![]() |
|
חדשות| תוכניות לגייבל סטיבסון, AJ לי וטסה בלנצ'ארד חוזרות לרסלינג, אכזבות מNXT ועוד - גרסה מובנת להדפסה +- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443) +-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: WWE (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: חדשות| תוכניות לגייבל סטיבסון, AJ לי וטסה בלנצ'ארד חוזרות לרסלינג, אכזבות מNXT ועוד (/showthread.php?tid=686) עמודים:
1
2
|
חדשות| תוכניות לגייבל סטיבסון, AJ לי וטסה בלנצ'ארד חוזרות לרסלינג, אכזבות מNXT ועוד - KillSwitch - 10-09-2021 - לפי דייב מלצר, התוכנית הנוכחית של WWE לדביוט של גייבל סטיבסון היא קרב בכורה גדול ברסלמניה 38, כאשר הוא יהפוך למתאבק פול טיים בחברה זמן קצר לאחר מכן - מאי 2022. סטיבסון צפוי להמשיך את הקריירה שלו בNCAA עד סיום העונה וWWE מתכננים לפתוח בשבילו מתחם אימונים אישי במינסוטה, במטרה להכין אותו לדביוט בחברה. לצד זה תהיה לו גישה גם לPC באורלנדו. - ארגון הנשים WOW הכריזו השבוע על TV דיל חדש ברשת CBS, שבא עם שתי החתמות משמעותיות לארגון. AJ לי תעשה את חזרתה לרסלינג ותעבוד כמפיקה ושדרנית בארגון. לפי האינסיידר, AJ לא הביעה שום עניין בחזרה לזירה. הדיל שלה בWOW יאפשר לה להמשיך את הפרוייקטים שלה בהוליווד כשהיא מנסה לפרוץ לתחום התסריטאות ללא שום הפרעה, מה שלא היה מתאפשר לה במידה והייתה חותמת בAEW או WWE. טסה בלנצ'ארד, שגם הייתה מחוץ לביזנס בשנה האחרונה, חתמה על חוזה כמתאבקת בארגון. - לפי אנדרו זריאן, יש המון אכזבה בWWE מהנפילה הגדולה של NXT בדמו של 18-49 מאז העליה של NXT 2.0. תוכנית הבכורה של NXT 2.0 הגיעה ל275 אלף צופים בדמו, אך מאז המספרים נמצאים בירידה והתוכנית האחרונה הגיעה רק ל170 אלף צופים בדמו. אחת המטרות במיתוג המחודש של NXT הייתה לפנות לקהל צעיר יותר שמחובר לתרבות הפופ וטרנדים, אך כרגע הרושם הוא שזה לא עבד במיוחד. עם זאת יש אנשים שמקווים שמדובר במכשול קטן בדרך בלבד. למרות שהמספרים בקרב צופים צעירים נפלו, המספרים שנשארים יציבים הם בדמו של 50+. הגיל הממוצע לצופה בתוכנית של NXT השבוע היה 62. - לפי האינסיידר, הWWE שקלו ברצינות לפצל את הסטריט פרופיטס בדראפט השנה. הרעיון היה להעביר את מונטז פורד לראו ביחד עם ביאנקה בלאייר, בזמן שאנג'לו דוקינס היה נשאר בסמאקדאון. בסופו של דבר הוחלט להשאיר את הטאג ביחד ולהעביר את שניהם לראו. - בובי פיש הוא אול אליט. לאחר הקרב שלו נגד סמי גווארה בדיינמייט, AEW הכריזו רשמית שבובי פיש חתום עכשיו על חוזה בחברה. פיש הוכרז לאחרונה למספר הופעות בMLW, אך נראה שזה לא יושפע מהחתימה שלו בAEW. שני הארגונים אמנם לא עובדים ביחד רשמית, אך AEW איפשרו למתאבקים שחתומים אצלם לעמוד במחוייבויות קודמות שלהם לMLW ללא הפרעה. לפי דייב מלצר, היאנג באקס היו אלה שדחפו להחתמה של בובי פיש מאחורי הקלעים. לאחרונה עלו המון שמועות על כך שהאליט איבדו מהכוח שלהם מאחורי הקלעים בAEW, אך הם עדיין משפיעים מאוד בכל הנוגע לגיוס של טאלנטים חדשים. - התוכנית של סמאקדאון בשבוע הבא מפורסמת בתור תוכנית "מוגדלת" עם חצי שעה אקסטרה. חצי השעה הנוספת של סמאקדאון תתחרה ראש בראש נגד ראמפייג' של AEW, שגם תהיה בשבוע הבא תוכנית מיוחדת ותשודר בשידור חי ממיאמי. סמאקדאון בשבוע הבא תשודר בערוץ FS1. - ביג E היה הבחירה הראשונה של ראו בדראפט השנה, אך לפי האינסיידר לWWE היו במקור תוכניות שונות בשבילו. במקור תוכנן שבובי לאשלי יהיה הבחירה הראשונה של ראו, כך שביג E יבחר מאוחר יותר והקהל יהיה במתח בנוגע לניו דיי. - לפי דייב מלצר, אליפות הזוגות של AAA צפויה להיות מוגנת על בסיס קבוע בAEW בתקופה הקרובה. לטוני קהאן היה רעיון לאנגל שיכלול את האליפות והוא קיבל אישור מAAA להריץ אותו. כרגע נראה שהאליפות תשמש כמעין אליפות זוגות משנית בAEW, במעמד דומה למה שקיבלה אליפות הנשים של הNWA. - במהלך תוכנית הרדיו שלו בבאסטד אופן, מארק הנרי הביע דאגה בנוגע לבאמפ שפאק לקח דרך שולחן בדיינמייט, בגלל שהוא ספג זעזוע מוח בתוכנית של דיינמייט לפני חודש וחצי. דייב מלצר מדווח שפאק לא ספג פציעה במהלך קרב הסולם והיה בסדר גמור מאחורי הקלעים לאחר הקרב. - לפי דייב מלצר, אחת הסיבות שדייבי בוי סמית' ג'וניור לא עשה את חזרתו למסך בWWE למרות שהוא חתום על חוזה מאז חודש אפריל, היא בגלל שהוא נדבק לאחרונה בקורונה. סמית' החלים והיה מאחורי הקלעים בתוכנית הדראפט של סמאקדאון, אך לא נבחר כחלק מאחד הרוסטרים. - רמת אמינות שואפת לאפס, אך לפי דייב מלצר אלברטו דל ריו אמר לאנשים מקורבים אליו לאחרונה שהוא יחזור לWWE כאשר ההאשמות נגדו יתנקו. דל ריו הואשם לפני כשנתיים בתקיפה על בת הזוג שלו, הסיפור עדיין נמצא בהליכים משפטיים כרגע. - לפי דייב מלצר, אף אחד בNXT לא עודכן בנוגע להעלאה של היט רואו לרוסטר הראשי כחלק מהדראפט, שהתקבלה ממש כמה ימים לפני הדראפט עצמו. - בראיון לפודקאסט של ויקי גאררו, ליאו ראש דיבר על החודשים האחרונים שעברו עליו - הדביוט בDON, הצעת החוזה שדחה מAEW וההחלטה לחזור ולחתום על חוזה בסופו של דבר: Lio Rush כתב:"ההזדמנות עצמה הייתה מדהימה. הייתי בנקודה בחיים שלי שחיפשתי הזדמנויות ואת הפלטפורמה הנכונה להראות למה אני מסוגל. זה היה מדהים שטוני קהאן פנה אליי ורצה שאהיה הג'וקר. אני לא חושב שהמון אנשים ציפו לראות אותי. זה היה מגניב. הייתי לחוץ, לא ידעתי איך אנשים יגיבו ואם הם יתרגשו או יתאכזבו. היו המון שמות אחרים שנזרקו. רעדתי קצת עד שהמוזיקה שלי נדלקה. זה היה רגע מרגש בשבילי. זה היה רגע כל כך אמיתי, מעולם לא חשבתי שאהיה במעמד הזה. הגעתי לאותו ערב בכוונה לתת קרב טוב, בתקווה לקבל מחמאה מטוני קהאן ולגרום לו לרצות להחתים אותי. זה מה שקרה, בלי שום קשר למה שקרה בקרב עצמו. כשחזרתי לגורילה הוא הציע לי דיל על המקום. הוא נתן לי זמן לחשוב על תנאים והכל, אבל הוא הציע לי דיל באותו הערב. לא ידעתי מה קרה איתי בקרב, אבל ידעתי שמשהו לא בסדר והייתי לחוץ. התברר שפרקתי את עצם הבריח במהלך הקרב. כשזה קרה, המשכתי להתאבק ולעשות את מה שאני עושה בקרב, לא שמתי לב לזה עד שהודחתי. ידעתי שאני הולך לשכב שם ולספוג את הרגע, אבל כשניסיתי לקום היד שלי לא זזה בכלל. כאילו משהו נשבר. זו הייתה תחושה מטורפת. קראתי למישהו ואמרתי שאני לא יכול להזיז את היד, הם עזרו לי לחזור אל מאחורי הקלעים ואז דיברתי עם טוני. שום דבר פיזי לא קרה בקרב שיגרום לך לחשוב שנפצעתי. ניסיתי להתמקד בטוני. לא אמרתי לו שום דבר על היד שלי, חשבתי שאשים עליה קרח והכל יהיה בסדר. חשבתי שזו רק פציעה קטנה, אבל כשהגעתי לחדר הרופא, לא יכולתי להרים את היד והם אמרו שאני צריך MRI. באותה תקופה שעשיתי את הדביוט שלי בAEW, קריירת הרסלינג שלי הייתה בעליה מנקודת המבט של מעריץ מזדמן. עבדתי בכל רחבי המדינה עם ארגוני אינדיז, NJPW, MLW וAAA. עברתי המון באותה תקופה וחלק מזה היה כלכלי, בגלל המכה הפיננסית שאני והמשפחה שלי ספגנו כששוחררתי מWWE וניסיתי למצוא עבודה קבועה מבלי לחתום על חוזה. היו המון דברים על הראש שלי. עבדתי גם על מוזיקה וניסיתי להתקדם לכיוון שחשבתי שאני מסוגל אליו בתעשיית המוזיקה, בשביל שזה יהיה מקור הכנסה וגם יאפשר לי זמן להיות עם המשפחה שלי. מעולם לא הייתה לי הזדמנות אמיתי להיות אבא, כי קיבלתי פוש גדול בתעשיית הרסלינג כשהבן הראשון שלי נולד. ואז הבן השני שלי נולד כשהייתי בWWE, אז לא הייתי בבית כמו שרציתי להיות. ואז אחרי ששוחררתי והייתי צריך לעבוד בזמן המגיפה, הייתי צריך לעבוד פי שתיים קשה יותר בשביל להביא את הכסף, אז לא הייתי בבית המון. ראיתי לאן החיים שלי הלכו ולא רציתי שזה יהיה ככה. זו הייתה החלטה קשה האם לחתום על חוזה בAEW, עם כל התסכולים שהיו לי מהביזנס בכללי. זה היה סוג של ויתור שלי, האמנתי בעיסוקים האחרים שלי, שמתי את המשפחה שלי במקום הראשון, הייתי אנוכי. זו הייתה החלטה קשה. אם הייתי לוקח את החוזה באותה תקופה, אני מרגיש שזה היה משפיע עליי ועל המשפחה שלי. בסופו של דבר זה הסתכם בשאלה - האם אני רוצה לעבוד על להיות איש המשפחה שאני רוצה להיות, או שאני פוגע בחיים האישיים שלי אפילו יותר ולוקח את החוזה? זה יכול להסתדר טוב יותר מבחינה פיננסית, אבל איך החיים האישיים שלי יראו עד שזה יסתדר? זה נורא הכביד עליי והחלטתי לעזוב ולא לקחת את החוזה. החלטתי לעשות דברים בקצב שלי. במהלך התקופה הזאת למדתי המון על עצמי והתחלתי לקבל תפיסה של ההשפעה שיש לי על עולם הרסלינג, בדרכים שלא ציפיתי. הפציעה אילצה אותי לשבת, לעצור, לחשוב ולהבין לאן אלך, מה אעשה ובשביל מי אני עושה את זה. יש תמונה גדולה יותר מרסלינג." - מתאבקת האינדיז לשעבר, אליסון דיינג'ר, חתמה בWWE כמאמנת בPC. דיינג'ר היא אחותו של סטיב קורינו, שעובד כיום בWWE בתור האייג'נט המרכזי בלייב אבנטים שלהם. מעבר לכך, לדיינג'ר הייתה קריירה של 13 שנים באינדיז. היא הייתה אחת המייסדות של ארגון הנשים SHIMMER והמשיכה לעבוד מאחורי הקלעים בארגון גם לאחר פרישתה כתוצאה משבץ מוחי. - אליסון דיינג'ר היא לא התוספת היחידה לסגל של הPC. לפי האינסיידר, קן דון AKA קני דייקסטרא חתם על חוזה חדש כמאמן בWWE והתחיל לעבוד בPC בשבועות האחרונים. הראן הקודם של דון בWWE היה בעיקר כחלק מהספיריט סקוואד ב2006. לאחר שהסטייבל פורק, כל חברי הסטייבל האחרים נשלחו בחזרה לפיתוח ודון נשאר ברוסטר הראשי לראן סינגלס קצר לפני ששוחרר שנה מאוחר יותר. מאז המשיך להתאבק באינדיז, כאשר הראן המשמעותי האחרון שלו היה בMLW כשהוא מחיה את הגימיק של הספיריט סקוואד עם מייק מונדו. - לפי שון רוס סאפ, MLW היו לפני מספר חודשים במגעים עם פוקס בנוגע לאפשרות להעלות את התוכניות שלהם לשירות הסטרימינג של פוקס, טובי. הדיל היה אמור לצאת לפועל בחודש אוגוסט, אך WWE גילו עליו מראש וגרמו לפוקס לבטל את ההכרזה, או לפחות לדחות אותה. כרגע לא ידוע אם המשא ומתן של MLW עם פוקס המשיך מעבר לכך. - במסיבת עיתונאים לקראת פרק הספיישל שלהם, סופרפייט, נשיא MLW קורט באוור נשאל לגבי מגעים בין החברה לבין מתאבקים ששוחררו לאחרונה מWWE. באוור אישר שהוא היה לאחרונה במגעים עם ברון סטרומן ועם בו דלאס. Court Bauer כתב:"דיברנו מעט עם ברון סטרומן. לא הצלחנו לסגור על תנאים. היו לנו שיחות עם אחיו של בריי. כרגע נראה שהוא מעוניין יותר בחווה שלו. אני מבין את הצורך לטעון את המצברים לראן נוסף, אני לא יכול לתקוף אותו על זה. אנחנו מסתכלים ובוחנים טאלנט כל הזמן בשביל לראות אם זו תהיה התאמה טובה למוצר מנקודת מבט של המעריצים, האם זה יתערבב. מה ששמנו לב אליו הוא שיש שמות מסויימים שהם כוכבים גדולים בפרופיל גבוה שמגיעים ומובכים ע''י המעריצים שלנו. יש אחרים שיש סביבם באז והם מגיעים מחברה גדולה, אבל זה לא מתאים להם. זה דבר מאוד עדין. אתה כמו שף ומצרכים מסויימים מתאימים ואחרים לא. כל סנריו הוא שונה. 90% מהרוסטר שלנו חתום על חוזה. 5-10 אחוז הנותרים נשארים פתוחים מבחינת תקציב בשביל לעזור לנו ליצור קרבות מרעננים, לפעמים זה פשוט דיל של חודשיים-שלושה על לחיצת יד, בסופו אותו אדם הולך לחברה אחרת. אולי אנחנו עוזרים להעשיר את העמדה שלהם במשא ומתן כשהם הולכים למקום אחר, זה בסדר. לפעמים אנחנו מציגים להם חוזה ומחתימים אותם. זה נחמד שיש את הגמישות לנסות דברים. לפעמים יש חבר'ה שמגיעים עם מוטיבציה להראות לכל העולם שהחברה האחרת פספסה אותם. לפעמים הם מגיעים שבורים מהחברה האחרת וזה לא מסתדר כי הם לא במקום טוב בראש שלהם. זה נותן לנו את האפשרות לבחון את המים." - במהלך הקלטות אלביישן לפני דיינמייט השבוע, ג'ואי ג'אנלה חתך פרומו על פילדלפיה וECW, מה שהביא את הECW אוריג'ינל קרובאר לקרב נגד ג'אנלה. לצד הזירה היה ECW אוריג'ינל נוסף - בלו מיני. השניים לא חתומים בAEW וזו הייתה הופעה חד פעמית בלבד בשביל הקהל בפילדלפיה. קרובאר עובד כיום כפיזיוטרפיסט ועזר לג'ואי ג'אנלה בשיקום שלו מפציעת ברך בשנת 2018, כך שיש לשניים היסטוריה מחוץ לזירה. - לאחר שהכריז על כוונתו לעזוב את ROH בסיום החוזה שלו בחודש נובמבר, PCO הכריז שהארגון המרכזי שבו יעבוד בשנת 2022 יהיה GCW. לפי דייב מלצר, GCW החתימו את PCO לחוזה לא בלעדי שנותן להם עדיפות ראשונה כשזה מגיע לבוקינג. - מתאבק TNA לשעבר, כריס האריס, נעצר ביום שלישי על נהיגה תחת השפעת אלכוהול בקנטון, קנטאקי. האריס שוחרר בבוקר למחרת בערבות של 2,500 דולר. RE: חדשות| תוכניות לגייבל סטיבסון, AJ לי וטסה בלנצ'ארד חוזרות לרסלינג, אכזבות מNXT ועוד - Mr.kross - 10-09-2021 תודה על החדשות ימלך RE: חדשות| תוכניות לגייבל סטיבסון, AJ לי וטסה בלנצ'ארד חוזרות לרסלינג, אכזבות מNXT ועוד - WhoIsYourHero - 10-09-2021 אני לא הולך לעקוב אחרי WOW חוץ מהקרבות של טסה אבל הם צריכים לחתום על שיתוף פעולה מול AEW/WWE. אין מספיק מתאבקות טובות בארצות הברית. בכל אופן הם השיגו את אולי המתאבקת הטובה בעולם והפכו אותה אוטומטית לפנים של הארגון. כמובן שזה הדבר הנכון לעשות. הפסד עצום ומגוחך עבור הארגונים הגדולים. מניח שפיש יהיה הקאזריאן/מאט סיידל של ההילים. היה לו קרב נחמד עם סמי והוא נראה יותר טוב משציפיתי. אין לי שום עניין באליפות הזוגות של AAA. תודה על החדשות! RE: חדשות| תוכניות לגייבל סטיבסון, AJ לי וטסה בלנצ'ארד חוזרות לרסלינג, אכזבות מNXT ועוד - KillSwitch - 10-09-2021 (10-09-2021, 01:32 PM)WhoIsYourHero כתב: אני לא הולך לעקוב אחרי WOW חוץ מהקרבות של טסה אבל הם צריכים לחתום על שיתוף פעולה מול AEW/WWE. אין מספיק מתאבקות טובות בארצות הברית. אם התוכנית החדשה תהיה כמו מה שWOW היו בפעם האחרונה שצפיתי בהם - אלה קרבות ערוכים בטירוף. משהו בסגנון WSX. הם יגרמו לכל המתאבקות הירוקות באינדיז להיראות טוב, ואז הן יגיעו למקומות טובים יותר וייחשפו. RE: חדשות| תוכניות לגייבל סטיבסון, AJ לי וטסה בלנצ'ארד חוזרות לרסלינג, אכזבות מNXT ועוד - Kamigoye - 10-09-2021 אני חשבתי שגייבל הזה יהיה פרויקט לא ציפיתי שהוא יהיה ריינס כבר שנה הבאה תצטטו אותי עוד 7 שנים שהוא מקבל נהיה אובר טיפה ואז דוחפים אותו יותר מידי מקבל היטים ואז אחרי שנים של היט הקהל מחליט שהוא כן אוהב אותו RE: חדשות| תוכניות לגייבל סטיבסון, AJ לי וטסה בלנצ'ארד חוזרות לרסלינג, אכזבות מNXT ועוד - Asaf - 10-09-2021 ברור שחבורת זקנים בני 60+ יודעים איך להתחבר לדור הצעיר שמחובר למוזיקת פופ. כאילו הדור הזה הוא לא דור האינטרנט שהכי חשוף לאינדיז וAEW והם רוצים להתחבר אליו עם כמה ביג גייס שמתמקדים יותר על גימיקים מאשר על יכולות זירה ללא כמעט שום ניסיון קודם, גם ככה הם מזלזלים באינטליגנציה של הצופים. RE: חדשות| תוכניות לגייבל סטיבסון, AJ לי וטסה בלנצ'ארד חוזרות לרסלינג, אכזבות מNXT ועוד - Mad King - 10-09-2021 בעצם, למה אני לא מופתע שהגיל הממוצע של צופי NXT הוא 62? זה נראה כאילו הם אוהבים את המחשבה של מישהו בגילם. RE: חדשות| תוכניות לגייבל סטיבסון, AJ לי וטסה בלנצ'ארד חוזרות לרסלינג, אכזבות מNXT ועוד - DGRI96 - 10-09-2021 סלביק נעלמת לקצת זמן, אבל הכי חשוב שעכשיו חזרת! תע"ה! - וואי WWE ממש בונים ערים וגבעות על גייבל סטיבסון אם הם מוכנים להקים מתחם אימונים במינסוטה רק בשבילו. מקווה בשבילם שההימור הזה ישתלם בסוף. -מעניין מאוד כמה זמן יעבור עד שטסה בלאנצ'רד תתחיל לעשות בעיות בWOW. חזרה מבורכת של aj lee לעולם ההאבקות. חבל רק שהיא לא יכולה גם לחזור להתאבק. -דל ריו עומד לחזור ל-WWE, פחחחחחחחחחחחח הבן אדם בהזיות.... - חכו עוד חצי שנה גג מהיום ליו ראש מכריז עוד פעם על פרישה. הבן אדם לא סגור על עצמו בשיט... RE: חדשות| תוכניות לגייבל סטיבסון, AJ לי וטסה בלנצ'ארד חוזרות לרסלינג, אכזבות מNXT ועוד - Jon_M0xley - 10-09-2021 (10-09-2021, 05:10 PM)Ori כתב: בעצם, למה אני לא מופתע שהגיל הממוצע של צופי NXT הוא 62? זה נראה כאילו הם אוהבים את המחשבה של מישהו בגילם. נראה לי יותר חבורה של חרמנים מחכים למנדיייייייי RE: חדשות| תוכניות לגייבל סטיבסון, AJ לי וטסה בלנצ'ארד חוזרות לרסלינג, אכזבות מNXT ועוד - KillSwitch - 10-09-2021 (10-09-2021, 05:46 PM)DGRI96 כתב: סלביק נעלמת לקצת זמן, אבל הכי חשוב שעכשיו חזרת! תע"ה! אני פארט טיימר. התאריכים שלי השנה נגמרו, אבל יש אירוע של הסעודים אז חזרתי בשביל הדולרים. |