![[Image: blake-monroe-makes-wwe-main-roster-debut...vif?x57017]](https://www.ringsidenews.com/wp-content/smush-avif/2026/05/blake-monroe-makes-wwe-main-roster-debut-during-522-smackdown-25.png.avif?x57017)
חיכינו לך!!!!!!!!!!!
אני ממש מרגיש כמו AEW, עם הובס וסטארקס פה והנה מרייה...
|
תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 22.5.2026
|
![]() חיכינו לך!!!!!!!!!!! אני ממש מרגיש כמו AEW, עם הובס וסטארקס פה והנה מרייה...
05-23-2026, 12:43 PM
05-23-2026, 01:19 PM
(05-23-2026, 12:43 PM)Yosihait כתב: יש מתאבקים שאני לא מבין מה הם חשבו לעצמם כשנראו פעם בצורה מסוימת. אף אחד לא ראה את ברט הארט עם תסרוקת מזעזעת בעבר! אואה, חכה שתראה את התסרוקת של מייסון רוק מ-nxt... חייב להגיד שבסה"כ היה אחלה פרק, בהתחשב בסגמנט הפתיחה המשעמם. הקרב בין טריק למלו היה אחלה, טריק די משפיל את מלו פה (נכון שהניצחון היה בהתערבות, אבל מבחינת האגו של מלו והעובדה שטריק היה הסיידקיק שלו כל כך הרבה זמן, מבחינתי זו איזשהי השפלה לכבוד של הדמות שלו. אני מקווה שישחקו על זה בעתיד, זה מסוג הדברים שתמיד עובדים, ויש חומר לעבוד איתו על זה פה). בלייק מונרו זה הו בייבי, קיוויתי שהיא תפיץ קצת גלאמר על גונת'ר ואולי זה יגרום לו להיראות קצת יותר כמו מיינאבנטר, אבל גם שילוב שלה ושל צ'לסי זה מצוין מבחינתי. לאש הייתה בחירה די משעממת לטיפי, אבל בסדר, קרב של טיפאני סטראטון זה עדיין אחלה. זה שג'ייד מוקפת בג'ובריות ממש פוגע בה, אני לא יודע לשים את האצבע לגבי למה זה כל כך מפריע לי, אבל אני באמת מרגיש שאם היה לי איזשהו עניין בה מתישהו כרגע הוא 0. וזה די עצוב כשריה היא האלופה ויש לה מספיק הייפ כדי לגרום לפיודים לעבוד, ועדיין זה מרגיש מאוד יבש וחלש כרגע. בנוגע לנציג ארגוני החבלה, ה-WWE סוף סוף הבינו מה צריך לעשות איתו ולרוע המזל זה הגיוני ויעשה את הדמות שלו פחות בלתי נסבלת. שיהיה ברור לכולם פה, אני אמשיך לטנף וללכלך עליו גם אם הוא יהפוך לסטון קולד ברמת ההייפ, אני הייטר, ככה זה יישאר. עצוב בשביל גונת'ר שפאקינג זיין יותר מעניין אותי ממנו בגזרת האליפות, הוא תמיד שחקן משני, ולמרות זאת אני כן בעד שיזכה באליפות כי מיציתי את קודי כאלוף ויש מספיק אינטראקציות מעניינות שאפשר לקיים איתו גם בלי האליפות במרכז (בראשן קודי נגד פאנק, לא צריך להרחיב למה). סולו-פריסט-קיז-טונגה היה די סבבה. פיוד מידקארד שכזה, ביגמנים נגד סמואנים, אני זורם כרגע. זה הרבה יותר טוב מהחרא עם העששית, ואני מסתכל על זה בתור ניסיון של סולו והטונגות לעלות מחדש בקארד אחרי הזוועה בחודשים האחרונים, ככה שמעניין לראות אם הם יצליחו להתרומם. היתרון בזה שאתה בנקודה מאוד נמוכה זה שאפשר רק להישאר בה או לעלות, וסולו היה שם נגד הוויאטס. אני לא חושב שהוא מתוכנן לעשות שום דבר רציני בחודשים הקרובים, אבל הוא כן מקבל זמן מסך באופן עקבי וזה הזמן שלו לזכות בקהל (ולמזלו, בסקסי דביל הוא כבר זכה). וזהו. פאק סמי זיין.
05-23-2026, 09:28 PM
(05-23-2026, 09:28 PM)orgibor כתב: למה אתה מתכוון? שמח ששאלת: טאלה נגד שינסקה מוכרע על ידי סולו טיפי נגד לאש מוכרע על ידי צ'לסי טריק נגד כרמלו מוכרע על ידי ריקי סולו נגד פריסט מוכרע על ידי MFT קודי נגד זיין מוכרע על ידי גונת'ר בחייאת, טיפי וקודי לא יכולים לנצח נקי ואז להביא את ההתערבויות המעפנות האלה? טאמה אשכרה כמה דקות לפני הקרב של סולו אומר שהוא יצטרך להוכיח את עצמו לבד ובסוף הוא בא לעזור לו? לא הבנתי חבל כי רוב הקרבות הפעם היו באמת טובים עד הסיום אבל אז כשהם נגמרים אני מרגיש כמו אדיוט שהיתלו בו וכל ה"קרבות" האלה הם רק הקדמה לקרב הבא של המשתתפים. אז בלית ברירה MOTN שלי יהיה הזוגות נשים שגם היה אחלה בזירה, גם נבנה טוב לאורך הפרק, גם נגמר נקי וגם תרם לעלילה, ככה צריך. גם אלכסה הייתה מצחיקה, או כמו שאני אוהב לקרוא לה לקסי. ![]() |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|