![]() |
|
לקראת NXT: קרוס נגד באלור על אליפות NXT, פיט דאן נגד בובי פיש ועוד - 25/5/21 - גרסה מובנת להדפסה +- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443) +-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: WWE (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: לקראת NXT: קרוס נגד באלור על אליפות NXT, פיט דאן נגד בובי פיש ועוד - 25/5/21 (/showthread.php?tid=357) |
לקראת NXT: קרוס נגד באלור על אליפות NXT, פיט דאן נגד בובי פיש ועוד - 25/5/21 - Breakker - 05-22-2021 ![]() לקראת NXT - ה25/5/21 - קרב על אליפות NXT: קאריון קרוס (א') נגד פין באלור. - פיט דאן נגד בובי פיש. - "מיליון דולר פייסאוף": קמרון גריימס וטד דיביאסי. - ראקל גונזאלס ודקוטה קאי נגד שוטזי בלאקהארט ואמבר מון. - הופעת הבכורה של פרנקי מונט. RE: לקראת NXT: קרוס נגד באלור על אליפות NXT, פיט דאן נגד בובי פיש ועוד - 25/5/21 - lidoradir - 05-22-2021 קארד מעולה לנקסטי בנוהל. הייפ גדול לקרוס-באלור 2. RE: לקראת NXT: קרוס נגד באלור על אליפות NXT, פיט דאן נגד בובי פיש ועוד - 25/5/21 - StavHen - 05-23-2021 קרוס נגד באלור 2.0, אני לא מאמין שיסתיים בצורה מפתיעה, שוב קרוס ינצח, דווקא לדעתי מגיע לו ראן ממושך בובי פיש נגד פיט דאן, מעניין מה יהיה עם בובי פיש עכשיו שהוא היחידי שלא היה מעורב בטרן של קול-אוריילי, רק שלא ייפצע שוב RE: לקראת NXT: קרוס נגד באלור על אליפות NXT, פיט דאן נגד בובי פיש ועוד - 25/5/21 - lidoradir - 05-23-2021 תומר מסתבר שצדקת. מדווחים שטד דיביאסי יופיע עם חגורת המיליון דולר וזה יכנס לסטוריליין. RE: לקראת NXT: קרוס נגד באלור על אליפות NXT, פיט דאן נגד בובי פיש ועוד - 25/5/21 - RVD - 05-23-2021 קרוס באלור לא יסתיים כנראה והקרב ימשיך לטייקאובר. כול העניין עם גריימס מעניין ועכשיו עם דיביאסי עוד יותר...מקווה שיהפוך למנג'ר שלו למרות שיכול להיות גם שיהיה קטע של נצח את היריב שלי והחגורה שלך... RE: לקראת NXT: קרוס נגד באלור על אליפות NXT, פיט דאן נגד בובי פיש ועוד - 25/5/21 - Jon_M0xley - 05-23-2021 הייפ לבאלור- קרוס 2. באלור חייב לנצח ואז שקרוס יעלה לראשי. וינס אמר שהוא צריך כוכבים חדשים בגזרת המיין איבנט בראו אחרי שסטיילס ואורטון בזוגות+ וינס תומך גדול של קרוס ורצה אפילו לשים אותו ישר בראשי בלי שיעבור בNXT= הזמן המתאים לקרוס לעלות. פיט דאן- בובי פיש: תמיד בקרבות של הUE בובי פיש נתן לי את התחושה שהוא המתאבק הפחות טוב שם, כולם היו מפגיזים ותמיד מפיש היה נשאר לי טעם חמוץ כזה של הוא יכל להתאמץ יותר. עכשיו זה הזמן לראות מה באמת פיש יכול לספק בזירה. מעניין מה יהיה עם אוריילי ואדם קול בייבייי RE: לקראת NXT: קרוס נגד באלור על אליפות NXT, פיט דאן נגד בובי פיש ועוד - 25/5/21 - SwitchBlade - 05-25-2021 פשוט מאוד: קרוס זה טאלנט לבראנדים הראשיים, באלור מתאים יותר לNXT. קו המחשבה הזה בלבד אמור להכתיב את העובדה שבאלור צריך לנצח. מצידי שיגיע בתור הדימון, אני מעדיף שינצח בעצמו, אבל גם זה יהיה בסדר. רק להוריד את האליפות מקרוס ולבעוט אותו זריז לראשי, אולי לראו? אולי לסמאקדאון? שניהם יהיו טובים כל עוד ישתמשו בו כמו שצריך. עריכה: להכין זריז את פיט דאן לריין אליפות חשוב. אדם קול עוף זריז לראשי. מה אתה לעזאזל עושה בNXT ב2021?? RE: לקראת NXT: קרוס נגד באלור על אליפות NXT, פיט דאן נגד בובי פיש ועוד - 25/5/21 - בליסטרה - 05-25-2021 (05-25-2021, 04:59 PM)SwitchBlade כתב: פשוט מאוד: קרוס זה טאלנט לבראנדים הראשיים, באלור מתאים יותר לNXT. קרוס חודשיים אחרי העלייה לראשי: |