Wrestling-IL
תוצאות | AEW Collision 27/06/26 - גרסה מובנת להדפסה

+- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443)
+-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1)
+--- פורום: AEW (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=3)
+--- אשכול: תוצאות | AEW Collision 27/06/26 (/showthread.php?tid=3575)

תוצאות | AEW Collision 27/06/26 - orgibor - 06-28-2026

[Image: images-q-tbn-ANd9Gc-Q2Mt4h-K9Rkh92NOZPEv...Y-s-10.jpg]

קרב 1 – קרב על אליפות השלשות של AEW - הקונגלומריישן(אורנג' קסידי, קייל אוריילי ורודריק סטרונג)(א') נגד האופס(הוק, קאטסויורי שיבאטה ואנתוני בואנס)
מנצחים: הקונגלומריישן
עם פיירמן־קארי סלאם של סטרונג על בואנס וקסידי עם הצמדה.
[Image: 1.jpg]

הדמנד בבאקסטייג'.
ריקושט, טואה ליונה ובישופ קאון מדברים על מרדף אחרי תארים. לית'ל טוויסט נכנסים לתמונה וריקושט מציע להם להצטרף לשיחה על שיתוף פעולה עתידי.

הדת' ריידרס ווויל אוספריי בבאקסטייג'.
מוקסלי מודיע שאוספריי יפגע בסוורב במקום הכי כואב. אוספריי מדבר על החברות עם סוורב ועל הסיכון בצוואר שלו. גרסיה מחזק את הקשר ביניהם.

קרב 2 – קרב על אליפות TNT - קווין נייט(א') נגד דזמונד אקסבייר
מנצח: קווין נייט
עם קראש-לנדינג.

משולש הטירוף יוצאות לרמפת הכניסה ות'קלה מכריזה שהיא תשרוף את הדלת האסורה. בלו מזלזלת במאיקה לפני הקרב ביניהן על המקום האחרון ב‑Survival of the Fittest.

קרב 3 – כריס ג'ריקו נגד JD דרייק
מנצח: ג'ריקו
עם הכנעת החומות של ג'ריקו.
אחרי הקרב ג'ריקו מבקש מטוני שיאבוני לומר שהוא טוב מצ'אמפה תוך שהוא ממשיך להכניע את דרייק, אחר כך הוא מאיים על צ'אמפה לקראת ביץ' ברייק.

לקסי נייר בבאקסטייג' עם דיוויין דומיניון ות'אנדר רוזה.
DD יורדות על המורשת המקסיקנית של רוזה, רוזה בתגובה אומרת שהיא לא מפחדת מהן וכמעט מתפתח ברול אבל הוא נמנע בסוף ונשמר האיסור על מגע פיזי.

קרב 4 – קרב על אליפות הנשים של CMLL - פרספונה(א') נגד בילי סטארקז
מנצחת: פרספונה
עם קרוספיקס-בומב.
אחרי הקרב היקארו שידה יוצאת לתקוף את פרספונה, קריס סטטלנדר, קווין אמינאטה והארלי קמרון יוצאות להבריח אותה.

קרב 5 – מיסטיקו ומייק ביילי נגד פרימייר את'לטס(טוני ניס ואריה דאבארי)
מנצחים: מיסטיקו וביילי
עם לה-מיסטיקה של מיסטיקו על ניס.

פרומו של גייב קיד בו הוא אומר שפורבידן דור הוא מלחמה יומיומית עבורו, ומצהיר שהוא מחכה לאומינו ביפן.

קרב 6 – ג'ייק דויל נגד אדם פריסט
מנצח: ג'ייק דויל
עם אינטו-דה-וייד.

וידאו קצר של ווילו נייטינגייל שמספרת על הדרך חזרה מהפציעה ועל הרצון להחזיר את החלום להיות הטובה ביותר.

קרב 7 – מרסדס מונֵה ואת'נה נגד מאיה וורלד והיאן
מנצחות: מונֵה ואת'נה
עם O‑Face של את'נה על היאן, בזמן שמונֵה נעלה את הסטייטמנט-מייקר על וורלד מחוץ לזירה.
אחרי הקרב מונֵה ואת'נה ממשיכות לתקוף את היאן עד שמאיה חוזרת לעשות את ההצלה.

RE: תוצאות | AEW Collision 27/06/26 - NoamRR - 06-28-2026

ריקושט וליתל בסגמנט מצחיק אבל גם עצוב, ריקושט צריך להתעסק בדברים גדולים יותר. לפחות הוא מקבל זמן מסך וכנראה מוביל עלילה חדשה.

מוקספרי ממשיכים לייצר זמן מסך משובח. יהיה אפשר לאחד הכל בסוף לסרט וזה ירגיש סינמה אמיתי. לא הבולשיט מעבר לגדר שמתגמל מחבלים.

נייט ודזמנד בקרב שמוכיח לנו כמה הם השתפרו בשקט בשקט. דזמנד בעבר הרגיש כבד יותר, הפעם הוא בא חד וקליל. נייט היה ירוק, עכשיו הוא מתחיל להיות המתאבק שמוביל קרבות כיאה לאלוף לגיטימי. נייט גם מתחיל לעבוד טוב יותר עם הקהל, מזכיר את הטיפול שפלטצ'ר קיבל מקאליס, אין על קאליס.

קידום קרב הכלוב על רקע סרטון בנייתו היה מגניב.

גייב עם פרומו חמוד, מחכה לחזרתו באמריקה.

הרצתי כל מיני דברים הפרק אך אני מרגיש צורך לבקש מגיבור סליחה, הרצתי גם את ג׳ריקו.

אחרי דינמיט קשה להסתפק בפרק כזה אבל אם נתרגל למצוין אז בסוף נהיה שבעים מזה ונרצה יותר. פאק WWE.

RE: תוצאות | AEW Collision 27/06/26 - orgibor - 06-28-2026

פרק שהוריד הילוך אחד מהקצב הגבוה שדיינמיט השאיר אותנו לקראת FD הלילה, היו לא מעט מקרים בעיקר כשהPPVS היו בשבת שהיו מוותרים על קוליז'ן לגמרי לטובת האירוע ואני חושב שזה מהמקרים שדווקא יכלו להועיל.
את כל התותחים הכבדים השאירו בדיינמיט ונתנו להם לנוח פה, שמו זרקור על קרבות שעתידים לקרות אחרי FD כמו אליפות TBS וג'ריקו - צ'אמפה, אפילו את ת'קלה צמצמצו למשפט וחצי בלבד שלא תתעייף לה הלשון.
עדיין פרספונה - סטארקז הצליח לגנוב את ההצגה בקרב בו הגיל המשותף בזירה עמד על 45 והוכיח שיש שמות נוספים שאפשר לבנות עלילות סביבן מלבד אותה קבוצה סגורה וקבועה.
נייט - אקסבייר גם היה מעולה ואחרי הקרב הזה ונייט - ריד מלפני שבועיים אני תוהה מה כל כך מיוחד בנייט שהחליטו שהוא יהיה העתיד של החברה ולא אקסבייר/ריד למשל שנראו טוב לא פחות ולפרקים אף יותר, נייט מתאבק מעולה שלא יהיה ספק אבל אני עדיין לא מוצא בו את האקס פקטור שטוני קאהן מצא כשכינה אותו בשבוע שעבר אחד מ"ארבעת הפילארס החדשים".
ג'ריקו - צ'אמפה העלה הילוך בשבוע שעבר עם התקיפה של צ'אמפה שגייסה את הגרסה הרצינית של ג'ריקו שהגיעה גם הלילה בהיעדרו של צ'אמפה שידרוש אותה בכוח, אם זה הכריס שיגיע לביץ' ברייק אז אני לגמרי בהייפ לקרב.
יופי של מיין אבנט לסיים את הפרק, מרסדס השם הכי גדול שהופיע הלילה וקרב הזוגות חשוב גם לFD וגם להמשך, מאיה מקבלת את הפריים שסוגר את הפרק ומעבר לגמר האואן נראה שהעניינים שלה עם את'נה לא גמורים. מקווה שהופעות הטלוויזיה האחרונות של את'נה כאן כדי להימשך ולא רק כי זאת התקופה הזאת בשנה שנזכרים בה ובעוד חודש היא תיזרק חזרה לצינוק של ROH.

(06-28-2026, 05:47 PM)orgibor כתב:  נייט מתאבק מעולה שלא יהיה ספק אבל אני עדיין לא מוצא בו את האקס פקטור שטוני קאהן מצא כשכינה אותו בשבוע שעבר אחד מ"ארבעת הפילארס החדשים".

מי האחרים?

RE: תוצאות | AEW Collision 27/06/26 - orgibor - 06-28-2026

(06-28-2026, 05:55 PM)NoamRR כתב:  מי האחרים?

לפי טוני קאהן - קווין נייט, קייל פלטשר, ת'קלה ומרסדס מונה

RE: תוצאות | AEW Collision 27/06/26 - Penta - 06-28-2026

(06-28-2026, 05:47 PM)orgibor כתב:  פרק שהוריד הילוך אחד מהקצב הגבוה שדיינמיט השאיר אותנו לקראת FD הלילה, היו לא מעט מקרים בעיקר כשהPPVS היו בשבת שהיו מוותרים על קוליז'ן לגמרי לטובת האירוע ואני חושב שזה מהמקרים שדווקא יכלו להועיל.
את כל התותחים הכבדים השאירו בדיינמיט ונתנו להם לנוח פה, שמו זרקור על קרבות שעתידים לקרות אחרי FD כמו אליפות TBS וג'ריקו - צ'אמפה, אפילו את ת'קלה צמצמצו למשפט וחצי בלבד שלא תתעייף לה הלשון.
עדיין פרספונה - סטארקז הצליח לגנוב את ההצגה בקרב בו הגיל המשותף בזירה עמד על 45 והוכיח שיש שמות נוספים שאפשר לבנות עלילות סביבן מלבד אותה קבוצה סגורה וקבועה.
נייט - אקסבייר גם היה מעולה ואחרי הקרב הזה ונייט - ריד מלפני שבועיים אני תוהה מה כל כך מיוחד בנייט שהחליטו שהוא יהיה העתיד של החברה ולא אקסבייר/ריד למשל שנראו טוב לא פחות ולפרקים אף יותר, נייט מתאבק מעולה שלא יהיה ספק אבל אני עדיין לא מוצא בו את האקס פקטור שטוני קאהן מצא כשכינה אותו בשבוע שעבר אחד מ"ארבעת הפילארס החדשים".
ג'ריקו - צ'אמפה העלה הילוך בשבוע שעבר עם התקיפה של צ'אמפה שגייסה את הגרסה הרצינית של ג'ריקו שהגיעה גם הלילה בהיעדרו של צ'אמפה שידרוש אותה בכוח, אם זה הכריס שיגיע לביץ' ברייק אז אני לגמרי בהייפ לקרב.
יופי של מיין אבנט לסיים את הפרק, מרסדס השם הכי גדול שהופיע הלילה וקרב הזוגות חשוב גם לFD וגם להמשך, מאיה מקבלת את הפריים שסוגר את הפרק ומעבר לגמר האואן נראה שהעניינים שלה עם את'נה לא גמורים. מקווה שהופעות הטלוויזיה האחרונות של את'נה כאן כדי להימשך ולא רק כי זאת התקופה הזאת בשנה שנזכרים בה ובעוד חודש היא תיזרק חזרה לצינוק של ROH.

את מי טוני קאהן כינה ״אחד מארבעת הפילארים החדשים״?
קווין נייט, מי עוד?

RE: תוצאות | AEW Collision 27/06/26 - Penta - 06-28-2026

(06-28-2026, 02:20 PM)NoamRR כתב:  ריקושט וליתל בסגמנט מצחיק אבל גם עצוב, ריקושט צריך להתעסק בדברים גדולים יותר. לפחות הוא מקבל זמן מסך וכנראה מוביל עלילה חדשה.

מוקספרי ממשיכים לייצר זמן מסך משובח. יהיה אפשר לאחד הכל בסוף לסרט וזה ירגיש סינמה אמיתי. לא הבולשיט מעבר לגדר שמתגמל מחבלים.

נייט ודזמנד בקרב שמוכיח לנו כמה הם השתפרו בשקט בשקט. דזמנד בעבר הרגיש כבד יותר, הפעם הוא בא חד וקליל. נייט היה ירוק, עכשיו הוא מתחיל להיות המתאבק שמוביל קרבות כיאה לאלוף לגיטימי. נייט גם מתחיל לעבוד טוב יותר עם הקהל, מזכיר את הטיפול שפלטצ'ר קיבל מקאליס, אין על קאליס.

קידום קרב הכלוב על רקע סרטון בנייתו היה מגניב.

גייב עם פרומו חמוד, מחכה לחזרתו באמריקה.

הרצתי כל מיני דברים הפרק אך אני מרגיש צורך לבקש מגיבור סליחה, הרצתי גם את ג׳ריקו.

אחרי דינמיט קשה להסתפק בפרק כזה אבל אם נתרגל למצוין אז בסוף נהיה שבעים מזה ונרצה יותר. פאק WWE.
בנוגע לריקושה וזה שהוא גם מנסה לצרף אליו את הלית׳ל טוויסט:
בשנה שעברה שהוא ניסה לגייס או למצוא או להחליט על חברים הסטייבל שלו כריסטיאן בלייק ולי ג׳ונסון הציעו להצטרף
אליו.
הם הפסידו והוא סירב
אולי בדיעבד היה עדיף
שזה היה קורה כבר אז.
יש גם לריקושה א ה-GOA שבסוף הוא גייס אותם לסטייבל שלו בשנה שעברה.

(06-28-2026, 08:37 PM)Penta כתב:  את מי טוני קאהן כינה ״אחד מארבעת הפילארים החדשים״?
קווין נייט, מי עוד?

תגובה מעלייך