Wrestling-IL
תוצאות | WWE Monday Night RAW 9.8.2021 - גרסה מובנת להדפסה

+- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443)
+-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1)
+--- פורום: WWE (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=2)
+--- אשכול: תוצאות | WWE Monday Night RAW 9.8.2021 (/showthread.php?tid=522)

עמודים: 1 2 3

תוצאות | WWE Monday Night RAW 9.8.2021 - lidoradir - 08-10-2021

[Image: 20201221_MatchGraphic_Raw_Randy_feedcard...0634ae.jpg]

רנדי אורטון פותח את התוכנית, רנדי אומר ברוכים הבאים לראו, רידל מיד יוצא החוצה ונכנס לזירה, רידל אומר לרנדי שהוא התגעגע אליו כל כך, הוא שואל אותו לאן הוא נעלם, הוא שמח שהוא חזר, רידל מציין שלפני 25 שנה האבא החורג שלו יצא לקנות חלב ולעולם לא חזר, רידל אומר לרנדי שהוא חזר והם יכולים לחזור להיות RKBRO, רנדי שואל את רידל למה הוא חושב שהוא ירצה שוב להיות איתו, רנדי אומר לו שהיו להם כמה קרבות ביחד, הם הכינו כמה חולצות והיה עליהם באז ברשתות החברתיות, רנדי אומר לרידל שהוא עובד יותר טוב לבד, רנדי אומר שהוא צפה מהבית והוא ראה שרידל מסתדר לבדו, רידל שואל את רנדי אם זה אומר שהוא לא רוצה יותר להיות איתו, רנדי אומר לרידל שיבין את זה שהם היו בעבר טאג טוב... אלופי הזוגות של ראו AJ סטיילס ואומוס יוצאים החוצה, סטיילס צוחק על רידל ואומר שזה מביך, סטיילס אומר לרידל את כל הכינויים של רנדי אורטון, סטיילס אומר לרידל שרנדי משתמש בכל מי שלידו, רנדי אומר לסטיילס לשתוק, רנדי אומר שהוא צפה מהבית 7 שבועות ו-AJ חושב שהוא האיש פה, רנדי אומר לסטיילס שהדבר היחידי שיותר גדול מהאגו שלו זה החמור שלידו, סטיילס מאתגר את רנדי לקרב הערב כדי לראות מי שולט בראו, רנדי מסכים ונותן לסטיילס ספויילר שהוא ינצח אותו אחרי RK... רנדי נותן לסטיילס אפרקט והוא עף מהזירה, רנדי מתכונן ל-RKO על אומוס, אומוס מתחמק ומעיף את רנדי מהזירה, רידל מתכונן ל-RKO על אומוס, אומוס תופס את רידל ונותן לו צ'וקסלאם, רידל יוצא מהזירה ונשכב ליד רנדי, רנדי אומר לו שזה לא היה מהלך חכם והולך.

קווין פטריק מראיין בעמדת הגורילה את בארון קורבין, קורבין מדבר על המצב הגרוע שלו, הוא אומר שהוא ישן באחת ממשאיות ההפקה, הוא אומר שהוא קיבל שיחה מג'ינדר מאהל בו הוא הציע לו עזרה פיננסית בתמורה לקרב נגד דרו מקנטייר.

דרו מקנטייר ניצח את בארון קורבין, מקנטייר הצמיד את קורבין לניצחון אחרי קליימור, אחרי הקרב ג'ינדר מאהל, ויר ושאנקי יצאו החוצה והתקדמו לעבר הזירה, מקטייר הוציא את החרב שלו, ג'ינדר מאהל, ויר ושאנקי נסוגים.

רנדי אורטון הולך מאחורי הקלעים, רידל מגיע, רידל שואל אותו אם הם עדיין יכולים להשאר חברים, רידל רוצה להיות בפינה לצד רנדי כדי לעזור לו, רנדי לא מסכים ואומר לרידל לא לקרוא לו ברו.

אלוף NXT קאריון קרוס ניצח את ג'ף הארדי, קרוס נתן לג'ף סאיטו סופלקס ואז הכניע אותו, אחרי הקרב קרוס יוצא מהזירה אך רואה שג'ף מתאושש, קרוס חוזר לזירה ונותן לג'ף עוד סופלקס ושוב חונק אותו עד שהוא נכנע.

אלכסה בליס ניצחה את דודרופ לצד אווה מארי, אלכסה בליס הניחה את לילי על הטופ רופ, לקראת סוף הקרב דודרופ מתקרבת ללילי ואז לילי קורצת לה, אלכסה מנצלת זאת ומצמידה את דודרופ ברולאפ לניצחון.

אלוף ארה"ב שיימוס ניצח את ריקושט, ריקושט קפץ מהטופ רופ, נגח בשיימוס אך פגע במסיכה, שיימוס נתן לריקושט ברוג קיק והצמיד לניצחון, מיד אחרי הקרב דמיאן פריסט יוצא החוצה, פריסט נכנס לזירה ונעמד בפייסאוף מול שיימוס, שיימוס הולך ואז חוזר ורץ בניסיון לתקוף את פריסט, פריסט מעיף אותו החוצה, ג'ון מוריסון ומיז יוצאים החוצה וזה מוביל לקרב הבא.

דמיאן פריסט ניצח את ג'ון מוריסון, לקראת סוף הקרב מיז השפריץ מים על פריסט, פריסט הצמיד את מוריסון לניצחון אחרי הרקנינג, אחרי הקרב פריסט יוצא מהזירה ומתקרב למיז, מוריסון מנסה לעזור למיז אך פריסט תוקף אותו, פריסט לוקח את האקדחי מים ומשפריץ על מוריסון, פריסט מאיים על מיז, מיז קם מהכיסא גלגלים ומתגלה שהוא כשיר, מיז בורח מפריסט, פריסט נכנס לזירה ומתחיל לדבר על שיימוס, שיימוס יוצא החוצה ואומר שאם יש לו משהו להגיד שיגיד לו את זה בפנים, פריסט מאתגר את שיימוס לקרב על אליפות ארה"ב בסאמרסלאם, שיימוס מסכים. בזירה פריסט נותן למוריסון ברוג קיק.

טי באר ניצח את מוסטפה עלי, במהלך הקרב מאנסור ניסה לעזור לעלי אך מייס תקף אותו מחוץ לזירה, אחרי הקרב טי באר ומייס מנסים לתקוף את עלי, מאנסור קופץ מהטופ רופ על טי באר ומעיף אותו מהזירה, אחר כך מאנסור מעיף את מייס מהזירה.

אלוף 24/7 רג'י מצטלם מאחורי הקלעים, טוזואה מנסה להצמיד את רג'י אך ר' טרות' מגיע ומפריע לו, השנים מנסים לתפוס את רג'י אך הוא בורח.

אלוף ה-WWE בובי לאשלי ו-MVP יוצאים לזירה, MVP מקדם את הקרב של לאשלי נגד גולדברג בסאמרסלאם, MVP מדבר על התקיפה של גולדברג עליו בשבוע שעבר, MVP אומר שלו וללאשלי יש ילדים והם לעולם לא יפגעו בהם, MVP פונה לבנו של גולדברג ואומר לו שבמידה והוא יגיע לסאמרסלאם הקריירה שלו תסתיים, לאשלי מעביר מסר לגולדברג, הוא אומר לו שלא יתן לבן שלו לצפות בסאמרסלאם כי במידה והוא יראה הוא יצפה בהרס שלו, לאשלי אומר לגולדברג בסאמרסלאם הוא לא הבא בתור... הוא גמור.

ניקי A.S.H ניצחה את ריה ריפלי בפסילה, שארלוט פלייר תקפה את ניקי וגרמה לפסילה, אחר כך שארלוט מחסלת את ניקי וריה ומרימה את אליפות הנשים של ראו.

משודר סרטון בו רואים את אליאס מתקדם לעבר מדורה והוא מחזיק את הגיטרה שלו, אנחנו רואים פלאשבקים של מתאבקים שתוקפים את אליאס בעזרת הגיטרה וברקע שומעים Walk With Elias, אליאס זורק את הגיטרה למדורה והיא נשרפת, נשמע קול שאומר ש-WWE היה : Walk With Elias אבל עכשיו אליאס מת.

רנדי אורטון ניצח AJ סטיילס לצד אומוס, לקראת סוף הקרב רידל יצא החוצה והעיף את אומוס על הטרן באקל,רידל מנסה לחנוק את אומוס אך אומוס מעיף אותו, סטיילס מנסה פנומנל פורארם אך רנדי נותן לו RKO מהאוויר ומצמיד לניצחון, אחרי הקרב רידל נכנס לזירה ומתחנן בפני רנדי שיקשיב לקהל שצועק RKBRO, רידל מרים את הידיים שלו לחיבוק ורנדי מסכים ומחבק אותו, השניים חוגגים, רנדי נותן RKO לרידל משום מקום וצוחק.
[Image: 20210809_RAW_final--e4fd1c611a71ca24ea74...f92142.jpg]

RE: תוצאות | WWE Monday Night RAW 9.8.2021 - master of doom - 08-10-2021

רנדי חוזר, ואיתו גם הרמה של ראו עולה.

הכניסה של רנדי >>> ראו של כל החודשיים האחרונים. סגמנט מעולה, לא ציפיתי שרנדי יחזור ישר לרידל והכל היה טוב בסגמנט הזה. האמת חשבתי שנראה RKO על אומוס, אני מקווה שנראה את זה בשלב כלשהו.

מקינטייר-קורבין היה טוב, מקינטייר מעולה במה שהוא עושה, גם קורבין שלא מפסיק לאכול השפלות. הקטע עם החרב מגניב אבל אני לא מת על זה שרצים עם זה, בכל זאת עם חרב קשה לטשטש את ההבדל בין רסלינג למציאות וחוץ מזה רואים שמדובר בצעצוע.

שיימוס-ריקושט היה טוב, עוד ניצחון דומיננטי של שיימוס (מדהים, היל שמנצח נקי). פריסט נתן הופעה טובה בזירה ובינונית מינוס על המיק. מוריסון ומיז בדיחה.

קרוס-ג'ף... לא ראוי לתגובה מלבד ביזיון. חבל שהשטות הזאת מקבלת זמן מסך.

אלכסה-דודרופ לא מעניין.

המחבלים נגד הנקברים עוד יותר לא מעניין. שישנו למייס וטי-באר את השמות, זה מקשר אותם לסטייבל האשפה שהם היו בו וזה מוריד מהם מאוד. וגם באופן כללי, מאיפה לעזאזל הם הפליצו את השמות האלה לא ברור.

לאשלי ו-MVP עם סגמנט שלא היה בו כלום. גנרי, סטנדרטי, לא הוסיף כלום ל... זה נחשב פיוד בכלל? נקסט.

אליפות נשים הרצתי. מכחיש שזה קיים כרגע.

ריפאקג' לאליאס נשמע מעניין, למרות שהגימיק הקודם שלו היה די אובר ופשוט עשו ממנו צחוק בבוקינג באופן עקבי.

רנדי-סטיילס קרב קצר וטוב. היה לי ברור שזה יסתיים ב-RKO כקאונטר לפנומנל פורארם, מה שקרה אחר כך היה מעולה. כל כך לא רציתי שזה יסתיים ב-RKO, אבל כולם ידעו שזה מה שיקרה. אגב אחרי התכנית סינה נכנס לזירה וראיתי רק שהוא גרם לרנדי ורידל להתחבק ביחד איתו, נחמד. אבל זאת כבר פעם שנייה שהוא בבאקסטייג' בראו/סמאק ולא מקבל זמן מסך. זה בעייתי לבעוט בקרוס-ג'ף לקיבינימט ולתת לסינה את הזמן מסך הזה?

בקיצור, תכנית הרבה יותר טובה מהזבל שהיה בחודשיים האחרונים. כשהפוקוס נמצא על רידל ורנדי שחזר, ולא על סצנת הנשים המחורבנת הזאת, זה משנה פלאים את האיכות של התכנית. סמאק עדיין הרבה יותר טובה.

תע"ה

RE: תוצאות | WWE Monday Night RAW 9.8.2021 - lidoradir - 08-10-2021

פרק מעולה השבוע, הגיע הזמן לקבל פרק כזה, דעות בייבי :

[Image: 11.gif]

- המלך של עולם ההאבקות חזר, סוף סוף אחרי 7 שבועות רנדי חוזר והקהל מתפוצץ, פופ אדיר של הקהל וזה אחרי שהודיעו שזה יקרה... נותר לתאר את הפופ במידה וזה היה בהפתעה, הכניסה הזאת של רנדי, מגיע לו את זה, סוף סוף הוא זוכה לחזור להופיע מול הקהל, ראיתי הרבה כניסות שלו... זאת נכנס גבוה לטופ, רנדי מזכיר למה הוא מעל כל הרוסטר הזה בכמה וכמה רמות, מעל ג'ון סינה, מעל אדג', מעל רולינס ומעל רומן ריינס, אף מתאבק בעולם לא יכול לדגדג את הזרת של רנדי אורטון, תודה שזכינו.
- כל הסגמנט הפותח היה מושלם 10/10, רידל ישר יוצא והסטוריליין ממשיך, הקהל באטרף ורוצה לראות שוב את RKBRO, רנדי עבד חזק ב-7 השבועות האחרונים והוא חזר לכושר טוב והוא נראה בנזונה.
- קורבין בסמאקדאון, קורבין בראו, אחלה קורבין שבעולם, אחלה קרב נגד מקנטייר, מקנטייר וג'ינדר בפיוד סבבה לגמרי, זורם לי.
- קאריון קרוס נגד ג'ף הארדי | התיקון. זאת התוצאה שהיינו צריכים לקבל בדביוט שלו, קרוס מחסל את ג'ף הארדי, חונק אותו, מעלף אותו ועושה זאת שוב אחרי הקרב, מקווה בשביל קרוס שגם בשבוע הבא הוא ינצח ולא יפסיד כי זה יהיה מפגר.
- אלכסה בליס בזירה זה דבר טוב וזה מה שאני רוצה לראות, את לילי אני לא רוצה לראות.
- שיימוס נגד ריקושט היה חזק, נגד כל מתאבק אחר הייתי יותר מציין את שיימוס כי הוא חתיכת סוס עבודה, פה אני כמובן צריך לציין את ריקושט האדיר ששוב הפציץ, פריסט נגד שיימוס זה קרב חזק שאני מצפה לו, הלוואי וריקושט היה נכנס והיינו מקבלים משולש.
- פריסט נגד מוריסון היה טוב, הקהל השבוע היה ממש חם ועודד את פריסט, פריסט לשם שינוי הרגיש ממש טוב, מיז זהב כהרגלו, אני זוכר שדיברו על תקופת זמן יחסית ארוכה שיחמיץ... עכשיו הוא רץ כמו בולט בריו 2016.
- טי באר מוסטפה ושאר המחבלים הרצתי.
- פרומו טוב של לאשלי ו-MVP.
- ניקי כמעט גיבורת על הרצתי מהר לסוף, תקיפה חזקה של שארלוט עליהן.
- אליאס מת ! אליאס שורף את הגיטרה ואנחנו בדרך לגימיק אחר, הגיע הזמן באמת אחרי הרבה שנים שהוא היה תקוע בזה, אני אוהב את אליאס בכללי ומקווה שיצליח ויתקדם יותר כי הוא שווה את זה.
- רנדי אורטון נגד AJ סטיילס, כמובן שהיה טוב, מתאבקים אדירים, עוד RKO גדול שנכנס להיסטוריה, הסטוריליין הכי חם בראו זה רנדי/רידל/סטיילס ואומוס, ה-RKO על רידל היה מושלם ולראות את רנדי מחייך אחר כך היה גדול, נראה איך הם ימשיכו משם.

RE: תוצאות | WWE Monday Night RAW 9.8.2021 - lidoradir - 08-10-2021

קרב חושך לפני התוכנית :
- קית' לי ניצח את צ'יקו אדאמס.

קרבות שהוקלטו למיינאיבנט :
- אליה ניצחה את דקוטה קאי.
- אודסי ג'ונס ניצח את אוסטין ת'אורי.

מה היה אחרי התוכנית :
- ג'ון סינה יצא לזירה, סינה, רנדי ורידל התחבקו.
- ג'ון סינה ודמיאן פריסט ניצחו את ג'ינדר מאהל וויר.

RE: תוצאות | WWE Monday Night RAW 9.8.2021 - KillSwitch - 08-10-2021

(08-10-2021, 06:04 PM)lidoradir כתב:  קרבות שהוקלטו למיינאיבנט :

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מג'ברים את דקוטה קאי לפני שיש לה קרב אליפות בטייקאובר. פאקינג WWE.

אודסי ג'ונס נראה כמו מישהו שיהיה מאוד חביב על וינס. בחור גדול וכריזמטי. 
אז מה שהוא סופר ירוק וחסר ניסיון - תראו את הגודל שלו!
מאמין שהוא יהיה בראו או סמאקדאון בקרוב מאוד, למרות שהוא לא בשל, ואז... שיהיה לו בהצלחה.

RE: תוצאות | WWE Monday Night RAW 9.8.2021 - Jon_M0xley - 08-10-2021

(08-10-2021, 06:04 PM)lidoradir כתב:  קרב חושך לפני התוכנית :
- קית' לי ניצח את צ'יקו אדאמס.

קרבות שהוקלטו למיינאיבנט :

מה היה אחרי התוכנית :
- ג'ון סינה יצא לזירה, סינה, רנדי ורידל התחבקו.
- ג'ון סינה ודמיאן פריסט ניצחו את ג'ינדר מאהל וויר.

למה ככה לת'אורי למה???

RE: תוצאות | WWE Monday Night RAW 9.8.2021 - KillSwitch - 08-10-2021

(08-10-2021, 06:40 PM)Jon_M0xley כתב:  
(08-10-2021, 06:04 PM)lidoradir כתב:   

למה ככה לת'אורי למה???
ראית את הגודל של אודסי ג'ונס?

RE: תוצאות | WWE Monday Night RAW 9.8.2021 - DarkArts - 08-10-2021

(08-10-2021, 02:47 PM)lidoradir כתב:  לקראת סוף הקרב דודרופ מתקרבת ללילי ואז לילי קורצת לה, אלכסה מנצלת זאת ומצמידה את דודרופ ברולאפ לניצחון.

THIS IS SUCH GOOD SHIT

RE: תוצאות | WWE Monday Night RAW 9.8.2021 - DarkArts - 08-10-2021

(08-10-2021, 06:04 PM)lidoradir כתב:  קרבות שהוקלטו למיינאיבנט :

פאקינג הייפ לטייקאובר, מה אני יכול לומר

RE: תוצאות | WWE Monday Night RAW 9.8.2021 - Mr.kross - 08-10-2021

באמת סוף סוף ראו נותנים פרק טוב
רנדי אין מילה אחרת מאגדה הכניסה שלו רק מראה כמה הוא אגדה

קורבין נגד מקנטייר היה מעולה אין קורבין ענק הסוף היה מעולה אני מזה רוצה שיהיה ג'ינדר מאהל דרו מקנטייר בקרב כלוב במבוקים אני פדוט לא זוכר איך קוראים לזה זה יהיה מדהים

איזה כיף פשוט איזה כיף היה לראות את קאריון קרוס מחסל את ג'ף הארדי אין קרוס מפלצת מקווה שיהיה הארדי קרוס בסאמרסלאם וששם סקרלט תופיע

אלכסה בליס נגד דונדרופ הרצתי בכיף

שיימוס ריקושט היה מעולה ריקושט פשוט מוכר מעולה איך הוא מכר את הברוגקיק דמיאן פריס יוצא וברור שזה יוביל לקרב ה-2647 נגד מוריסון אז בקלות לא חדבתי פעמיים ןהרצתי עד לסוף מיז זהב ואין מילה אחרת דמיאן פריסט נגד שיימוס זה הולך להיות טוב והולך להיות לנו אלוף חדש מזל טוב דמיאן פריסט

מייס וטיבר נגד עצמם מה? איך אפשר להתאבק ככה מוזר

פרומו מעולה של MVP

ניקי A.S.H אני באמת לא יודע עם לבכות או לצחוק זה פשוט מביך ובכלל אני לא רוצה לדבר על שארלוט

אליאס מעניין

AJ רנדי שיש 2 אגדות בזירה אין סיבה שזה לא יהיה טוב וסה היה מעולה הסוף היה ענק החיבוק היה ז-ה-ב הRKO היה מוזר אבל זה רנדי אז זה בסדר בקיצור סוף סוף ראו טוב אבל עדיין הייפ רצח ברנד הכחול לרומן ריינס שואו