Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
1 2 3 4 5 ... 38 הבא »

תוצאות | ROH Death Before Dishonor 2026

מצבי תצוגת אשכול
תוצאות |  תוצאות | ROH Death Before Dishonor 2026
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,112
אשכולות: 223
Likes Given: 1,418
הצטרף בתאריך: Jan 2021
08-22-2026, 05:27 PM
[Image: ROH-Death-Before-Dishonor-2026-X2.jpg]

זירו-האוור:

קווין אמינאטה ומינה שיראקווה נגד ורטוויקסן וויוה ואן
מנצחות: אמינאטה ושיראקווה
עם טורנדו DDT של מינה על ורטוויקסן.

מאיה וורלד בבאקסטייג'.
היא אומרת שהיא עדיין ילדת ROH ומודה על ההזדמנות שווילו מעניקה לה בקוליז'ן על אליפות העולם ואומרת שהיא תנצל אותה כדי להגיע לאול-אין.

ELP נגד אדם ברוקס
מנצח: ELP
עם פרוג-ספלאש.

AR פוקס נגד קומאנדר נגד סולייל
מנצח: קומאנדר
עם סייליטו-לינדו על סולייל.

בריאן קייג' והצ'יסרו נגד אלק פרייס וג'ורדן אוליבר
מנצחים: קייג' והצ'יסרו
עם טיחראס-דרייבר של הצ'יסרו על פרייס.

קארד ראשי:

קרב 1 - קרב על אליפות השלשות - דלטון קאסל והאאוטראנרס(טרוט' מגנום וטורבו פלויד)(א') נגד הלית'ל טוויסט(ג'יי לית'ל, בלייק כריסטיאן ולי ג'ונסון)
מנצחים: לית'ל טוויסט
עם רול-אפ של כריסטיאן על פלויד כשהוא נאחז בלית'ל.
[Image: HQST6l-CXIAANkhw.jpg]

לקסי נייר בבאקסטייג' עם הקינגדום, סאמי גווארה והביסט מורטוס.
שני הצדדים מסכמים על שיתוף פעולה בקרב המרובע שלהם בהמשך הערב.

קרב 2 - קרב על אליפות הפיור - דיאונה פפוראזו(א') נגד סטף דה לאנדר
מנצחת: פוראזו
בהכנעה עם ונוס-דה-מילו.
[Image: ROH-Death-Before-Dishonor-2026-Deonna-Pu...45x370.png]

קרב 3 - קרב על אליפות הTV - רד ולווט(א') נגד מרינה שפיר נגד סקיי בלו נגד זיידה סטיל(ע' כריסטופר דניאלס)
ג'ון מוקסלי
בשולחן השדרנים.
מנצחת: רד ולווט עם פרוג-ספלאש על מרינה.
[Image: ROH-Death-Before-Dishonor-2026-Red-Velvet-645x370.png]

קרב 4 - קרב על אליפות הפיור - לי מוריארטי(א') נגד קאטסויורי שיבאטה
מנצח: מוריארטי
ברול-אפ.
[Image: ROH-Lee-Moriarty-082126-3.jpg]

לקסי נייר בבאקסטייג' עם הדארק אורדר.
הם מתווכחים אם לקבל חזרה את פרסטון ואנס לקבוצה, אלכס ריינולדס ואיוול אונו בעדו אבל ג'ון סילבר עדיין מתנגד.

קרב 5 - קרב על אליפות הזוגות - אל סקיי טים(מיסטיקו ומסקארה דוראדה)(א') נגד טופ פלייט(דנטה ודריוס מרטין)(ע' כריסטופר דניאלס) נגד הקינגדום(מאט טייבן ומייק בנט) נגד LFI(סאמי גווארה והביסט מורטוס)
מנצחים: אל סקיי טים
עם ארמדראג מהטרנבאקל של מיסטיקו על דריוס.
אחרי הקרב טרנט ברטה, רוקי רומרו, הצ'יסרו ובריאן קייג' תוקפים את המנצחים כשLFI והקינגדום מצטרפים אליהם, אורטיז, AR פוקס, סקורפיו סקיי, מאט סיידל, טורבו פלויד, טרוט' מגנום, מאנס וורנר, אלק פרייס וג'ורדן אוליבר מגיעים לגרש את ההילים.
[Image: images-q-tbn-ANd9Gc-QRde-Gg-Us-Dq-HM-MGE...Z-s-10.jpg]

מוכרז שאדי קינגסטון לא כשיר לקרב רבע גמר הגביע הקונטיננטלי שלו בקוליז'ן ולכן הקרב הבא יהיה קרב פליי-אין כשהמנצח יתפוס את מקומו מול קלאודיו קסטאניולי בשבת.

קרב 6 - קרב פליי-אין לרבע גמר הגביע הקונטיננטלי - אדם פריסט נגד דניאל גרסיה
מנצח: גרסיה
בהכנעה עם דרגון-טיימר.
[Image: Daniel-Garcia-ROH-Death-Before-Dishonor-2026.png]

STP בבאקסטייג'.
הם חוגגים את הניצחון של מוריארטי ואומרים שעוד זהב בדרך אליהם עכשיו כשההארט סינדיקייט בכיס שלהם.

קרב 7 - קרב פייט וויטאאוט הונור על אליפות הTV - ליו ראש(א') נגד אקשן אנדרטי
במהלך הקרב האורות כבים וכשהם שבים הוק מופיע בזירה לתקוף את ראש ובהמשך גם אנתוני בואנס מגיע לעזור לו.
מנצח: אנדרטי עם "אורות, מצלמה, אקשן".
אחרי הקרב ליו שולף מקופסה לב שחור ושותה ממנו נוזל שחור.
[Image: HQSzkb8X0AATYq-C.png]

קרב 8 - קרב על אליפות העולם - בנדידו(א') נגד ניק ווין
מנצח: בנדידו
ברול-אפ.
[Image: ROH-Death-Before-Dishonor-2026-Bandido-645x370.png]

ג'ון מוקסלי, דניאל גרסיה ומרינה שפיר בבאקסטייג'.
מוקסלי אומר שהוא דרש רק דבר אחד מהקבוצה הזאת, לתת את ה100% שלהם.
גרסיה מודה לקלאודיו על כל מה שלימד אותו אבל אומר ש20 השנים האחרונות היו שייכות לקלאודיו ו-20 השנים הבאות שייכות לגרסיה.

קרב 9 - קרב על אליפות העולם - את'נה(א') נגד האזוקי
במהלך הקרב בילי סטארקז ודיאמנטה מגיעות לעזור לאת'נה.
מנצחת: את'נה עם O-פייס.
אחרי הקרב את'נה והאזוקי קדות אחת לשנייה.
[Image: roh-death-before-dishonor-21082026-athen...0x360.webp]
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב
The following 1 user Likes orgibor's post:
  • KB24
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
08-22-2026, 10:05 PM
אירוע מצוין, אחד מהטובים ביותר שROH הפיקה בעידן הנוכחי.
לפני שאפזר כמה נקודות אקראיות מהאירוע רק אכתוב למי שעוד מתלבט אם להשלים ש2 קרבות אליפות העולם וקרב הביי-אין לגביע הקונטיננטלי היו מדהימים וגם קרבות הפיור והTV של הגברים היו ממש טובים ושווים צפייה.
*בנקודה הראשונה אני רוצה להחמיא לצוות השידור של ROH - איאן ריקובני וקפריס קולמן שלא צורחים ולא טועים, שניהם עם המון ידע ומוסיפים נקודות מעניינות תוך כדי הקרב, משלימים אחד את השני ומצליחים להגביר את רמת ההתלהבות שלי כצופה מכל קרב שהם משדרים.
*הקרבות האחרונים של שיבאטה עושים לי חשק להשלים קרבות מתקופת הפריים שלו ביפן, לא רק שהוא נראה בכושר נהדר לאחרונה הוא בעיקר מצליח להחמיא מאד ליריבים שלו ואולי כדאי לשקול לתת לו גם כמה נצחונות ולא רק להוציא אובר אחרים. אני חושב שבלי המניירות המלוכלכות של האופס שהוא אימץ לסגנון הזירה הוא יראה אפילו טוב יותר.
*אני חושב שהשיפור שמרינה שפיר חוותה בשנתיים האלה לצידו של מוקסלי גובר על כל עקומת הלמידה של סקיי בלו ב7 שנים תחת מספר סטייבלים שונים, לשתיהן עדיין יש המון מקום לשיפור ועדיין הייתי מעדיף שאחת מהן תזכה כאן על חשבון רד ולווט שהריין שלה די תקוע.
*למרות שמרינה וסקיי עדיין נטולות תואר בAEW או ROH האירוע הזה כן הביא עימו תואר ראשון לג'יי לית'ל, בלייק כריסטיאן, לי ג'ונסון ואקשן אנדרטי וזה גרם לי לחשוב שעם כל הרוסטר המפוצץ והעמוס הזה איכשהו לכמעט כל שם שאני חושב עליו יצא להחזיק תואר כזה או אחר במסגרת הריצה בחברה וזה נכון שיש יותר מדי חגורות אבל זה גם יפה לראות שמצליחים לתת לכל אחד שהוכיח את עצמו גם את הרגע הקטן הזה להרגיש אלוף.
*גרסיה ופריסט נתנו קרב סופר חכם ובאיזשהו שלב הם גרמו אחד לשני לנזק כל כך גדול לברכיים שהם פשוט החליטו במופגן לוותר על אגרופים לטובת בעיטות וזה היה יפה לראות.
*את'נה מצליחה להמציא את עצמה בזירה כל פעם מחדש, היא מחזיקה בתואר הזה עוד מ2022 ועדיין היום הביאה איתה 2 גרסאות חדשות ויצירתיות בטירוף של הO-פייס ועוד איזו אחיזה אחת בתחילת הקרב שמעולם לא ראיתי כמוה.
*הייתי בטוח שהקינגדום גמורים אבל הם נתנו כאן הופעה נהדרת והפגינו את שיתוף הפעולה הטוב ביותר מבין כל ארבעת הטאגים, הם גם רצים עכשיו עם איזה גימיק הזוי שהם נעזרים בAI תוך כדי הקרב כדי לנתח מה המהלך הנכון ביותר עבורם.
*אני חושב שאף פעם לא ראיתי קרב חלש של ניק ווין. הוא סחב פה את בנדידו ממש לקצה עד שמה שהתחיל כמו הפסד בטוח של ניק התפתח להרגיש כמו הכתרה של אלוף עולם חדש והוא נזקק לרול-אפ מעצבן כדי לצאת מהבור הזה. הוא רק בן 21 וכבר מנהיג סטייבל, אלוף שלשות לשעבר, אלוף TV לשעבר והשתתף פעמים בBOSJ אבל איכשהו אני מרגיש שעדיין מגיע לו יותר ומנצלים את זה שהוא צעיר כדי לאפשר לו להסתפק בפחות.
*אפרופו אנשים שמגיע להם יותר אז סאמי גווארה בגיל 33 מרגיש שכבר נמצא בשלהי הקריירה. הוא עשה כמה טעויות בדרך אבל לא משהו נורא או שצריך להיענש עליו כל כך קשה ואני חושב שזה הIWC שעושה לו עוול עצום עם יד קלה על המקלדת ובAEW פשוט מנסים להתאים את עצמם לנראטיב שברשת, אני באמת חושב שאם לא התקריות שלו הוא כבר היה אלוף עולם היום.
*ליו ראש לקח על עצמו גימיק כל כך קשה לתפעול והוא עדיין מצליח לשמור על עצמו לוהט ולהוסיף עליו כל פעם עוד איזו שכבה חדשה.
* אני ממש אוהב את חוסר הסנכרון בין האופי של מוריארטי לשאר חברי STP, אני חושב שהסטוריליין הנוכחי עם HS יכול לשמש כמקפצה שלו לעזוב את הסטייבל, הבעיה שאם יצטרף לHS הם יהיו טריו שאני רק ארצה לצפות בכל אחד מהם בנפרד בקריירת סינגלס.
הגב

•
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,881
אשכולות: 9
Likes Given: 3,947
08-22-2026, 11:11 PM
(08-22-2026, 05:27 PM)orgibor כתב:  קרב 9 - קרב על אליפות העולם - את'נה(א') נגד האזוקי
במהלך הקרב בילי סטארקז ודיאמנטה מגיעות לעזור לאת'נה.
מנצחת: את'נה עם O-פייס.
אחרי הקרב את'נה והאזוקי קדות אחת לשנייה.

את'נה חשפה שבמהלך הקרב היה לה התקף אסטמה, דרך אגב.

הגב

•
חפש
הגב
Penta מנותק
Low-Card
תגובות: 948
אשכולות: 0
Likes Given: 175
הצטרף בתאריך: May 2021
08-23-2026, 12:48 AM
אקשן אנדרטי הצטרף לאופס?
אם הוא ובוואנס היו באופס בזמן הריין הקצר של סמואה ג׳ו על אליפות העולם של AEW זה יכל להוסיף עניים.
[Image: giphy.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Penta מנותק
Low-Card
08-23-2026, 12:49 AM
(08-22-2026, 10:05 PM)orgibor כתב:  אירוע מצוין, אחד מהטובים ביותר שROH הפיקה בעידן הנוכחי.
לפני שאפזר כמה נקודות אקראיות מהאירוע רק אכתוב למי שעוד מתלבט אם להשלים ש2 קרבות אליפות העולם וקרב הביי-אין לגביע הקונטיננטלי היו מדהימים וגם קרבות הפיור והTV של הגברים היו ממש טובים ושווים צפייה.
*בנקודה הראשונה אני רוצה להחמיא לצוות השידור של ROH - איאן ריקובני וקפריס קולמן שלא צורחים ולא טועים, שניהם עם המון ידע ומוסיפים נקודות מעניינות תוך כדי הקרב, משלימים אחד את השני ומצליחים להגביר את רמת ההתלהבות שלי כצופה מכל קרב שהם משדרים.
*הקרבות האחרונים של שיבאטה עושים לי חשק להשלים קרבות מתקופת הפריים שלו ביפן, לא רק שהוא נראה בכושר נהדר לאחרונה הוא בעיקר מצליח להחמיא מאד ליריבים שלו ואולי כדאי לשקול לתת לו גם כמה נצחונות ולא רק להוציא אובר אחרים. אני חושב שבלי המניירות המלוכלכות של האופס שהוא אימץ לסגנון הזירה הוא יראה אפילו טוב יותר.
*אני חושב שהשיפור שמרינה שפיר חוותה בשנתיים האלה לצידו של מוקסלי גובר על כל עקומת הלמידה של סקיי בלו ב7 שנים תחת מספר סטייבלים שונים, לשתיהן עדיין יש המון מקום לשיפור ועדיין הייתי מעדיף שאחת מהן תזכה כאן על חשבון רד ולווט שהריין שלה די תקוע.
*למרות שמרינה וסקיי עדיין נטולות תואר בAEW או ROH האירוע הזה כן הביא עימו תואר ראשון לג'יי לית'ל, בלייק כריסטיאן, לי ג'ונסון ואקשן אנדרטי וזה גרם לי לחשוב שעם כל הרוסטר המפוצץ והעמוס הזה איכשהו לכמעט כל שם שאני חושב עליו יצא להחזיק תואר כזה או אחר במסגרת הריצה בחברה וזה נכון שיש יותר מדי חגורות אבל זה גם יפה לראות שמצליחים לתת לכל אחד שהוכיח את עצמו גם את הרגע הקטן הזה להרגיש אלוף.
*גרסיה ופריסט נתנו קרב סופר חכם ובאיזשהו שלב הם גרמו אחד לשני לנזק כל כך גדול לברכיים שהם פשוט החליטו במופגן לוותר על אגרופים לטובת בעיטות וזה היה יפה לראות.
*את'נה מצליחה להמציא את עצמה בזירה כל פעם מחדש, היא מחזיקה בתואר הזה עוד מ2022 ועדיין היום הביאה איתה 2 גרסאות חדשות ויצירתיות בטירוף של הO-פייס ועוד איזו אחיזה אחת בתחילת הקרב שמעולם לא ראיתי כמוה.
*הייתי בטוח שהקינגדום גמורים אבל הם נתנו כאן הופעה נהדרת והפגינו את שיתוף הפעולה הטוב ביותר מבין כל ארבעת הטאגים, הם גם רצים עכשיו עם איזה גימיק הזוי שהם נעזרים בAI תוך כדי הקרב כדי לנתח מה המהלך הנכון ביותר עבורם.
*אני חושב שאף פעם לא ראיתי קרב חלש של ניק ווין. הוא סחב פה את בנדידו ממש לקצה עד שמה שהתחיל כמו הפסד בטוח של ניק התפתח להרגיש כמו הכתרה של אלוף עולם חדש והוא נזקק לרול-אפ מעצבן כדי לצאת מהבור הזה. הוא רק בן 21 וכבר מנהיג סטייבל, אלוף שלשות לשעבר, אלוף TV לשעבר והשתתף פעמים בBOSJ אבל איכשהו אני מרגיש שעדיין מגיע לו יותר ומנצלים את זה שהוא צעיר כדי לאפשר לו להסתפק בפחות.
*אפרופו אנשים שמגיע להם יותר אז סאמי גווארה בגיל 33 מרגיש שכבר נמצא בשלהי הקריירה. הוא עשה כמה טעויות בדרך אבל לא משהו נורא או שצריך להיענש עליו כל כך קשה ואני חושב שזה הIWC שעושה לו עוול עצום עם יד קלה על המקלדת ובAEW פשוט מנסים להתאים את עצמם לנראטיב שברשת, אני באמת חושב שאם לא התקריות שלו הוא כבר היה אלוף עולם היום.
*ליו ראש לקח על עצמו גימיק כל כך קשה לתפעול והוא עדיין מצליח לשמור על עצמו לוהט ולהוסיף עליו כל פעם עוד איזו שכבה חדשה.
* אני ממש אוהב את חוסר הסנכרון בין האופי של מוריארטי לשאר חברי STP, אני חושב שהסטוריליין הנוכחי עם HS יכול לשמש כמקפצה שלו לעזוב את הסטייבל, הבעיה שאם יצטרף לHS הם יהיו טריו שאני רק ארצה לצפות בכל אחד מהם בנפרד בקריירת סינגלס.

איזה סטייבל ניק וויין מנהיג?
הגב

•
חפש
הגב
בחוק מנותק
Rookie
*
תגובות: 52
Likes Given: 416
הצטרף בתאריך: Nov 2023
08-23-2026, 01:00 AM
3 קרבות מומלצים לצפייה מחוסר זמן?
הגב

•
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
08-23-2026, 07:43 AM
(08-23-2026, 12:49 AM)Penta כתב:  איזה סטייבל ניק וויין מנהיג?
המטריארכיה
(08-23-2026, 01:00 AM)בחוק כתב:  3 קרבות מומלצים לצפייה מחוסר זמן?
את'נה - האזוקי
בנדידו - ניק ווין
דניאל גרסיה - אדם פריסט
יכול גם להחליף אחד מהם בליו ראש - אקשן אנדרטי אם בא לך לגוון בקצת הארדקור
הגב
The following 1 user Likes orgibor's post:
  • בחוק
חפש
הגב
Penta מנותק
Low-Card
08-23-2026, 01:51 PM
(08-23-2026, 07:43 AM)orgibor כתב:  המטריארכיה
את'נה - האזוקי
בנדידו - ניק ווין
דניאל גרסיה - אדם פריסט
יכול גם להחליף אחד מהם בליו ראש - אקשן אנדרטי אם בא לך לגוון בקצת הארדקור

ניק וויין מופיע לבד לאחריה בלי אמא שלו וגם בלי קיפ סביאן.

אקשן אנדרטי הצטרף לאופס?
בפרומו אחרי האירוע הוא ובואנס היו לידו ואחרי זה הוא חתך פרומו לבד.
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-12-2026, 01:08 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר