Wrestling-IL
תוצאות| AEW Redemption 2026 - גרסה מובנת להדפסה

+- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443)
+-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1)
+--- פורום: AEW (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=3)
+--- אשכול: תוצאות| AEW Redemption 2026 (/showthread.php?tid=3607)

עמודים: 1 2 3

תוצאות| AEW Redemption 2026 - KB24 - 07-27-2026

[Image: HOMETOJaMAAPWbm?format=jpg&name=small]

​[The Buy-In]
קרב: The Conglomeration (אורנג' קאסידי, רודריק סטרונג וקייל אוריילי) (אלופים) נגד The Lethal Twist (ג'יי לית'ל, בלייק כריסטיאן ולי ג'ונסון) – אליפות השלשות של AEW
​הטוענים לכתר תקפו בברוטאליות וכריסטיאן ביצע סוואנטון דייב מחוץ לזירה, בעוד לית'ל פגע ב-Lethal Injection על קאסידי. ברגע המכריע, ג'ונסון ניסה להכניס חגורת אליפות בזמן שהשופט היה מוסח, וקאסידי ניצל זאת כדי להנחית Orange Punch על כריסטיאן. אוריילי וסטרונג נכנסו לזירה, ביצעו את מהלך ה-Total Elimination המשולב על לית'ל, וסטרונג חתם עם ה-End of Heartache והניח את קאסידי על לית'ל להצמדה ל-3 ולשמירה על התארים.
מנצחים: The Conglomeration

קרב סולמות משושה על הזכות להתמודד על אליפות ה-AEW International: "ספידבול" מייק ביילי נגד "ג'אנגל" ג'ק פרי נגד קומאנדר נגד הDirectory המפלצתי ביסט מורטוס נגד ניק ויין נגד אל קלון
​קרב סולמות פסיכי ופרוע שנפתח לקול תשואות ענק לביילי המקומי. הקרב כלל מונסולט מטורף של ביילי מראש הסולם הענקי שעל הרמפה, פאוורבומב של מורטוס על פרי לתוך סולם, ופיניקס ספלאש חולני של ניק ויין מהסולם דרך שולחן מחוץ לזירה על אל קלון. בסיום, פרי ויין נלחמו בראש הסולם המרכזי ופרי שטל את ויין ב-Canadian Destroyer לתוך סולם שגישר בין החבלים! ביילי ניצל את הטירוף, פגע במורטוס עם מהלך ה-Ultima Weapon מהחבל העליון, טיפס על הסולם ושלף את החוזה לקול טירוף של הקהל הביתי במונטריאול!
מנצח: "ספידבול" מייק ביילי

קרב: היאנג באקס (מאט וניק ג'קסון) נגד ה-Death Riders (וויל אוספריי ואלוף הקונטיננטל ג'ון מוקסלי)
​אוספריי הגיע עם לוק מפחיד וסמל ה-Death Riders על הבגד, אך הראה דאגה כשרץ לבדוק את ניק ג'קסון לאחר שראשיהם התנגשו בטעות בקרב. מוקסלי גער באוספריי להתרכז, וה-Death Riders השתלטו על הקרב. בסיום, ניק ג'קסון שסבל מזעזוע מוח נשאר המום בזירה; אוספריי נמנע מלהכות אותו בברכיות, מה שגרם למוקסלי לחטוף עצבים, להיכנס בחילוף בכוח ולבצע על ניק שני מהלכי Paradigm Shift ו-Death Rider. מוקסלי שלף כיסא כדי לחסל את ניק, אך אוספריי חטף מידו את הכיסא! מאט ג'קסון ניצל את הוויכוח, פגע בסופרקיק בכיסא שפגע בפרצוף של אוספריי, והבאקס הנחיתו BTE Trigger על מוקסלי כדי להצמיד אותו ל-3!
מנצחים: היאנג באקס

קרב: קייל פלטשר (אלוף) נגד בנדידו (אלוף ה-ROH) – אליפות ה-AEW International
​פלטשר שלח את דון קאליס אל מאחורי הקלעים כדי להוכיח שהוא מנצח לבד. הקרב הפך לקרב שנה קלאסי כ שבנדידו ביצע פרוג ספלאש מטורף מהחבל העליון לרצפה מגובה 4 מטרים ופגע ב-21 Dragon Plex. פלטשר החזיר עם sheer-drop brainbuster על האפרון ואוולאנש מיצ'ינוקו דרייבר מהחבל העליון. בסיום, פלטשר כיוון את בנדידו לפינה, הטיח אותו בפינאטה של הפינה וביצע עליו Brainbuster על מגן הפינה כדי להשיג את הצמד ל-3 ולשמור על התואר בקרב ענקים.
מנצח: קייל פלטשר

קרב שרשראות ברזל כפול (Double Chain Match): The Dogs (דייוויד פינלי וקלארק קונורס) נגד הבאנג באנג גאנג (ג'יי ווייט וג'וס רובינסון)
​הקרב פתח באלימות קשה כשהכלבים הלקו את ווייט ורובינסון בשרשראות וגרמו להם לדמם. רובינסון פגע בקונורס עם סנטון על מדרגות הפלדה, וווייט ביצע קאטת'רוט סופלקסס. ברגע המכריע, דניאל גרסיה ווילר יוטה רצו להתערב אך נעצרו על ידי שאר חברי הבאנג באנג גאנג. מרינה שפיר הגיעה בחסות המהומה והגישה לפינלי את מקל השיניליי שלו; פינלי פוצץ את רובינסון בראשו עם המקל והצמיד את ווייט ל-3!
מנצחים: The Dogs (דייוויד פינלי וקלארק קונורס)

​מאחורי הקלעים, רנה פאקט מראיינת את וויל אוספריי על ההפסד ליאנג באקס ועל הדאגה שהראה למצבו של ניק ג'קסון. ג'ון מוקסלי נכנס לחדר ושואל אותו בעצבים אם הוא עומד לגרום לו להגיד את זה בקול. אוספריי קוטע אותו ומבהיר שהוא לא מנסה להרוג או לגרום נזק קבוע לאף אחד בעסק. מוקסלי מזלזל ברעיון, מסתכל לו בעיניים ואומר בטון קר: "אין חברים בטופ. אתה לא יכול להיות מר נחמד, ולא כולם חברים שלך. אתה לא יכול להפנות את הגב לאף אחד. אני לא רוצה להיות שם כשתלמד את השיעור הזה בדרך הקשה... אז אם אתה לא תלחץ על ההדק – אני אלחץ עליו". מוקסלי מסתובב ועוזב את המקום.

קרב: מאיה וורלד נגד היקארו שידה (אלופה) – אליפות ה-TBS
​וורלד הגיעה לקרב האליפות הראשון שלה ביום הולדתה. שידה שלטה עם סטרץ' מאפלר וקרעה את וורלד בברכיות, אך וורלד החזירה עם שלושה מהלכי שינינג וויזארד רצופים וסואיסייד דייב מחוץ לזירה. שידה פגעה ב-Kitana ובפאלקון ארו, אך וורלד תפסה את החבל התחתון. בסיום, כששידה רצה להסתער, וורלד הפתיעה אותה משום מקום עם מהלך bridging fallaway slam אדיר והצמידה אותה ל-3! דרמה מטורפת – מאיה וורלד היא אלופת ה-TBS החדשה!
מנצחת: מאיה וורלד (אלופת ה-TBS החדשה)

​מוכרז רשמית: בעקבות ההתקפה של ה-Lethal Twist, קבוצת ה-Demand (ריקושט, בישופ קאן שטואה ליאונה) מציבה קריאת תיגר רשמית לאלופי השלשות The Conglomeration לקרב אליפות ביום רביעי הקרוב בדיינמייט!

קרב: אדם קופלנד וכריסטיאן קייג' (אלופים) נגד Death Riders (פאק וקלאודיו קסטניולי) – אליפות הזוגות של AEW
​קסטניולי ופאק תקפו את קופלנד עוד לפני צלצול הפעמון והטיחו את כריסטיאן על מדרגות הפלדה. ה-Death Riders ביצעו ניטרלייזר וסטומפ מהחבל העליון, אך כריסטיאן חזר עם קילסוויץ' על פאק. בסיום, כריסטיאן פגע בספיר על קסטניולי, וקופלנד ביצע ספיר באוויר על פאק כשהוא קפץ מהחבלים, והצמיד אותו ל-3!
מיד לאחר הקרב, היאנג באקס נכנסו לזירה ונעמדו פנים אל פנים מול קופלנד וכריסטיאן – כאשר נקבע רשמית שהשניים ייפגשו לראשונה אי פעם באירוע הענק All In: London על אליפות הזוגות!
מנצחים: אדם קופלנד וכריסטיאן קייג'

קרב ללא חוקים (No Holds Barred): "ה-Painmaker" כריס ג'ריקו נגד "ה-Psycho Killer" תומאסו צ'אמפה
​קרב ברוטאלי, חולני ומדמם בצורה חסרת תקדים. השניים השתמשו במחבטי תיל, דלי חול, מטפי כיבוי ואפילו פאקים של הוקי קרח מכוסים בנעצים! צ'אמפה חבש קסדת הוקי וגופייה של הברואינס, פוצץ בובה של קמע מונטריאול (יואפי) וביצע פייריטייל אנדינג על ג'ריקו דרך שולחן. ג'ריקו החזיר כשפיזר מראה על כיסאות, אך צ'אמפה הנחית אותו ב-Psycho Driller מטורף מהחבל העליון ישירות לתוך המראה! בסיום, ג'ריקו המדמם שלף מראה נוספת עטופה בתיל, פוצץ את צ'אמפה, לקח מקדחה חשמלית והצמיד אותה ישירות לראשו של צ'אמפה, מה שאילץ את צ'אמפה להיכנע מיד בטירוף!
מנצח: "ה-Painmaker" כריס ג'ריקו

​מיק פולי עומד מאחורי הקלעים עם אלופות הזוגות דיביין דומיניון (לנה קרוס ומייגן ביין). השתיים שואלות אותו האם הוא אי פעם ראה זוג נשים אלימות ודומיננטיות כמוהן. פולי משיב שהוא מכיר שתי נשים שלא פוחדות מהן והן ה-Brawling Birds (ג'יימי הייטר ואלכס וינדזור). ביין וקרוס מביטות בו בביטול ואורבות לו לקודוד קידה בפניהן.

קרב: אנדרדה אל אידולו נגד מארק דייוויס (אלוף) (מתוך Don Callis Family) – אליפות ה-AEW National
​אנדרדה הגיע בליווי פזמון נשים יוקרתי ופתח בסערה עם "אל דיה דה לוס מוארטוס". דייוויס החזיר שליטה עם סנטון ספלאש, פאקג' פיילדרייבר ולאריאט אדיר. אנדרדה פגע במונסולט כפול מהחבל העליון אל הרצפה מחוץ לזירה, פשט את מכנסיו לקול תשואות הקהל, ובסיום חתם עם ה-The DM להצמדה ל-3! אנדרדה זוכה בתואר ה-AEW National ומניף זהב ראשון ב-AEW!
מנצח: אנדרדה אל אידולו (אלוף ה-AEW National החדש)

​מאחורי הקלעים, לקסי נאיר מראיינת את מנצח קרב הסולמות, "ספידבול" מייק ביילי. ביילי מברך את אנדרדה על כך שלקח חגורה מה-Don Callis Family ומכריז שהוא מנצל את החוזה שלו ומזמין קרב רשמי מול קייל פלטשר על אליפות ה-AEW International באירוע Grand Slam Mexico ב-5 באוגוסט!

קרב: וילו נייטינגייל נגד "עכביש הרעל" ת'קלה (אלופה) – אליפות הנשים של AEW
​מרסדס מונה צפתה בקרב ממרומי האולם. וילו (שהגיעה עם אוזן חבושה בעקבות התקיפה של ת'קלה) פתחה בטירוף עם ספיינבאסטר ופאוונס, אך ת'קלה התמקדה באוזן הפצועה, נשכה אותה ונעלה את וילו באחיזת Muta Lock. וילו חזרה עם דת' ואלי דרייבר על האפרון. בסיום, סקיי בל רצה לזירה ושמה את ידה של ת'קלה על החבלים כדי למנוע הצמדה; וילו ירדה מחוץ לזירה ופירקה את סקיי בל עם Babe with the Powerbomb על הרצפה! וילו חזרה לזירה, התחמקה מספיר של ת'קלה, ותפסה אותה ב-backslide מבריק להצמדה ל-3! וילו נייטינגייל היא אלופת הנשים החדשה של AEW! חברי הקונגלומריישן רצו לזירה לחגוג איתה, בזמן שמרסדס מונה הביטה בה מהיציע לקראת הקרב שלהן בוומבלי.
מנצחת: וילו נייטינגייל (אלופת הנשים החדשה של AEW)

קרב: קני אומגה (אלוף) נגד "הג'ט" קווין נייט (אלוף ה-TNT) – אליפות העולם של AEW
​נייט הגיע עם תמה חדשה ופגע באומגה מאחור עוד לפני הפעמון. הקרב כלל קצב מסחרר עם דייב של נייט ממעקה השידור ופויזנראנה של אומגה. נייט ניצל הסחת דעת של השופט ופגע באומגה עם חגורת אליפות ה-TNT ואחריה Crash Landing, אך אומגה השתחרר בשבריר שנייה! אומגה חזר עם ברכיות V-Trigger רצחניות, הרים את נייט והנחית אותו ב-One-Winged Angel קטלני להצמדה ל-3 ולשמירה על תואר העולם!
מנצח: קני אומגה

​מיד לאחר צלצול הפעמון, חברי ה-Death Riders (יוטה, גרסיה, קסטניולי ופאק) הסתערו על אומגה המותש, בזמן שג'ון מוקסלי ומרינה שפיר צופים מהקהל! היאנג באקס רצו להגן על אומגה אך הוכנעו במהירות. קסטניולי הניח כיסא על ראשו של אומגה והתכונן לדרוך עליו, עד שוויל אוספריי רץ לזירה והתחנן בפניהם לעצור! יוטה חיבק את אוספריי והרגיע אותו, ונתן לקסטניולי את האות לדרוך על הכיסא – אך אוספריי קלט את זה, פוצץ את קסטניולי, חטף את הכיסא והבריח את כל חברי ה-Death Riders מהזירה!
ג'ון מוקסלי נכנס לזירה בידיים מורמות מאחורי הגב, נכנס לפנים של אוספריי ושולף מכיסו שקית פלסטיק חנקנית! אוספריי נראה מבועת לחלוטין. מוקסלי פוקד על אוספריי לחנוק את אומגה ולהביא לחיסולו. אוספריי צועד לעבר אומגה כשידיו רועדות, אך פתאום קורע את השקית לגזרים, מסתובב ומפוצץ את ג'ון מוקסלי באגרוף רצחני! מרינה שפיר, יוטה, גרסיה וקסטניולי מנסים לתקוף אותו, אך אוספריי מנקה את הזירה מכולם ומחסל את פאק עם Hidden Blade אדיר! מוקסלי הנסוג צורח עליו מבחוץ, ואוספריי קורע ומעיף את מגן הברך של ה-Death Riders מעל רגלו לקול תשואות ענק של "OSPREAY!".
אוספריי מרים את חגורת אליפות העולם של AEW ומגיש אותה לקני אומגה שקם מהמזרן. השניים לוחצים ידיים, ואוספריי אומר לו: "מהרגע הזה והלאה – זה רק ביני לבינך". השניים עולים לפינות הזירה לחגוג לקראת הקרב שלהם ב-All In: London – אך פתאום, אומגה מתגנב מאחורי אוספריי, תופס אותו ושתל אותו במזרן עם One-Winged Angel מטורף! אומגה הרים את השקית הקרועה, צעק על אוספריי ההמום, ונעמד לצד היאנג באקס כשהוא מניף את אליפות העולם באוויר והאירוע Redemption מגיע לסיומו הדרמטי והפסיכי!

RE: תוצאות| AEW REDEMPTION 2026 - Coquina Clutch - 07-27-2026

הפרוג ספלאש של בנדידו לרצפה על פלטשר הוא הפרוג ספלאש הכי טוב שראיתי, סורי RVD

RE: תוצאות| AEW REDEMPTION 2026 - orgibor - 07-27-2026

כתבתי תוך כדי צפייה לייב ומשם המשכתי לעבודה אז לא היה לי זמן לעשות הגהה, סומך על עצמי שיצא בסדר:

סולם:
אופנר טבעי, כאוס שכיף לפתוח אותו, הצליחו למצוא קומבינציה של משתתפים עם סיכוי כמעט זהה לניצחון לכל אחד וזה הגביר את המתח אבל עם התגובות שביילי זכה להן כאן הוא כנראה הבחירה הנכונה למנצח. היו כמה רגעים של השתהות כשהתכוננו לספוט הבא אבל זה תמיד יש, כל מתאבק כאן קיבל את הרגע שלו, אני אבחר להתמקד באל קלון שכל פעם שנראה שהוא מתכוון לבצע ספוט מסוים הוא בסוף מבצע מהלך אחר ומגניב יותר ואני אוהב מתאבקים עם ורסטיליות כזאת, ריינג' מטורף. קרב סולם טיפוסי, הרבה זמן שלא קיבלנו כזה מAEW.

באקס – מוקספריי:
קרב ענק. זה אפילו לא קרב זה סיפור, לכל מהלך שבוצע כאן היה עומק ומחשבה מאחוריו ואיכשהו עדיין בוצע במהירות הבאקסית הטיפוסית. קו נהדר ללכת בו עם הכביכול זעזוע שספג ניק שהחזיר אותנו להססנות האופיינית של וויל שבסופו של דבר עלתה לו בקרב, כל המשתתפים יצאו מצוין מהקרב, הבאקס השיגו את הניצחון בדרך לקרב נוסף על אליפות הזוגות, מוקסלי אכל את ההצמדה ויש לו את מי להאשים ואולי עכשיו אוספריי מבין את המשמעות של הקם להורגך השכם להורגו.

אליפות בינלאומית:
יופי של קרב, היה לי קצת איטי לפרקים והיו חסרים לי כמה קאונטרים בהתחלה כשעברנו ממומנטום של פלטשר לבנדידו וחזרה לפלטשר אבל אחר כך הם הגיעו וגם העלו הילוך. הדרגון 21-פלקס היה מטורף, פלטשר מצוין בהבעות הפנים שלו ואינטראקציות עם הקהל וגם הפך למומחה לקיקאאוט ב2.999, היו רגעים שחשבתי שהוא מאבד את זה כולל ברולאפ שהגיע ממש בתחילת הקרב.

בבג – הכלבים:
הכלבים זכו לשליטה קצת מוגזמת בקרב, בבג לעומתם כן ניצלו נכון את חוקי הפיזיקה והסתמכו על הסטיפולציה ובדומה לקרב של וייט עם קונורס ניסו להוכיח שהם לא צריכים להיות חזקים יותר מהיריבים אלא מספיק להיות חכמים יותר עד שהתערבו הדת' ריידרס שלטעמי ההתערבות שלהם הייתה מיותרת כאן, אין לי בעיה עם הניצחון של הכלבים והשימוש בשליילי אבל לא חושב שהיה צורך באנשים נוספים בשביל לסיים ככה.

פרומו מדהים של מוקסלי.

אליפות TBS:
עבודה יפה של שידה על הברך של מאיה ומכירה טובה של מאיה אבל לצערי הקרב לא התעלה לרמת PPV. יותר מדי נסיונות רול-אפ ויותר מדי מהלכים שעוברים "ליד" ולא מבוצעים 100% במלואם או במדויק. צוות השידור גם בלט לרעה בקרב הזה ונדמה היה שנרדם יחד עם הקהל, הסיום כן היה נחמד ואני חושב שבכושר הנוכחי מאיה היא שדרוג משידה.

הקאצ'פרייז של הדמנד הוא "כשיש לך ביקוש אתה יכול לבוא בבקשות" ואני לא חושב שזה נכון להשתמש בו כרגע בדרישה לקרב על אליפות השלשות.

אליפות הזוגות:
ההוט טאגס היו טובים אבל בקארד כל כך עמוס אין צורך לתת לקרב הזה מעל 10 דקות כשברורה לכולם זהות המנצחים. קופלנד זכה לתגובות נהדרות אז קצת חבל שDR הרסו לו את Metalingus אבל לפחות יצאו מרוצים עם ספיר. טוב שמכריזים על הקרב לאול-אין כמה שיותר מהר, רציתי לכתוב שאני מקווה שיכריזו עליו כבר בדיינמיט, עדיין מקווה שיצטרף טאג נוסף למיקס הזה, FTR/MCMG/ניו דיי, את האמת שכבר פחות חושב שצריך לדחוף פה סולם כי הבאקס עם סטוריטלינג נהדר בקרבות שלהם שאני חושש שסטיפולציה אולי תגרע ממנו.

ג'ריקו – צ'אמפה:
הפיינמייקר הזה פסיכופת. הארדקור אכזרי מהסוג שצ'אמפה זורח בו וסטיפולציה שגם מחפה על חלק מהחסרונות של ג'ריקו, עדיין הייתי מעדיף את צ'אמפה כמנצח כאן ומבחינתי הקרב בביץ' ברייק היה מספיק.

קרינג' של מיק פולי.

אליפות לאומית:
זה קרב שהייתי מוכן לקבל ממנו יותר על חשבון קרבות אחרים שהתארכו שלא לצורך. קרב פצצה, שניהם עשו את העבודה ולא סתם הקרב נקבע למקום כל כך גבוה בקארד, הרים לי את הלייב לקראת הישורת האחרונה ונותן תקווה לסיים בטעם טוב.

בייליסטיקו פודה במקסיקו.

אליפות העולם לנשים:
ווילו לא עושה את הטעות של אוספריי ומבינה שאסור לה לרחם על אכזרים. הופעה מצוינת של ת'קלה שקצת חבל שדווקא אחרי אחד מהקרבות הטובים שלה היא מפילה ועוד בבאקסלייד ותיכנס לוומבלי ללא אליפות העולם אבל מחמאות גם לווילו ששלטה בקרב והייתה מעולה ואם גם המיין אבנט יהיה טוב גם שני הקרבות האחרונים אז אולי הPPV הזה עוד יהיה בסדר בסך הכל. ביכולת הזאת של ווילו ועם ההיסטוריה ביניהן אז ווילו – מרסדס יהיה מספיק גדול והיא כנראה גם אלופת הגראנדסלאם הכי מוצדקת שיש.

אליפות העולם לגברים:
נייט היה מצוין בלהכתיב את הקצב פה. אומגה נזקק לעזרה כדי לצלוח את החצי הראשון של הקרב והוא קיבל אותה מבלי להעניק לנייט שליטה מלא, בחצי השני הוא כבר הגביר קצב ונתן כמה ספוטים נהדרים והכי חשוב נשאר בחיים. אחרי הגנה ראשונה מוצלחת היה ברור שיגיע אנגל סיום ולדעתי הצליחו להפיק ממנו את המקסימום - מסירים את השלשלאות של הדת' ריידרס ומפה אלה יצטרכו להיות רק קני ווויל, וויל מצליח להישאר נאמן לעצמו ולהיכנס כפייס לוומבלי ומבחינה הגיונית קני אמור לצפות בשידור חוזר עד יום רביעי ולהתנצל בפני אוספריי, לפי התגובה של הבאקס זה לא בטוח מה שיקרה ונראה שגם הוא יעבור תהליך משל עצמו בדרך לאול-אין, מקווה שלא ילכו לאיבוד בבנייה.

בסך הכל את האירוע הזה מראש הקיפה קארמה רעה שקשה היה להתגבר עליה, הוא ממש לא היה צריך להימשך 5 שעות ואני חושב שלפחות חצי מהקרבות לא הצדיקו את מיקומם בקארד או לכל הפחות את הזמן שקיבלו אבל הקרבות החשובים כן עמדו ביעד וקיבלנו אלופים חדשים וסגמנטים שכן משנים את התמונה לקראת אול-אין, זה ללא ספק הPPV החלש של השנה אבל זה עדיין PPV של AEW.

RE: תוצאות| AEW REDEMPTION 2026 - KB24 - 07-27-2026

2 רגעים מעוד יפים באנגל הסיום
ווילר יוטה לוקח את אוספריי הצידה ומחבק אותו בדיוק כמו שחיבקו אותו בטרן על דניאלסון
הרגע השני הוא ההתהפכות של אומגה על אוספריי שבוצע בדיוק כמו בהתהפכות שלו על סטיילס
דברים קטנים שעושים הבדל גדול, סינמה!

RE: תוצאות| AEW REDEMPTION 2026 - Asaf - 07-27-2026

סיום דפוק לגמרי שוויל פשוט מאבד את כל המומנטום וה aura שלו בשביל להיות פייס גנרי .

היה אפשר לשמור על החיבור שלו עם הדת׳ ריידרס בלי לפגוע בכניסה פייסית שלו ב ALL IN.

בעיניי הם היו הדבר הכי טוב בפער בחודשים האחרונים ובאמת החלטה מטומטמת לפרק את זה.

סיפרו לנו במשך חודשים שוויל אוספריי עם הדת׳ ריידרס בשביל שהוא יוכל ללחוץ על ההדק ברגע הכי חשוב, וכל האירוע הזה פשוט פירקו וזרקו את כל הסטוריליין הזה , שבסוף הוא לא באמת מסוגל ללחוץ על ההדק , ועכשיו גם פירקו אותו ממוקסלי בשביל שהוא יחזור להיות מה שהוא היה קודם.

באמת באמת חבל הייתי בהייפ גדול עד האירוע הזה , עכשיו זה הולך להתפספס.

RE: תוצאות| AEW REDEMPTION 2026 - KB24 - 07-27-2026

(07-27-2026, 12:47 PM)KB24 כתב:  2 רגעים מעוד יפים באנגל הסיום
ווילר יוטה לוקח את אוספריי הצידה ומחבק אותו בדיוק כמו שחיבקו אותו בטרן על דניאלסון
הרגע השני הוא ההתהפכות של אומגה על אוספריי שבוצע בדיוק כמו בהתהפכות שלו על סטיילס
דברים קטנים שעושים הבדל גדול, סינמה!

https://x.com/MattJacksonOOC/status/2081616132105253338?s=20

https://x.com/TheDrainmaker/status/2081619698257637529?s=20

סטוריטלינג במיטבו

לגבי מיק פולי לא החלטתי אם זה היה יותר מצחיק או יותר קרינג'

RE: תוצאות| AEW REDEMPTION 2026 - Liorton - 07-27-2026

כפרה על גאולה.

קרב הסולם: אחלה קרב פתיחה לערב. אהבתי שדילגו על הכניסות וישר לבלאגן. הספוט של ביילי על הסולם מהרמפה לא היה טוב. לקח לו יותר מדי זמן, כששאר המתאבקים פשוט מחכים שהוא יקפוץ עליהם. הספוט של קומנדר מהחבלים לשולחן בחוץ לעומת זאת היה מעולה.

מוקספריי - באקס: מה נגיד ומה נאמר. מוקספריי נכנסים ביחד. מוקס שומר על אוספריי ממוקד בקרב עצמו ולא בפציעה של ניק. הקרב לא היה משעמם לרגע. עמדו בציפיות. סוף הקרב היה מעולה. אוספריי מהסס ללחוץ על ההדק. עדיין לא מבין שהוא חייב לחצות את הקווים כדי לנצח את אומגה. מוקסלי לוקח את המושכות לבד, זה לא מספיק כשגם אוספריי נגדו. אהבתי מאוד. כמו תמיד, מקבלים עוד ועוד חלק בהתפתחות של אוספריי. הוא חייב ללמוד מזה מה נדרש ממנו כדי לנצח באול אין. גם הסגמנט לאחר מכן מאחורי הקלעים היה מעולה.

פלטשר-בנדידו: כנראה גם בגלל המיקום של הקרב בקארד, וגם בגלל המנצח הברור, הייתה ירידת מתח ברורה. עם זאת, הקרב עצמו היה טוב. אני אוהב את היהירות של פלטשר. אני אוהב גם לראות הבעות של מתאבקים תוך כדי הקרב, מה שהיה חסר לי מבנדידו. אבל יש מצב שאני גם סתם בהייט על מסיכות לאחרונה. פלטשר ממש לוקח סיכונים עם הקיקאוטים אה?

כלבים באנג באנג: שוב רואה קרב עם חוקים שאני לא מכיר. פחדתי שזה יהיה סדיסטי מדי כמיטב המסורת האינדיזית. לא היה מוגזם. אבל גם לא עפתי על הקרב יותר מדי. גם ההתערבות הייתה מיותרת וגם הסוף היה קצת מטופש. אשכרה נלחמו עם שרשראות מברזל כמה דקות אבל מכה אחת ממקל מעץ זה מה שאי אפשר לעמוד בפניו?

שידה-מאיה וורלד: כנראה הקרב הכי חלש הערב. מרגיש שהקרב התחיל ונשאר על הילוך ראשון. האקטיביות מהשופט הייתה מוגזמת. מה אכפת לו ששידה תיפסל? רציתי גם לכתוב שהיו הרבה יותר מדי רולאפים ואז הקרב נגמר ברולאפ.

אדג' כריסטיאן - רוכבי המוות: עוד קרב שלצערי לא התרומם יותר מדי. זוגות מול הבאקס נשמע מעולה. אבל הוא חייב סטיפולציה כלשהיא

ג'ריקו-צ'אמפה: רוב הקרב הרגיש לי על הילוך איטי האמת. כל הקטע עם יואפי היה קרינג' מוחלט. מסוג הקרבות שאני פחות מתחבר אליהם. הסוף היה מוגזם. ולא בקטע טוב. מקווה שבשעה טובה הפיוד הזה מאחורינו.

אנדרדה-מארק דיוויס: כן, אני לא כזה מארק של אנדרדה (וגם לא כזה אנדרדה של מארק). גם היו כמה ספוטים בחוץ שנראו לא טוב, אבל הקרב עצמו היה טוב בסה"כ, וזה בזכות שניהם. קרינג' של אנדרדה כל ההורדת מכנסיים באמצע הקרב. מקבל אליפות ראשונה בארגון? יאללה, הוא מוזמן לנסות לשכנע אותי אחרת לגביו. בא לזה פתוח.

ווילו-ת'קלה: היה קרב מעולה של שתיהן. בניגוד לרוב קרבות הסינגל עד כה הערב היו כאן פחות קטעים מתים. ווילו הייתה מעולה כאן. לא כלכך הכרתי אותה לפני. כמובן שאחרי כל המחמאות האלו היו חייבים להרוס עם עוד רולאפ. קרב נשים שני שנגמר ברולאפ.

קני-נייט: קני הרגיש ענק כבר מהכניסה. דומיננטיות מרשימה של נייט לאורך רוב הקרב. כמו ברוב הקרבות שייצא לי לראות נייט בולט לטובה. גם קני כמובן היה טוב. מרגיש לי משום מה שהשופטים בארגון הזה מתאמצים הרבה יותר להיות מטומטמים.
אהבתי את הסוף מאוד. אוספריי עושה את הטעות שהרבה אנשים עשו לפניו, ומחליט ללכת בדרך הישר. פעמיים הערב אוספריי בחר לא להקשיב למוקסלי, וזה נגמר רע בשבילו. מוקסלי עכשיו צריך להתרחק, ולתת לו ללמוד לבד, בתקווה שברגע הגדול בוומבלי - אוספריי לא יהסס לחצות את הקו.
אומגה לעומת זאת כן למד. מעולה. הייפ גדול לקרב שלהם בוומבלי.

סה"כ אירוע טוב. היה עמוס מדי. הייתי שמח לקבל 3-4 קרבות פחות. לא היה חסר מה להוריד.

תודה על התוצאות

RE: תוצאות| AEW REDEMPTION 2026 - Adam cole bay bay - 07-28-2026

לא הבנתי זה שדת ריידרס הרסו לגיי וויט את הקרב אני מקווה שזה יוביל לגיי נגד מוקסלי באול אין ואומגה עשה היל תרן על אוספריי???

RE: תוצאות| AEW REDEMPTION 2026 - Adam cole bay bay - 07-28-2026

חוץ מזה שהיה אירוע ארוך עשר קרבות כל קרב יותר מ15 דקות היה אירוע טוב

RE: תוצאות| AEW REDEMPTION 2026 - Penta - 07-28-2026

שילוב של אוספריי ומוקסלי זה כמו פסטה ואבוקדו:
לא בהכרח תחשוב על זה או תצפה לזה אבל זה עובד.