Wrestling-IL
חדשות| הלו''ז של פאנק בAEW, תוכניות לערב הסעודית, הסגמנט של ריינס וסינה ועוד - גרסה מובנת להדפסה

+- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443)
+-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1)
+--- פורום: WWE (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=2)
+--- אשכול: חדשות| הלו''ז של פאנק בAEW, תוכניות לערב הסעודית, הסגמנט של ריינס וסינה ועוד (/showthread.php?tid=535)

עמודים: 1 2

חדשות| הלו''ז של פאנק בAEW, תוכניות לערב הסעודית, הסגמנט של ריינס וסינה ועוד - KillSwitch - 08-15-2021

[Image: a9062aa296ae68510042b34ae6ea6d93d6bda2ae.gifv]

- השעון מתקתק לאחור לדביוט של CM פאנק בAEW, והשמועות ממשיכות להתחזק.
לפי דיווח של רינגסייד ניוז, החוזה שפאנק חתם עליו בAEW אומר שהוא יהיה בTV כמעט כל שבוע, ויתאבק 10-12 קרבות בשנה, עם אופציה למספר קרבות גדול יותר במידה ופאנק יהיה מעוניין בכך.

- לפי אנדרו זריאן, הWWE מתכננים לעכשיו שני טורנירים שיהיו חלק מרכזי מהתוכניות שלהם בחודש אוקטובר - מלך הזירה לגברים ומלכת הזירה לנשים. הרעיון הוא ששני קרבות הגמר של הטורנירים יתקיימו במופע הקרוב של הWWE בערב הסעודית שמתוכנן כרגע ל21/10.

- ג'ון סינה ורומן ריינס פתחו את סמאקדאון השבוע עם סגמנט שמשך המון תשומת לב - ולא רק בקרב המעריצים.
לפי רינגסייד ניוז, הסגמנט היה "סלאאוט" במסכים מאחורי הקלעים וכולם רצו לראות מה יהיה לשניים להגיד. מייקל קירשנבאום היה הכותב שהיה אחראי על הסגמנט, אבל הוא לא כתב את הטקסט של השניים והתפקיד שלו בסגמנט היה פשוט קיוס מיוזיקליים. ג'ון סינה עבד על הטקסט של עצמו, בזמן שרומן ריינס עבד ביחד עם פול היימן על החלקים שלו. ריינס וסינה ככל הנראה אפילו לא נפגשו ולא דיברו בניהם לפני שיצאו לזירה לסגמנט. ריינס והיימן הגיעו לעמדת הגורילה רק כשסינה כבר יצא לזירה, והיו כמה דקות קצרות שהאנשים שישבו שם לא היו בטוחים איפה הם.
נאמר שוינס מקמה'ן נורא אהב את הסגמנט והמאמץ שריינס וסינה עשו בשביל שכל התגובות שלהם יהיו טבעיות ואמיתיות לחלוטין.

- לפי דיווחים ממספר מקורות, פואגו דל סול לא היה מודע לכך שסמי גווארה עומד לצאת אחרי הקרב שלו ולהעניק לו חוזה בAEW והתגובה שראינו ממנו על המסך הייתה אמיתית לגמרי.

- לי מוריארטי, שהוא אחד השמות העולים בסצנת האינדיז כרגע, עבד בהקלטות דארק אחרי ראמפייג' והיה חלק מהקרב האחרון שסגר את כל סט ההקלטות. היריב המקורי של מוריארטי היה דארבי אלן, אך בעקבות ההופעה הגדולה של דנטה מרטין בקרב הפותח של דיינמייט הוחלט לתת לו לסגור את ההקלטות בפיטסבורג והוא עבד בקרב במקום דארבי. 

- עם חילוף אליפות העולם של אימפקט בתוכנית הבכורה של ראמפייג', נראה שהייתה גם נוכחות כבדה יחסית של אנשים מאימפקט מאחורי הקלעים בתוכנית. לפי באדיסלאם, בנוסף לסקוט ד'אמור שהופיע על המסך, גם טומי דרימר וג'ימי ג'ייקובס שעובדים כרגע בצוות הקריאטיב של הארגון היו בין הנוכחים בפיטסבורג.

- לפי שון רוס סאפ, אף על פי שהיא ביקרה בPC מספר פעמים לאחרונה, מרבית אימוני הרסלינג של בקי לינץ' לקראת חזרתה לזירה נערכים באקדמיית "בלאק & ברייב", אקדמיית הרסלינג של סת' רולינס. נאמר שבקי חזרה להתאמן בחודש מאי ומרבית האימונים שלה הם ביחד עם סת' רולינס. SRS ציין שהוא שמע ממקור אחד שמקורב לסיטואציה שזה נראה שבקי כבר נמצאת בכושר להתאבק על סמך התרגילים שהיא עושה באימונים.

- עם הדיבורים על השינויים בNXT והנפילה של הבראנד מאז השמועות על התרחבות גלובאלית לפני שנתיים, דייב מלצר מדווח שWWE היו לפני שנתיים בדיונים בנוגע לרכישה של CMLL - ארגון ההיאבקות הותיק בעולם (פעיל משנת 1933) במטרה להכנס לתוך מקסיקו ולהתבסס במדינה לפני המיתוג מחדש והשינויים במטרה להתאים יותר לקהל אמריקאי.
WWE האמינו שבמידה והם ישתלטו על CMLL, ארגון ההיאבקות השני הגדול במקסיקו, AAA גם יתקשו להתחרות בהם ויאבדו את רוב הכוכבים הגדולים שלהם.
מה שהפיל את הדיונים בסופו של דבר היה ההתעקשות של CMLL למכור לWWE גם את ארבעת האולמות שנמצאים בבעלותם כחלק מהעסקה. WWE לא היו מעוניינים ברכישה של אולמות ישנים במקסיקו והעסקה נפלה.
שני הצדדים חזרו לשולחן הדיונים פעם נוספת לקראת סוף 2019, הפעם בנוגע לשיתוף פעולה אפשרי לאור ההכרזה על שיתוף פעולה בין AEW ל-AAA, אך שום דבר לא יצא גם מזה.

- לפי שון רוס סאפ, בריט בייקר זוכה להמון הערכה מאחורי הקלעים בAEW על הרצון והיכולת שלה להמשיך לעבוד למרות פציעת היד שלה. 
בייקר ספגה את הפציעה כתוצאה מדת' וואלי דרייבר במהלך הקרב שלה נגד ניילה רוז. למרות הפציעה, בייקר המשיכה את הקרב למשך 4 דקות נוספות ולא נערכו שום שינויים "במקום". 

- בראיון לרסלינג INC לקידום הסדרה החדשה שלו, סטיבן אמל דיבר על חזרה אפשרית לזירה בעתיד ואמר שיהיה פתוח לעבוד בWWE או AEW, במיוחד עכשיו כשהוא זכה להעביר יותר זמן באימוני רסלינג בשביל הסדרה ומרגיש בטוח יותר ביכולות שלו.
באשר ליריבים פוטנציאליים - אמל ציין שהוא היה רוצה לעבוד עם קווין אואנס בWWE או בקרב יחידים עם קודי רודס בAEW.

- במהלך המהדורה האחרונה של הפודקאסט שלו, ראש צוות הקריאטיב הנוכחי של WWE, ברוס פריצ'ארד נשאל לגבי הנטיה של WWE לתת למתאבקים להפסיד בעיר הבית שלהם, בהקשר להפסד של טריש סטראטוס בקרב משולש ברסלמניה 18 בטורונטו:
Bruce Prichard כתב:"האנשים האלה בטורונטו... מה לגבי האנשים שצופים בכל רחבי העולם? מה לגבי הבחור בנוקסוויל, טנסי? מה לגבי הילדה הקטנה בגרמניה? אנחנו בראנד גלובאלי שמשדר בכל רחבי העולם, לפעמים המקום שאנחנו משדרים ממנו משחק תפקיד חשוב, אבל אני לא חושב ש-אוקיי, אנחנו בעיר הבית של מישהו, אז אלוהים ישמור, הוא חייב לנצח!"
לאחר שקונרד ת'ומפסון שמנחה את הפודקאסט ביחד עם פריצ'ארד ציין דוגמא למקרה הפוך - הזכיה של שון מייקלס באליפות הWWF בטקסס ברויאל ראמבל 1997 - פריצ'ארד הסביר שבמקרה הזה WWF קבעו את האירוע בטקסס במיוחד בגלל שהם ידעו ששון מייקלס יזכה באליפות שם, לעומת מקרה כמו רסלמניה 18 שבמקרה היה אירוע בטורונטו.

- בזמן שפואגו דל סול חוגג את החוזה החדש שלו בAEW - הוא הוכרז למשחק קלפים חדש לפלאפונים בשם WrestleDeck.
המשחק נראה כמו גרסת אינדיז לסופרקארד של WWE. נכון לעכשיו הוכרזו רק שני מתאבקים - ליאו ראש ופואגו דל סול.
https://www.facebook.com/WrestleDeck

RE: חדשות| הלו''ז של פאנק בAEW, תוכניות לערב הסעודית, הסגמנט של ריינס וסינה ועוד - lidoradir - 08-15-2021

תודה סלביק, הפצצה בזמן האחרון של חדשות.

- מתרגש כמו ילד קטן לקראת יום שישי, CM פאנק חוזר לרסלינג... זה הולך להיות אחד הרגעים הכי גדולים בהיסטוריה של הביזנס, 10-12 קרבות בשנה והוא הולך להופיע על המסך כמעט כל שבוע, נשמע יופי של דיל, יש כל כך הרבה אפשרויות וקרבות גדולים ומעניינים לקבל, הולך להיות שמח.
- הייפ לערב הסעודית כמו תמיד, רסלמניה באפריל, רסלמניה באוגוסט ורסלמניה אצל הסעודים, גמר מלך ומלכת הזירה, נייס.
- שמח לשמוע על הבאז מאחורי הקלעים לכל הסגמנט הגדול של ג'ון סינה ורומן ריינס, נהניתי מהסגמנט הזה, טוב לדעת שגם הביג בוס חושב כמוני.
- על פואגו דל סול קראתי ברינגסייד ניוז שהוא חתם על חוזה בכלל לפני מספר שבועות.
- לא יכול לחכות לחזרה של בקי לינץ', WWE צריכים אותה.
- אחלה כריסטיאן, שמח שהוא זכה באליפות העולם של אימפקט, עכשיו רק תחזירו לי את טומקו לידו ואני מסודר.
- אני כבש של סטיבן אמל, ראיתי את כל הסדרה שלו של החץ וכל שאר ההופעות שלו בעולם של CW, מחכה מאוד לסדרה שלו של ההאבקות וממש אשמח לראות אותו שוב מתאבק.

RE: חדשות| הלו''ז של פאנק בAEW, תוכניות לערב הסעודית, הסגמנט של ריינס וסינה ועוד - master of doom - 08-15-2021

אז ריינס היה טבעי לגמרי בפרומו עם סינה... זה מסביר הרבה דברים. בעיקר את זה שהוא סיים את הסגמנט כשהוא אמר כלום ושום דבר. אני מעריך את העבודה שלו, אבל הוא והיימן היו צריכים ויכולים להגיד יותר.

התגובה של פואגו דל סול גם אם לא הייתה אותנטית נראתה אחת כזאת. רגע יפה.

התגובה של ברוס פריצ'ארד מטומטמת. שאלו אותו על הנטייה של ה-WWE לעשות אנטי קליימקס, והוא הלך לכיוון השני והתלונן שכביכול מכריחים אותם לתת למתאבק לנצח בבית שלו. שיעשו מה שמתאים לבוקינג וזהו.

תע"ה.

RE: חדשות| הלו''ז של פאנק בAEW, תוכניות לערב הסעודית, הסגמנט של ריינס וסינה ועוד - RVD - 08-15-2021

תודה רבה על החדשות.

מעניין אם יכנס עם אחד השירים מ WWE.

RE: חדשות| הלו''ז של פאנק בAEW, תוכניות לערב הסעודית, הסגמנט של ריינס וסינה ועוד - Mr.kross - 08-15-2021

תודה על החדשות ימלך
PPV ביום הולדת שלי נייס
איך אני מדמין את הכפאה שוינס הולך לחטוף כשCM PUNK יעשה את הדביוט בAEW

RE: חדשות| הלו''ז של פאנק בAEW, תוכניות לערב הסעודית, הסגמנט של ריינס וסינה ועוד - RoeeHardy - 08-15-2021

(08-15-2021, 05:21 PM)Mr.kross כתב:  תודה על החדשות ימלך
PPV ביום הולדת שלי נייס

AEW הם לא תחרות.

RE: חדשות| הלו''ז של פאנק בAEW, תוכניות לערב הסעודית, הסגמנט של ריינס וסינה ועוד - lidoradir - 08-15-2021

PPV ביום הולדת שלי נייס

וינס יסתובב לצד השני של המיטה ובחלומות שלו הוא יזכר בדיל מיליארד הדולר של הנטוורק לפיקוק + עשור של מיליוני דולרים מהחוזה הענקי בערב הסעודית.

RE: חדשות| הלו''ז של פאנק בAEW, תוכניות לערב הסעודית, הסגמנט של ריינס וסינה ועוד - Kamigoye - 08-15-2021

(08-15-2021, 09:44 PM)lidoradir כתב:  
PPV ביום הולדת שלי נייס

וינס יסתובב לצד השני של המיטה ובחלומות שלו הוא יזכר בדיל מיליארד הדולר של הנטוורק לפיקוק + עשור של מיליוני דולרים מהחוזה הענקי בערב הסעודית.

עכשיו, אני מסכים שלא צריך להיות לו אכפת, אבל אם אנחנו מבינים את הדמות של וינס אז כן יהיה לו אכפת והוא ישתגע.

RE: חדשות| הלו''ז של פאנק בAEW, תוכניות לערב הסעודית, הסגמנט של ריינס וסינה ועוד - KillSwitch - 08-17-2021

(08-15-2021, 02:10 AM)lidoradir כתב:  - על פואגו דל סול קראתי ברינגסייד ניוז שהוא חתם על חוזה בכלל לפני מספר שבועות.

[Image: b4b9b781ab7b5ebc58806245f9d53ae7.png]

[Image: 53500d336f64781f1acf040346696ac1.png]

RE: חדשות| הלו''ז של פאנק בAEW, תוכניות לערב הסעודית, הסגמנט של ריינס וסינה ועוד - Nirm08 - 08-17-2021

אני נוטה להאמין לפוואגו בסיפור הזה.