![]() |
|
תחרות הימורים | WWE Wrestlepalooza 2025 - גרסה מובנת להדפסה +- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443) +-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: WWE (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: תחרות הימורים | WWE Wrestlepalooza 2025 (/showthread.php?tid=3218) |
תחרות הימורים | WWE Wrestlepalooza 2025 - lidoradir - 09-18-2025 ![]() חוקים : * ההימורים יסגרו ביום שבת ב-20:00. * כל הימור נכון על מנצח בקרב מזכה בנקודה אחת, הימור שגוי שווה 0 נקודות. * למי שיעדיף לקחת סיכון, יש אופציה נוספת - להמר גם על המנצח וגם על דרך הניצחון. צדקתם בשניהם ? זכיתם ב-2 נקודות. צדקתם רק בזהות המנצח אבל טעיתם בדרך הניצחון ? ברכות, זכיתם ב-0 נקודות. הקרבות : ברוק לסנר נגד ג'ון סינה דרך ניצחון : הצמדה\הכנעה\פסילה\ספירת חוץ\ללא הכרעה קרב על אליפות ה-WWE - דרו מקנטייר נגד קודי רודס(אלוף) דרך ניצחון : הצמדה\הכנעה\פסילה\ספירת חוץ\ללא הכרעה CM פאנק ו-AJ לי נגד אלוף העולם במשקל כבד סת' רולינס והאלופה הביניבשתית לנשים בקי לינץ' דרך ניצחון : הצמדה\הכנעה\פסילה\ספירת חוץ\ללא הכרעה ברון ברייקר וברונסון ריד נגד האוסוס דרך ניצחון : הצמדה\הכנעה\פסילה\ספירת חוץ\ללא הכרעה קרב על אליפות העולם לנשים - סטפני ואקר נגד איו סקיי דרך ניצחון : הצמדה\הכנעה\פסילה\ספירת חוץ\ללא הכרעה שאלות בונוס (נקודה אחת לכל תשובה נכונה) : - באיזה פינישר ישתמשו יותר במהלך הקרב של לסנר-סינה ? AA/F5 - מי יכריע את מי לניצחון בקרב מיקס זוגות ? - כמה ספירים יהיו בקרב הזוגות של ריד/ברייקר-האוסוס ? - מי יצליח לבצע ראשון את הפינישר על היריב בקרב ? מקנטייר/קודי שובר שוויון : - כמה זמן יהיה הקרב בין ברוק לסנר וג'ון סינה ? ----------------------------------------------------------------------------- בהצלחה לכולם ! RE: תחרות הימורים | WWE Wrestlepalooza 2025 - master of doom - 09-18-2025 הקרבות : ברוק לסנר נגד ג'ון סינה דרך ניצחון : הצמדה\הכנעה\פסילה\ספירת חוץ\ללא הכרעה קרב על אליפות ה-WWE - דרו מקנטייר נגד קודי רודס(אלוף) דרך ניצחון : הצמדה\הכנעה\פסילה\ספירת חוץ\ללא הכרעה **מוכן לסיים אחרון בהימורים רק שדרו ינצח CM פאנק ו-AJ לי נגד אלוף העולם במשקל כבד סת' רולינס והאלופה הביניבשתית לנשים בקי לינץ' דרך ניצחון : הצמדה\הכנעה\פסילה\ספירת חוץ\ללא הכרעה ברון ברייקר וברונסון ריד נגד האוסוס דרך ניצחון : הצמדה\הכנעה\פסילה\ספירת חוץ\ללא הכרעה קרב על אליפות העולם לנשים - סטפני ואקר נגד איו סקיי דרך ניצחון : הצמדה\הכנעה\פסילה\ספירת חוץ\ללא הכרעה שאלות בונוס (נקודה אחת לכל תשובה נכונה) : - באיזה פינישר ישתמשו יותר במהלך הקרב של לסנר-סינה ? AA/F5 - מי יכריע את מי לניצחון בקרב מיקס זוגות ? AJ את בקי - כמה ספירים יהיו בקרב הזוגות של ריד/ברייקר-האוסוס ? 4 - מי יצליח לבצע ראשון את הפינישר על היריב בקרב ? מקנטייר/קודי שובר שוויון : - כמה זמן יהיה הקרב בין ברוק לסנר וג'ון סינה ? 17:43 RE: תחרות הימורים | WWE Wrestlepalooza 2025 - Mad King - 09-18-2025 ברוק לסנר נגד ג'ון סינה דרך ניצחון : הצמדה\הכנעה\פסילה\ספירת חוץ\ללא הכרעה קרב על אליפות ה-WWE - דרו מקנטייר נגד קודי רודס(אלוף) דרך ניצחון : הצמדה\הכנעה\פסילה\ספירת חוץ\ללא הכרעה CM פאנק ו-AJ לי נגד אלוף העולם במשקל כבד סת' רולינס והאלופה הביניבשתית לנשים בקי לינץ' דרך ניצחון : הצמדה\הכנעה\פסילה\ספירת חוץ\ללא הכרעה ברון ברייקר וברונסון ריד נגד האוסוס דרך ניצחון : הצמדה\הכנעה\פסילה\ספירת חוץ\ללא הכרעה קרב על אליפות העולם לנשים - סטפני ואקר נגד איו סקיי דרך ניצחון : הצמדה\הכנעה\פסילה\ספירת חוץ\ללא הכרעה שאלות בונוס (נקודה אחת לכל תשובה נכונה) : - באיזה פינישר ישתמשו יותר במהלך הקרב של לסנר-סינה ? AA/F5 - מי יכריע את מי לניצחון בקרב מיקס זוגות ? AJ את בקי - כמה ספירים יהיו בקרב הזוגות של ריד/ברייקר-האוסוס ? 4 - מי יצליח לבצע ראשון את הפינישר על היריב בקרב ? מקנטייר/קודי שובר שוויון : - כמה זמן יהיה הקרב בין ברוק לסנר וג'ון סינה ? 20:00 RE: תחרות הימורים | WWE Wrestlepalooza 2025 - The Visionary - 09-18-2025 מכיוון שמדובר ב-PLE הראשון אי פעם ב-ESPN, האורקל שלכם חורג מהרגלו ומוכן להשתתף במשחק. רק שימו לב שלא מדובר בהימור אלא בפאקינג ספוילר, ולכן הקריאה היא על אחריותכם: ברוק לסנר נגד ג'ון סינה דרך ניצחון : הצמדה\הכנעה\פסילה\ספירת חוץ\ללא הכרעה קרב על אליפות ה-WWE - דרו מקנטייר נגד קודי רודס(אלוף) דרך ניצחון : הצמדה\הכנעה\פסילה\ספירת חוץ\ללא הכרעה CM פאנק ו-AJ לי נגד אלוף העולם במשקל כבד סת' רולינס והאלופה הביניבשתית לנשים בקי לינץ' דרך ניצחון : הצמדה\הכנעה\פסילה\ספירת חוץ\ללא הכרעה ברון ברייקר וברונסון ריד נגד האוסוס דרך ניצחון : הצמדה\הכנעה\פסילה\ספירת חוץ\ללא הכרעה קרב על אליפות העולם לנשים - סטפני ואקר נגד איו סקיי דרך ניצחון : הצמדה\הכנעה\פסילה\ספירת חוץ\ללא הכרעה שאלות בונוס (נקודה אחת לכל תשובה נכונה) : - באיזה פינישר ישתמשו יותר במהלך הקרב של לסנר-סינה ? AA/F5 - מי יכריע את מי לניצחון בקרב מיקס זוגות ? AJ לי מכניעה את בקי לינץ' - כמה ספירים יהיו בקרב הזוגות של ריד/ברייקר-האוסוס ? 5 לפי החלוקה הבאה: ריד על ג'יי, ריד על ג'ימי, ג'יי על ברונסון, ריד על ג'יי, ריד על ג'יימי - הצמדה. - מי יצליח לבצע ראשון את הפינישר על היריב בקרב ? מקנטייר/קודי שובר שוויון : - כמה זמן יהיה הקרב בין ברוק לסנר וג'ון סינה ? הקרב הזה מתמשך כבר בערך 13 שנה, אז אני אגיד 18:15. RE: תחרות הימורים | WWE Wrestlepalooza 2025 - Triple T - 09-18-2025 ג'ון סינה בהצמדה קודי בהצמדה האוסוס בהצמדה פאנק ולי בהכנעה של לי על בקי סטפני ואקר בהצמדה בונוסים: יותר F5 מAA AJ תכניע את בקי 3 ספירים בקרב זוגות בין החיזיון לאוסוס מקינטייר יבצע פינישר ראשון על קודי שובר שוויון: הקרב יערך 24:18 שניות RE: תחרות הימורים | WWE Wrestlepalooza 2025 - Cenation - 09-19-2025 הקרבות : ברוק לסנר נגד ג'ון סינה דרך ניצחון : הצמדה\הכנעה\פסילה\ספירת חוץ\ללא הכרעה קרב על אליפות ה-WWE - דרו מקנטייר נגד קודי רודס(אלוף) דרך ניצחון : הצמדה\הכנעה\פסילה\ספירת חוץ\ללא הכרעה CM פאנק ו-AJ לי נגד אלוף העולם במשקל כבד סת' רולינס והאלופה הביניבשתית לנשים בקי לינץ' דרך ניצחון : הצמדה\הכנעה\פסילה\ספירת חוץ\ללא הכרעה ברון ברייקר וברונסון ריד נגד האוסוס דרך ניצחון : הצמדה\הכנעה\פסילה\ספירת חוץ\ללא הכרעה קרב על אליפות העולם לנשים - סטפני ואקר נגד איו סקיי דרך ניצחון : הצמדה\הכנעה\פסילה\ספירת חוץ\ללא הכרעה שאלות בונוס (נקודה אחת לכל תשובה נכונה) : - באיזה פינישר ישתמשו יותר במהלך הקרב של לסנר-סינה ? AA/F5 - מי יכריע את מי לניצחון בקרב מיקס זוגות ? AJ את בקי - כמה ספירים יהיו בקרב הזוגות של ריד/ברייקר-האוסוס ? 4 - מי יצליח לבצע ראשון את הפינישר על היריב בקרב ? מקנטייר/קודי שובר שוויון : - כמה זמן יהיה הקרב בין ברוק לסנר וג'ון סינה ? 19:33 RE: תחרות הימורים | WWE Wrestlepalooza 2025 - Asaf - 09-19-2025 הקרבות : ברוק לסנר נגד ג'ון סינה דרך ניצחון : הצמדה\הכנעה\פסילה\ספירת חוץ\ללא הכרעה קרב על אליפות ה-WWE - דרו מקנטייר נגד קודי רודס(אלוף) דרך ניצחון : הצמדה\הכנעה\פסילה\ספירת חוץ\ללא הכרעה CM פאנק ו-AJ לי נגד אלוף העולם במשקל כבד סת' רולינס והאלופה הביניבשתית לנשים בקי לינץ' דרך ניצחון : הצמדה\הכנעה\פסילה\ספירת חוץ\ללא הכרעה ברון ברייקר וברונסון ריד נגד האוסוס דרך ניצחון : הצמדה\הכנעה\פסילה\ספירת חוץ\ללא הכרעה קרב על אליפות העולם לנשים - סטפני ואקר נגד איו סקיי דרך ניצחון : הצמדה\הכנעה\פסילה\ספירת חוץ\ללא הכרעה שאלות בונוס (נקודה אחת לכל תשובה נכונה) : - באיזה פינישר ישתמשו יותר במהלך הקרב של לסנר-סינה ? AA/F5 - מי יכריע את מי לניצחון בקרב מיקס זוגות ?לי את לינץ׳ - כמה ספירים יהיו בקרב הזוגות של ריד/ברייקר-האוסוס ?7 - מי יצליח לבצע ראשון את הפינישר על היריב בקרב ? מקנטייר/קודי שובר שוויון : - כמה זמן יהיה הקרב בין ברוק לסנר וג'ון סינה ? 17:43 דק RE: תחרות הימורים | WWE Wrestlepalooza 2025 - xXRed4EverXx - 09-19-2025 ברוק לסנר נגד ג'ון סינה דרך ניצחון : הצמדה\הכנעה\פסילה\ספירת חוץ\ללא הכרעה קרב על אליפות ה-WWE - דרו מקנטייר נגד קודי רודס(אלוף) דרך ניצחון : הצמדה\הכנעה\פסילה\ספירת חוץ\ללא הכרעה CM פאנק ו-AJ לי נגד אלוף העולם במשקל כבד סת' רולינס והאלופה הביניבשתית לנשים בקי לינץ' דרך ניצחון : הצמדה\הכנעה\פסילה\ספירת חוץ\ללא הכרעה ברון ברייקר וברונסון ריד נגד האוסוס דרך ניצחון : הצמדה\הכנעה\פסילה\ספירת חוץ\ללא הכרעה קרב על אליפות העולם לנשים - סטפני ואקר נגד איו סקיי דרך ניצחון : הצמדה\הכנעה\פסילה\ספירת חוץ\ללא הכרעה שאלות בונוס (נקודה אחת לכל תשובה נכונה) : - באיזה פינישר ישתמשו יותר במהלך הקרב של לסנר-סינה ? AA/F5 - מי יכריע את מי לניצחון בקרב מיקס זוגות ? AJ לי את בקי - כמה ספירים יהיו בקרב הזוגות של ריד/ברייקר-האוסוס ? 3 - מי יצליח לבצע ראשון את הפינישר על היריב בקרב ? מקנטייר/קודי שובר שוויון : - כמה זמן יהיה הקרב בין ברוק לסנר וג'ון סינה ? 16:51 RE: תחרות הימורים | WWE Wrestlepalooza 2025 - orgibor - 09-19-2025 הקרבות : ברוק לסנר נגד ג'ון סינה דרך ניצחון : הצמדה\הכנעה\פסילה\ספירת חוץ\ללא הכרעה קרב על אליפות ה-WWE - דרו מקנטייר נגד קודי רודס(אלוף) דרך ניצחון : הצמדה\הכנעה\פסילה\ספירת חוץ\ללא הכרעה CM פאנק ו-AJ לי נגד אלוף העולם במשקל כבד סת' רולינס והאלופה הביניבשתית לנשים בקי לינץ' דרך ניצחון : הצמדה\הכנעה\פסילה\ספירת חוץ\ללא הכרעה ברון ברייקר וברונסון ריד נגד האוסוס דרך ניצחון : הצמדה\הכנעה\פסילה\ספירת חוץ\ללא הכרעה קרב על אליפות העולם לנשים - סטפני ואקר נגד איו סקיי דרך ניצחון : הצמדה\הכנעה\פסילה\ספירת חוץ\ללא הכרעה שאלות בונוס (נקודה אחת לכל תשובה נכונה) : - באיזה פינישר ישתמשו יותר במהלך הקרב של לסנר-סינה ? AA/F5 - מי יכריע את מי לניצחון בקרב מיקס זוגות ? AJ את בקי - כמה ספירים יהיו בקרב הזוגות של ריד/ברייקר-האוסוס ? 3 - מי יצליח לבצע ראשון את הפינישר על היריב בקרב ? מקנטייר/קודי שובר שוויון : - כמה זמן יהיה הקרב בין ברוק לסנר וג'ון סינה ? 17:00 RE: תחרות הימורים | WWE Wrestlepalooza 2025 - Agent O22 - 09-19-2025 ברוק לסנר נגד ג'ון סינה דרך ניצחון : הצמדה\הכנעה\פסילה\ספירת חוץ\ללא הכרעה קרב על אליפות ה-WWE - דרו מקנטייר נגד קודי רודס(אלוף) דרך ניצחון : הצמדה\הכנעה\פסילה\ספירת חוץ\ללא הכרעה CM פאנק ו-AJ לי נגד אלוף העולם במשקל כבד סת' רולינס והאלופה הביניבשתית לנשים בקי לינץ' דרך ניצחון : הצמדה\הכנעה\פסילה\ספירת חוץ\ללא הכרעה ברון ברייקר וברונסון ריד נגד האוסוס דרך ניצחון : הצמדה\הכנעה\פסילה\ספירת חוץ\ללא הכרעה קרב על אליפות העולם לנשים - סטפני ואקר נגד איו סקיי דרך ניצחון : הצמדה\הכנעה\פסילה\ספירת חוץ\ללא הכרעה שאלות בונוס (נקודה אחת לכל תשובה נכונה) : - באיזה פינישר ישתמשו יותר במהלך הקרב של לסנר-סינה ? AA/F5 - מי יכריע את מי לניצחון בקרב מיקס זוגות ? איי גיי על בקי - כמה ספירים יהיו בקרב הזוגות של ריד/ברייקר-האוסוס ? 2 - מי יצליח לבצע ראשון את הפינישר על היריב בקרב ? מקנטייר/קודי שובר שוויון : - כמה זמן יהיה הקרב בין ברוק לסנר וג'ון סינה ? 10:00 |