05-12-2021, 06:39 PM
סורי, יש לי אפס הערכה וכבוד לפוסטים המתפתלים האלו דוגמת גל גדות. וכן, אני יודע שאני לא בנעליים שלה וכו׳.
![[Image: Untitled.png]](https://i.ibb.co/WykhFYx/Untitled.png)
|
דיון | הציוצים האחרונים של סמי זיין
|
|
05-12-2021, 06:39 PM
סורי, יש לי אפס הערכה וכבוד לפוסטים המתפתלים האלו דוגמת גל גדות. וכן, אני יודע שאני לא בנעליים שלה וכו׳.
![]()
05-12-2021, 06:48 PM
(05-12-2021, 06:39 PM)RoeeHardy כתב: סורי, יש לי אפס הערכה וכבוד לפוסטים המתפתלים האלו דוגמת גל גדות. וכן, אני יודע שאני לא בנעליים שלה וכו׳. צודק, נולדת פה, גרת פה, הילדים שלך נולדו פה כל החיים שלך גדלת פה... המדינה שלך צריכה אנשים שיהדפו את כל השנאה שמופנת כלפיינו על פארש ויספר את האמת(יש מלא סרטונים שהיא יכלה לשתף (כמו דני אבדיה/ סולומון/ וייסמן). היא פשוט סתם כתבה כי הופעל עלייה לחץ חברתי מצד התושבים מהמדינה אבל תכלס לא רצתה לכתוב אז עשתה את זה win-win פוסט שהיא מגנה על 2 הצדדים. ![]()
05-12-2021, 08:12 PM
שוב, צריך לזכור שכל האנשים המפורסמים מאוד שמעלים את הפוסטים האלה (חוץ ממוחמד סלאח המצרי שבכלל קרה להפסקת לחימה ולא תמיכה ברורה) בכלל לא מכירים את הסיטואציה ומבוססים על עובדות לא נכונות ודברים שאמרו בלי ביסוס. את הדברים האלה אתם וכולם ישכחו עוד שבועיים, ובתקווה שבהמשך אותם אנשים יבינו את הסיטואציה, ברור שהם יגיבו לסיטואציה כזאת בפעם הבאה אחרת.
![]()
05-12-2021, 09:43 PM
איזה יופי שאת הלינץ' בבת ים דואגים לסקר בחדשות בלי סוף, אבל את מה שקרה בשאר הערים בימים האחרונים + הלינץ' על "הנהג הדורס" - בקושי דיברו על זה.
![]()
05-12-2021, 09:58 PM
(05-12-2021, 09:43 PM)Adam Cole כתב: איזה יופי שאת הלינץ' בבת ים דואגים לסקר בחדשות בלי סוף, אבל את מה שקרה בשאר הערים בימים האחרונים + הלינץ' על "הנהג הדורס" - בקושי דיברו על זה. אין לנו תקשורת בארץ. חבל על הזמן של מי שצופה. אנשים בזויים. ![]()
05-12-2021, 10:20 PM
ובחזרה לגל גדות:
אף אחד לא ציפה ממנה להעלות פוסט ולכתוב "מוות לערבים", "מוות לפלסטין", "מה זה פלסטין?" או משהו בסגנון, אבל, כן ציפו ממנה לתמוך במדינה בה היא גדלה. הפוסט שלה היה נטו פוסט של לצאת לידי חובה ולהגיד: "הנה, עשיתי". הקריירה שלה לא תפגע, הכל טוב. פלסטינאים בבונים גם ככה שונאים אותה, אז פוסט תמיכה בישראל לא יכול להזיק, אלא רק לתרום. המעמד שלה עצום, עד שיש מישהי עם כל כך הרבה כוח - זה צ'אנס. הפוסט שלה מעצבן הרבה אנשים, ובצדק. היא מציגה את זה כאילו ישראל ועזה הן 2 מדינות שרבות כמו ילדות קטנות ומה שצריך זה בסה"כ לעשות שולם-שולם לעולם ברוגז-ברוגז אף פעם. זה הרבה יותר מזה. העולם צריך לדעת מה באמת קורה פה, וזה לא יקרה דרך העלק תקשורת כי כמו שרועי אמר - אין לנו אחת כזאת. אין מה לעשות, אנחנו בעידן שלרשת החברתית יש המון כוח. אז נכון, אולי באמת עוד שבועיים-שלושה כולם ישכחו מהציוצים, אבל אנחנו לא שם עכשיו, אז למה לא לנצל את מה שאפשר? המון סלבס ישראלים ירדו למחתרת פתאום ובחרו שלא להגיב למצב, כדי שחלילה לא ירדו להם כמה עוקבים באינסטגרם. לעומת זאת, יש כאלו שמנצלים את הכוח שלהם לטובה ובמעט שאפשר מראים לעולם את מה שהוא לא באמת יודע. הפוסטים של ערן זהבי, שון וויסמן, דני אבדיה וכו'. ![]()
05-12-2021, 11:34 PM
(05-12-2021, 09:43 PM)Adam Cole כתב: איזה יופי שאת הלינץ' בבת ים דואגים לסקר בחדשות בלי סוף, אבל את מה שקרה בשאר הערים בימים האחרונים + הלינץ' על "הנהג הדורס" - בקושי דיברו על זה.ערוצי 11 12 13 זה אנטישמיות בפריים טיים. תעבור ל20. אני לא מתחבר לכל מה שיש שם, אבל לפחות שם אין קאפו עם חליפה ומיקרופון
05-13-2021, 08:21 AM
כבר כמה שנים שאני מחרים את התקשורת, מתעדכן בעיקר בטלגרם ושאר המדיות. לא רוצה שידחפו לי שקרים בפריים טיים.
Mission Complete
05-13-2021, 11:06 AM
טייסון פיורי העלה סטורי תמיכה בישראל, אחר כך מחק אותו, כמה חברים מוסלמים שלו לחצו עליו בטירוף הכחיש אמר שאין לו מושג מה זה היה והתחיל להעלות סטורי תמיכה בפלסטינים.
עצוב מאוד מה שקרה למעמד של ישראל בעולם. |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|