Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 124 125 126 127 128 הבא »

תוצאות| Impact Wrestling No Surrender 2021

מצבי תצוגת אשכול
תוצאות| Impact Wrestling No Surrender 2021
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
הצטרף בתאריך: Jan 2021
02-14-2021, 04:56 PM
[Image: LZpMcpw.png]

קרב 1:
דיקיי (קרייזי סטיב, בלאק טורוס ורוזמארי) נגד XXXL ו-טניל דאשווד (ע' קיילב)
מנצחים: 
דיקיי. בלאק טורוס הצמיד את לארי D אחרי מיצ'ינוקו דרייבר.

קרב 2:
מאט קרדונה ואדי אדוארדס נגד בריאן מיירס והרננדז
מנצחים: 
בריאן מיירס והרננדז. מיירס הצמיד את קרדונה אחרי קלוזליין, לאחר שקרדונה נפגע מטרנבאקל חשוף.

מאחורי הקלעים, מאט הארדי ופרייבט פארטי חותכים פרומו. מאט אומר שהערב יהיה הערב שפרייבט פארטי יזכו באליפות הזוגות של אימפקט, יהפכו למלכים ויגשימו את היעוד שלהם. מאט אומר שפרייבט פארטי הם טאג מיוחד - כי יש להם אותו, מה שאין לאף אחד אחר. אייזיה קאסדי לא מרוצה מזה שג'יימס סטורם וכריס סייבן נוספו לקרב, אבל מארק קוון מזכיר לו שהם כבר הביסו אותם בעבר. מאט אומר שבשבוע הבא הם יקחו את אליפות הזוגות של אימפקט לAEW ולא יחזרו, אימפקט יצטרכו לשלוח מישהו שיקח את האליפות חזרה.

קרב 3:
ג'ייק סאמת'ינג נגד דינר (ע' VBD)
מנצח: 
ג'ייק סאמת'ינג אחרי בלאק הול סלאם.
אחרי הקרב, VBD תוקפים את ג'ייק. אריק יאנג מציב שולחן בזירה וג'ו דורינג מעביר את ג'ייק דרכו עם פאוורבומב מהחבלים.

מאחורי הקלעים, אלישה ואדי אדוארדס נותנים לטומי דרימר מתנת יום הולדת. אדי מודה לדרימר על כך שהוא תמך בהם לאורך כל הדרך. אדי אומר שאם יש מישהו שיכול לעשות את הבלתי אפשרי, זה דרימר.

קרב 4:
קרב N1C לאליפות הX דיוויז'ן
ריבולבר משולש

המתאבקים שפותחים את הקרב הם טריי מיגל, בלייק כריסטיאן וסואסייד. טריי מיגל הכניע את סואסייד עם האורגלאס.
נכנס 4 הוא כריס ביי. בלייק כריסטיאן הודח ע''י כריס ביי אחרי ורטברייקר.
נכנס 5 הוא דיווארי. דיווארי הודח ע''י טריי מיגל אחרי מטאורה.
נכנס 6 הוא ג'וש אלכסנדר. ג'וש אלכסנדר הכניע את כריס ביי עם אנקל לוק.
נכנס 7 הוא ווילי מאק. ווילי מאק הודח ע''י מיגל ואלכסנדר שהצמידו אותו ביחד אחרי מטאורה ממיגל.
נכנס 8 ואחרון הוא אייס אוסטין. 
מנצח: ג'וש אלכסנדר אחרי ג'יי דרילר לאייס אוסטין.

קרב 5:
אליפות הזוגות לנוקאאוטס
קרב בלי פסילות
פייר & פלייבה (א') נגד ג'סיקה האבוק ונוואה

מנצחות: פייר & פלייבה. טאשה סטילז הצמידה את נוואה אחרי קאטר.
אחרי הקרב, נראה שיש מתיחות בין האבוק לנוואה, שעוזבת את האולם בתסכול.

מאחורי הקלעים, ג'יה מילר מראיינת את ריץ' סוואן. סוואן מזכיר את מה שקרה באימפקט בשבוע שעבר ומאשר שמוס הורחק מצד הזירה, ככה שהוא וטומי דרימר לא יצרטכו לדאוג לגביו. סוואן אומר שהוא נתן לדרימר קרב אליפות כמתנת יום הולדת, אבל הוא יתן לו מתנה נוספת - שיניים חדשות, אחרי שהוא ישבור את השיניים שלו בקרב.

קרב 6:
אליפות הX דיוויז'ן
TJ פרקינס (א') נגד רוהיט ראג'ו (ע' מהאבלי שירה)
מנצח: 
TJP אחרי ממבה ספלאש.

מאחורי הקלעים, ג'יה מילר מראיינת את טומי דרימר לקראת המאין אבנט. דרימר מספר שאבא שלו לקח אותו לראות את קרב הרסלינג הראשון שלו ביום הולדתו ה10. כשהוא היה בן 17, הוא לקח את החברה שלו לראות את דמולישן נגד הטווין טאוורס. דרימר רוצה ליצור רגע גדול שאנשים יזכרו ביום הולדתו ה50. 
דרימר שואל את מילר בת כמה היא, היא אומרת שהיא בת 22 ודרימר מספר שבגיל 22 הוא קיבל מכות אלה מסאנדמן.
דרימר אומר שהוא יודע שהגוף שלו לא מה שהיה פעם ולא יודע כמה נשאר לו, אבל חוזר ואומר שהוא רק רוצה ליצור משהו שאנשים יזכרו.

קרב 7:
ג'ורדן גרייס, ג'אז ו-ODB נגד דיאונה פוראזו, קימבר לי ו-סוזן
מנצחות: 
ג'ורדן גרייס, ג'אז ו-ODB. ג'אז הכניעה את סוזן עם STF.

קרב 8:
אליפות הזוגות
הגוד בראדרס (א') נגד ג'יימס סטורם וכריס סייבן נגד פרייבט פארטי (ע' מאט הארדי)
מנצחים: 
הגוד בראדרס. קארל אנדרסון הצמיד את ג'יימס סטורם אחרי פרוג ספלאש של מארק קוון.
אחרי הקרב, מאט הארדי נוזף בפרייבט פארטי ואומר שהם אכזבו אותו. 

קרב 9:
אליפות העולם של אימפקט
ריץ' סוואן (א') נגד טומי דרימר
מנצח: 
ריץ' סוואן אחרי פרוג ספלאש.
אחרי הקרב, סוואן עוזר לדרימר לקום על הרגליים. דרימר מעניק את חגורת האליפות לסוואן כאות כבוד, כאשר מוס יוצא החוצה ותוקף את שניהם. מוס מתמקד בברך הפצועה של סוואן. דרימר קם על הרגליים ומוס נכנס בו עם ספיר. מוס תוקף את הרגל של סוואן עם כסא. הוא מרים את חגורת האליפות של אימפקט ואליפות העולם של TNA ומניף אותן באוויר.

בעוד האירוע יורד משידור, מראים וידאו פאקג' לקראת הדביוט של מתאבקי NJPW - דיוויד פינלי וג'וס רובינסון.
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב

•
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,737
אשכולות: 9
Likes Given: 3,905
02-14-2021, 06:30 PM
(02-14-2021, 04:56 PM)Elite Rainmaker כתב:  בעוד האירוע יורד משידור, מראים וידאו פאקג' לקראת הדביוט של מתאבקי NJPW - דיוויד פינלי וג'וס רובינסון.

הייפ לפינלי, פחות הייפ לג'וס (עדיין מרגיש לי קצת חלוד בזירה, וגם הלוק שלו מטריד)

הגב

•
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,037
אשכולות: 211
Likes Given: 1,358
02-14-2021, 07:28 PM
הרמה לא הייתה גבוהה במיוחד אבל בערך מה שציפיתי.

בלאק טורוס שוב נראה טוב וכל שאר המשתתפים בקרב פחות, מקווה שהגאג של המטפחת האדומה לא ילווה אותו לזמן הקרוב.

הריבולבר הביא כמה ספוטים טובים הוראה את הפוטנציאל העצום של המתאבקים במחלקה שלפחות חצי מהם נמצאים במחלקה הלא נכונה וצריכים לכוון גבוה יותר. בגלל המספר הרב של המתאבקים אז פרוספקטס כמו ביי ומאק מודחים כמעט מיד וזה מתסכל. בכל מקרה אני מברך על הבחירה באלכסנדר כמנצח.

בקרב על אליפות ה-x דיוויז'ן איבדתי עניין, אולי באשמתי כי אין לי כלום נגד TJP ואני כן נהנה מראג'ו בד"כ, אבל אולי גם באשמתם כי לא באמת היה לי אכפת מי ינצח וזה הרגיש שגם להם לא.

גם מהקרב על אליפות הזוגות ציפיתי למעט יותר, הספוטים היו נהדרים רעיונית אבל בוצעו די באיטיות גם ע"י PP וגם ע"י סייבן וסטורם. כן אהבתי את ההערות של סייבן והארדי במהלך הקרב ואני נהנה מהסטוריליין של PP. הגוד בראדרס תמיד מורידים לי את ההייפ משום מה, בכל ארגון.

מיין אבנט ברמה שציפיתי לה, דרימר נתן את מה שיש לו במשך 20 דקות וזה עדיין לא מספיק למיין אבנט של PPV על האליפות הראשית אבל יום הולדת שמח שיהיה.
מוס הוא הדבר הכי לוהט כרגע באימפקט וזה הזמן הנכון עבורו גם לזכות באליפות העולם האמיתית, הקרב יהיה נהדר ואני מאמין שגם הדרך שתוביל אליו תמשוך אותי לתוכניות הבאות.
הגב

•
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
02-15-2021, 03:15 PM
האופנר בעיקר היה שואוקייס של בלאק טורוס, שהיה רמה מעל כל שאר המשתתפים בקרב. נחמד בשביל מה שזה היה, אבל אני מאוד מקווה שהם לא מתכוונים לתת לו לעשות יותר מידי קומדיה בהמשך.

אדוארדס וקרדונה נגד מיירס והרננדז היה קרב זוגות מאוד בסיסי. הם עשו הכל טוב, אבל לא עשו שום דבר מיוחד. לא מפתיע במיוחד בהתחשב שזו הפעם הראשונה ששני הזוגות עובדים יחד. 

ג'ייק סאמת'ינג נגד דינר היה אחלה של ברול, כמו שזה היה צריך להיות. חשבתי שג'ייק היה צריך לקבל יותר בקרב ראשון אחרי ריפאקג', אבל מה שחשוב זה שהוא ניצח את הקרב.

הקונספט של קרב גאונטלט משולש מעולה ואני מקווה שעוד ארגונים ישתמשו בזה. קרב מעולה. באמת הראה את רמת הטאלנט שיש לאימפקט ברוסטר. השילובים הראשונים לא קיבלו המון זמן, אבל הפיינאל 3 לגמרי העלו את הקרב לרמה הבאה. ג'וש אלכסנדר היה הכוכב של הקרב, כמו שצריך. טריי מיגל גם נראה טוב.

זוגות נשים היה הקרב החלש של הערב. משהו פשוט לא התחבר שם, היה המון זמן מת, במיוחד בדקות הראשונות. שמח שהפיוד הזה מאחורינו, עכשיו אפשר לקבל את הוגאן וסטילז נגד דיאמנטה ואיבליס?

פרקינס-ראג'ו היה מצויין. MOTN. הקרב הכי טוב בקריירה של ראג'ו. פרקינס תמיד מצויין, חבל שהוא כל כך טיפש, אחרת הייתי אומר שהוא יכול להיות כוכב גדול. עוד קרב שהראה כמה הרמה של הX דיוויז'ן כרגע מעולה.

קרב שלשות של הנשים היה מה שזה צריך להיות, אני מניח. הרגיש לי מיותר לשים את זה בPPV, אבל כנראה שלא מצאו שום דבר אחר לדיאונה. אימפקט חייבים לעשות רילואד זריז למחלקת הנוקאאוטס. בשנה שעברה הייתה נקודה שהם נתנו פייט לNXT בתחום הזה, אבל הם איבדו כמה מתאבקות. כרגע מרגיש לי שזה דיאונה, גרייס וכמה מתאבקות שלא ברמה שלהן. 

אליפות הזוגות היה אחלה. סייבן וסטורם היו הדבק שהחזיק את הקרב, הגוד בראדרס גם עשו מאמץ. מאט הארדי מנג'ר היל מצויין. אין יותר מידי מה להגיד חוץ מזה. 

נהנתי מסוואן-דרימר יותר משציפיתי. הם ממש התעלו על הציפיות שלי. לא קרב הזירה הטוב ביותר, אבל מבחינת סטוריטלינג הם סיפקו את הסחורה. הפרומו של דרימר מוקדם יותר ממש עזר. 
בכל אופן, למרות שזה עבד, אני שמח שסיימנו עם זה ושאנחנו מתקדמים הלאה עם סוואן-מוס.
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב

•
חפש
הגב
King Kenny מנותק
God of Wrestling
תגובות: 241
אשכולות: 4
Likes Given: 0
02-15-2021, 06:23 PM
הריבולבר קרב מצוין, פשוט דחוס בטאלנט והX דוויז'ן במצב מעולה כרגע עם איך שזה נראה. מי שנראו הכי טוב בקרב הזה הם גם אלו שהיו הקרב הסופי, שהם אייס אוסטין, טריי מיגל וג'וש אלכסנדר והחלטה ממש טובה לתת לאלכסנדר הדארק-הורס מתוך השלישייה הזאת את הניצחון, קרב שלו ושל TJP יספק את הסחורה ועוד איך. שמח שהוא מצא את המקום שלו באימפקט אחרי העזיבה של אית'ן פייג' כי הוא בהחלט טאלנט גדול.

אליפות הX דוויז'ן עוד קרב מעולה, רוהיט ממש ממש אנדרייטד ואחד המתאבקים הכי טובים באימפקט לדעתי, גם בזירה וגם בתור דמות הוא מעולה רק חבל שעכשיו קויה חלק מהאקט שלו מה שלגמרי מוריד ממנו את רוב ההייפ כי אני צריך לראות את קויה על המסך שלי כל פעם שאני רואה אותו... העיקר שלא יתאבק יותר מדי ואנחנו בסדר. 

אליפות הזוגות היה מאכזב יחסית, ציפיתי להרבה יותר, משהו שם לא התעלה למקומות הגבוהים שקרב כזה יכול להגיע אליו לדעתי אבל בסופו של דבר עדיין מדובר בקרב טוב עם שלושה טאג טימס טובים. 

המיין אבנט לעומת זאת ההפך הגמור, לא ציפיתי לקרב רע האמת כי אני יודע שסוואן מספיק טוב ודרימר לא לגמרי בטריטוריה של אפס יכולת, אבל זה התעלה גם על הציפיות שלי והיה אחלה של מיין אבנט עם סטורי טוב ושבאמת הייתי אינבסטד בו, וכמובן שכל המיני פוש הזה של דרימר הוא רק עוד אבן בבנייה לקרב הגדול באמת שהוא סוואן-מוס ואני שמח שסגרו את האירוע עם מוס מחסל את סוואן ודרימר ועם ידו על העליונה כי זו דרך נהדרת לסיים ולהרים הייפ לעתיד הקרוב של המוצר.
[Image: giphy.gif]
Unlike Jinder Mahal, He is actually over in India. Unlike Brock Lesnar, He is undefeated in MMA and is a real Canadian. Unlike Randy Orton, He enjoys being a professional wrestler. Unlike John Cena, He is visible. Unlike Becky Lynch, He is a man. Unlike Kazuchika Okada, He is the best wrestler in the world. Unlike Jay White, He was the top guy in NJPW's vision. Unlike Bill Goldberg, He can wrestle. Unlike Impact Wrestling, He draws. Unlike Benjamin Netanyahu, He changed the world. Unlike Ric Flair, he is the best wrestler to ever wrestle in NORTH CAROLINA. His Dome match with Okada was better than Ospreay's.  He is a Wrestling Observer Hall of Famer at age 37, is a Match of The Year Factory, a Best Bout Machine, a 7 Star Wrestler. a GOD of Wrestling 
King Kenny Omega 
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 07-30-2026, 05:37 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר