![]() |
|
תוצאות | WWE NXT 31.8.2021 - גרסה מובנת להדפסה +- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443) +-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: WWE (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: תוצאות | WWE NXT 31.8.2021 (/showthread.php?tid=589) |
תוצאות | WWE NXT 31.8.2021 - lidoradir - 09-01-2021 ![]() סאריי ניצחה את מנדי רוז לצד ג'יג'י דולין וג'ייסי ג'יין בספירת חוץ, סאריי נתנה למנדי רוז דרופקיק וזה העיף אותה מהזירה החוצה, מנדי רוז 'נפצעה', ג'יג'י דולין וג'ייסי ג'יין לקחו מגבת, הסתירו את הפנים של מנדי רוז והלכו איתה אל מאחורי הקלעים. מוקדם יותר תומאסו צ'אמפה נותן פרומו נגד רידג' הולנד, הוא אומר שיש לו בעיה על מה שהיה אחרי הקרב בין הולנד לתאצ'ר, צ'אמפה אומר שהוא NXT והערב הוא נלחם בשביל הבית שלו, המשפחה שלו והוא מקדיש את הקרב הזה לתאצ'ר. קייל אוריילי ניצח את דיוק הדסון, אוריילי נתן להדסון ני דרופ מהטופ רופ ואז הכניע אותו. אלוף NXT UK החדש איליה דרגונוב יוצא לזירה, דרגונוב אומר שלפני שהוא חוזר הביתה הוא רצה להראות לכולם שהוא עדיין חי, הקהל נותן צ'אנטים של 'בקשה אל תלך', דרגונוב אומר שהוא יותר חי מתמיד, דרגונוב אומר שהוא שרד את הקרב הכי גדול בחיים שלו, דרגונוב אומר לקהל שהם יראו אותו שוב בקרוב, דרגונוב אומר שהוא הראה לעולם מה צריך בשביל להיות אלוף NXT UK, הרצון, התשוקה, הנשמה, המאבק, מי מוכן לעבור את כל זה בשביל לקחת את אליפות NXT UK ממנו ? דרגונוב אומר שהרינג גנרל נפל, יחי הצאר. ארש מרקזי מראיין את קיי לי ריי, היא אומרת שהיא זורחת ברגעים הגדולים, היא נשאלת האם היא פה פול טיים, היא עונה שהמחלקה הזאת צריכה מישהי חדשה בטופ, היא נשאלת לגבי ראקל גונזאלס, דקוטה קאי, איו שיראי, אמבר מון וזואי סטארק, היא אומרת שלא אכפת לה מהן, היא אומרת שיש לזואי סטארק מזל שהיא מסתתרת אחרי איו שיראי, היא אומרת שאיו שיראי שמעה שהיא מגיעה ובגלל זה היא במחלקת הזוגות, היא אומרת שדקוטה קאי לא עשתה את העבודה ואמבר מון היא החדשות של אתמול, קיי לי ריי אומרת שהיא פה בגלל שריגל יודע למה היא מסוגלת, היא אומרת שהיא שלטה ב-UK, ועכשיו היא תשלוט בארה"ב. מקנזי מיטשל מראיינת את כרמלו הייז, היא מברכת אותו על הזכייה שלו בטורניר הפריצה, כרמלו אומר שיש לו את הכרטיס הזהב ועכשיו הוא יכול לבחור בקושידה, אייזה סוורב סקוט או סמואה ג'ו, אלקטרה לופז מגיעה ואומרת לו שאליפות צפון אמריקה היא בשביל סאנטוס אסקובר, לגאדו דל פנטזמה מגיעים, אסקובר מברך את כרמלו, אסקובר אומר לו שאליפות צפון אמריקה היא העסק שלו אבל בגלל שהוא חדש הוא יוותר לו הפעם, אסקובר אומר לכרמלו שיהיה חכם ולא יכנס לו לעסקים. מוקדם יותר דרייק מאבריק וגרייסון וולר מדברים, מאבריק אומר שהם יפגשו את אימפיריום ושהם אלופי זוגות לשעבר, גרייסון עוצר אותו ואומר שהסיפור האמיתי זה הדביוט שלו ב-NXT, מאבריק אומר לו שהוא היה איתם בזירה כבר, הוא עוצר אותו ואומר לו לא לדאוג. אימפיריום ניצחו את דרייק מאבריק וגרייסון וולר, מאבריק התכונן לתקוף את אייכנר אך גרייסון וולר נתן לו טאג, אימפיריום נתנו לוולר יורופיאן בומב והצמידו אותו לניצחון. ג'וני גרגאנו ואינדי הארטוול מאחורי הקלעים, היא מבקשת מג'וני שיתן לו הזדמנות והוא אומר שהוא יחשוב על זה, הוא מסתובב ולומיס מאחוריו, הוא אומר לו שהוא חייב להפסיק לעשות את זה, ג'וני אומר ללומיס שיהיה נורמלי. אוני לורקן, דני בורץ', פיט דאן ורידג' הולנד נותנים פרומו מאחורי הקלעים, לורקן ובורץ' אומרים שהם רוצים תשובה מ-MSK, פיט דאן מזהיר את צ'אמפה לגבי הקרב שלו הערב נגד רידג' הולנד, הולנד אומר שזה נחמד שצ'אמפה רוצה להקדיש תקרב לתאצ'ר, הוא אומר שהוא ישלח אותו לבית חולים לשכב לידו. משודר סרטון מלפני כמה דקות בו רואים את סאריי שוכבת פגועה בחדר שלה, ג'יג'י דולין וג'ייסי ג'יין יוצאות משם. אל איי נייט ניצח את ג'וני גרגאנו לצד אינדי הארטוול ודקסטר לומיס, נייט וגרגאנו היו על האפרון, נייט נתן אגרוף לגרגאנו שנפל אך לומיס תפס אותו, ניט מתכונן לתת אגרוף לג'וני אך לומיס מזיז אותו בזמן, ג'וני גרגאנו בזירה, מחוץ לזירה לומיס מושיט את ידו לעבר ג'וני, ג'וני גם מתחיל להזיז את היד שלו כלפי לומיס, אל איי נייט מנצל זאת ומצמיד את ג'וני גרגאנו לניצחון אחרי BFT, אחרי הקרב ג'וני גרגאנו מאשים את דקסטר לומיס. אלופי הזוגות של נקסטי MSK נכנסים למשרד של ויליאם ריגל, הם אומרים לריגל שהם רוצים לתת ללורקן ובורץ' את הקרב שלהם על אליפות הזוגות, ריגל מסכים בסופו של דבר. אלופת הנשים של NXT ראקל גונזאלס ניצחה את ג'סי קמיאה לצד פרנקי מונט ורוברט סטון, ראקל הצמידה לניצחון את קמיאה אחרי ואן ארם פאוורבומב, אחרי הקרב יש פייסאוף בין פרנקי מונט וראקל גונזאלס. מקנזי מיטשל מראיינת את אמבר מון, היא אומרת שקיי לי ריי רוצה לעשות את השם שלה על חשבונה, היא מאתגרת אותה לקרב בשבוע הבא. וייד בארט מראיין את אלוף NXT סמואה ג'ו, ג'ו מדבר על הדרך שלו עד שזכה באליפות NXT, בארט מזכיר את השיא של ג'ו בזכייה השלישית שלו באליפות, ג'ו מזכיר את המסורת של נקאמורה ובאלור, הוא אומר שהוא צריך להמשיך את המסורת, ג'ו שואל מי יהיה אמיץ וינסה להיות נגדו, הוא אומר שאלה שאלות שצריך לענות עליהם והוא ישמח לעשות זאת. רודריק סטרונג לצד דיימונד מיין ניצח את איקמן ג'ירו, סטרונג נותן לג'ירו באקסטבר, מרים אותו ונותן לו באקסטבר נוסף ומצמיד אותו לניצחון, אחרי הקרב סרונג אומר לקושידה שהאליפות הזאת שלו, הוא אומר שהוא האלוף הלא המוכתר. מקנזי מיטשל מראיינת את אלופות זוגות הנשים של NXT איו שיראי וזואי סטארק ואת קייסי קאטנזרו וקיידן קרטר, היא אומרת שבשבוע הבא הם יפגשו לקרב על אליפות זוגות הנשים של NXT, קייסי וקיידן אומרות שהן מכבדות אותן אבל הן טאג אמיתי, איו אומרת לכולן שהיא לא אוהבת אותן אבל זואי בקבוצה שלה אז הן ינצחו. מקנזי מיטשל מראיינת את קמרון גריימס, גריימס אומר שדיביאסי לימד אותו שיש רק קמרון גריימס אחד והוא הולך ל... GYV מגיעים ויורדים עליו שנשאר לו רק הרפליקה של אליפות מיליון דולר, הם מחזיקים ברפליקה משלהם וצוחקים על גריימס ואומרים שיתנו לו רפליקה של האליפות האוניברסאלית או אליפות ה-WWE, גריימס לוקח מהם את הרפליקה של אליפות מיליון דולר, הוא אומר שהיא קצת כבדה והוא מפיל אותה על הרגל של זאק גיבסון. מוכרז לשבוע הבא : - אוני לורקן ודני בורץ' נגד MSK בקרב על אליפות הזוגות של NXT. - קיי לי ריי נגד אמבר מון. - קייסי קאטנזרו וקיידן קרטר נגד איו שיראי וזואי סטארק בקרב על אליפות זוגות הנשים של NXT. - כרמלו הייז נגד סאנטוס אסקובר. - קרב של מיי יינג. תומאסו צ'אמפה ניצח את רידג' הולנד לצד פיט דאן, אוני לורקן ודני בורץ', צ'אמפה הצמיד את הולנד לניצחון אחרי וילוס בל, אחרי הקרב פיט דאן תוקף את צ'אמפה, לורקן ובורץ' מחזיקים את צ'אמפה, MSK יוצאים החוצה, לורקן ובורץ' יוצאים החוצה ומנסים לתקוף אותם אך לא מצליחים, MSK נכנסים לזירה, דאן והולנד יוצאים החוצה, פייסאוף בין צ'אמפה ו-MSK לדאן, הולנד, לורקן ובורץ'.
RE: תוצאות | WWE NXT 31.8.2021 - lidoradir - 09-01-2021 פרק מעולה השבוע, דעות : - זה היה חתיכת פרק עמוס בכל כך הרבה תוכן, כבר מתחילים להרגיש את השינויים ואנחנו מקבלים דם חדש על המסך, הסטייבל של מנדי רוז-ג'יג'י דולין-ג'ייסי ג'יין, כרמלו הייז, דיוק הדסון, קיי לי ריי, אלקטרה לופז, הבחורים החדשים בדיימונד מיין, איקמן ג'ירו וגרייסון וולר, מאוד מעניין יהיה לראות את המוצר החדש בעוד שבועיים. - סאריי נגד מנדי רוז היה בסדר וזה הפתיע אותי, בעיקר מנדי שנראתה טוב במהלך הקרב, אני אוהב את הסטייבל של מנדי רוז, הייפ לשבוע הבא למנדי רוז והמסיכה על הפנים. - קרב סבבה של אוריילי והדסון, צריך להתרגל זה שקייל אוריילי כאן ואדם קול לא, דיוק הדסון עד עכשיו ממש סבבה, עושה תעבודה כמו שצריך. - איליה פאקינג דרגונוב, הקהל האמריקאי פשוט התאהב בו, צ'אנטים של אל תלך, פשוט כיף לראות את התגובות שהוא מקבל, מתאבק אדיר, נראה מתי הוא יחזור שוב ל-NXT, בינתיים נחזור לעקוב אחריו ב-UK. - פרומו טוב של קיי לי ריי, יש כל כך הרבה קרבות שלה שמעניינים אותי ב-NXT שאני רוצה לראות, כל שם שהיא אמרה שם בראיון זה קרב טוב וזה יתחיל שבוע הבא נגד אמבר מון. - כרמלו הייז נגד סאנטוס אסקובר, דאמ. - גרייסון וולר, נחמד. - אל איי נייט נגד ג'וני גרגאנו היה מעולה, קרב פשוט מעולה, קהל חם לאורך כל הקרב, המון צ'אנטים של ג'וני רסלינג, נייט מקבל המון היטים, כל הסטוריליין של אינדי ודקסטר רק הוסיף לכל הסיפור הזה, מאוד נהניתי. - ראקל גונזאלס נגד פרנקי מונט ? מרגיש לי MEH בעיקר בגלל פרנקי, אני לא רואה את הקרב הזה מגיע לרמה גבוהה, אשמח לטעות. - רודריק סטרונג נהדר, מתאבקים חדשים לדיימונד מיין, לא יכול לחכות לסטרונג-קושידה ובעיקר לזכייה של סטרונג באליפות משקל קל. - קמרון גריימס נכנס לפיוד נגד GYV.. מעניין. - צ'אמפה נגד רידג' הולנד היה קרב מעולה, חזק וראוי להיות הקרב המרכזי של התוכנית הזאת, רידג' הולנד פשוט מרגיש לי ביג דיל, אני לא יודע עד כמה ההפסד הזה של רידג' הולנד עובר לי חלק בגרון, הייתי מעדיף שזה לא יהיה הפסד נקי, צ'אמפה הוא שם גדול בנקסטי, אני רוצה להאמין שבהמשך הולנד יקבל את הניצחון שלו עליו. הקארד לשבוע הבא נראה טוב מאוד. RE: תוצאות | WWE NXT 31.8.2021 - hpt - 09-01-2021 תוכנית מצוינת. קייל אוריילי מרגיש לי לא מעניין וזה אחרי הניצחון על אדם קול. ג'וני נגד LA נייט היה מצוין וגם רידג' הולנד עם הפסד שקצת הופתעתי ממנו. RE: תוצאות | WWE NXT 31.8.2021 - KillSwitch - 09-01-2021 זו הייתה תוכנית נחמדה. לא היה שום דבר ממש טוב, אבל הרגיש לי שכל קרב וכל סגמנט היו במקום והייתה להם מטרה כלשהי. השינויים מתחילים להיות מורגשים בהדרגה, ואני לא יודע כמה אני אוהב אותם. שריי נגד מנדי רוז היה אחלה אופנר, ואז זה פשוט נגמר משום מקום כשהתחלתי להכנס לקרב. היו דיווחים מההקלטות שאולי מנדי נפצעה, ואני לא יודע איך מישהו קנה את זה לרגע. זה וורק ממש ממש ברור. ראיתי מספיק פציעות בWWE בשביל לדעת איך המתאבקים בסביבה והשופט אמורים להגיב כשמשהו כזה קורה - לא ככה. אין לי בעיה עם הסיום במקרה הזה, זה נראה כמו משהו שהולך לקדם סטוריליין. הייתי מעדיף שזה לא יקרה בקרב הפותח. מקווה שזה יוביל לשינוי משמעותי בדמות של מנדי רוז, כי כרגע מרגיש שהיא ופרנקי מונט ממלאות משבצת מאוד דומה ברוסטר. מאוד נהנתי מאוריילי-הדסון. ספציפית כל הבניה של הקרב סביב הצלעות של אוריילי שהוא מכר בצורה מדהימה, כמו הרגע שהוא לא הצליח באייריש וויפ. הדסון מראה פוטנציאל. משהו עדיין חסר, אבל אני מניח שזאת הסיבה שהוא במחלקת הפיתוח. הוא בחור גדול אז אין מה להיות מודאג לגביו, גם אם הוא מפסיד עכשיו. איליה דרגונוב נראה ומרגיש כמו כוכב, במיוחד אחרי הניצחון הגדול על וולטר. הפרומו היה קצר ולעניין. חשבתי שמישהו יקטע אותו, אבל אני מניח שזה היה פרומו הפרידה שלו והפעם הבאה שנראה אותו תהיה בNXT UK. השינויים בNXT גורמים לי מאוד לתהות בנוגע לעתיד של הבראנד הזה. אימפריום נגד וולר ומאבריק היה בייסיקלי סקוואש לאימפריום, והם היו צריכים את הניצחון הזה. קיוויתי לראות קצת יותר מוולר, לא חושב שאיי פעם ראיתי אותו מתאבק קודם. היה מצחיק לשמוע את השדרנים מנסים לדבר על העבר של דרייק מאבריק כמתאבק זוגות מבלי להזכיר את קיליאן דיין בכלל. גרגאנו נגד LA נייט היה קרב של היל נגד היל ועם אינדי הארטוול ודקסטר לומיס לצד הזירה, אז ציפיתי שזה יגרר לבולשיט - וכמובן שלא טעיתי וזה נגמר בסיום ראו קלאסי של הסחת דעת לתוך רול אפ. דווקא נהנתי מהקרב ברגעים הרציניים שלו - זה קרב מרענן לשניהם והם נתנו הופעה טובה. חבל שזה היה חלק מהסטוריליין של האטרוול ולומיס, שממשיך לשבת בתיקיית "לא בשבילי". ג'סי קמע היא מתאבקת שתמיד ראיתי בתור אחת שהפיק שלה הוא JTTS, אז לרגע לא קניתי אותה נגד ראקל גונזלס. הקרב היה בעיקר שואוקייס של גונזלס וטיזינג לפיוד שלה עם פרנקי מונט. לא יודע אם זה מה שאני רוצה כרגע. קיי לי ריי כבר שם וזה קרב הרבה יותר מעניין. קיוויתי ליריב יותר מעניין לסטרונג כשהם הכריזו על אתגר פתוח, אבל הוא היה צריך ניצחון אחרי ההפסד לדרגונוב וג'ירו היה יריב טוב בשביל זה. זה היה אחלה ספרינט וסטרונג נראה מצויין כהרגלו. זה דיי ברור שהם סתם שורפים זמן כרגע עד שקושידה יהיה כשיר. שני הביגמנים האלה שנוספו לדיימונד מיין לא הכי מתאימים לי לוייב של הסטייבל, אבל יש כאן סטוריליין מתמשך איתם. לפני כמה שבועות הם היו מאבטחים לייד הדלת של וויליאם ריגל וביוונס נתן להם כרטיס - שזו שיטת הגיוס של WWE עכשיו - רואים בחור גדול ומזמינים אותו לבוא אליהם. אני שמח שהולנד הפסיד כבר עכשיו, כי אין לי כוח למונסטר היל גולדברג בלתי מנוצח שוב. חוץ מזה שהוא כבר הפסיד קרב לג'וני גרגאנו בשנה שעברה (אחרי שהוא כמעט הרג אותו), לא צריך להתעלם מזה. צ'אמפה נגד ג'ו יכול להיות כיוון מעניין, אם לשם הם רוצים ללכת עכשיו. RE: תוצאות | WWE NXT 31.8.2021 - lidoradir - 09-02-2021 (09-01-2021, 07:05 PM)EVIL Rainmaker כתב: היו דיווחים מההקלטות שאולי מנדי נפצעה, ואני לא יודע איך מישהו קנה את זה לרגע. זה וורק ממש ממש ברור. ראיתי מספיק פציעות בWWE בשביל לדעת איך המתאבקים בסביבה והשופט אמורים להגיב כשמשהו כזה קורה - לא ככה. גם אותי זה תפס לא מוכן, כל הכותרות האלה על פציעה אפשרית של מנדי ואז ראיתי מה קרה בתאכלס... והדבר הכי מוזר זה שכבר כמעט שבועיים רצה תמונה שלה שיש עליה את המסיכה... ועדיין הכותרות האלה לא ירדו. RE: תוצאות | WWE NXT 31.8.2021 - ANYS - 09-02-2021 נקודות שעלו לי מהפרק: -הקרב בין מנדי לסאראי היה טוב עד הסיום ששם זה נהרס לי. זה היה פשוט סיום גרוע, הייתי אמור לקנות את הפציעה הזאת? -נתגעגע לדרגונוב. -קיי לי ריי בפרומו טוב, ברגע שהיא הזכירה את אמבר מון היה ברור לי שהולכים לקבוע קרב ביניהן. -הקרב של גארגנו ונייט היה עובר לי יותר חלק למרות הבולשיט אם גארגנו היה מנצח. ההפרעות דיי היו במקום מבחינתי עד האחת האחרונה שהייתה מיותרת לחלוטין. -רקל נגד פרנקי זה פיוד שקצת קשה לי. אני אוהב את הדמות של פרנקי הרבה יותר מאת רקל אבל קרב ביניהן פשוט לא עובר לי חלק בגרון. -מצד אחד אני יודע שסטרונג היה צריך את הניצחון הזה, אבל ממש רציתי שאיקמן ינצח. אני דיי אוהב אותו ואני רוצה לראות אותו מצליח רק חבל שזה חסר סיכוי עכשיו שוינס הולך לנהל את nxt. -הלוואי שקייסי וקיידן יזכו כבר באליפות הזוגות. -מת על גריימס, אוהב את GYV, אבל אני לא מסוגל לאהוב את הפיוד הזה. זה פשוט מרגיש פילר לחלוטין. -צ׳אמפה מנצח, הייפ לקרב בינו לפיט דאן. -הייפ לשבוע הבא, בעיקר לכרמלו הייז נגד סנטוס אסקובר. אני לא יודע רק מה הם יעשו, לא נראה לי שכדאי שאחד מהם יפסיד כרגע. RE: תוצאות | WWE NXT 31.8.2021 - Breakker - 09-02-2021 תוכנית מצוינת, אבל קשה לי להנות מNXT כמו פעם. עם כל מה שקורה סביבה וכל השינויים שנמצאים בפתח, אני מרגיש ריקנות. וזה שאדם קול כבר לא נמצא יותר, ממש לא מקל על העניין. קייל אוריילי מרגיש כל כך ערום וזה עוד אחרי הניצחון על קול. קשה לי לראות מה יגרום לו לחזור לתקופה של לפני הניצחון הראשון על קול. פרומו מעולה של דרגונוב. מרגישים שזה מגיע מהלב, והוא נראה כמו אלוף שלא ייתן לשום דבר לעצור אותו. ג'וני ![]() היחיד שמצליח איכשהו למלא את החלל הריק שנוצר בלב. קרב מעולה (כאילו אפשר שלא), אני דווקא חושב שהאקט של לומיס ואינדי הוא אחלה לבינתיים, הוא לא באמת פוגע במישהו. זה נראה שג'וני ולומיס הולכים לעבור את התהליך שRKBRO עברו בRAW. כן, הם הולכים להיות טאג. המאיין אבנט וכל מה שקרה שם לאחר מכן היה מצוין. |