Wrestling-IL
תוצאות| NXT TakeOver 36 - גרסה מובנת להדפסה

+- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443)
+-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1)
+--- פורום: WWE (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=2)
+--- אשכול: תוצאות| NXT TakeOver 36 (/showthread.php?tid=559)

עמודים: 1 2

תוצאות| NXT TakeOver 36 - KillSwitch - 08-23-2021

[Image: Wee34MO.png]

קיקאוף:

קרב 1:
טריי באקסטר נגד רידג' הולנד
מנצח: 
רידג' הולנד אחרי נורת'רן גריט.
אחרי הקרב, הולנד אומר שזו הייתה דוגמא למה שקורה כשלמישהו יש את הביצים לעמוד מולו. הולנד מזהיר את טימות'י ת'אצ'ר שזה מה שצופה העתיד שלו.

קארד מרכזי:

קרב 1:
אליפות מיליון הדולר
אם LA נייט ינצח, טד דיביאסי יהיה המשרת החדש שלו
LA נייט (א') נגד קמרון גריימס (ע' טד דיביאסי)
מנצח: 
קמרון גריימס אחרי קייב אין לאחר התערבות מבחוץ של דיביאסי.

קרב 2:
אליפות הנשים
ראקל גונזלס (א') נגד דקוטה קאי
מנצחת: 
ראקל גונזלס אחרי צ'וקסלאם מהחבל העליון.
אחרי הקרב, קיי לי ריי יוצאת החוצה לסטיירדאון עם ראקל גונזלס מהרמפה.

קרב 3:
אליפות NXT UK
וולטר (א') נגד איליה דרגונוב
מנצח: 
איליה דרגונוב בהכנעה עם סליפר הולד והוא אלוף NXT UK החדש. הריין של וולטר כאלוף הגיע לסיומו אחרי 870 ימים.

מאחורי הקלעים, מקנזי מיטצ'ל מראיינת את קמרון גריימס וטד דיביאסי. גריימס מקדיש את הניצחון לאבא שלו ואומר שהוא מקווה שהוא היה גאה בו על כך. דיביאסי אומר שהזכיה של גריימס מצדיקה חגיגה גדולה ואומר שגריימס ימשיך את המורשת של אליפות מיליון הדולר. גריימס מכריז שהוא יחגוג את הזכיה שלו בתוכנית של NXT ביום שלישי.

מאחורי הקלעים, וויליאם ריגל ניגש לסמואה ג'ו בזמן שהוא מתכונן לקרב האליפות שלו במאין אבנט. ריגל אומר שבתור הGM של NXT הוא אמור להישאר אובייקטיבי, אבל הוא רוצה שג'ו יכסח את קאריון קרוס.

קרב 4:
3 מדורי הגיהנום
קייל אוריילי נגד אדם קול
הכרעה 1 - קרב רגיל: 
קייל אוריילי הצמיד את אדם קול ברול אפ כקאונטר לפנמה סאנרייז.
הכרעה 2 - סטריט פייט: אדם קול הצמיד את קייל אוריילי אחרי נפילה על שני כסאות צמודים ולאסט שוט.
הכרעה 3 - קרב כלוב: קייל אוריילי הכניע את אדם קול עם היל הוק.
קייל אוריילי מנצח את הקרב.

מאחורי הקלעים, מקנזי מיטצ'ל מראיינת את אלוף NXT UK החדש, איליה דרגונוב. דרגונוב אומר שהגנרל נפל - יחי הצאר.

קרב 5:
אליפות NXT
קאריון קרוס (א') נגד סמואה ג'ו
מנצח: 
סמואה ג'ו אחרי מאסל באטסר והוא אלוף NXT החדש.

RE: תוצאות| NXT TakeOver 36 - lidoradir - 08-23-2021

איזה טייקאובר ענק ! מהיותר טובים שזכורים לי, דעות :

- לפני הכל מילה על הקהל, לדעתי זה היה הקהל הכי חזק ורועש ב-CWC, הרגשתי כאילו לקחו את אותם אנשים מפול סייל והעבירו אותם לשם, הם עשו רעש לאורך כל האירוע, היה להם גם כמובן קטעים מציקים כמו צ'אנטים של הארדי, איפה סקארלט, היטים לקייל אוריילי, אבל בכללי... ככה צריך להרגיש קהל.

- אל איי נייט נגד קמרון גריימס היה נהדר, החלטה טובה מאוד לשים את הקרב הזה אופנר, התגובות לקמרון גריימס היו מדהימות לכל אורך הקרב, הפיוד הזה זהב מההתחלה שלו, הכל בוצע כמו שצריך, הכל הוביל לרגע הגדול הזה בו קמרון גריימס סוף סוף זוכה באליפות מיליון דולר, הקהל התפוצץ מאושר, כל כך מגיע לקמרון גריימס !

- ראקל גונזאלס נגד דקוטה קאי היה טוב מאוד, נהניתי מאוד מהקרב הזה, מהקרבות היותר טובים בריין של ראקל גונזאלס, הרבה תודות לדקוטה קאי המצוינת שנתנה הופעה חזקה, אני לא יודע מה אחרים יחשבו על התוצאה הזאת אבל היה לי ברור שראקל הולכת לנצח ולשמור פה, זה היה מרגיש לי כזה משום מקום במידה ודקוטה הייתה לוקחת לה, הואן ארם פאוורבומב מהטופ רופ היה מצוין. היה ענק לראות את קיי לי רי מגיעה בהפתעה לנקסטי, מתאבקת מעולה, עקבתי הרבה אחריה וראיתי קרבות שלה ב-NXT UK, הרגיש לי גדול הפייסאוף הזה.

- קרב השנה של שנת 2021 הוא וולטר נגד איליה דרגונוב 2, הם עשו זאת שוב, פאקינג לא יאומן, שנה אחרי שנה, איזה קרב מ-ט-ו-ר-ף, איזה מתאבקים אדירים, איליה דרגונוב בהופעה פסיכית שלו, איזה מתאבק נפלא, כיף לראות אותו וכיף לשמוע את הקהל נותן לו פופים בלי הפסקה, כאב לי לראות את דרגונוב מקבל מכות כאלה לגוף.. גאד דאמ. וולטר... הו וולטר... הולי שיט איזה ענק הבנאדם הזה. המתאבק הכי שלם ומגוון שיש בביזנס הזה(מוציא את לסנר כמובן). איזה ריין מפחיד היה לוולטר, 870 ימים כאלוף NXT UK !!! הרינג גנרל, מפלצת, כל קרב 5 כוכבים, כל קרב של וולטר בריין הזה היה אש, וולטר כל כך לג'יט שהוא פאקינג מנצח קרבות אחרי קלוזליין, פאוורבומב, ספלאש מהטופ רופ, חניקה וצ'ופ. כואב לי הגוף מלראות אותו נותן צ'ופים למתאבקים אחרים, הסוף היה ממש מותח, אשכרה דרגונוב מכניע את וולטר, זה היה מדהים. אם למישהו היה מגיע להפיל את את הרינג גנרל... זה לאיליה דרגונוב.

[Image: E9c-Dq2r-Xs-AUxah5.jpg]

- אדם קול נגד קייל אוריילי היה מעולה, דבר אחד שמעצבן בסוג הקרבות האלה שאתה יודע שהוא הולך להגיע להכרעה השלישית אז באמצע הקרב הוא מאבד קצת גובה כמו שאומרים, השימוש ברולאפ בקרב הזה היה טוב, הסטריט פייט היה סבבה, הקטע שהוא העיף את אוריילי על הכיסאות היה חזק ביותר, הפנמה סנרייז של קול היה מצוין, לא אכלתי ממש טוב את הסיום של הקרב, אדם קול נכנע שממש לידו יש קינדו סטיק, הקהל הפציץ בהיטים וצ'אנטים של בולשיט, הם רצו לראות את אדם קול מנצח ולא את קייל אוריילי. לעולם אדם קול > קייל אוריילי. אדם קול סיים את חלקו ב-NXT, איזה מתאבק אדיר, נכון לכתיבת שורות אלה אדם קול פרי אייג'נט, לא חתם עדיין על שום הארכת חוזה, זה או שהוא עולה לראשי או שהוא הולך ל-AEW, סיום של עידן אדם קול בבראנד הצהוב, תודה שזכינו בייביי.

- סמואה ג'ו נגד קאריון קרוס היה טוב, לא יותר מזה. הקרב גם לא קיבל יותר מידי זמן, הקהל בהתחלה היה מציק בצ'אנטים של הארדי וסקארלט, התוצאה של הקרב הייתה ברורה מההתחלה, טוב לראות שוב את סמואה ג'ו בזירה, עדיין יש לו את זה ובגדול, סמואה ג'ו היחידי בהיסטוריה להחזיק באליפות NXT בפעם השלישית, אני מניח שקאריון קרוס סיים את חלקו סופית ב-NXT, מאוד נהניתי ממנו ומהריין הדומיננטי שלו.

RE: תוצאות| NXT TakeOver 36 - The Tribal FISH - 08-23-2021

מעניין מה וולטר יעשה עכשיו

RE: תוצאות| NXT TakeOver 36 - The Tribal FISH - 08-23-2021

הקטע אחד האהובים עלי בקול-אוריילי זה שבסטריט פייט קול ניסה להכניע את אוריילי עם הפינישר של ברייט בייקר וזה אולי עוד רמיזה

RE: תוצאות| NXT TakeOver 36 - DarkArts - 08-23-2021

(08-23-2021, 04:28 AM)EVIL Rainmaker כתב:  קרב 5:
אליפות NXT
קאריון קרוס (א') נגד סמואה ג'ו
מנצח: 
סמואה ג'ו אחרי מאסל באטסר והוא אלוף NXT החדש.

החזיר את המאסל באסטר דווקא נגד קרוסניצקי, הייפ

RE: תוצאות| NXT TakeOver 36 - master of doom - 08-23-2021

וואו. דרגונוב-וולטר כנראה הקרב הכי סטיפי שראיתי. שניהם נתנו הופעה מדהימה, היה מפחיד לראות את החזה של דרגונוב בריאיון בבאקסטייג' אחרי הקרב. קרב ענק, סיפור מעולה שאפשר להבין דרך הקרב, שני מתאבקים שקרעו אחד לשני את הצורה.

אוריילי-קול... אולי זה כי לא עקבתי מספיק, אבל אוריילי ממש הרגיש כמו מתאבק סוג ז' ליד אדם קול, ופשוט לא יכולתי לקנות אותו. עד כדי כך. פערי הרמות היו כל כך גדולים וברורים שזה הפריע לי כל הקרב, בטח כשידעתי שאוריילי ינצח. מבאס, כי בסה"כ הקרב עצמו אם מתעלמים מרעשי הרקע היה טוב מאוד בנוהל.

הקרב בין ג'ו וקרוס נשען בעיקר על הבנייה הטובה (לדעתי), בתור קרב בפני עצמו הוא היה בסדר ולא יותר. רואים שג'ו בן 42, הוא גם קצת השמין וזה ניכר אם משווים לימים שהוא היה רלוונטי ברוסטר הראשי (2017 בערך). המאסלבאסטר היה מעולה, התוצאה טובה, ג'ו הוא עדיין ביג דיל, עכשיו אני שואל את עצמי מה יעשו עם קרוס. אולי אחרי רימאץ' כושל הוא כנראה יעלה לרוסטר הראשי, כשמאלוף בראנד לגיטימי הוא יוצג כעוד מתאבק מידקארד אחרי ההפסדים להארדי ולקית' לי.

תע"ה.

RE: תוצאות| NXT TakeOver 36 - Mr.kross - 08-23-2021

איזה טייק אובר פסיכי אחד הטובים שראיתי

פתיחה מעולה אל איי נייט המגה סטאר נגד קמרון גריימס בקרב מעולה חבל שגריימס זכה רציתי לראות את דיביאסי משרת את נייט טוב גם טוב קמרון גריימס נוגע בזהב סוף סוף

קרב טוב של גונזאלס וקאי טוב שגונזאלס שמרה קיי לי ריי תוספת מעולה למחלקת הנשים של הNXT אלופה חדשה בקרוב

כמו שאל עליון אמר קרב השנה אליה דרוגנוב נגד וולטר חד משמעית אחד הקרבות הכי טובים שראיתי אי פעם 5 כוכבים קל וואו איזה קרב מטורף וולטר פאקינג מפסיד את האליפות אחרי ריין טרור של 870 ימים פשוט פסיכי וולטר לראשי אמן אמן אמן

אדם קול ביי ביי נגד קייל אוריילי היה חזק התוצאה הייתה ברורה לפי דעתי ואני מאוד אבל מאוד מקווה שאדםמקול ביי ביי לא עוזב אותנו לaew אני מזה מקווה שהוא חתם על חוזה חדש אבל חוזה רוסטר ראשי

עוד תוצאה ברורה סומאה ג'ו עושה היסטוריה בקרב ענק נגד קאריון קרוס שהולך לראשי הקהל קטש את קרוס עם צ'אנטים איפה סקרלט, הארדי הארדי, וזה היה טוב טייקאובר מדהים עם טעם של עוד

RE: תוצאות| NXT TakeOver 36 - RoeeHardy - 08-23-2021

הקרב הקודם של וולטר ודרגונוב היה אחד מקרבות השנה שלי ל-2020, אז מראש כמובן הגעתי אליו עם ציפיות גבוהות, אבל אם זה לא היה מספיק, בבוקר קמתי להודעות מלידור וסלביק שזהו קרב השנה של 2021. לא מועמד, קרב השנה. זה היה השלב שהתחלתי לחשוש שלא משנה כמה הקרב יהיה טוב בפועל, בראש שלי כבר נבנו כאלו ציפיות שעכשיו יהיה בלתי אפשרי לעמוד בהן. אני חושב שרק פעם אחת קרה שקרב התעלה על הציפיות שנבנו לי בעקבות הייפ מקדים, וזה אומגה-אוקדה מ-WK. אבל לעזאזל, וולטר ודרגונוב הגיעו קרוב. לא יודע אם התעלו על הציפיות, אבל בהחלט עמדו בהן. זה היה מטורף, פסיכי, משוגע, כל מילה תתאים כאן. הקרב הזה הזכיר לי את המקרים האלו שיוצא פתאום סרט אקשן מעולה ששובר קופות וזוכה לים שבחים, וההפקה מהר דואגת להתחיל לעבוד על סיקוול שיהיה אותו דבר בדיוק - רק גדול יותר. זה בדיוק מה שהקרב הזה היה. סטיפיות מהסוג ששואבת אותך פנימה ולא נותנת לך לנשום לשנייה. דרגונוב הוא פשוט פצצת אדרנלין ומצליח באמת לשכנע בעזרת הטירוף שהוא מקרין שפשוט אי אפשר לחסל את הבנאדם הזה. אין מה לומר, זכייה מתבקשת של דרגונוב שהיה הבייביפייס המושלם מול המפלצת האולטימטיבית. קלאסי. ועוד דבר חשוב שכדאי להדגיש - וולטר נכנע. בלי איבוד הכרה או משחקים אחרים, לג׳יט נאלץ להיכנע, מה שגם הוציא את דרגונוב מלך העולם וגם לא באמת הוריד ממנו בשום אופן, כי דרגונוב פירק לו את הצורה לרמה שזה היה לגמרי אמין. לקח מפה לשאר המתאבקים בעולם - אם וולטר יכול להיכנע, כל אחד יכול.

צריך לתת מילה גם על קול-אוריילי - אני מאוד נהניתי מהקרב. הסטיפולציה הזו היא טריקית, כי לרוב יש שני בורות שמתאבקים נוטים ליפול אליהם: או שהמערכות הראשונות קצת רדומות כי הם שומרים את האקשן האמיתי לסוף (גרגאנו-קול הראשון), או שהקרב נמתח יותר מדי לרמת האוברקיל (גרגאנו-קול השלישי). אבל כאן היה להם את השכל להימנע משני אלו על ידי קיצור המערכה הראשונה והשלישית (קרבות כלוב הם בכל זאת די משעממים) ועבודה בקצב גבוה כבר מהפתיחה. בשורה התחתונה אני חושב שזה היה הקרב הכי טוב שלהם בטרילוגיה, יותר מהראשון שקצת נמרח ובטח יותר מהשני שלא היה יותר מאחלה קרב TV. כאן קיבלנו ספרינט באורך 25 דקות עם נון סטופ אקשן. כל הסופר קיקס של קול, הבאמפ על הכיסאות, המיסל דרופקיק של אוריילי מחוץ לזירה, מה עוד אפשר לבקש. בעולם בו הקרב היה מתקיים מול ארנה מלאה ובלי הצורך להתעלות על וולטר-דרגונוב, כנראה שהוא היה מקבל הרבה יותר תשומת לב.
אבל בכל זאת, היו לקרב שתי בעיות מרכזיות (כלומר, מעבר לעובדה שהם עלו אחרי וולטר ודרגונוב): הראשונה היא הסיום, שהיה קצת אנטי קליימקס למה שאמור היה להיות הפיוד הכי גדול אי פעם ב-NXT, השנייה היא קייל אוריילי. הקרב הזה בסופו של דבר היה קרב של אדם קול, הוא היה מרכז תשומת הלב, הקהל התעניין בו ורצה שהוא ינצח. אוריילי היה כמעט על תקן ניצב, והוא אמור היה להיות הבייביפייס שמנצח את האויב המושבע שלו. זה עוד יותר בלט בהתחשב בכמה אובר היה דרגונוב בפוזיציה דומה רגע לפני, לעומת אוריילי שכרגיל היה מצוין בכל מה שקשור לעבודה בזירה, אבל לא הצליח להתעלות כדמות מעניינת במיוחד, כזו שהקהל באמת יהיה בעדה. 

RE: תוצאות| NXT TakeOver 36 - Breakker - 08-23-2021

תעירו אותי כשקול עושה את הדביוט שלו ברוסטר הראשי או בAEW.
ביי.

RE: תוצאות| NXT TakeOver 36 - Breakker - 08-24-2021

אי אפשר היה לשים את כל הדיבורים על NXT ובמיוחד על אדם קול בצד, באמת שניסיתי, זה לא אפשרי.
זה הרגיש כמו אירוע פרידה אמיתי מNXT.

- גריימס-LA נייט היה אחלה קרב, יחד עם זאת אני שמח שסוף סוף סיימנו עם זה. זה היה ברור שהכל קרה כדי להוביל לזכייה של גריימס באליפות, לטעמי זה קרה קצת מאוחר מדי.

- ראקל-דקוטה קאי היה קרב מעולה. אני בטוח שאני לא היחיד שלא כל כך מתלהב מראקל, אבל היא נתנה כאן חתיכת הופעה וזאת לא פעם ראשונה שלה. דקוטה הייתה מדהימה ומה שבעיקר גנב את ההצגה, לפחות אצלי, זה התוצאה. הייתי בטוח שדקוטה מנצחת.

- וולטר-דרגונוב... וואו, וואו, וואו.
מיותר אפילו להרחיב במילים, החבר'ה מעליי תיארו בצורה מושלמת את הקרב המושלם הזה.
אני רק אוסיף ואגיד שהסיום היה פסיכי בעיניי, לראות את וולטר פתאום נכנע.. הזוי. שמח כל כך בשביל דרגונוב. הוא מרגיש עכשיו כמו מישהו שאף אחד לא יכול לעמוד בדרכו. 

- ג'ו-קרוס היה סבבה לגמרי. זה לא שציפינו מהם לתת עכשיו איזה קלאסיקה של 40 דקות.
כשאני מסתכל על קרוס אני רואה סלט. פשוט סלט מה שעשו סביבו עם כל הבוקינג הזה בRAW. היה כיף לראות שוב פעם את המאסל באסטר, ניצחון מוצדק וראוי לסמואה ג'ו. 

- אדם קול-קייל אוריילי.
האמת, התגובה מעליי של רועי היא בדיוק המילים שיושבות לי בפה. אוריילי פתח את הקרב טוב, אבל מהר מאוד הוא פשוט הפך להיות הסמרטוט של אדם קול. היה אפשר לראות את זה לאורך כל הקרב, היה אפשר לראות את זה מהתגובות של הקהל. להבדיל מהקרב הראשון שלהם, בו קייל ניצח, והתחושה באוויר הייתה: "קייל מנצח, הוא חייב להתקדם לעבר אליפות NXT", הקרב הזה היה 100% אדם קול, לא משנה אם הוא מפסיד הוא מנצח. הכל סביב אדם קול. זה לא משנה בכלל שקייל אוריילי ניצח, כי הדיבורים אחרי הקרב הם עדיין אדם קול.
הסיום היה מסריח בעיניי. קול התעלל באוריילי כמעט כל הקרב, ובסוף הוא נכנע לו תוך שניות ספורות כשהוא בכלל קשור לחבלים? בולשיט. שמח שהקהל חרבן על זה.
בכל מקרה, הקרב עצמו היה מעולה סה"כ. המון ספוטים ורגעים נהדרים. הבאמפ על 2 הכיסאות תמיד נראה לי כמו אחד הדברים הכי כואבים שיש.
ציינו את זה כבר, אבל זה שקול השתמש בלוקג'או העלה בי חיוך קטן. 

אז כמו שאמרתי, גם אחרי הקרב כל הדיבורים הם על אדם קול, ואיך אפשר שלא כשהוא הפרי אייג'נט הכי חם בעולם כרגע?
מצד אחד, אני באמת רוצה לראות אותו ממשיך בWWE, ברוסטר הראשי, נכנס ליריבות עם לא מעט שמות גדולים וכאלה שאני רק מפנטז על מפגשים בינם לבין קול. אני באמת רוצה לראות אותו יום אחד מניף את אליפות הWWE באוויר כשהוא סוגר את רסלמניה, ואז אני נזכר.... מה זה באמת להיות אלוף WWE היום? אפשר להאשים לא מעט אנשים בהרבה מאוד מהזבל שיש היום בWWE, אבל מבחינתי יש אשם אחד וראשי - וינס. יש לו את הרגעים והטאצ'ים שלו, אבל הבן אדם כבר לא קשור לענף. פשוט מנותק, חי בעבר, ואולי הוא מגלגל מיליארדים - אבל הנזק שהוא עושה לתדמית של WWE הולך והופך להיות בלתי ניתן לתיקון. אז בSD אמנם הכל טוב ויפה (לא יודע עד כמה יפה עכשיו כשלסנר חזק למרכז העניינים) עם ריינס, רולינס, אדג' וכו'.. אבל את NXT לקחו. RAW קבורים עמוק בבוץ, אז למה שאני ארצה בכל זאת לראות את אדם קול ממשיך בעסק הזה?
אני לא מסתכל רק על הרע בWWE, יש גם הרבה טוב, אבל אם אני הגעתי למצב שאני מתחיל להרגיש משבר אמון ורצון אפילו קטן להתחיל להתנתק מהארגון הזה, כנראה שמשהו קרה. בAEW אני יודע שקול יהיה ה-כוכב מבלי שום דאגות שאיזה טיפש שם למעלה יחליט שהוא לא רוצה מתאבקים קטנים. בAEW יש המון מתאבקים שאני באופן אישי אוהב כמו פאק, בלאק, אולי בקרוב באדי מרפי או בשמו החדש באדי מאת'יוז, עכשיו גם CM פאנק ועוד, אז.... לא יודע. כנראה שהם היו צריכים לפגוע באדם קול בשביל לפגוע גם בי. יהיה מה שיהיה ושיחתום איפה שיחליט, אני 100% מאחוריו. 

ובחזרה לNXT:
איך מתקדמים הלאה? אז ג'ו לדוגמא זכה באליפות NXT, מה אני אמור לצפות מהריין שלו עם כל הדיבורים סביב NXT?
הרבה שאלות שאני לא בטוח שאני אוהב לשמוע את התשובות עליהן.