Wrestling-IL
תוצאות | WWE Monday Night RAW 8.9.2025 - גרסה מובנת להדפסה

+- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443)
+-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1)
+--- פורום: WWE (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=2)
+--- אשכול: תוצאות | WWE Monday Night RAW 8.9.2025 (/showthread.php?tid=3201)

עמודים: 1 2

תוצאות | WWE Monday Night RAW 8.9.2025 - lidoradir - 09-09-2025

[Image: 20250908_RAW_Netflix_Match_AJ_16x9_tonight.jpg]

האוסוס פותחים את התוכנית, ג’יי פונה לקהל ואומר שהאוסוס עכשיו בעיר שלהם. הוא מוסיף שהחזון של סת’ רולינס והברוניז עשו טעות גדולה.
ברונסון ריד וברון ברייקר יוצאים החוצה, ברייקר שואל את ג’ימי אם הוא הלך לאיבוד כי החזון מנהלים את ראו. יש להם הרבה חוצפה להופיע כאן אחרי מה שעשו לפול היימן. ברייקר מתפרץ בעצבים אבל ריד מחזיק אותו שלא יגיע לזירה. ריד אומר שכל מה שהוא רוצה ממשפחת ריינס זה להכיר בגנב השבט שלהם. ריד מבקש מג’ימי להקשיב לו, הוא לא היה חלק מהחזון של רולינס בסמאקדאון אבל עכשיו הוא כאן בראו. הקהל מתחיל לשיר את שמו של רומן ריינס וברייקר צורח עליהם להפסיק. ריד מוסיף שריינס לא יחזור ושהם כבר טיפלו בו. עכשיו הגיע תורו של ג’ימי, ושכדאי לו לחשוב על בן דודו, שעדיין מאושפז בבית חולים. ג’ימי משיב להם שלא יזכירו את ה-OTC. הוא יודע בדיוק איפה הוא נמצא, הוא שמח להיות כאן מול החזון, ג’ימי מכריז שמכיוון שברייקר וריד רוצים לעשות לעצמם שם, הם דיברו עם אדם פירס וב-Wrestlepalooza יהיה להם קרב זוגות. ג’יי מוסיף שזה הזמן להשתולל כאן ועכשיו, YEET. ריד משיב שהם יחכו ל-Wrestlepalooza. אל איי נייט מופיע ותוקף את ברייקר וריד, מתפתח ברול, הם תוקפים את נייט, האוסוס קופצים על ברייקר וריד. ג'ימי מעיף את ברייקר מהזירה בסופרקיק. נייט מנסה לתת לריד BFT, ריד מתחמק ומעיף את נייט לכיוון של ג'יי. נייט נעצר לפני שפוגע בג'יי, ריד מתכונן לקפוץ על נייט אך הוא זז וג'יי נפגע. ג'ימי מעיף את ריד מהזירה בסופרקיק. ג'יי ונייט מתווכחים בזירה כאשר ג'ימי מנסה להרגיע את המצב.
[Image: 08-RAW-09082025-CN-11183.jpg]

אחרי החזרה מהפרסומות אנחנו רואים את אל איי נייט מתווכח עם אדם פירס. ביירון סקסטון מבקש ממנו תגובה. נייט אומר שהמיקוד שלו הוא לקבל הזדמנות נוספת על אליפות העולם במשקל כבד אבל פירס עסוק יותר בקרב הזוגות של החזון ב-Wrestlepalooza. נייט מצהיר שהוא לא מתעניין באיחוד המשפחתי של האוסוס. הוא לא דחף את ברונסון ריד על ג’יי בכוונה. אם לג’יי יש בעיה איתו הוא לא קשה למצוא. נייט מסיים ואומר שהוא רוצה קרב הערב מול ריד/ברייקר.

AJ סטיילס ניצח את אל גרנדה אמריקנו, לקראת סוף הקרב אל גרנדה אמריקנו נוסף עולה לאפרון להסיח את דעתו של השופט, דרגון לי יוצא החוצה ותוקף אותו, סטיילס הצמיד את אמריקנו לניצחון אחרי סטיילס קלאש.
[Image: 19-RAW-09082025-CN-11689.jpg]

אדם פירס ואיו סקיי מאחורי הקלעים. פירס אומר לאיו שהוא נאלץ לבטל את חתימת החוזה שלה ושל ואקר הערב כיוון שואקר לא נמצאת בבניין. ניקי בלה מצטרפת לשיחה. פירס מרגיע את איו ואומר שהיא יכולה להיות רגועה... הוא בטוח שסטפני תגיע ל-Wrestlepalooza. ניקי אומרת לאיו שהקרב שלה ושל ואקר יהיה אדיר. אסקה וקיירי סיין מגיעות, אסקה דוחפת את ניקי הצידה ואומרת לה להתרחק מאיו. ניקי משיבה שאסקה לא חייבת לאהוב אותה אבל היא כן תצטרך לכבד אותה. אסקה אומרת שהיא לא מכבדת את ניקי בכלל ושבקרב הערב היא תכה בה עד שתרוויח את הכבוד הזה. ניקי מקבלת את האתגר.

ראקל רודריגז ניצחה את ליירה ואלקיריה, לקראת סוף הקרב רוקסן פרז עולה לאפרון ומפריעה לליירה, ליירה בועטת בה מחוץ לזירה. אחר כך בזירה ליירה מנסה לקפוץ על ראקל בלג דרופ, ראקל תופסת אותה, נותנת לה טהאנה בומב ומצמידה אותה לניצחון.
[Image: 32-RAW-09082025-CN-12340.jpg]

פנטה והוור ריידרס מדברים מאחורי הקלעים. הוור ריידרס אומרים לפנטה שהם תמיד יהיו שם בשבילו אם יצטרך עזרה. פנטה ניגש אל אדם פירס ומבקש הזדמנות על האליפות הביניבשתית. רוסב קוטע את השיחה ואומר שפירס לא הולך לפי התוכנית... רוסב חוזר, מוחץ את שיימוס ואז נהיה אלוף. רוסב אומר שהוא מבזבז את הזמן שלו על ליצן כמו פנטה. פנטה עובר לדבר עליו בספרדית ומתחיל לעקוץ אותו. פירס מתערב וקובע להם קרב הערב.

AJ סטיילס ודרגון לי מדברים מאחורי הקלעים. ג'ימי אוסו מופיע והוא מחפש את ג'יי, רואה אותו וניגש לדבר איתו. ג'יי מתכונן לעזוב את האולם, ג’יי אומר שלא אכפת לו מהקרב בין נייט וריד. ג’ימי מבהיר שהם חייבים לבצע את המהלך נגד החזון כבר הערב. ג’יי משיב שנייט מנסה לסובב אותו, ולעזור לנייט לא יקדם אותם ב־Wrestlepalooza, וגם לא יעזור לו לזכות באליפות העולם במשקל כבד בחזרה. ג’יי אומר שהוא רוצה שהחזון יכירו בהם. ג’ימי אומר לו שהוא לא נשמע כמו עצמו, אלא מתחיל להישמע כמו רומן ריינס. ג’יי עונה שלדבר כמו עצמו פשוט לא עובד והולך.

AJ לי יוצאת לזירה, היא מחזיקה באליפות הביניבשתית לנשים שלקחה לבקי לינץ' בסמאקדאון האחרון. לי מציגה את עצמה למי שלא היה כאן לפני עשר שנים. היא המתאבקת האהובה על המתאבקת האהובה שלכם. היא מספרת שפרשה לפני עשור אחרי שהגשימה את כל החלומות בזירה ומאז יצאה למסע חיים ובמיוחד למסע נפשי. היא לא הייתה בריאה, פנתה לטיפול, ולמדה להפוך את הכאוס לכוח. הקרב לא קל, אבל שווה להילחם. לי מספרת שהיא הסתדרה טוב… עד שראתה את סת’ רולינס בזירה מול בקי לינץ’. היא רצתה לאהוב את בקי... שתיהן מנהיגות, מורדות, סופרות רבי מכר. יכלו להיות חברות. אבל בקי נגעה בבעלה, העליבה אותו והשפילה אותו. בקי לינץ' יוצאת החוצה, בקי מתעצבנת שהאליפות שלה אצל לי, היא חוזרת על כך שהיא המתאבקת הטובה בהיסטוריה. לי מתנצלת בציניות, אומרת ששכחה שהיא עם התואר, ומניחה אותו על רצפת הזירה. בקי מתכוונת להיכנס לקחת אבל נעצרת והקהל קורא לה פחדנית. בקי מורידה את המשקפיים וחושפת עין שחורה. לי מתנצלת בציניות ואומרת שזה יפה לה. בקי ממשיכה להעליב את לי ו-CM פאנק וקוראת לבעלה לצאת. אלוף העולם במשקל כבד סת' רולינס יוצא החוצה, דורש מלי להחזיר את התואר ולסיים עם העיר המחורבנת הזאת. לי מציעה הצעה אחרת : בקי יכולה לקחת את התואר או להסכים לקרב זוגות ב-Wrestlepalooza. רולינס מזלזל, נכנס לזירה ומנסה לקחת את התואר, אבל לי חוסמת אותו שוב ושוב. פאנק מופיע בהפתעה מאחוריו ומנסה לתת לו GTS, רולינס מצליח לברוח. רולינס עצבני ומסכים לאתגר. לי זורקת לכיון של בקי את האליפות הביניבשתית לנשים שלה.
[Image: 43-RAW-09082025-CM-59189.jpg]

משודר סרטון על ביילי. ביילי נראית כשהיא מתמודדת עם האישיויות המפוצלות שלה. היא מרגישה רע על כך שנאלצה לפגוע בליירה ואלקיריה. ביילי מתנדנדת בין דמות ה-Hugger לבין ה-Role Model, נאבקת עם הקולות בראשה ולבסוף אומרת שהיא תעשה את זה נכון.

רוסב ניצח את פנטה, לקראת סוף הקרב הניו דיי וגרייסון וולר יוצאים החוצה להפריע לפנטה, פנטה קופץ על וולר וקופי. אחר כך פנטה על הטופ רופ, וודס עולה לאפרון, פנטה מוריד אותו בסופרקיק, פנטה קופץ מהטופ רופ אך רוסב פוגע בו במאצ'קה קיק ומצמיד אותו לניצחון.
[Image: 59-RAW-09082025-CN-12957.jpg]

ג'ימי אוסו מגיע לדבר עם אל איי נייט בלוקר רום. נייט אומר לג’ימי שכל מה שקרה בזירה היה תאונה לגמרי. נייט ניסה ללכת על קטע של בוא נשחק יפה, ה־אנחנו ביחד עם ג’יי ובסוף חטף סופרקיק ישר לפה. נייט מאשים את ג’יי שעלה לו באליפות העולם במשקל כבד ובעצם גם ג’ימי עלה לו בקרב מול רומן ריינס. לכן אין שום אנחנו במשוואה הזו. אם ג’ימי באמת רוצה לעזור... שלא. כי נייט מתכוון לסגור את החשבון הזה בעצמו הערב.

אסקה ניצחה את ניקי בלה, אסקה הכניעה את ניקי לניצחון באסקה לוק.
[Image: 72-RAW-09082025-CN-13426.jpg]

יום הדין בקלאב האוס, פין באלור משבח את ראקל רודריגז על הניצחון הגדול שלה. הוא אומר שעכשיו רוקסן תקבל הזדמנות לעשות בדיוק את אותו הדבר בשבוע הבא. דומיניק מיסטריו מתכונן לקרב האליפות הקרוב שלו ב־Worlds Collide. באלור אומר שדומיניק מבזבז זמן עם החבר החדש שלו, אל גרנדה אמריקנו. דום אומר שזה עניין של לוצ'ה... הם פשוט לא יבינו.

ניקי בלה עצבנית מאחורי הקלעים. אסקה וקיירי סיין מופיעות. אסקה אומרת שזה בדיוק מה שיקרה גם לסטפני ואקר. ניקי מתקרבת אליה ודוחפת אותה. ריה ריפלי מופיעה, ריפלי שואלת אם יש בעיה. אסקה אומרת שהיא בטופ. ריפלי עונה שאיו סקיי היא זו שמתמודדת על אליפות העולם לנשים. אסקה מתעלמת וממשיכה ללכת.

מוכרז לשבוע הבא :
- ג'ון סינה יופיע.
- סת' רולינס ובקי לינץ', CM פאנק ו-AJ לי face-to-face.
- רוקסן פרז נגד ליירה ואלקיריה.

ברונסון ריד ניצח את אל איי נייט, לקראת סוף הקרב נייט מנסה לתת לריד BFT, ברון ברייקר עולה לאפרון להפריע לו, נייט מעיף אותו באגרוף, ריד נותן לנייט דת' ואלי דרייבר ומצמיד אותו לניצחון. אחרי הקרב ברייקר נכנס לזירה ותוקף את נייט, ג'ימי אוסו יוצא החוצה לעשות את ההצלה. ג'ימי נותן להם סופרקיק אך ברייקר פוגע בו בספיר. ברייקר וריד תוקפים אותם, ג'יי אוסו יוצא החוצה, ג'יי תוקף אותם ואחר כך ברייקר פוגע גם בו בספיר. ברייקר מניח את האוסוס אחד ליד השני, ריד עולה לטופ רופ לצונאמי אך נייט מגיע עם כיסא ותוקף אותם והם עפים מהזירה. נייט שואל את ג'יי בפינה אם הם בסדר עכשיו. נייט עוזר לג'ימי לקום, ג'יי נותן לנייט ספיר. ג'ימי מופתע, ג'יי מסתכל על נייט ואומר שעכשיו הם בסדר.
[Image: 20250908-Raw-FC.jpg]

RE: תוצאות | WWE Monday Night RAW 8.9.2025 - StavHen - 09-09-2025

סגמנט פתיחה - האוסוס והחזון
פתיחה זורמת וכיפית. הכימיה בין האחים תמיד מוכרת וטובה, מרגישים את הוייב שחסר כשכל אחד לבד.
החזון לא באמת הוסיפו שכבה חדשה, מהר מאוד גלשנו לבלגן עם LA Knight והברול הקבוע.
נחמד לפתוח באנרגיות, אבל זה עדיין אותו שטיק שכבר ראינו כמה וכמה פעמים. מרים את הקהל, לא מזיז את העלילה קדימה.

AJ Styles נגד El Grande Americano
פרומו טוב של סטיילס לפני, ואז קרב סביר פלוס.
לודוויג קייזר בתור אל גרנדה אמריקנו יושב על הדמות טוב ומשדרג אותה, אפילו יותר מהגרסה הקודמת.
הבעיה היא שלאן זה הולך? שוב טריקים, שוב כפיל, שוב הסחות.
כן, הקרב עצמו נחמד וסטיילס מספק את הסחורה, אבל הגימיק נשחק.
הניצחון של AJ חיובי, עכשיו שינצלו אותו למשהו רציני במקום להיתקע בלופים.

ליירה ואלקיריה נגד ראקל רודריגז
נכנסתי בלי ציפיות וזה בערך מה שקיבלנו.
ראקל שולטת רוב הזמן ומציגה כוח, ליירה מייצרת שני רגעים יפים בשביל החזרה למאבק, אבל זה לא משנה את התמונה.
ניצחון נקי של ראקל, מסר ברור של חיזוק ראקל על חשבון ליירה, לא מרגש.

פרומו AJ Lee, בקי לינץ', סת' רולינס ו-CM Punk
זה היה הכיף של הערב,כניסה של AJ Lee עם חגורת הIC של בקי, הפופ של הקהל ...השיר של אייג'י...כמה שהתגעגעתי,
הפרומו האישי על הבריאות הנפשית שנגע במקום נכון בדיוק כמו שצריך לפני שהיא הפכה את זה לפרומו על בקי.
בקי מגיעה ומזכירה למה היא טופ על המיקרופון, הפנס בעין מוסיף לדמות שלה מצוין.
חילופי עקיצות חכמים, כניסה של רולינס, הטיז של GTS, ולבסוף סט־אפ למסלול ברור לקראת Wrestlepalooza: AJ Lee ו-CM Punk נגד בקי ורולינס.

פנטה נגד רוסב
שני שמות שכשלו בAEW ומצאו כימיה טובה בזירה של WWE.
הקצב נבנה יפה, ואז מגיעה הפרעה של הניו דיי על פנטה שעוזרת לרוסב.
כקרב בפני עצמו זה עבד וקיבל פופ מהקהל, אבל שוב בחירה בסיום עם הפרעות במקום ניצחון נקי שמייצר מומנטום. נחמד, לא יותר מזה.

ניקי בלה נגד אסקה
האמת קרב שבעבר יכולתי לראות מככב ברסלמניה מרוב הסטארפאוור שיש לנו, אבל הנה קיבלנו את זה כקרב מידקארד בתוכנית שבועית של ראו, שתי מתאבקות שהיו בטופ של המחלקה שלהן בעבר הגיעו לפה.. הקרב היה סביר פלוס,
אסקה הובילה את הקרב ובצדק לא היו יותר מדי רגעים זכירים מהקרב הזה זה היה בעיקר Back&Fourth ואז אסקה עם ניצחון בהכנעה , קרב סבבה לגמרי.

LA Knight נגד ברונסון ריד
מאיוון איוונט שכולל את LA KNIGHT אוקי.. הוא כיפי , אבל הוא לא מספיק טוב
לדעתי הקרב עצמו לא התעלה יותר מדי, קרב נחמד , ברונסון ריד מצוין, LA KNIGHT אולי סביר
והסיום מגיע בלי הפינישר של ריד, מה שמרגיש קצת אנטי קליימקס.
הפוסט־מאץ' עם ברייקר, ג'ימי וג'יי מייצר תמונה כאוטית שמחזירה אותנו לפתיחה.
ההפתעה היחסית היא הספיר של ג'יי על LA Knight - נקמה על המעורבות המוקדמת, אבל גם כאן לא ברור מה היעד ואיך זה משרת מישהו קדימה.

RE: תוצאות | WWE Monday Night RAW 8.9.2025 - lidoradir - 09-09-2025

[Image: Screenshot-1.png]

RE: תוצאות | WWE Monday Night RAW 8.9.2025 - Yosihait - 09-09-2025

אני רק שאלה אחת גדולה:

למה לעזאזל רולינס לא היה מעורב בסיום? או שהחזון לא היו מעורבים בקטעים שלו?

ממתי הם נפרדים? אתם באותו סטייבל, אתם צריכים להתערב אחד לשני בעניינים. אפילו סגמנט ביניהם לא היה. רולינס לא רוצה לעזור להם?

ג'יי בלי קשר לא מעניין.

אמריקנו לא מתקדם לשום מקום.

הפסד של ליירה מוזר, אם כבר היא צריכה לנצח לקראת השבוע הבא.

פנטה-ניו דיי ממש לא מעניין.

ניקי מעצבנת ולפחות הפסידה.

וכמובן שהקטע של הזוגות נהדר, למרות שאני לא אוהב קרב מעורב. תעשו בקי-AJ וזהו. יש לכם אופציה שזה יהיה קרב.

RE: תוצאות | WWE Monday Night RAW 8.9.2025 - hbk - 09-09-2025

מי זה החדש שמגלם את אל גרנדה אמריקנו? איפה צ'אד גייבל?

RE: תוצאות | WWE Monday Night RAW 8.9.2025 - תנולהיותאורח - 09-09-2025

וואלה מצטער לדעתי זה היה פרק חלש... לא התחברתי לכלום הפעם, מרגיש לי כאילו הסיפורים איבדו את הפואנטה פתאום.
כמו שרשמו פה מה פתאום רולינס נפרד מהחזון כל כך מהר, הרי עם ריד וברייקר הוא מחסל את פאנק ב-3 שניות.

RE: תוצאות | WWE Monday Night RAW 8.9.2025 - iCena - 09-09-2025

(09-09-2025, 04:56 PM)lidoradir כתב:  [Image: Screenshot-1.png]

איכס על השנייה

RE: תוצאות | WWE Monday Night RAW 8.9.2025 - xXRed4EverXx - 09-09-2025

ראו זוועתי
בלי פאנק רולינס aj ובקי אין מה למכור

RE: תוצאות | WWE Monday Night RAW 8.9.2025 - Asaf - 09-09-2025

פרק חזק מאד ביחס לחודשים האחרונים

RE: תוצאות | WWE Monday Night RAW 8.9.2025 - lidoradir - 09-09-2025

תוכנית גדולה של ראו השבוע. מהיותר טובות בזמן האחרון.

- איזה כיף לראות את האוסוס שוב ביחד פותחים את התוכנית, הטאג הכי גדול בכל הזמנים. מחכה שיחזרו לשיר שלהם.

- AJ סטיילס נגד אל גרנדה אמריקנו היה קרב נהדר. הופעה נהדרת של שניהם, סטיילס פשוט בכושר מטורף וכל קרב שלו בצבע. אל גרנדה אמריקנו ממשיך לעבוד פול טיים מקסיקו-ארה"ב. קייזר נהנה בדמות הזאת. הדבר המרכזי כאן היה דווקא בפרסומות... נראה שמתחילים איזה אנגל של AJ סטיילס. הוא לקראת סיום חוזה והוא נתן מיני פייפבומב משלו ואמר שיש מישהו שלא רוצה אותו כאן, הזכיר שהוא לבד בלי גאלוס, אנדרסון ומיצ'ין. מעניין.

- ראקל רודריגז נגד ליירה ואלקיריה היה MOTN. קרב גדול של ראקל וליירה שהפגיזו חבל על הזמן. ליירה המצוינת קיבלה פופים חזקים במהלך הכניסה שלה, צ'אנטים חזקים במהלך הקרב של 'לטס גו ליירה' ובהמשך הקהל נתן צ'אנטים של 'זה מדהים'. והם צודקים, זה באמת היה מדהים. שיחקו אותה. ראקל בריצה הכי טובה בקריירה שלה.

- סגמנט גדול של AJ לי, בקי לינץ', סת' רולינס ו-CM פאנק. שוב האולם מתפוצץ כאשר AJ לי יוצאת החוצה. היא נתנה פרומו גדול על בקי וגם על הבריאות הנפשית. היא גרמה לקהל לתת צ'אנטים בלי הפסקה של 'טיפול', רואים על AJ לי שהיא נהנית וזה היה חסר לה, כמה טוב שהיא שוב איתנו. התרגלתי לשיר החדש של בקי ומבחינתי הוא מעולה. כולם עשו כאן עבודה חזקה. קרב הזוגות רשמי והוא הולך להיות מטורף.

- רוסב נגד פנטה היה קרב חזק אבל הסיום מעצבן, הייתי מעדיף שזה יהיה נקי. אני כבר לא מסוגל לראות את פנטה בפיוד הלא נגמר הזה נגד הניו דיי וגרייסון וולר, זה לא מתקדם לשום מקום וזה חוזר על עצמו. הדבר החיובי כאן זה שהם עלו לפנטה בקרב ורוסב ניצח. החלטה נכונה. רוסב מתחיל לצבור מומנטום ומשיג נצחונות על שיימוס ופנטה. מקווה שישימו עליו זהב בהמשך.

- אסקה נגד ניקי בלה היה קרב מעולה. ניקי מוכיחה לכל הכבשים הבכיינים שעדיין יש לה את זה. בפריז זה פשוט היה מקרה נדיר שהיא פגשה את בקי לינץ' ביכולת רעה. הכימיה של אסקה וניקי הייתה ממש ממש טובה. אסקה יריבה פנטסטית ובשונה מהקרב של בקי בפריז היא הייתה במקומות הנכונים ולא היה פדיחות. החלטה טובה לתת לאסקה ניצחון דומיננטי בהכנעה. אחרי הקרב אפשר לשמוע את ניקי אומרת להן 'חכו שהבחורה שלי תחזור'. היא מתכוונת לברי אני מניח ? נראה. הסיפור לא נגמר.

- ברונסון ריד נגד אל איי נייט היה קרב מרכזי טוב מאוד. הקהל בתוכנית הזאת היה חם מההתחלה ועד הסוף, כאן כמובן הם עודדו את נייט חזק כמו שצריך. סך הכל הופעה טובה שלהם אבל נעבור לבשר האמיתי שהיה אחרי הקרב. ברייקר ממשיך לנקנק כל דבר שזז, ספיר לנייט, ספיר לג'ימי, ספיר לג'יי. נייט מונע מריד למחוץ את האוסוס בצונאמי בעזרת כיסא. ואז סיום ענק לתוכנית, ג'יי מפתיע את נייט בספיר. בום. הקהל בהלם, היל טרן של ג'יי אוסו בדרך וזה יהיה חזק. לג'יי נמאס מהמשחקים וכמו שג'ימי אמר לו מוקדם יותר בתוכנית... הוא נשמע כמו ריינס... ומתחיל אולי לפעול ככה. קודם המשפחה. אני מקווה שגם ג'ימי יעשה את הטרן ונקבל את האוסוס הילים. זה יהיה זהב.