Wrestling-IL
תוצאות | NXT Showdown 7.10.2025 - גרסה מובנת להדפסה

+- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443)
+-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1)
+--- פורום: WWE (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=2)
+--- אשכול: תוצאות | NXT Showdown 7.10.2025 (/showthread.php?tid=3251)

עמודים: 1 2

תוצאות | NXT Showdown 7.10.2025 - lidoradir - 10-08-2025

[Image: G2-Mm-F7-Ka-IAE3dh-T.jpg]

קרב על אליפות הזוגות של NXT & TNA - המנצחים לוקחים הכל
ההארדיז ניצחו את דארקסטייט וזכו באליפות הזוגות של NXT.
[Image: 14-NXT-10072025-BR-31031.jpg]

קרב סורבייבר סיריס הדחות נשים
קבוצת NXT ניצחו את קבוצת TNA.
ג'יידה פרקר הודחה על ידי מארה סייד אחרי רולאפ.
מארה סייד הודחה על ידי סול רוקה אחרי סול סנאצ'ר.
קאסי לי הודחה על ידי לולה וייס אחרי באק פיסט.
ג'סי מקאי הודחה על ידי לולה וייס אחרי סליפר הולד.
לולה וייס הודחה על ידי קלאני ג'ורדן אחרי אנגל סלאם.
קלאני ג'ורדן הודחה על ידי ג'ייסי ג'יין אחרי סול סנאצ'ר מסול רוקה, ג'ייסי נתנה לה טאג וגנבה את הניצחון.

[Image: 35-NXT-10072025-KS-24353.jpg]

מאט קארדונה נכנס למשרד של אווה להתנצל על ההפרעה שלו שבוע שעבר. אווה לא קונה את ההתנצלות של מאט קרדונה על כך שהתערב בקרב של ג'וש בריגס מול מיילס בורן. קארדונה רצה להיות חלק מקבוצת TNA אך בריגס מתפרץ למשרד. קארדונה מתחבא. בריגס אומר שלא אכפת לו מקבוצת NXT אבל מרגיש שדפקו אותו בשבוע שעבר. אווה מודיעה לו שהוא יקבל הזדמנות לנקום כשיפגוש את קארדונה בקרב בשבוע הבא.

קרב על אליפות צפון אמריקה
אית'ן פייג' ניצחה את מוסטפה עלי ושמר על אליפות צפון אמריקה.
[Image: 49-NXT-10072025-BR-31831.jpg]

שרה שרייבר מראיינת את אלוף אמריקה הלטינית אל איחו דה דר. ואגנר ג'וניור מאחורי הקלעים. ואגנר אומר לשרה שהוא מגיע כדי לזכות באליפות צפון אמריקה של NXT. לקסיס קינג קוטע את הראיון וטוען שטאביון הייטס עדיין מחופש לו. ואגנר מזהיר את לקסיס בספרדית לפני שהוא עוזב ואז מתברר שהטאביון האמיתי עומד ממש מאחוריו מה שמשאיר את לקסיס מבולבל לגמרי.

עוברים ללוקר רום של הנשים. ג’ייסי ג’יין אומרת לסול רוקה שהיא עוד תראה אותה מסביב. זאריה לא מרוצה מזה שסול מתחילה ליצור חברות חדשות. סול מזכירה שחשבה שהן סיימו את הסכסוך ביניהן בסמאקדאון ומבטיחה שהן יהפכו לאלופות הזוגות של הנשים. בלייק מונרו מצטרפת לשיחה וסול אומרת שיש לה כבר שתי חגורות ועכשיו היא רוצה שלישית. בלייק אומרת שסול מזכירה לה את ג’ורדין גרייס... חמדנית מדי. היא מוסיפה שזאריה לעולם לא תקבל את מה שהיא רוצה כל עוד סול ממשיכה לנצל אותה. זאריה משיבה שבלייק רק מנסה לערבב ביניהן לטובתה האישית כי היא יודעת שבלייק לא באמת אכפת ממנה אלא רק מהתארים של סול. בלייק מבהירה שהמטרה שלה היא אליפות צפון אמריקה לנשים של NXT ובנוגע לחברות שלהן היא אומרת שנראה כמה זמן זה באמת יחזיק.

קרב סורבייבר סיריס הדחות גברים
קבוצת TNA ניצחו את קבוצת NXT.
מיילס בורן הודח על ידי פרנקי קזריאן אחרי קראשינג קאטר.
ג'בון אוונס הודח על ידי ליאון סלייטר אחרי רולאפ.
ריקי סיינטס מנסה לתת טאג לטריק ויליאמס, טריק ויליאמס מסרב ועוזב את הקרב.
פרנקי קזריאן הודח על ידי ריקי סיינטס אחרי רולאפ.
ליאון סלייטר הודח על ידי ריקי סיינטס אחרי רולאפ.
ריקי סיינטס הודח על ידי מייק סנטנה אחרי פאוורבומב ממוס וספין דה בלוק מסנטנה.

[Image: 20251007-NXTShow-Down-FC.jpg]

אחרי הקרב עוברים אל אווה וסנטינו מרלה במשרד. אווה מברכת את סנטינו מרלה על הניצחון הגדול של הגברים, הוא מברך אותה בחזרה על הניצחון של הנשים. אווה אומרת שהיא שמחה שהשותפות ביניהם חזרה למסלול חיובי. היא מודיעה שהיא מזמינה מתאבקות מ-TNA להשתתף בבאטל רויאל בשבוע הבא כשהמנצחת תקבל קרב על אליפות הנשים של NXT מול ג’ייסי ג’יין בהלוואין האבוק. סנטינו מקבל את ההצעה, הוא ואווה לוחצים ידיים כשהתוכנית יורדת מהאוויר.

מוכרז לשבוע הבא :
- באטל רויאל N1C לאליפות הנשים של NXT.
- ג'וש בריגס נגד מאט קארדונה.
- לקסיס קינג נגד אל איחו דה דר. ואגנר ג'וניור.

RE: תוצאות | NXT Showdown 7.10.2025 - Mad King - 10-08-2025

ג'ף הארדי לבאנר

RE: תוצאות | NXT Showdown 7.10.2025 - The Visionary - 10-08-2025

(10-08-2025, 03:26 PM)Mad King כתב:  ג'ף הארדי לבאנר

אמן.

RE: תוצאות | NXT Showdown 7.10.2025 - orgibor - 10-08-2025

פה רק להחמיא שבוע שני ברציפות לטריק וויליאמס שעם כל הסטארפאוור שבקרב הקבוצות הוא הרגיש רמה אחת מעל כולם.
לכולם היו את הרגעים שלהם אבל הוא היה ממש הכוכב של הקרב ונתן עוד הופעה מעולה לאוסף גם בזירה וגם במשחק, השנה הזאת נתנה לו כל כך הרבה וגם משיתוף הפעולה עם TNA הוא הרוויח המון עד כדי כך שאני שוב יכול לדמיין אותו כמיין אבנטר עתידי ברוסטר הראשי אבל הכי חשוב שיקח את הזמן.
על ריקי סיינטס לעומתו ניסו להלביש את התסריט של השורד האחרון אבל התפקיד הזה הרגיש קצת גדול עליו לצערי והוא מצטייר יותר כאלוף בטעות מאשר "האחד שהפיל את אובה פמי" כמו שקיוויתי שיהיה.

גם אצל הנשים בלט מאד כמה שסול רוקה היא כמה רמות מעל ג'ייסי ג'יין.
התעייפתי מלחלק מחמאות אז רק אגיד שסול נתנה הופעה טובה מאד עד כדי כך שהיא כבר יותר טיפאני סטראטון מטיפאני סטראטון.

RE: תוצאות | NXT Showdown 7.10.2025 - Bam Bam Bigelow - 10-08-2025

בראנד מול בראנד,
קרב הדחות
מבחינתי האירוע הזה הוא סדרת ההשרדות מעכשיו.

אמל״ק:
סדרת השרדות > משחקי מלחמה.

קרב הדחות נשים:
הטובה: היה פה המון טוב בקרב. סול רוקה כהרגלה נתנה הופעה, ובחור חכם שמדבר על עצמו בגוף שלישי אמר השבוע שסול רוקה בלי זאריה זה הדבר הכי טוב לסול רוקה. ראויות לציון גם לולה וויס שהשתפרה פלאים, ומריה סיד שהיא ג׳ייד קרגיל בלי שרירים ובלי בוצ׳ים.
הרעה: הפריעו לי כמה דברים בקרב. ראשית, היו המון קטעים שלקוחים ממחוזות הtna כמו הקטע שכולן החליטו לקפוץ מחוץ לזירה. הקטע שtna הפריעו לג׳ורדן לספור 3 לג׳ורדן היה מטופש להפליא. אבל הכי מטופש היה שג׳ייסי ג׳יין גונבת לסול את הנצחון ו3 שניות אחר כך שתיהן חוגגות. רוצה לומר - היופי בסדרת השרדות זה כל הסיפורים הקטנים ששוזרים בקרב. בקרב הזה לא היה מספיק.
המכוערת: ג׳ייסי ג׳יין. אולי די עם הבדיחה הזאת? היו לפחות 4 מתאבקות יותר טובות ממנה בזירה. אמנם היא מעצבנת אותי רצח, אבל לא מהסוג שמתאבק היל אמור לעשות, אלא מהסוג של מתאבק גרוע שגורם להריץ.

קרב הדחות בנים
הטוב: זה כבר היה קרב הרבה יותר טוב, עם המון סיפורים. סנטנה-טריק, טריק-ריקי, סנטנה-מוס.
גיבור, אני חולק עלייך. לדעתי ריקי ממשיך את הסיפור שלו מהנצחון על אובה פמי בתור מתאבק סופר חכם. רוב האופנס שלו התבסס על קאונטרים ולחיצות על נקודות החולשה של יריביו, ולא מתוך ״סופרמניות״ כזאת או אחרת. ההפסד שלו גם בא משיתוף פעולה של מוס וסנטנה שהוא לא היה מוכן אליו. לטעמי - ריקי הוא המצטיין של הקרב.
הרע: פרנק קאזריאן. כאילו הוא לא רע, פשוט הוא המתאבק המשעמם הטוב בעולם, וזה חבל. וחבל זה סוג של רע, לא?
המשעשע: כמעט כל מתאבקי הגימיק נעים בין גרוע (הוויט סיק, קודי רודס) לבסדר (תפוז עצלן). ג׳ו הנדרי הוא מתאבק הגימיק הטוב ביותר היום, והוא פשוט היה שופט אורח שגנב את ההצגה, בלי לגנוב את הפוקוס. באם באם צחק.

לסיכום:
תוחזר סדרת ההשרדות המקורית.

RE: תוצאות | NXT Showdown 7.10.2025 - DarkArts - 10-08-2025

(10-08-2025, 09:45 PM)Bam Bam Bigelow כתב:  ומריה סיד שהיא ג׳ייד קרגיל בלי שרירים ובלי בוצ׳ים.

אז אני מבין שלא ראינו את אותו הקרב?
המונסאלט לבד היה בוץ' אחד רציני שהרג את הקרב טיפה

RE: תוצאות | NXT Showdown 7.10.2025 - reptil - 10-08-2025

אני ממש לא אוהב את השילוב של tna וwwe איפה nxt של פעם
עכשיו שאובה פמי לא אלוף טריק אמור להיות הפנים של הברנד הצהוב
מעניין מה מתכננים לאובה אם יעלה לראשי הייתי שם אותו בראו
שזה 3 שעות ויקבל זמן מסך

RE: תוצאות | NXT Showdown 7.10.2025 - Bam Bam Bigelow - 10-09-2025

(10-08-2025, 10:22 PM)DarkArts כתב:  אז אני מבין שלא ראינו את אותו הקרב?
המונסאלט לבד היה בוץ' אחד רציני שהרג את הקרב טיפה

דווקא התגברו עליו יפה, עם ההצגה כאילו ג׳ורדן התחמקה ממנו.

RE: תוצאות | NXT Showdown 7.10.2025 - DarkArts - 10-09-2025

(10-09-2025, 05:56 AM)Bam Bam Bigelow כתב:  דווקא התגברו עליו יפה, עם ההצגה כאילו ג׳ורדן התחמקה ממנו.

מארה לא מיקמה נכון את ג'יידה, ג'יידה לא זזה לעזור אחרי שמארה עלתה לטופ רופ, מארה הסתכלה אחורה אבל עדיין עשתה את המונסאלט יותר מדי רחוק.

זה האשמה של שתיהם.

RE: תוצאות | NXT Showdown 7.10.2025 - lidoradir - 10-09-2025

היה מאכזב, ספיישל חלש מאוד.

- ההארדיז נגד דארקסטייט היה קרב חלש. הדבר החיובי שאני אקח מהקרב הזה זה ג'ף הארדי שהיה סבבה לגמרי ואת הזכייה של ההארדיז באליפות הזוגות של NXT. דארקסטייט היו אלופים משעממים ועכשיו נקבל ריצה קצרה של ההארדיז שזה כיף. אוסיריס גריפין היה ממש חלש והבוצ'ים שלו הרגו את הקרב.

- סורבייבר סיריס הדחות נשים היה קטסטרופה. הקרב הזה היה מזעזע, אני לא זוכר כזאת כמות בוצ'ים בקרב אחד, אפס כימיה. מארה סייד פשוט גרועה, המונסולט שלה היה על הפנים, פספסה לחלוטין את פרקר אחרי שסידרה אותה. רשום לה על החולצה Miss Me... אחרי הופעה כזאת... תאמיני לי שאף אחד לא מתגעגע ו-NXT עשו החלטה טובה לפטר אותה. הדברים החיוביים : האינספריישן חזרו בשיר הישן של האייקוניקס ונתנו הופעה טובה. ג'ייסי ג'יין כמו תמיד פנטסטית אבל מעל כולן סול פאקינג רוקה. מטורפת.

- הקרב שהציל את הספיישל הזה, אית'ן פייג' נגד מוסטפה עלי על אליפות צפון אמריקה היה MOTN. קרב אדיר שלהם. מארק אאוט מומנט לשמוע את עלי יוצא בשיר הישן שלו Go Hard. עלי לא סתם קיבל את הקרב הזה ואני אוהב את זה, הוא היה אמור להיות נגד דומיניק על אליפות צפון אמריקה ואז פוטר... ולא קיבל את הקרב הזה. עד היום. שניהם הפציצו, ספוטים גדולים וחזקים. הסיום של הקרב מושלם, שוב המזל לא אצל עלי, הרגל שלו נתקעה בחוט של האוזניה, פייג' רוצח אותו ומעיף אותו מהטופ רופ לתוך הברקייד... ואז טויסטד גרין. ואוו.

- סורבייבר סיריס הדחות גברים היה טוב מאוד. טריק ויליאמס כמובן ממשיך לקבל את הפופים הכי חזקים בבראנד הזה(וב-2 החברות) וממשיך להרגיש הכוכב הכי גדול, עוד הופעה גדולה שלו. מיילס בורן הודח מהר מדי. ג'בון היה תענוג, סלייטר מדיח אותו לקראת באונד פור גלורי. טריק עושה טריק ודופק את ריקי ו-NXT ופשוט עוזב. ריקי נשאר לבדו נגד קבוצה שלמה, מדיח שניים מהם ברולאפ(כמובן) אבל אז מפסיד לשמות הגדולים מוס וסנטנה שמשתפים פעולה. הרגיש לי שהקרב הזה היה צריך להרגיש יותר גדול.

חבל שלא קיימו את הספיישל הזה במקום אחר מחוץ ל-PC, היה צריך לשנות אווירה.