![]() |
|
תוצאות | WWE NXT 4.5.2021 - גרסה מובנת להדפסה +- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443) +-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: WWE (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: תוצאות | WWE NXT 4.5.2021 (/showthread.php?tid=327) עמודים:
1
2
|
תוצאות | WWE NXT 4.5.2021 - lidoradir - 05-05-2021 ![]() אייזה סוורב סקוט ניצח את ליאון ראף בקרב ספירות בכל מקום, לקראת סוף הקרב סקוט וראף היו מעבר לברקייד, ליאון ראף התכונן לקפוץ על סקוט מהאיזור של המצלמות אך AJ פרנסיס תפס אותו והעיף אותו על הברקייד, סקוט הכניס את ראף לזירה והצמיד אותו לניצחון אחרי JML, אייזה סוורב סקוט עוזב אל מאחורי הקלעים לצד הקבוצה שלו מהסטודיו שלו. פין באלור מגיע לאולם. ג'וני גרגאנו ואוטסין ת'אורי מתלוננים על כך שריגל לא רוצה לדבר איתם, הם נכנסים למשרד שלו ורואים שם את סקארלט יושבת, ריגל אומר להם שהוא בפגישה, גרגאנו אומר שהוא האלוף מספר אחד ויש לו משהו חשוב להגיד כאשר יהיה לריגל זמן, אוסטין ת'אורי מסתכל על סקארלט ואומר לה שהם ענקיים ושואל אותה אם הם אמיתיים, אחר כך ת'אורי אומר שאלה... הציפורניים הכי ענקיות שראה, גרגאנו מגיע ולוקח אותו משם. קמרון גריימס ניצח את אשר הל, גריימס הצמיד את הל לניצחון אחרי הקייבאין. מקנזי מראיינת את קיידן קרטר וקייסי קאטנזרו, הם אומרות שהן לא מודאגות מזאיה לי וטיאן שאה, הן מדברות על אליפות הזוגות של הנשים, הן אומרות שיצפו בקרב הרחוב הערב וזה לא משנה מי ינצח, הן רוצות את ההזדמנות הבאה. פרנקי מונט מגיעה כאשר היא מחזיקה את הכלב שלה, היא אומרת להן שיקח להן הרבה זמן לזכות באליפות הזוגות לנשים אבל היא מאמינה בהן. תומאסו צ'אמפה וטימותי תאצ'ר ניצחו את GYV, במהלך הקרב דרייק העיף את צ'אמפה מעבר לשולחן השדרנים, וייד בארט אומר שהנעל שלו השתחררה, צ'אמפה הסיח את דעתו של השופט, תאצ'ר לקח את הנעל של בארט והכה את גיבסון איתה, תאצ'ר הכניע את גיבסון. ג'וני גרגאנו ואוסטין ת'אורי מתקדמים אל עבר המשרד של ריגל, ריגל מגיע גם, ג'וני אומר שהקרב שלו נגד ריד על אליפות צפון אמריקה לא אמור להתקיים, ריגל עונה שלא, לפני שריגל הולך הוא מודיע לת'אורי ששבוע הבא הוא יפגוש את קאריון קרוס. אלוף NXT קאריון קרוס וסקארלט יוצאים החוצה, קרוס אומר שלפני שלוש שבועות הוא הבהיר את הדברים, הוא אומר שכל מה שהיה צריך לעשות זה לעמוד מולו ולגלגל את הקוביות, קרוס אומר שבמקום זה הוא שומע שאנשים לא מפחדים ממנו והוא אומר שגם הוא לא מפחד מהם, קרוס שואל למה אנחנו מחכים ושהגיע הזמן לתת קרב לקהל, קרוס אומר שהוא האלוף והוא לא צריך להוכיח כלום, קרוס אומר שהוא לא יחכה למישהו שיצא ויתקוף אותו מאחורי הגב, קרוס אומר לת'אורי שבשבוע הבא הוא יהיה מחוסר הכרה, קייל אוריילי יוצא החוצה, אוריילי אומר שהוא יצא לפה כדי להגיד לקרוס בפנים שהוא לא מפחד ממנו, אוריילי אומר לקרוס שהוא האלוף וזה הקרב שהוא רוצה, אוריילי אומר לקרוס שזה נראה שזה הקרב שגם הוא רוצה, פיט דאן יוצא החוצה, פיט דאן אומר שלא אכפת לו מי רוצה לראות את הקרב הזה ולא אכפת לו מקייל אוריילי החדש, דאן אומר לקרוס שלא אכפת לו שהוא האלוף, דאן אומר שהאמת שהיא שהוא האיש הכי קשוח ב-NXT ונראה מישהו שמנסה להוכיח אחרת, פין באלור יוצא החוצה, באלור אומר לפיט דאן שהוא היה נגדו וניצח, היה נגד אוריילי וניצח פעמיים, באלור נעמד מול קרוס ואומר לו שאחרי שהוא יסיים עם ת'אורי... באלור מיד נותן אגרוף לקרוס, קרוס מחזיר באגרוף משלו ומוריד את באלור, פיט דאן מנסה לתקוף את קרוס אבל קרוס מעיף אותו מהזירה, קרוס בועט באוריילי בפינה של הזירה, באלור בועט בקרוס שפוגע באוריילי, אוריילי יוצא מהזירה והאבטחה מגיעה ותופסת אותו, קרוס תוקף את באלור, אבטחה נכנסת לזירה, באלור תוקף את אנשי האבטחה, קרוס נותן קלוזליין לבאלור והוא עף מהזירה, באלור מנסה לחזור לזירה אבל קרוס מעיף אותו, קרוס נותן סאיטו סופלקס לאחד מאנשי האבטחה, פין באלור מסתכל על קאריון קרוס שמחזיק באליפות NXT, ג'וני גרגאנו ואוסטין ת'אורי תוקפים את קאריון קרוס, קרוס מצליח להשתלט עליהם בהתחלה אבל אחר כך ג'וני גרגאנו נותן סופרקיק לקרוס, ת'אורי נותן סופרקיק לקרוס ואחר כך שניהם נותנים לקרוס ביחד עוד סופרקיק, גרגאנו לוקח את אליפות צפון אמריקה ומעיף אותה לפנים של קרוס, ג'וני גרגאנו ואוסטין ת'אורי הולכים. במהלך הפרסומות רואים את ג'וני גרגאנו ואוסטין ת'אורי עוזבים את האולם. סאריי ניצחה את זאיידה רמייר, סאריי הצמידה את זאיידה לניצחון אחרי סופלקס. אימפיריום יושבים מאחורי הקלעי ומדברים עם וולטר דרך הטאבלט, וולטר לא מדבר באנגלית, לפי התרגומים וולטר עצבני על אלכסנדר וולף והדברים שהוא עשה בשבועות האחרונים. משודר סרטון על הדיימונד מיין. סאריי חוזרת מהקרב שלה ופוגשת את זאיידה רמייר, הן לוחצות ידיים, טוני סטורם מגיעה מהר ונראה שהיא הולכת לתקוף מישהי, לפני שהיא מגיעה לסאריי וזאיידה זואי סטארק חוסמת אותה ושופטים מפרידים אותן. אל איי נייט ניצח את ג'ייק אטלס, אל איי נייט הצמיד את אטלס לניצחון אחרי BFT. קנדיס לריי ואינדי הארטוול נכנסות ללוקר רום, הן אומרות שהלילה הן יזכו באליפות הזוגות של הנשים, רואים ציור של דקסטר לומיס מחזיק את אינדי, קנדיס מעלימה את הציור לפני שאינדי רואה אותו, דקסטר לומיס מופיע מאחורי הדלת, קנדיס מסתירה אותו מפני אינדי. טוני סטורם נותנת פרומו מאחורי הקלעים נגד זואי סטארק, היא אומרת שהיא אלופה לשעבר ואלופה עתידית, סטורם אומרת שזואי סטארק היא שום דבר ובקרוב כולם ישכחו ממנה, סטורם אומרת שהיא זאת שהכניסה את זואי סטארק לעסק הזה והיא זאת שתעיף אותה משם. לגאדו דל פנטזמה בזירה, סאנטוס אסקובר אומר ששמעו אותו מדבר על דם, מסורת ומורשת, אסקובר אומר שהוא היה אלוף משקל קל, אסקובר אומר ששבוע שעבר כולם ראו רגע אייקוני, אסקובר אומר שהוא יחזיר את מה ששייך לו וזה אליפות משקל קל, ראול מנדוזה וחואקין ווילד אומרים שהם לא שכחו מ-MSK, הם אומרים ש-MSK לא הצמידו אותם, הם אומרים ששבוע שעבר הם הביכו את MSK והצמידו אותם, הם אומרים שכולם יודעים מה צריך לקרות... הם אומרים שהם רוצים לראות לגאדו דל פנטזמה נגד MSK על אליפות הזוגות. קושידה מופיע על המסך, קושידה מאתגר את אסקובר לקרב בשבוע הבא על אליפות משקל קל, אסקובר מסכים. שולחן השדרנים מראיין את ראקל גונזאלס ומרצדס מרטינז לפני הקרב שלהן בשבוע הבא על אליפות הנשים של NXT, ראקל אומרת שהיא מכבדת את הניסיון של מרצדס, מרצדס אומרת שהיא רעבה ושבוע הבא יש לה מה להוכיח, מרצדס אומרת שראקל מאיימת על כולן אבל לא עליה, מרצדס אומרת שהיא לא תשאר למטה, ראקל אומרת בשנה אחת היא עברה את כל ההישיגים של מרצדס מרטינז במהלך כל הקריירה שלה, מרצדס אומרת ששבוע הבא היא תסיים את הריין שלה, ראקל עונה לה שהיא ההגנה הראשונה שלה ולא האחרונה. שוטזי בלאקהארט ואמבר מון הולכות מאחורי הקלעים, הכלב של פרנקי מונט מופיע על הטנק של שוטזי, הן אומרות שהכלב מתוק ומשחררות אותו, אחר כך הם מביטות בתוך הטנק ואומרות שזה לא מתוק. קמרון גריימס מנסה להכנס למועדון כל שהוא, המאבטח בכניסה אומר לו שהוא לא נמצא ברשימה, המאבטח אומר לו שכל המועדון לא זמין, לימוזינה מגיעה למקום וממנה יוצא טד דיביאסי, דיביאסי אומר לגריימס שלא ישכיר מקום אחד שהוא יכול לקנות את כל המקום, דיביאסי אומר שלכל אחד יש מחיר וצוחק. מוכרז לשבוע הבא : - מרצדס מרטינז נגד ראקל גונזאלס בקרב על אליפות הנשים של NXT. - סאנטוס אסקובר נגד קושידה בקרב 2 מתוך 3 הצמדות על אליפות משקל. - אוסטין ת'אורי נגד אלוף NXT קאריון קרוס. - אלכנסדר וולף נגד קיליאן דיין. קנדיס לריי ואינדי הארטוול ניצחו את אמבר מון ושוטזי בלאקהארט וזכו באליפות הזוגות לנשים של NXT, אינדי הארטוול קופצת מהחבלים על אמבר מון ששכבה על שולחן, השולחן נשבר. בזירה קנדיס לריי נותנת לשוטזי בלאקהארט ויקד סטפסיסטר על הכיסא ומצמידה אותה לניצחון. קנדיס ואינדי חוגגות את הזכייה שלהן.
RE: תוצאות | WWE NXT 4.5.2021 - The Tribal FISH - 05-05-2021 (05-05-2021, 04:54 PM)lidoradir כתב: אוסטין ת'אורי מסתכל על סקארלט ואומר לה שהם ענקיים ושואל אותה אם הם אמיתיים, אחר כך ת'אורי אומר שאלה... הציפורניים הכי ענקיות שראה, גרגאנו מגיע ולוקח אותו משם. הקטע האוהב עלי בתוכנית ללא ספק אני כול כך אוהב את ת'אורי RE: תוצאות | WWE NXT 4.5.2021 - Coquina Clutch - 05-05-2021 מצד אחד ת'אורי גדול בגימיק הזה. מצד שני הוא נראה כל כך טיפש שאני לא יודע אם אני אקנה אותו אחר כך כמגה-כוכב שהוא יכול להיות. RE: תוצאות | WWE NXT 4.5.2021 - lidoradir - 05-05-2021 אחד מהפרקים היותר טובים של NXT, NXT על הגל האחרונה ונמצאת בתקופה מעולה, דעות : - אייזה סוורב סקוט נגד ליאון ראף היה מעולה כמו שחשבתי שיהיה, היה לי הייפ לקרב הזה והם סיפקו הופעה מעולה, ספוטים מעולים, הכימיה שלהם זהב, הם ממש יודעים לעבוד אחד נגד השני, ליאון ראף צריך לקבל רק מילים טובות, הבחור הזה היה כלום ושום דבר עד הפיוד נגד ג'וני גרגאנו, עכשיו הוא פנטסטי, סקוט חתיכת מתאבק מעולה, עכשיו הוא מקבל במה גדולה יותר, הוא מקבל סטייבל והדברים נראים טובים. - קמרון גריימס וטד דיביאסי זאת הברקה, אני אוהב לראות את זה, נראה מה הלאה איתם. - הסגמנט של ת'אורי וסאקרלט זהב. - צ'אמפה ותאצ'ר נגד GYV היה טוב מאוד, קרב זוגות ברמה גבוהה, קרב חזק, הסוף היה חזק, לראות את הפייסים בקרב עושים מהלך של הילים ומנצחים את הקרב, נייס. - סגמנט ענק של קאריון קרוס/אוריילי/דאן/באלור/גרגאנו ות'אורי, אולי ההופעה הכי חזקה של קאריון קרוס ב-NXT, הוא יצא מפלצת ממנה, היה קשה מאוד להוריד אותו וזה קרה אחרי הרבה תקיפות של מתאבקים שונים, אהבתי את כל הסגמנט הזה מההתחלה ועד הסוף, כל הסצנה המרכזית על אליפות NXT פשוט מרגישה מעולה. - אני אצטרך לתת עוד קצת זמן לסאריי לפני שהיא תקבל את היחס בתור אסקה 2 ואתחיל להריץ אותה. - וולטר איתנו ב-NXT וזה מצוין, זה מתקדם לאט לאט. - פרומו טוב של לגאדו דל פנטזמה. - מרכזי קרב רחוב היה מעולה, הנשים של NXT פשוט תענוג, הפציצו. כל הספוטים בסוף היה גדולים ועברו בהצלחה, שוטזי והקפיצה המשוגעת על שולחן השדרנים, אינדי הפציצה בקפיצה מחוץ לזירה וקנדיס בסיום חזק על הכיסא. מבסוט על הזכייה הזאת, מגיע להן. הקארד לשבוע הבא נראה חזק, NXT מפציצים לאחרונה וכל קארד יותר טוב מהשני. הייפ. RE: תוצאות | WWE NXT 4.5.2021 - SwitchBlade - 05-05-2021 פרק נהדר של NXT. - ת'אורי לאט לאט בונה את עצמו כאחד מהאקטים הכי מוצלחים בWWE. התגובה שנתן לסקארלט הייתה מאוד מוצלחת מבחינה קומית, ת'אורי-קרוס זה כנראה קרב שמוכיח שת'אורי נמצא על הדרך הנכונה. אין לי בעיה שהוא מתרכז עכשיו בצד הקומי שלו בזמן שהוא מתבגר כטאלנט ועובד עם גרגאנו. כשהוא יעביר הילוך ויהיה רציני אני אקנה אותו גם אם בהתחלה זה יהיה קצת מאולץ. - ליאו ראש מול סקוט היה נהדר. יש להם אחלה של כימיה וזה קרב נחמד לסמן עליו וי. אני לא כל כך מחבב את ראש ואת סקוט, אבל נחמד שהם קיימו את הקרב הזה בניהם. - זוגות נשים היה קרב נפלא. הזוי לראות את הרמה של אליפות הזוגות לנשים בNXT מול האליפות המקבילה בראשי.. אין דרך להשוות אפילו. קנדיס לריי נהדרת ואינדי הפציצה עם הספוט הסוגר בקרב. - הסגמנט של המיין איבנט רק הראה שNXT נמצאים בעלייה. דאן, באלור, קול (שלא היה שם), וולטר, אוריילי, גרגאנו - כל אחד נמצא במצב נהדר כרגע, בנייה מוצלחת של כולם. הבעיה היחידה שלי היא עם קרוס. ראנט על קרוס: לדעתי הסגמנט הזה הוכיח שהוא כנראה הטאלנט הממוצע ביותר בטופ של NXT. אני יותר רוצה את באלור בספוט שלו, גם את דאן, גם את ת'אורי או את גרגאנו אפילו, רק לא את קרוס. לפני כמה חודשים הייתה לו היתקלות מול אדג' וציינתי שהוא נראה הרבה פחות מאיים כשאדג' עמד מולו, אבל היה שם מרכיב מהותי שלא התייחסתי אליו אז והיום הפך לברור בעיניי - סקארלט. לדעתי חלק עצום מהכבוד שמגיע לקרוס בעיניי אוהדים רבים מגיע מזה שהוא עם סקארלט. "קאריון קרוס", בתור מוצר, מורכב כנראה מ80% סקארלט ו20% קאריון בעצמו, זה ניכר במיוחד כשסקארלט לא נמצאת לידו (ההיתקלות מול אדג' לדוגמה), כשהוא בעצמו מדבר ובגדול כל רגע שהוא בלי סקארלט חושף קצת את העובדה שהוא טאלנט ממוצע מאוד. אני לא יודע אם מותר לי להרחיב ולהוסיף על הראנט על קרוס, שמא רועי אוהד גם שלו, אבל לדעתי הוא בעיה גדולה בNXT והמצב ישתפר פלאים אם יתנו את האליפות למישהו כמו באלור (ש..שוב, נמצא בראן המוצלח ביותר בחיים שלו) או (חס וחלילה) לפיט דאן, הטאלנט האיכותי ביותר בNXT. נמשיך עם הסגמנט הסוגר: טאצ' נהדר של גרגאנו לא לגעת באליפות NXT כשהיה לו צ'אנס, היה מודע לקללה. התרשמתי. דברים שליליים מהתכנית: - אוריילי. חלאס להיות 'קול' אוריילי, לא מבין את הבחירה הזאת.. זה גרוע מאוד, מצטער. אוריילי הזה מול קרוס זה לא קרב שאני קונה. - צ'אמפה/ת'א'צ'ר'. שניהם צריכים לעלות, צ'אמפה בNXT פשוט חסר טעם ומעייף כבר. - LA נייט.... הפינישר היה אחלה, אבל זה לא משהו שלא ראיתי כבר. חלאס להעמיד פנים שהוא טאלנט מיוחד. תכנית באמת נהדרת, NXT על הגל. RE: תוצאות | WWE NXT 4.5.2021 - lidoradir - 05-05-2021 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
RE: תוצאות | WWE NXT 4.5.2021 - Jon_M0xley - 05-06-2021 פרק חזק, נהנתי לראות. סקוט- ראף: קרב טוב, כמו שאמרו יש כימייה טובה בנייהם. אין לי כח לסטייבל אחרי AEW אבל מקווה שסקוט יצליח יותר מQT מארשל. מעדיף שהם פשוט יפעלו ביחד מאשר שיהיה מנהיג ספציפי... ת'אורי בסגמנט עם סקארלט היה זהב, מההבעות פנים, לזה שהוא מציץ ואז משחק אותה לא מציץ היה קורע. בסוף שהוא דיבר על ה"ציפורניים" שלה היה מצחיק גם. מחכה שסוף סוף ילכו איתו כי בנו לי פה ציפיות עליו כשהוא הגיע, אמרו אדם קול הבא וכו' מחכה שזה יקרה אבל בנתיים אני נהנה ממנו. מקווה שצ'אמפה ות'אצ'ר יזכו באליפות כמה שיותר מהר למה אני מעדיך אותם על MSK. לא מבין מה עבר להם בראש עם הקול אוריילי, אם זאת הנשמה שהוא מכר כדי להצטרף לUE אז אני מקווה שהוא ימכור אותה שוב. פיט דאן אדיר, נראה מפלצת למרות שהוא יחסית קטן. האמת חשבתי אולי בראיין יצא לרגע אבל אז הגיע הנסיך. באלור לא מבזבז זמם וישר תוקף את קרוס. קרוס יצא חזק ואז הגיע ג'וני זהב ות'אורי, חחח לרגע לא הבנתי למה גרגאנו לא נוגע באליפות של קרוס אבל נזכרתי בקללה ועד שהוא שבר אותה. מעניין לראות מה מתפתח בגזרת המאיין איבנט. הייתי קונה פה איזה ארמגדון בכלוב בין כולם שם על האליפות או אפילו סקראמבל(?) יכול להיות חזק. הרג אותי מצחוק שגרגאנו ותאורי ברחו ישר, ענק. המאיין איבנט: סוף סוףףףף קנדיס זוכה באליפות. היה קרב חזק, אחלה ספוטים. לרגע חשבתי שאינדי איבדה הכרה אחרי הספוט עם השולחן. מקווה שיתנו ראן ארוך עם האליפות, מה שנשאר שגרגאנו ינצח את ריד ואז הם יכניסו את זה שהם הזוג הנשוי הראשון בNXT שמחזיקים באליפות. האמת ראיתי את הפרק אתמול ושכחתי להגיב אבל חייב לציין שנהנתי יותר מהפרק הזה מאשר Blood & Guts. RE: תוצאות | WWE NXT 4.5.2021 - RVD - 05-07-2021 טוב אז אחלה פרק אוסטין ת'אורי הרג אותי בקטע עם סקארלט , ובכלל דמות מאוד קומית , מחכה שסקארלט תתחיל את הקרבות שלה. את הקרב הראשון העברתי לי אישית נמאס משניהם. גריימס אחד היותר מעניינים מבחינתי ב NXT , מוכר מעולה גם שהוא חוטף , מחכה לאיזה פיוד קטן מול דיביאסי זה יהיה מעניין בטח יביא לו מתאבק חדש כול חודש. צ'אמפה ות'אצר אכזריים ביותר , הייתי מעלה אותם לראשי כבר עכשיו אין להם מה לחפש עוד ב NXT ובראשי משוועים לזוג חדש. אוריילי המגניב וקרוס נפגשים , אוריילי החדש לא יושב לי טוב לא בגישה לא במיקרופון לעומת זאת באלור עם כניסה מהירה בקרוס ששובר אותו ואחרי זה את כולם בסוף גארגנו ותאורי מצליחים להוריד אותו לקרקע, קרב מרובע ? LA נייט , משעמם. מרטינז נראית יותר אלופה בלי חגורה מאשר גונזאלס. מיין איבנט מעולה כול מחלקת הנשים ברמה גבוהה היו ספוטים מצויינים בסוף . RE: תוצאות | WWE NXT 4.5.2021 - RoeeHardy - 05-07-2021 (05-05-2021, 05:13 PM)Didiwe כתב:(05-05-2021, 04:54 PM)lidoradir כתב: אוסטין ת'אורי מסתכל על סקארלט ואומר לה שהם ענקיים ושואל אותה אם הם אמיתיים, אחר כך ת'אורי אומר שאלה... הציפורניים הכי ענקיות שראה, גרגאנו מגיע ולוקח אותו משם. המקור: https://www.youtube.com/watch?v=I69IL2UfU70 RE: תוצאות | WWE NXT 4.5.2021 - Breakker - 05-07-2021 תוכנית מצוינת, מהטובות שהיו בתקופה האחרונה. היא הייתה יכולה להיות מושלמת, אבל אדם קול לא הופיע. סקוט-ראף היה יופי של קרב לפתוח איתו את התוכנית, קצב מעולה והכניס את הצופים להילוך גבוה כבר מהתחלה. אמרתי כבר ממזמן שאוסטין ת'אורי הליצן כרגע מתפקד מצוין ביחד עם שאר החבורה, מאוד נהנה מהם. יחד עם זאת, אני מקווה שלאט לאט, על אש נמוכה, נראה את ת'אורי עובר תהליך של שינוי בדמות ונכנס עם גרגאנו לפיוד. מבחינתי זה התסריט המושלם. אני לא רוצה להוריד לרגע ממחלקת הזוגות, הם כולם טאלנטים נהדרים, אבל אני לא כל כך מצליח להתחבר לדמויות. כמו שכבר נאמר על צ'אמפה ובצדק - הבן אדם מיצה את NXT. כרגע זה עוד סביל כי כל עוד הוא בטאג עם ת'אצ'ר הוא גם ככה לא לוקח יותר מדי תשומת לב. הסגמנט של קרוס/אוריילי/באלור/גרגאנו ות'אורי היה אדיר. בלי בלבולי שכל מיותרים, ישר ולעניין. קרוס יצא כאן חזק מאוד כיאה לאלוף NXT. המאיין אבנט היה מעולה. ברכות לקנדיס לריי על התואר הראשון שלה בWWE.. זה היה צריך להגיע מתישהו. שוטזי בלאקהארט היא הפייבוריטית שלי מאז שביאנקה בלאייר עלתה לראשי, יום יבוא ועוד נראה אותה מחזיקה בזהב הגדול.. |