBlade - 04-26-2021 אומגה זה מישהו מעולה וגרוע בו זמנית לפשל מולו. מצד אחד זה 'מעולה' כי הוא כנראה יצליח לצאת מזה ולשמור על עצמו למרות הטעות שלך, מצד שני זה גרוע כי קני אומגה מסרב לעבוד איתך אח"כ. RE: תוצאות | Impact Wrestling - Rebellion 25.4.2021 - Coquina Clutch - 04-26-2021 השאלה המתבקשת, מי יהיה מתאבק אימפקט שיקח את החגורה בחזרה מאומגה? בחלומות שלי? בובי רוד. ריאלי-אופטימי ג'ו/מוס. RE: תוצאות | Impact Wrestling - Rebellion 25.4.2021 - SwitchBlade - 04-26-2021 (04-26-2021, 09:03 PM)Go2SleepClub כתב: השאלה המתבקשת, מי יהיה מתאבק אימפקט שיקח את החגורה בחזרה מאומגה? בחלומות שלי? בובי רוד. ריאלי-אופטימי ג'ו/מוס. לדעתי ג'ו ורוד מחוץ לדיון. הייתי הולך על מישהו צעיר יחסית כמו אייס או משהו כזה. להחזיר את האליפות למוס.. זה יהרוס לאימפקט את כל ההייפ. מה שבטוח הוא שסוואן לא יקבל את הכבוד הזה אחרי ההופעה שלו בקרב. RE: תוצאות | Impact Wrestling - Rebellion 25.4.2021 - Nirm08 - 04-26-2021 ביג קאס נראה נהדר ובכושר מעולה, יהיה מעניין לראות אותו ממשיך משם הלאה, אולי לעבר האליפות הראשית? הקרב של קני - סוואן - לטעמי היה קרב מאכזב אבל רק בגלל הצד של סוואן, זה היה נראה לא טוב, כאילו הביאו מתאבק מתלמד אל מול אלוף בארגון ראשי, היו המון בוצ'ים של סוואן עם אחד מרכזי על החבלים שיכל לגמור לקני את הקריירה. אני באופן אישי לא מתלהב מקני כאלוף ראשי ב-AEW אבל כאן הוא נתן חתיכת קרב, הזכיר קצת את הקרב הראשון שלו מול מוקס ב-AEW מבחינת איכות(רק של קני, ללא סוואן כמובן). RE: תוצאות | Impact Wrestling - Rebellion 25.4.2021 - RVD - 04-27-2021 שמתם לב שבפרסומת לסלאמווסרי הראו את סמואה ג'ו וצ'לסי גרין ? ג'ו יחזור כדי להחזיר את האליפות מאומגה ? הקרב של אומגה וסוואן היה גרוע , אף פעם לא אהבתי את סוואן לדעתי הוא לא מתאים לרמות האלו אפילו לא לאימפקט. הקרב משולש על ה X דיוויזן היה טוב , ג'וש אלכסנדר הרוויח מזה שאיתן פייג' עזב. |