Wrestling-IL
תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 10.4.2026 - גרסה מובנת להדפסה

+- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443)
+-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1)
+--- פורום: WWE (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=2)
+--- אשכול: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 10.4.2026 (/showthread.php?tid=3483)

עמודים: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 10.4.2026 - lidoradir - 04-09-2026

[Image: 20260408-SD-Match-Cody-RKOPat-16x9-Friday.jpg]

אלוף ה-WWE קודי רודס נכנס לאולם ופוגש את ניק אלדיס בחניון, אלדיס אומר לו שפאט מקאפי עדיין לא הגיע אבל בדרך ומבהיר לו שהוא יודע מה עובר לו בראש ומה הוא רוצה לעשות, אבל אסור לו בשום מצב לשים ידיים על פאט. קודי שואל ממי מגיעות ההוראות ואלדיס עונה שזה מעליו וקודי מבין בדיוק למה הוא מתכוון. ג’לי רול מצטרף לשיחה ומחפש גם את רנדי אורטון וגם את פאט מקאפי, אלדיס מזהיר אותו לא להיכנס לעימות בגלל הסיכון לפציעה לפני הקרב המרכזי של הלילה הראשון ברסלמניה, כשהמסר מלמעלה הוא לשמור על כולם עטופים בצמר גפן עד האירוע. ג’לי אומר שזה לא קשור אליו או לפאט אלא לרנדי אורטון, ל-20 שנות חברות ובגידה ולאליפות ה-WWE, הוא מנסה להזכיר לקודי שהוא נלחם על הרבה יותר מעצמו השנה, שזה לא רק הסיפור האישי שלו אלא משהו גדול יותר, טופח לו על הכתף ואומר לו לחשוב על זה.

ריה ריפלי יוצאת לזירה, מברכת את ג’ייד על כך שסוף סוף השתמשה בראש ומצאה את החולשה היחידה שלה, אומרת שזה כבר אישי אחרי שתקפה את איו ודורשת מג’ייד לצאת כדי שתוכל לפרק אותה. איו סקיי יוצאת, ריה שואלת למה היא כאן ואיו אומרת שהיא יודעת שריה כועסת אבל גם היא, מוסיפה שריה תפגוש את ג’ייד ברסלמניה אבל היא רוצה להתמודד מולה כבר הלילה. ריה אומרת שהיא סומכת עליה אבל היא לא במאה אחוז מאז יום שני, איו מתעקשת ואומרת שתדבר עם ניק אלדיס אם צריך כי היא רוצה את ג’ייד הערב, אלדיס יוצא ואומר שיחסוך לה את השיחה ומכריז על הקרב המרכזי : איו סקיי נגד ג’ייד קרגיל.
[Image: 1111111111111111111.png]

אלכסה בליס ניצחה את ביילי, לקראת סוף הקרב שארלוט וליירה מתווכחות מחוץ לזירה, שארלוט זורקת על ביילי את הג'קט שלה, ביילי מחזירה לה, אלכסה מנצלת את זה ומצמידה את ביילי לניצחון ברולאפ.
[Image: 22222222222222.png]

כרמלו הייז ומאט קרדונה מאחורי הקלעים. קרדונה אומר לו שהוא כבר היה במצב שלו ושבסוף הוא יקבל את הרגע שלו ברסלמניה. טריק ויליאמס נכנס יחד עם ליל יאכטי, טריק אומר להייז שהוא חשב שהוא ינצח, הייז עונה שהוא חלק מהסיבה שהוא הפסיד ומוסיף שהוא צריך לשקם את הברך שלו. ליל יאכטי עוקץ את הייז ואומר לו שהוא ישב על הספה ויצפה בטריק זוכה באליפות ברסלמניה. הייז עונה לו שהיה עדיף שישאר על הספה, ליל יאכטי מחזיר לו שעמדת האוכל נמצאת בכיוון השני. השניים מתווכחים והייז עוזב. קרדונה אומר שאין לו זמן לזה, טריק אומר שגם לו אין זמן אליו. ליל יאכטי אומר לטריק שהוא יכול להתמודד מולו כבר הלילה. מאט אומר שהוא ילך לדבר עם ניק אלדיס על זה.

משודר וידאו על דרו מקנטייר. מקנטייר אומר שג’ייקוב פאטו הוא כישלון גם כגבר וגם כאב, מציין שהוא נמצא בסן חוזה, עיר הבית שלו, ושכנראה גם המשפחה שלו שם, אבל הם רגילים יותר לראות אותו במקום אחר כשמראים את מקנטייר עומד מול תא כלא. מקנטייר אומר שפאטו הוא לא השראה, שהתא הזה מייצג את מי שהוא ותמיד יהיה... עבריין, מוסיף שפאטו מאשים אותו בכך שלקח אוכל מהשולחן של המשפחה שלו אבל בפועל זה פאטו שעשה את זה, כי הם היו צריכים מפרנס ואבא והוא נתן להם תמונת מעצר מהלכת. מקנטייר ממשיך ואומר שפאטו לעולם לא ישתנה, שהוא לא שייך ל-WWE ולא לבית שלו אלא לכלוב כי הוא חיה, ומבטיח שברסלמניה הוא יכה אותו עד סף חיים ואחרי זה יחזיר אותו לכלוב, מסכם שפאטו גנב לו את האליפות ואת הקרב המרכזי ברסלמניה, אבל הוא יתקן את זה, וברסלמניה הוא יהיה השופט, חבר המושבעים והתליין שלו.

קת'י קלי מראיינת מאחורי הקלעים את ג’ייקוב פאטו ושואלת מה התגובה שלו לדברים החריפים של דרו מקינטייר, פאטו מתחיל ואומר שהם בשידור חי בסן חוזה, אזור המפרץ, אבל לפני שהוא מספיק לענות הוא נקטע על ידי סולו סיקואה ו-MFT. סולו אומר שפאטו לא היחיד שיש לו משפחה באזור, אבל זו לא הבעיה... הבעיה היא שכל פעם שמקנטייר או מישהו אחר מזכיר את העבר שלו זה גורם למשפחה שלהם להיראות רע ומביך אותם, פאטו עונה שהם לא עושים את זה היום ושאפשר לחזור לזה אחרי רסלמניה, סולו מזכיר שזה אותו מקום שבו פאטו איבד את השיניים ושואל אם מישהו זוכר מי עשה את זה, מוסיף שזה יהיה חבל אם זה יקרה שוב ופונה לטאמה טונגה שמאשר שהוא מבין את הרמז, סולו מסיים ואומר שהוא ידבר עם ניק אלדיס ושטאמה לא יתנגד לסגור את העניין כבר הלילה.

רויס קיז ניצח את ברטו, קיז הצמיד את ברטו לניצחון אחרי ספיינבאסטר.
[Image: 2222222444.png]

פאט מקאפי מגיע לאולם ומיד פוגש את ניק אלדיס שמזכיר שכבר נתן הוראה ברורה לקודי רודס ולג’לי רול שאף אחד מה-WWE לא ישים ידיים על פאט בשום מצב. פאט אומר לו להרים את הראש כי זו עונת רסלמניה, זורק לו את המפתחות לכיס החליפה כאילו שיחנה לו את הרכב, ואז ג’לי רול מתעמת איתו ושואל אם הוא זה שאמר לרנדי אורטון להפיל אותו עם RKO, פאט עונה שהוא אמר לרנדי לחסל את כולם אבל ג’לי לא היה צריך להתערב בין קודי לאורטון מלכתחילה. ג’לי אומר שזה נכון אבל גם פאט לא היה צריך להתערב ושואל למה הוא בכלל כאן, פאט עונה שזה הרבה יותר גדול ממה שהוא מבין ושהוא אאוטסיידר שלא שייך לעניינים שלהם, ג’לי מזהיר שמישהו עוד יעמיד את פאט במקום, פאט אומר שזו תהיה טעות גדולה במיוחד כשרנדי אורטון בסביבה, ג’לי אומר שאין לו בעיה לעשות את זה עכשיו ודוחף את פאט לקיר ושואל מה לא בסדר איתו, אלדיס מנסה להרגיע אבל ג’לי דוחף גם אותו ואומר שהוא בכלל לא עובד כאן, פאט אומר שהוא יודע ושילך למצוא עבודה ואז מבקש להוציא את העבריין לשעבר מהאולם ומסיים בכך שהוא צריך להציל את העסק יחד עם רנדי אורטון.

קת'י קלי מראיינת מאחורי הקלעים את רויס קיז ושואלת עד כמה זה משמעותי עבורו לערוך את הבכורה שלו בסמאקדאון בעיר שנמצאת 20 דקות מהמקום שבו התחיל את דרכו בהיאבקות, קיז אומר שזה רגע שהוא חיכה לו הרבה זמן, שהוא התרגש להופיע מול האנשים שלו באזור המפרץ ועכשיו הוא זוכה לעשות את זה מול כל העולם. סולו סיקואה מצטרף לשיחה, אומר לקיז שהוא עשה עבודה טובה הלילה אבל מבהיר שהוא זה שמנהל את העניינים כאן בסמאקדאון ושאם הוא צריך משהו הדלת שלו תמיד פתוחה.

פאט מקאפי יוצא לזירה, פאט קורא לסן חוזה חור, מראה לקהל אצבע משולשת וטוען שזה מטורף שמבקרים אותו כי הוא הגיבור בכל הסיפור הזה בזמן שהם מריעים ללוזרים כמו CM פאנק. הקהל קורא בשמו והוא שואל אם אהבו את מה שפאנק אמר עליו ביום שני כשכינה אותו בכינוי פוליטי, ומוסיף שפאנק מדבר על אנשים חשובים ומצליחים ממנו בזמן שהוא לובש ג’קט של WWE ומרוויח כסף מהמרצ’נדייז ושואל לאיזה חשבון זה נכנס... האם למשפחות נזקקות או לחשבון סליחה ערב הסעודית. פאט ממשיך ואומר שפאנק הוא רמאי כמו פוליטיקאי, הרבה דיבורים בלי מעשים, בזמן שהוא עצמו אדם של פעולה ושינוי, טוען שאם לא רנדי אורטון אין סיבה בכלל לשלם על רסלמניה. הוא מעליב אוהד, ואז מכריז שדאג להנחה של 25% לכרטיסים של רסלמניה שבת דרך ספונסר המשאיות, מוסיף שיום ראשון לא שווה אבל בשבת רואים את רנדי שיציל את העסק. אלוף ה-WWE קודי רודס יוצא החוצה, קודי אומר שפאט לא שייך לכאן ומציע לו ללכת מאחורי הקלעים, לבחור דמות, לעשות כניסה עם זיקוקים ולחזור למי ששלח אותו ולהגיד תודה, מוסיף שפאט הוא מתאבק משחק והבין את זה כששמע אותו מדקלם משפטים ישנים לצד רנדי, מזכיר שתקופת האטיטיוד הייתה לפני 30 שנה ושאוהדים הם משפחה ולא סתם לקוחות. קודי אומר שלראשונה כולם מסכימים על דבר אחד... רוצים לראות את רנדי ברסלמניה ולא את פאט ואומר לו ללכת הביתה. פאט עונה שהוא נולד לזה ותוקף את קודי אישית, קורא לו מזויף ומאשים אותו שהוא חי על שם המשפחה והדימוי, ומצהיר שאם רנדי לא יוצא מרסלמניה אלוף עולם בפעם ה-15 הוא יעלם מהעסק. הקהל צועק לפאט ללכת הביתה, קודי מחזיר לו ומאתגר אותו ואז רנדי אורטון מופיע על המסך כשג’לי רול שרוע, אומר לקודי לבוא לעזור לו אבל מחליט להביא אותו אליו, גורר את ג’לי לרמפה. קודי יוצא לעזור, פאט מנסה לתקוף אבל קודי מסתובב ואז רנדי תוקף את קודי, זורק את קודי לזירה, פאט מכה אותו, ג’לי מנסה להתערב אבל רנדי מפיל גם אותו, קודי תוקף בחזרה אך פאט פוגע בו שוב וקודי נופל לחבלים, רנדי נותן לקודי DDT, פאט מוסר לו את האליפות ורנדי מכה את קודי עם החגורה. לאחר הפרסומות רואים את רנדי ופאט מאחורי הקלעים נכנסים לרכב של פאט ונוסעים מהמקום.
[Image: 3.png]

ניק אלדיס פוגש מאחורי הקלעים את מיז וקית' וילסון שטוענים שהם דורשים תשובות ושואלים מה מתכוונים לעשות עם השופט דן אנגלר אחרי מה שקרה בשבוע שעבר שעלה להם באליפות הזוגות. אלדיס אומר שהמהלך היה בלתי ייאמן אבל שאין מה לעשות כי היד של השופט הייתה מקוללת ומוסיף שכמו הרבה דברים הערב זה מחוץ לשליטה שלו, קית' אומר לו להתעורר ודורש שיהיו השלכות על אנגלר, אלדיס מבין את הרמז ומכריז שקית' וילסון יתמודד הלילה נגד דנהאוזן אלא אם כן הוא מפחד מהקללה. מיז צועק שאין דבר כזה קללה ואלדיס מאחל לקית' בהצלחה בקרב.

ג'ייקוב פאטו ניצח את טאמה טונגה, פאטו הצמיד את טאמה לניצחון אחרי מונסולט. אחרי הקרב דרו מקנטייר מופיע בהפתעה בזירה ונותן לפאטו קליימור, מקנטייר מחסל את פאטו, תוקף אותו בעזרת כיסא, נותן לו DDT על הריצפה מחוץ לזירה, אוזק אותו לרינג פוסט וממשיך להכות אותו וגורם לו לדמם. פאטו מנסה להחזיר אך לא מצליח, מקנטייר מוריד אותו בקליימור נוסף ואז מכה אותו בעזרת החגורה שלו.
[Image: 5.png]

ר' טרות’ מנסה למכור למישהו את ESPN Unlimited ואז דנהאוזן מופיע ואומר שהוא מצפה לנצח את קית' וילסון, להפוך לחניך של מיז, להגיע לרסלמניה ולהשתלט על העולם. טרות’ אומר שזה נשמע לו מצוין. דמיאן פריסט מצטרף והשניים מתווכחים כשדנהאוזן נעלם. ברקע יש רעש, כשריה ריפלי משליכה את ב פאב לתוך ארגז ציוד. טרות’ אומר שריה לא הייתה רוצה את בי פאב ביום הדין. פריסט עונה שהוא המשוגע כאן ועוזב.

אלוף ארה"ב סמי זיין יוצא לזירה, זיין מבהיר שהוא שומע היטב את הקהל ושכולם מדברים על שינוי... אפילו קודי אמר לו שהוא צריך להשתנות כדי להתקדם. הוא מזכיר שכל הקריירה שלו ניסה לתת לקהל משהו אמיתי. את הלב, הראש והנשמה שלו. חלק מהקהל בועט בו, אבל יש רבים שעבורם הוא עדיין משמעותי, ואלו האנשים שהוא באמת מעריך. הוא מדגיש שלא יבגוד בעצמו כי זה אומר לבגוד בהם, ולכן הוא לא ישתנה. למי שממשיך לבוז הוא אומר שהוא אפילו לא יודע מה עשה, ושלא אכפת לו. ברגע שהבין שהאוהדים הנאמנים שלו איתו בכל מצב, כל הלחץ ירד ממנו. בעוד תשעה ימים הוא נכנס לרסלמניה כאלוף ויוצא כאלוף. טריק ויליאמס יוצא החוצה לצד ליל יאכטי, טריק טוען שהקהל עייף מלשמוע את זיין, קורא לו בכיין שלא מצליח לסיים את העבודה, וטוען שזיין שונא אותו כי הוא לא יכול לסבול את הטעם שלו. הוא מבטיח שברסלמניה ינצח כי כולם אוהבים את טריק ויליאמס. זיין משיב שהקהל אולי מחבב את טריק אבל אהבה לוקחת זמן, ושבסוף היום הוא עומד מול מיינאיבנטר של רסלמניה שיסחוב אותו למים עמוקים. ליל יאכטי מוסיף שזיין נשמע כמו הייטר, ושאי אפשר לקחת מטריק את מה שהופך אותו למי שהוא וברסלמניה הוא יהיה האלוף החדש. מאט קרדונה יוצא החוצה וזה מוביל לקרב הבא.

טריק ויליאמס ניצח את מאט קרדונה, לקראת סוף הקרב טריק דוחף את זיין מחוץ לזירה, אחר כך זיין עולה לאפרון, ליל יאכטי מעיף אותו. זיין נותן לליל יאכטי הלובה קיק מחוץ לזירה, טריק בהלם, קרדונה מנסה רולאפ אך טריק מתחמק, נותן לו טריק שוט ומצמיד אותו לניצחון. אחרי הקרב טריק עוזר לליל יאכטי להתאושש.
[Image: 656546.png]

דנהאוזן ניצח את קית' וילסון, לקראת סוף הקרב קית' מנסה לקפוץ על דנהאוזן מהטופ רופ, דנהאוזן מטיל עליו קללה, יוצא פיירו מהטופ רופ בפינה של קית' וזה גורם לו ליפול. דנהאוזן נותן לו ביג בוט ומצמיד לניצחון. אחרי הקרב מיז מנסה לתת לדנהאוזן SCF אך יש חושך באולם ודנהאוזן בורח.
[Image: 089-SD-04102026-RF-26647.png]

אלופת ה-WWE לנשים ג'ייד קרגיל הולכת מאחורי הקלעים ורואה את מיצ'ין פצועה. ג'ייד אומרת לה שהיא דואגת לה.

ריה ריפלי ואיו סקיי מאחורי הקלעים. ריה אומרת לאיו שהיא כבר דאגה להוציא מהמשוואה את בי פאב ואת מיצ'ין כדי שתוכל לקבל את ג'ייד קרגיל לעצמה. איו מעריכה את זה אבל מבקשת מריה להישאר מאחור, היא רוצה להיכנס לקרב בלי שום הסחות דעת. ריה מסכימה אבל מבקשת מאיו להשאיר לה משהו מג'ייד לקראת רסלמניה.

מוכרז לשבוע הבא :
- קרב באטל רויאל לזכר אנדרה הענק.
- קרב רחוב : MFT נגד הוייאט סיקס.
- מתאבקים מראו וסמאקדאון יופיעו.

אלופת ה-WWE לנשים ג'ייד קרגיל ניצחה את איו סקיי, ג'ייד הצמידה את איו לניצחון אחרי ג'יידד. אחרי הקרב ג'ייד לוקחת כיסא, ריה ריפלי יוצאת החוצה, פייסאוף בין השניים. ג'ייד עוזבת את הזירה והולכת.
[Image: 20260410_SD_FC2.jpg]

RE: לקראת סמאקדאון | 10.4.2026 - קודי ורנדי, מקנטייר חושף את פאטו, הדביוט של רויס קיז - lidoradir - 04-09-2026

רויס קיז יעשה את הדביוט שלו :

RE: לקראת סמאקדאון | 10.4.2026 - קודי ורנדי, מקנטייר חושף את פאטו, הדביוט של רויס קיז - orgibor - 04-09-2026

שבוע לפני רסלמניה? לאיזו משבצת הוא נכנס פה?

RE: לקראת סמאקדאון | 10.4.2026 - קודי ורנדי, מקנטייר חושף את פאטו, הדביוט של רויס קיז - master of doom - 04-09-2026

גאה בך שלמרות הזוועה בשבוע שעבר החלטת לפתוח אשכול לקראת. סמאק צריכה להתבייש על מה שעשו לך שבוע שעבר, אני מצפה לתכנית מינימום 9/10, לא פחות.

מכות בין מקינטייר ופאטו זה טוב, ואני מקווה שקודי-רנדי יסתדר מהחרא הזה שלקחו אליו.

סמי זיין צריך למות מבחינתי כמובן, לא מעניין אותי איך. מאחל לו לקבל סופלקסים מלסנר עד שימות. רויס קיז זה נחמד, אבל מסכים עם עורגיבור שהתזמון קצת מוזר, יכלו לחכות עם זה לאחרי המניה.

RE: לקראת סמאקדאון | 10.4.2026 - קודי ורנדי, מקנטייר חושף את פאטו, הדביוט של רויס קיז - NoamRR - 04-09-2026

(04-09-2026, 08:42 PM)orgibor כתב:  שבוע לפני רסלמניה? לאיזו משבצת הוא נכנס פה?

או שחירטטו אותי ברשתות החברתיות ( Sad ) או שוילסון איתגר את דנהאוזן לרסלמניה.
אז קרב זוגות עם מיז ורויס?

RE: לקראת סמאקדאון | 10.4.2026 - קודי ורנדי, מקנטייר חושף את פאטו, הדביוט של רויס קיז - orgibor - 04-09-2026

(04-09-2026, 08:57 PM)NaRRative כתב:  או שחירטטו אותי ברשתות החברתיות ( Sad ) או שוילסון איתגר את דנהאוזן לרסלמניה.
אז קרב זוגות עם מיז ורויס?

טוב נו למה לא? אבל תדחוף גם את טרוט' ופריסט שלפחות אחת מאליפויות הזוגות תוגן באירוע.

RE: לקראת סמאקדאון | 10.4.2026 - קודי ורנדי, מקנטייר חושף את פאטו, הדביוט של רויס קיז - KB24 - 04-09-2026

(04-09-2026, 08:09 PM)lidoradir כתב:  רויס קיז יעשה את הדביוט שלו :

אבל... הוא כבר עשה את הדיביוט שלו

RE: לקראת סמאקדאון | 10.4.2026 - קודי ורנדי, מקנטייר חושף את פאטו, הדביוט של רויס קיז - NoamRR - 04-09-2026

(04-09-2026, 09:07 PM)orgibor כתב:  טוב נו למה לא? אבל תדחוף גם את טרוט' ופריסט שלפחות אחת מאליפויות הזוגות תוגן באירוע.

טרות בפנים יהפוך את זה לCMOTYC (הC הראשון זה קומדיה).

RE: לקראת סמאקדאון | 10.4.2026 - קודי ורנדי, מקנטייר חושף את פאטו, הדביוט של רויס קיז - Sexy devil - 04-09-2026

מי זה רויס קיז

RE: לקראת סמאקדאון | 10.4.2026 - קודי ורנדי, מקנטייר חושף את פאטו, הדביוט של רויס קיז - תנולהיותאורח - 04-09-2026

בושה שלידור פותח לקראת פרק של סמאקדאון אחרי שבוע שעבר.
איפה הכבוד שלך לידור Smile

מהמר שיהיה פרק גרוע עד גרוע מאוד