Wrestling-IL
תוצאות | AEW Dynamite 19/08/26 - גרסה מובנת להדפסה

+- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443)
+-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1)
+--- פורום: AEW (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=3)
+--- אשכול: תוצאות | AEW Dynamite 19/08/26 (/showthread.php?tid=3643)

עמודים: 1 2

תוצאות | AEW Dynamite 19/08/26 - orgibor - 08-20-2026

[Image: 815952-35bafa501aea4c61a10bd57e1d60be9e-mv2.jpg]

קרב 1 – וויל אוספריי ויונייטד אמפייר(פרנצ'סקו אקירה והנארה) נגד משפחת קאליס(בריאן קייג', רוקי רומרו ולנס ארצ'ר)
מנצחים: וויל אוספריי ויונייטד אמפייר
עם Hidden Blade של אוספריי על רומרו.
[Image: aew-dynamite-will-ospreay-rocky-romero.jpg]

רנה פקאט בבאקסטייג' עם קזוצ'יקה אוקדה.
אוקדה:
“אין דבר חשוב יותר ממשפחה. טאקשיטה עזב את משפחת קאליס כי הוא אנוכי. קייל פלטשר חכם יותר מזה. הדבר היחיד שחשוב הוא שהאליפות הבינלאומית תישאר במשפחה. אם קייל ישמור עליה אשמח בשבילו. ואם אני אהיה האלוף החדש אני מצפה שהוא יהיה שמח בשבילי. והוא יניף לי את היד במרכז הזירה.”

טוני שיאובני מזמין לזירה את קייל פלטשר.
פלטשר אומר שהוא בעיצומו של “התקופה הגדולה ביותר בתולדות האליפות הבינלאומית”.
הוא אומר שאוקדה צריך “לדעת את מקומו”, וששניהם מסכימים על דבר אחד:
“אנחנו שונאים את קונוסקה טאקשיטה.”
זה היה הקיו של קונוסקה טקאשיטה לעשות את החזרה שלו, הוא יוצא החוצה, תוקף את פלטשר ומפיל אותו עם Poisonrana, Power Drive Knee ו־Raging Fire.
הוא מניף את האליפות מעל פלטשר.
[Image: Screenshot-281-e1787185730828.png]

רנה פקאט בראיון ישיבה עם קני אומגה ווויל אוספריי.
רנה מציגה את האלוף והמאתגר ושואלת על הקרב הראשון שלהם ב‑PWG ב‑2015.
אוספריי:
"אני תמיד הערצתי את קני. הייתי רחוק מהשיא שלי, אבל רציתי להוציא ממנו כמה שיותר."
אומגה:
"אני תמיד עוקב אחרי הדארלינגים של האינטרנט. האם הוא הפיל אותי מהרגליים? לא. אבל ראיתי את הפוטנציאל."
רנה עוברת לרסל קינגדום 17.
אומגה:
"וויל היה ספורטאי אחר לגמרי. אפילו אגיד שהוא לקח את המקום שלי כפנים של החברה. אבל הם היו צריכים אותי כדי למכור כרטיסים לטוקיו דום. השם שלי עושה את זה. השם שלו לא."
אוספריי:
"אתה לא עשית את זה תחת המגבלות שאני עשיתי. בזמן הקורונה טסתי ברחבי העולם וחייתי תחת מגבלות. אתה לא היית יכול לעשות את מה שאני עשיתי. אני והיונייטד אמפייר החזרנו חיים ל‑NJPW."
רנה עוברת לפורבידן דור 2023.
אומגה:
"אני רציתי להיות סיפור אזהרה לגבי קאליס. אבל אתה לא הקשבת."
אוספריי:
"אתה השפלת אותי. קרעת את הקריירה שבניתי. זה היה 80% אתה ו‑20% אני. אתה לא התחרטת על הפציעות שגרמת לי, ה‑DDT לפינה הזאת עדיין איתי."
אומגה:
"אני לא השתמשתי בקאליס כדי לנצח אותך בטוקיו דום. אבל אתה השתמשת בו נגדי בפורבידן דור."
אוספריי:
"זה מטריד אותי בלילות. זה היה אמור להיות הלילה שבו טיפסתי על ההר שנקרא קני אומגה ובמקום זה הניצחון לא היה שווה כלום."
אומגה:
"זה גורם לזה להרגיש שזה לא 1–1. זה גורם לזה להרגיש שאני ניצחתי אותך פעמיים."
רנה שואלת על הפציעות.
אומגה:
"אני חכם יותר עכשיו. אבל אתה? אחרי ששברת את הצוואר? אתה באמת מרגיש בנוח עם שלושה דיסקים פרוצים?"
אוספריי:
"כשאמרתי לך שאתה ויתרת על עצמך פתאום היה ניצוץ. פתאום היה לך כוח לקחת את אליפות העולם."
אומגה:
"אתה רצית שאנצח כי חשבת שקל יותר לנצח אותי מאשר את MJF?"
אוספריי (צועק):
"אני רוצה אותך בשיא שלך. הכי אכזרי שלך, זה הלילה הכי גדול בחיים שלי. אני לא יכול לקרוס עכשיו. אני חייב לעשות את זה לבד."
אומגה:
"ברגע שזה באמת משנה ב‑2023 ניסית לבד ונכשלת, הפעם, מול המדינה שלך, החברים שלך, המשפחה שלך אתה הולך להיכשל שוב. עכשיו, אמא שלך בבית…”
אוספריי קם בזעם:
“אל תזכיר את אמא שלי.”
אומגה:
"ניצחון, הפסד או תיקו אני עדיין מכבד אותך. אמא שלך תהיה גאה בך מה שאני באמת דואג לו? שהבן שלך ירצה גיבור חדש אחרי שהוא יראה אותי מנצח אותך.”
אוספריי כמעט מתפרץ והראיון מתפוצץ.
[Image: HQICA0ZWo-AAho-Su.jpg]

קרב 2 – קרב על אליפות TBS – מאיה וורלד(א') נגד קריס סטטלנדר, פרספונה(א') והיקארו שידה
מנצחת: מאיה וורלד
עם רול־אפ על סטטלנדר.
[Image: hq720.jpg]

הברולינג בירדס בבאקסטייג'.
הן מבטיחות לקחת את אליפות הזוגות בוומבלי.

קרב 3 – רבע גמר קונטיננטל צ'אלנג' קאפ – ג'ון מוקסלי(א') נגד ג'יי ווייט
מנצח: ג'ון מוקסלי
בהכנעה עם ריר־נייקד־צ'וק.
אחרי הקרב הכלבים תוקפים את ווייט, אורנג' קאסידי וקייל אוריילי עושים את ההצלה, גייב קיד עושה את החזרה שלו, רודריק סטרונג מצטרף למשוואה, אלופי השלשות אדם פייג', בנדידו וברודי קינג יוצאים לנקות את ההילים מהזירה. פייג' לוקח מיק' ומתכוון להתחיל לדבר אבל נקטע על ידי הדמנד ולית'ל טוויסט שיוצאים לרמפה וריקושט אומר לו שעכשיו הוא יכול לומר את מה שיש לו להגיד. פייג' אומר שהם לוקחים את אליפות השלשות לוומבלי וכל חבר או אויב שרוצה לאתגר אותם מוזמן לפגוש אותם מתחת לגשר.
[Image: Screenshot-283-e1787191593681.png]
[Image: https-media-zenfs-com-en-wrestling-inc-a...ecde9a.jpg]

רנה פאקט בבאקסטייג' עם מאיה וורלד.
ווילו נייטינגייל נכנסת לתמונה ואומרת שהיא הבטיחה למאיה שאם היא תנצח את ת'קלה היא תעניק למאיה את ההגנה הראשונה שלה אז היא מתכוונת לקיים את ההבטחה הזאת בקוליז'ן.

ג'ונתן קרוז בזירה.
הוא אומר שהוא משמש כמתורגמן של MJF עבור אנדראדה ואומר בספרדית שאנדראדה לא ראוי להשתתף בקזינו גאונטלט ולעולם לא יהיה אלוף עולם אמיתי ואז עובר לאנגלית ואומר שאנדראדה פחדן מדי כדי להיות נוכח בעולם ולהילחם בו בזירה ואנדראדה לא גבר לטיני אמיתי, הוא יותר לטיני ממנו, יותר גבר ממנו ויותר גואפו(חתיך) ממנו.
אנדראדה אל אידולו יוצא החוצה בעצבים ויחד איתו שופט שמתחיל מיד קרב.
קרב 4 – אנדראדה אל אידולו נגד ג'ונתן קרוז
מנצח: אנדראדה
בסקוואש.
אחרי הקרב אנדראדה קורא למג'ף לצאת החוצה.
מג'ף מופיע על המסך הגדול מתוך ג'קוזי בלונג איילנד ואומר שברגע שהוא שמע שאנדראדה נוסע לבולטימור הוא החליט להישאר בבית בניו יורק והפעם הבאה שבה הוא יראה אותו תהיה תחת האורות של וומבלי כשהוא יבין מה קורה כשהוא מתעסק עם אלוף העולם האמיתי.
אנדראדה מתעצבן ומוריד את קרוז עם עוד DM ומקנח ב"HOW YOU KNOW?".
[Image: images-q-tbn-ANd9Gc-RNHWOi-FHpwr4SSh-Hzr...A-s-10.jpg]

רנה פקאט מראיינת את ווילו נייטינגייל ומרסדס מונה שמופיעות על מסך מפוצל כל אחת ממיקום שונה.
מונה:
"כנראה שלא הרבצתי לווילו מספיק, כי היא עדיין מחייכת."
ווילו:
"את לא יכולה לקחת ממני את החיוך או את האליפות."
מונה:
"יש לך הרבה מה להגיד כשאת בחדר אחר."
ווילו:
"אני מחייכת כי יש לי את המספר שלך ויש לי את האוהדים. כסף או סטארפאוור לא יכולים לקנות את החיבור הזה."
מונה:
"האנשים אוהבים את מי שעמדה מעליי וחייכה כשהייתי פצועה. את בריונית."
מונה:
"יש לך רק 11 ימים להמשיך לחייך, כלבה. באול־אין אני לוקחת את החיוך הזה אחת ולתמיד."
בשלב הזה הראיון מתפוצץ ושתיהן יוצאות לחפש אחת את השנייה והן נכנסות לברול שזולג אל תוך הזירה ומופרד על ידי מאבטחים.
[Image: images-q-tbn-ANd9Gc-R1v3m-PK7i-N7rr2Q2T6...A-s-10.jpg]

פרינס נענע וסוורב סטריקלנד בבאקסטייג'.
סוורב שואל אם האנגמן באמת התכוון לזה ש"כל אחד" יכול לאתגר על אליפות השלשות.

קרב 5 – רבע גמר קונטיננטל צ'אלנג' קאפ – נייג'ל מקגינס נגד הצ'יסרו(א')
מנצח: נייג'ל מקגינס
בהכנעה עם גיליוטין־לג־לוק.
[Image: hq720.jpg]

טוני שיאובני מזמין את קווין נייט החוצה.
נייט מסלק את טוני ומזמין את דארבי אלין לצאת להתעמת מולו.
דארבי אלין יוצא אבל נייט מפוצץ את אלין בפירוטכניקה על רמפת הכניסה, קופץ עליו בדייב עם החגורה ומוריד אותו בקוסט-טו-קוסט.
דארבי מפונה באלונקה כשסטיבן בורדן הבן של סטינג מגיע לעזור, אחרי ההפסקה אנחנו רואים את נייט מגיע להתעמת מולם שוב בבאקסטייג' בזמן הפינוי ומזהיר את סטיבן להישאר בנתיב שלו.
[Image: sddefault.jpg]

קרב 6 – קני אומגה ויאנג באקס(מאט וניק ג'קסון) נגד משפחת קאליס(מארק דיוויס, ג'ייק דויל ואל קלון)
מנצחים: קני אומגה ויאנג באקס
עם One-Winged Angel של אומגה על דויל.
אחרי הקרב משפחת קאליס תוקפת את המנצחים, אדם קופלנד וכריסטיאן קייג' יוצאים לעשות את ההצלה כשכריסטיאן בתחילה נשאר ברמפת הכניסה אבל בסופו של דבר נחלץ גם הוא לעזרת האליט מה שמוביל לכך שהבאקס פוגעים בו בטעות בסופרקיק וזה גורם לאדם קופלנד להתעמת מולם אבל משפחת קאליס מתערבת שוב וכולם נכנסים לברול שנגרר אל הבאקסטייג' מלבד קני אומגה שנותר בזירה.
וויל אוספריי יוצא החוצה ושואל את אומגה מה יש לו להגיד אחרי שהזכיר את הבן בן ה-7 שלו?
אומגה אומר שיש לו רק דבר אחד להגיד וזה לקרוא לאבטחה להוציא אותו החוצה.
2 אנשי אבטחה מגיעים ללוות את וויל ואומגה אומר לו לעזוב עם הזנב בין הרגליים כמו הכלבה הבריטית שהוא.
אוספריי מתפרץ לזירה ותוקף את אומגה אבל אומגה משתלט עליו עם V-טריגר ואומר לו שיקח מבט אחרון על אליפות העולם של AEW רגע לפני שהוא מוריד אותו עם וואן-ווינגד-אנגל על שולחן מחוץ לזירה לסיום הפרק.
[Image: AEW081926-678x381.jpg]

RE: תוצאות | AEW Dynamite 19/08/26 - The Visionary - 08-20-2026

*לא קראתי את התוצאות ונזהר מספוילרים*
שמישהו ישלח לי בפרטי קישור לצפייה ישירה, יש לי חוב להשלים.

RE: תוצאות | AEW Dynamite 19/08/26 - orgibor - 08-20-2026

(08-20-2026, 06:16 PM)The Visionary כתב:  *לא קראתי את התוצאות ונזהר מספוילרים*
שמישהו ישלח לי בפרטי קישור לצפייה ישירה, יש לי חוב להשלים.

טופל

RE: תוצאות | AEW Dynamite 19/08/26 - The Visionary - 08-20-2026

אוקיי, כותב תוך כדי צפייה אז זורק את בליל המחשבות שלי. יש מצב שזה יראה חוסר היגיון, אבל זה עבור מישהו שלא עוקב אחרי המוצר.

- ההכרזות על הקרבות והסגמנטים לאורך הערב כבר בהתחלה - אני אהבתי את זה. אני זוכר שהיו עושים את זה ב-WWE בתקופה של וינס ופתאום אחרי הפסקת פרסומות היית מגלה שכלום מזה לא רלוונטי. מקווה שזה לא יקרה גם פה.

- לא יודע מה זה הטורניר שהפעם יש פה את רבע הגמר, אשמח להסבר.
- קיבלתי מרסדס מונה - קיבלתי טוב. זה חוק לחיים.

קרב פתיחה: משפחת קאליס נגד אוספריי ויונייטד אמפייר. חייב לציין מראש ש"יונייטד אמפייר" הייתה נכונה עד איפשהו ב-2010 ומאז אין שום אימפריה בשם יונייטד (רק סיטי) אבל בסדר. אני כן חושב שזה שם מגניב לצמד אבל. בריאן קייג' נראה פאקינג מרשים מבחינת מבנה. ארצ'ר זה כאילו הזמינו מדמיאן פריסט מאלי אקספרס ואיכשהו הגיע דמיאן פריסט בפריים שלו. הבנתי מהשדרנים שאוספריי היה המנהיג של יונייטד אמפייר, אשמח לדעת מה בסטוריליין גרם להם כן להגיע לעזור לו לקרב שלשות אז. איפשהו באמצע הקרב, ארצ'ר תוקף את אוספריי ומשם יש איזה 7-8 דקות שהוא לא חוזר לעמוד על האפרון. רואים אותו גם מדבר עם אקירה (נדמה לי) כשאקירה מתחלף והם פשוט יושבים ומסתכלים לתוך הזירה כמה דקות. הבעיה היא לא עם המתאבקים, ברור לי שזה קורה בכל קרב טאג/שלשות/רביעיות, הבעיה שלי היא שהצלמים נתנו לי לראות אותם יושבים כל הזמן. כמובן שההוט טאג נעשה טוב. אהבתי את הדאבל אינזיגורי לתוך אינזיגורי שלישי לתוך פליינג פורארם. קומבו טוב.

אוקיי, סיום קרב ראשון וזו התלונה הראשונה הפורמלית שלי - סיום מפגר! הכל היה סבבה לגמרי, הפייסים עפים החוצה אל ההילים, מפנים את הזירה לאוספריי נגד רומרו. רומרו מחטיף לאוספריי, אפילו לא מפיל אותו, ואז יש לו 3-4 שניות שהוא מסתכל לעבר מקום שאוספריי לא נמצא, מכין מצלמה ורץ לעשות חגיגה כאילו הוא כבש שער ומפנה את העורף לאוספריי. עכשיו אני אולי לא מבין גדול, אבל זה התנהגות של מתאבק שאמור לנצח N1C לאליפות עולם? אידיוט מטומטם הבוקר שקבע את הסיום הזה.

ראיון של הריינמייקר אוקדה. אז גם הוא חלק ממשפחת קאליס? כמה הסטייבל הזה? בכל מקרה, אני מסתכל עליו ורואה שותף פוטנציאלי מטורף לנאקאמורה. המלך של הסטרונג סטייל מצוות למישהו שאשכרה יודע אנגלית ואיך לשלב את התרבות היפנית שם. אבל הוא פה ולא שם. מניח שזה רווח ל-AEW.

גם קייל פלטשר חלק מהדון קאליס?! אוקיי אני באמת אשמח להסבר (אפילו בפרטי ואפילו מגילה) על הסטייבל הזה. אני 21 דקות לתוך התכנית הזו וכבר פגשתי 5 דמויות שהן חלק מהדון קאליס. טאקאשיטה תוקף אותו - אוקיי, קלאסיק פייס מחסל היל שחצן לפני קרב אליפות. אהבתי את הטרון שעשו לו, מת על סטייל אנימה כזה. מזכיר לי קצת בפנים את זורורו מ-One Piece. הברול היה קצת איטי עד הבלו ת'אנדר בומב (אתן לו שזה יותר יפה משל זיין).

כמו WWE, גם כאן יש לנו שלושה סגמנטים ברצף וזה מעיק. באנו לראות רסלינג. אני כן אגיד שמרענן לראות N1C ואלוף ראשי יושבים ומדברים גם אם זה לא בזירה. יש פה אשכרה דיבייט לפני קרב אליפות, זה לא משהו שקורה ב-WWE. לא החלטתי אם אני אוהב את זה או לא, אבל זה הפקתית שונה ולכן זה בולט כשינוי.

הסגמנט התחיל מעולה עבורי. בתור מישהו שלא מכיר את הדמויות וההיסטוריה, יש לנו כמה דקות טובות להתעסק בהיסטוריה שלהם בקוביד, להתקדם ל-2023 וההיסטוריה שלהם עם דון קאליס (באמת?! כבר 7 דמויות בסטוריליין הזה ואני בערך ב-30 דקות פנימה לפרק). אני מבין שיש פה היסטוריה מאוד ארוכה בין שתי מתאבקים שמצד אחד מעריכים אחד את השני, אבל מצד שני שונאים את ההחלטות שהשני לקח לאורך הקריירה. למה לעזאזל הסגמנט מסתיים ב-BURN "אמאשלך"? הרס לי קצת את הסוף, אבל סגמנט טוב.

קרב מרובע על אליפות ה-TBS והקרב בחסות "לנטרנס" מבית HBO - אין לי כוח לחסויות האלו, אבל יש דברים שההסכמים מחייבים מה לעשות. הפרומו של האלופה מיה וורלד לפני הקרב היה עלוב. סליחה, זה שנה א' למשחק במגמת תיאטרון בתיכון. לא יודע מי זו ואם זה סתם היה פרומו קטן וחסר משמעות, אבל זה גרם לי לגחך. לעומתה, פרספונה נראית לדעתי כמו אלופה לגיטימית יותר (ואולי זה סתם כי אני מת על מתאבקים/מתאבקות שלוקחים שמות מהמיתולוגיה היוונית - כן את'נה, אני זוכר אותך).

לא אוהב את שידור הציוצים מ-X על המסך במהלך הקרב, מה גם שרובם עוסקים באירועים קודמים בתכנית ולא בקרב עצמו. זה גונב פוקוס, זה מכוער וזה מוריד בעיניי.

הפלואו של הקרב לא עבד לי. כמו לצפות בתכנית במהירות של 0.5 כזה, כשאתה מרגיש שדברים מתעכבים שתי שניות יותר מדי. יכול להיות שזה בגלל שמדובר בקרב מרובע ולכן צריך לתזמן ולתכנן את הספוטים נכון, אבל בסופו של דבר הרגשתי שאני צופה בחזרה לקרב ולא בקרב עצמו. אהבתי את הסיפור שסיפרו בזירה בין פרספונה והיקארו שידה. גם בלי לראות את התכניות הקודמות, ברור לחלוטין שיש ביניהן היסטוריה וסיפור וזה עבר יפה בזירה. מיה וורלד שומרת ברולאפ. מהלך הסיום הנורא ביותר בהיסטוריה. זה לא ניצחון שהרשים אותי, לא הרגשתי אותה בקרב בכלל, היא נראית כמו תלמידת תיכון שלא ברור איך היא נקלעה לזירה ואיכשהו היא עם אליפות.

שתי נשים עם מבטא בריטי רוצות את אליפות הזוגות. אני סאקר של המבטא הבריטי, תנו להן את התואר.

רבע גמר טורניר ג'יי וויט נגד ג'ון מוקסלי: אני לא יודע אם אני מחמיא לו או מעליב אותו, אבל ג'יי וויט נראה כמו דמות של שיה לה באף (ואני מת על שיה לה באף). הוא פשוט נראה כמוהו. הכניסה של ג'ון מוקסלי שהוא חוטף סטירות כדי להיכנס לקרב במוד - WTF. האמת היא שאני בא לציפיות גבוהות לקרב הזה ואני מקווה לקרב שיפצה על הקודם.
אפשר להבין איך מוקסלי הוא אלוף והוא פשוט נכנס בלי החגורה?

הקרב התנהל בקצב סביר מאוד, אפילו מעט איטי, אבל בניגוד לקרב המרובע זה הרגיש מתאים לסיפור. מוקסלי משדר וייב של 'לא אכפת לי' כשהוא מבצע מהלכים מסוימים, כאילו זה פשוט עוד יום במשרד. והוא מחרפן את וויט. אהבתי שבחלקים מאוד גדולים מהקרב אף אחד מהם לא באמת צובר מומנטום של יותר מ-90 שניות. הסיום היה לעומת זאת מעולה. וייט לא נכנע אלא מתעלף, מוקסלי מתקדם לשלב הבא. קרב טכני מאוד ברובו, לא מעט הכנעות, קיבלו הרבה זמן מסך. לא אופתע אם זה יהיה קרב הערב שלי. ברול של 10 איש אחרי הקרב...אני מניח שהיה אכפת לי מזה אם הייתי מכיר את הדמויות והסטוריליין, אבל זה בגדול נראה כמו בלאגן חסר סיבה מלבד הרצון שלהם ללכת מכות. אה עוד 3 אנשים שהם גם אלופי שלשות באים וכל היתר בורחים. יש פה יותר מדי אנשים בזירה.

אה רגע לא נגמר, ריקושט ועוד 5 יוצאים לזירה. מה הולך פה לעזאזל. סטוריליין של 20 איש? וכמה מפה קשורים לדון קאליס? מרגיש לי שלא ראיתי אותם 10 דקות.

עוד פרומו גרוע של מיה וורלד, אבל ווילו נייטינגייל מפצה על זה. היא נראית כוכבת.

אנדרדה עושה סקוואשים. איזו שנה אנחנו? ובאיזה שלב הוא הולך לריב עם טוני ולבקש לחזור ל-WWE? הופה MJF בפרומו נהדר. אני יכול להתרגל לפרומואים מג'קוזי, יש לזה וייב יוקרתי. מצד שני, אני לא יכול שלא לחשוב על הצלם שנאלץ להיכנס עם מצלמה לג'קוזי ומסתכן בחישמול רציני.

פרומו נוסף של ווילו נייטינגייל שבו היא כוכבת, וזה פרומו נגד מרסדס מונה שפרומואים תמיד היו פלוס אצלה (לדעתי). מונה משדרת וייב של Old Bitch שעשתה הכל בביזנס, אין לה מה להוכיח, אבל היא צריכה להוכיח את זה לכולם. אני עדיין חולם שתחזור לריצה ב-WWE.אהבתי מאוד שזה הסתיים בברול למרות שניסו להפריד ביניהן על ידי צילום בחדרים שונים, טוויסט לעומת מה שאני רגיל.

פרינס נענע וסוורב סטריקלנד רוצים את אליפות השלשות...אתם צמד חברים. תביאו איש שלישי. אגב, מה לעזאזל קרה מאז שסוורב ניצח את מוקסלי על האליפות הראשית? זה לא היה רק לפני איזה חצי שנה או משהו כזה? בקרב עם המזלג לפנים שנגמר בזה שחונקים את מוקסלי?

נייג'ל מקגינס - אני מתנצל אבל באמת שעד שהוא נכנס חשבתי שמדובר בדמות של מייקל מקיליגטי או איך שלא קראו אז לקורטיס אקסל. עוד קרב טורניר שנגמר בהכנעה ועוד אחד שמתעלף במקום באמת להיכנע. הקרב הזה רץ לי, לא יודע להגיד אם זו התוצאה הנכונה כי לא מכיר את הדמויות, אבל נהניתי ממנו.

קווין נייט עושה את הג'ף הארדי לדארבי אלן. סליחה, נדמה לי או שהם אמרו שגם הוא חלק מהדון קאליס? מה נסגר? אני מפספס משהו? מה שכן, הוא נראה כוכב.

קרב מיין אבנט - שלשות - הופה עוד שלושה ששייכים לדון קאליס, הגענו כבר ל-20 חברים? הבאקס וקני אומגה זה טריו היסטורי, אפילו אני מכיר בזה. ALL IN זה הבאקס נגד אדג' וכריסטיאן, זה קרב ששווה צפייה למרות שברור לי שהבאקס יכתבו לעצמם ניצחון רק כדי להגיד שהם ניצחו שני מתאבקי זוגות טובים מהם. למה אדג' לא ב-WWE בדיוק? יש לו One More בתוכו. אוספרי בא לבלבל את קני אומגה, יופי של יריבות לקראת הקרב שלהם. בתכנית אחת יש פה יותר סטוריליין ממה שיש ל-CM פאנק בכל הקריירה בערך.

קרב מצוין, מהנה מאוד. היאנג באקס חקיינים של האוסוס. כןכן, חקיינים. מיד אחר כך תקיפה כמובן, לא חשבתי משהו אחר. משפחת דון קאליס מגיעה עם 0.02% ממנה. כמה לעזאזל יש שם? והנה אדג' מגיעעעעעעעע והם שמים את השיר שלו תוך כדי התקיפה, והקהל ממשיך למרות שהוא אוכל מכות. והנה גם כריסטיאן מגיע ובועט למישהו בביצים. וסופר קיק פארטי. איזה ברול כיפי. אה לא, סופר קיק גם לכריסטיאן והנה אדג' מתעצבן. והנה הם מותקפים. וחלאססס תנו לראות את אדג' מה הוא הולך למאחורי הקלעים.

והנה וויל אוספריי עצבני על קני אומגה. קני אומגה מנצל את כוחו כדי שהסיקיוריטי יעיפו את אוספריי, יש פה סטוריליין אוט'וריתי או בולשיט כזה? יאללה מכות. הוי טריגר זה חתיכת בומב. היי הנה שולחן שהוצב פה ממש במקרה לפני 10 דקות, ברור שלא יקרה כלום נכון? אה לא, פינישר לשולחן כדי ללכת הביתה לישון.

סיכום - לא מבין את הסטוריליינים אבל לא סבלתי כמו בפעם הקודמת שניסיתי לצפות. אני חושב שאתן צ'אנס לאול-אין, בעיקר בשביל מרסדס מונה ואדג' וכריסטיאן. בונה גם מאוד על המיין אבנט כדי שאולי יצדיק לי לתת להם שעתיםי בשבוע.

RE: תוצאות | AEW Dynamite 19/08/26 - DarkArts - 08-20-2026

(08-20-2026, 09:23 PM)The Visionary כתב:  - לא יודע מה זה הטורניר שהפעם יש פה את רבע הגמר, אשמח להסבר.

טורניר על האליפות הקונטיננטלית, משהו חדש ששמו השנה.

בדרך כלל יש את הC2, כמו הG1 בקטן.

RE: תוצאות | AEW Dynamite 19/08/26 - DarkArts - 08-20-2026

(08-20-2026, 09:23 PM)The Visionary כתב:  הופה עוד שלושה ששייכים לדון קאליס, הגענו כבר ל-20 חברים?

14 חברים + דון קאליס.
הוא פשוט מחתים כל מי שאפילו זז.

RE: תוצאות | AEW Dynamite 19/08/26 - orgibor - 08-20-2026

קיבלנו את הפוקוס על הקרבות הגדולים שהיה חסר בשבועות האחרונים.
אוספריי ואומגה פותחים, סוגרים ונותנים יופי של סגמנט באמצע התוכנית. אני ממשיך בתחושה ששינוי הגישה של אומגה נועד רק כדי להוציא את הטוב או הרע ביותר מאוספריי, הוא לא באמת כועס עליו או נוטר לו אבל הוא לגמרי יודע על איזה כפתורים ללחוץ כדי להוציא אותו משלוותו. רק זה שהחיילים של משפחת קאליס היו צריכים לשחק תפקיד כלשהו בפיוד הזה כדי לנסות להניע אותו היה די מעצבן למרות שלדון קאליס עצמו יש חלק חשוב בסטוריליין הזה.
טקאשיטה הנסיך חזר ועשה בדיוק את מה שצריך כשהאכיל את פלטשר חצץ, גם הסגמנט של אוקדה היה נחמד כשנתן פרומו מלא באנגלית ממש טובה רק אני לא רוצה שהמשולש יתחיל בשיתוף פעולה צבוע בין אוקדה לפלטשר אלא שזאת תהיה מלחמה מהשנייה הראשונה.
ממחזרים שוב את השימוש בג'ון קרוז כמו שממחזרים את השימוש ב"אליפות העולם האמיתית" וזה רק מוזיל את הפיוד של מג'ף ואנדראדה שגם ככה סובל מהספוט שבחרו להציב אותם בו בוומבלי.
מוקסלי - וויט היה מעולה, התחיל בשלב גישושים שהתארך קצת יותר מדי בגלל הנפשות הפועלות ואחרי הפסקת הפרסומות השנייה זה כבר היה המאצ'אפ שרציתי לקבל בוומבלי ולא רציתי שיגמר. מוקסלי גובר בשלבים המוקדמים על שני היריבים שהכי עניינו אותי בטורניר ונראה שהתכנון זה מוקסלי - נייג'ל ועל הסיבות למה לא כדאי אני אכתוב בפסקה הבאה רק אסיים שמבין האפשרויות הנותרות קלאודיו קסטאניולי הוא המועדף עליי מבין כולם, ניצח את מוקסלי בC2 ומבחינתי מצדיק זכייה גם באול-אין כששוב אני מקווה שאולי זה יהיה הטריגר להדחת מוקסלי מהדת' ריידרס.
נייג'ל - הצ'יסרו היה נחמד, שיחקו כמובן על הברך הפצועה של נייג'ל ואלה היו הרגעים הטובים יותר של הקרב אבל אני לא אוהב את זה שנותנים לו להתקדם בטורניר למרות הפציעה שאין ספק שמגבילה אותו בלי קשר לגיל המבוגר, הצ'יסרו כאלוף העולם של CMLL הוא יריב מספיק גדול כדי לגבור על נייג'ל, יכול היה גם לפגוש בחצי את אדי קינגסטון שאתגר אותנו לאחרונה על האליפות. לנייג'ל גם אמור להיות בעוד יומיים קרב על אליפות הפיור והמשך הקריירה בROH מול לי מוריארטי כשעכשיו עולים דיווחים שהוא כנראה יוחלף בשיבאטה או יוטה בגלל הפציעה ואם היא מספיק גרועה בשביל לגרוע מהקארד לDBD אז היא צריכה להיות מספיק גרועה כדי לא לשחק על המזל ולמשוך אותו לוומבלי, זה לא שהוא כוכב על שאי אפשר לוותר עליו, הוא פשוט קישוט יפה לאירוע באנגליה, מבחינתי באותה מידה יכול להפסיד בחצי הגמר בשבוע הבא בסקוטלנד ויהיה לזה את אותו האימפקט, גם אם המאצ'אפ עם מוקסלי מעניין הוא לא שווה את המגבלות שיכולו על הקרב בגלל נייג'ל.
מרובע TBS היה מצוין ואני מרגיש תחושת החמצה שלא משכו את זה לאול-אין, קריס הייתה נהדרת פה ושימשה כמנוע של הקרב ועשתה את זה נהדר, אני כרגע בתחושה מתגברת שת'קלה עתידה לאתגר את מאיה בוומבלי, אולי נראה אותה תוקפת כבר בקוליז'ן בקרב שלה מול ווילו.
הראיון של מרסדס - ווילו גם היה לא רע בכלל וטוב לראות שלא השתמשו באותה פרזנטציה של הראיון של אומגה - אוספריי. היו צריכות רק ללכת קצת רחוק יותר עם הברול אבל גם פה הצליחו להעצים את ההיט בין המתאבקות על אחד מהקרבות הגדולים שלה קארד.
והקרב הגדול השלישי שקיבל בוסט הוא הבאקס - ק&כ כשעד שכריסטיאן מחליט לבוא להגנתם הוא משלם על זה ביוקר וזה פוקח את עיניו גם של קופ, גם פה משפחת קאליס הייתה לא נחוצה ורק הכשילה אותם מלפתח משהו גדול יותר אבל זה עדיין הרבה יותר ממה שהם נתנו לו בשבועות האחרונים.
נייט נכנס למגרש המשחקים של דארבי היה אחלה, הספוט לא הצטלם הכי יפה וישר עשה לי פלאשבק לחוטי התיל המתפוצצים ואז לג'ף הארדי והזיקוקים אבל הרעיון היה נכון וטוב שזה לא הסתיים שם והוא המשיך לתקוף את דארבי גם אחר כך, אני חושב שסטיבן בורדן זה טאצ' יפה ויכול לעשות יופי של קידום בקוליז'ן.
פייג' וסוורב ממשיכים להציג את אליפות השלשות בגבהים שהיא לא הכירה לפני כן ואני לא יודע באיזו סטיפולציה כל הטריוס האלה מתכוונים להיפגש אבל אני בהייפ על זה.
עד שסיימתי לכתוב אני רואה שגם ניב כבר הספיק לכתוב את הביקורת שלו, וואלה ענייני מאד ומסכים עם רוב הנקודות הטובות והרעות שציינת, מקווה הלילה או מחר לענות על השאלות שעלו לך שם אם אף אחד אחר לא יקדים אותי.

RE: תוצאות | AEW Dynamite 19/08/26 - Adam cole bay bay - 08-21-2026

איזה מבאס חשבתי שגיי יהיה נגד מוקסלי באול אין ושדיי יקח את האליפות נורא מבאס חבל מאוד

RE: תוצאות | AEW Dynamite 19/08/26 - SwitchBlade - 08-21-2026

הרבה זמן לא ראיתי את ג'יי מפסיד בצורה כזאת דומיננטית וזה מבאס.
אחלה קרב, אבל למה מוקסלי wins lol? 

RE: תוצאות | AEW Dynamite 19/08/26 - KB24 - 08-22-2026

היו כמה ימים קשים שבשיאם נפרדתי הלילה מהכלב של המשפחה שהיה איתנו ב-11 שנים האחרונות. אנסה לייצר לעצמי קצת אסקפיזם עם תגובה על הפרק.

(08-20-2026, 09:23 PM)The Visionary כתב:  ארצ'ר זה כאילו הזמינו מדמיאן פריסט מאלי אקספרס ואיכשהו הגיע דמיאן פריסט בפריים שלו.

ארצ'ר הוא פספוס גדול ב-AEW הוא היה מפלצת בתחילת הדרך של הארגון ופשוט שכחו ממנו.

(08-20-2026, 09:23 PM)The Visionary כתב:  אוקיי, סיום קרב ראשון וזו התלונה הראשונה הפורמלית שלי - סיום מפגר! הכל היה סבבה לגמרי, הפייסים עפים החוצה אל ההילים, מפנים את הזירה לאוספריי נגד רומרו. רומרו מחטיף לאוספריי, אפילו לא מפיל אותו, ואז יש לו 3-4 שניות שהוא מסתכל לעבר מקום שאוספריי לא נמצא, מכין מצלמה ורץ לעשות חגיגה כאילו הוא כבש שער ומפנה את העורף לאוספריי. עכשיו אני אולי לא מבין גדול, אבל זה התנהגות של מתאבק שאמור לנצח N1C לאליפות עולם? אידיוט מטומטם הבוקר שקבע את הסיום הזה.

https://x.com/ushigoroshi89/status/2090361944603541764

(08-20-2026, 09:23 PM)The Visionary כתב:  למה לעזאזל הסגמנט מסתיים ב-BURN "אמאשלך"? הרס לי קצת את הסוף, אבל סגמנט טוב.

אוספריי מאוד רגיש לעובדה שהוא מגדל ילד שלא שלו.
יש שם סיפור שלם על מערכת היחסים שלו, של אלכס (אשתו) ובעלה המנוח שהיה חבר טוב מאוד של אוספריי.

(08-20-2026, 09:23 PM)The Visionary כתב:  אה עוד 3 אנשים שהם גם אלופי שלשות באים וכל היתר בורחים. יש פה יותר מדי אנשים בזירה.

חכה לרגע שיכריזו על הקרב על אליפות השלשות שנראה שהולך לכיוון דו ספרתי של מתאבקים שיקחו בו חלק

(08-20-2026, 09:23 PM)The Visionary כתב:  פרינס נענע וסוורב סטריקלנד רוצים את אליפות השלשות...אתם צמד חברים. תביאו איש שלישי. אגב, מה לעזאזל קרה מאז שסוורב ניצח את מוקסלי על האליפות הראשית? זה לא היה רק לפני איזה חצי שנה או משהו כזה? בקרב עם המזלג לפנים שנגמר בזה שחונקים את מוקסלי?

סוורב לא ניצח את מוקסלי זה היה אדם פייג'
פרינס נענע לא מתאבק לכן סוורב צריך עוד 2 אנשים לצידו שככל הנראה יהיו הניו דיי

(08-20-2026, 09:23 PM)The Visionary כתב:  אוספרי בא לבלבל את קני אומגה, יופי של יריבות לקראת הקרב שלהם. בתכנית אחת יש פה יותר סטוריליין ממה שיש ל-CM פאנק בכל הקריירה בערך.

חד משמעית

(08-20-2026, 09:23 PM)The Visionary כתב:  קרב מצוין, מהנה מאוד. היאנג באקס חקיינים של האוסוס. כןכן, חקיינים.

לא הבנתי

(08-20-2026, 09:23 PM)The Visionary כתב:  קני אומגה מנצל את כוחו כדי שהסיקיוריטי יעיפו את אוספריי, יש פה סטוריליין אוט'וריתי או בולשיט כזה?

קני הוא EVP של הארגון. גם הבאקס היו עד שהפסידו לאוספריי וסוורב באול אין של שנה שעברה.

(08-21-2026, 07:06 PM)Adam cole bay bay כתב:  איזה מבאס חשבתי שגיי יהיה נגד מוקסלי באול אין ושדיי יקח את האליפות נורא מבאס חבל מאוד

(08-21-2026, 10:52 PM)SwitchBlade כתב:  הרבה זמן לא ראיתי את ג'יי מפסיד בצורה כזאת דומיננטית וזה מבאס.
אחלה קרב, אבל למה מוקסלי wins lol? 

גמר של ג'יי - מוקסלי עדיף בהרבה על גמר של נייג'ל - מוקסלי