Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 113 114 115 116 117 ... 128 הבא »

תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 2.7.2021

עמודים (2): « הקודם 1 2
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 2.7.2021
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,183
אשכולות: 1,831
Likes Given: 4,959
הצטרף בתאריך: Jan 2021
07-03-2021, 08:21 PM
(07-03-2021, 05:58 PM)Mr.kross כתב:  אתה אומר שנקבל העלאות מNXT אבל מסתבר שהם שמים זין על סמאקדון ונותנים הכל לראו עם זה ריאה ריפלי דמיאן פריסט וגם לא מ NXT אווה מארי והסתומה שהיתה וזה מעצבן אותי רצח את מי הייתי רוצה לראות בסמאקדון עם בכלל הם יקבלו אז ברור שאת קאריון קרוס גם הייתי רוצה לראות את טוני סטורם אבל זה ברור שזה לא יקרה כי וינס זורק זין על המותג הכי טוב בעולם

איך שמים זין על סמאקדאון ?
ראו קיבלו את ריה ריפלי ואווה מארי, סמאקדאון קיבלו את ביאנקה בלאייר וזלינה וגה.
מן הסתם שראו יקבלו יותר מתאבקים, זאת תוכנית של 3 שעות, צריך שיותר יופיעו שם.

כל הבראנדים יקבלו העלאות, נחכה ונראה לאן כל אחד יגיע, גם יש לנו דראפט בקרוב והכל יתרענן שוב.
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Mr.kross מנותק
The Last Needle Mover
תגובות: 786
אשכולות: 0
Likes Given: 12
הצטרף בתאריך: Jun 2021
07-03-2021, 08:57 PM
(07-03-2021, 08:21 PM)lidoradir כתב:  
(07-03-2021, 05:58 PM)Mr.kross כתב:  אתה אומר שנקבל העלאות מNXT אבל מסתבר שהם שמים זין על סמאקדון ונותנים הכל לראו עם זה ריאה ריפלי דמיאן פריסט וגם לא מ NXT אווה מארי והסתומה שהיתה וזה מעצבן אותי רצח את מי הייתי רוצה לראות בסמאקדון עם בכלל הם יקבלו אז ברור שאת קאריון קרוס גם הייתי רוצה לראות את טוני סטורם אבל זה ברור שזה לא יקרה כי וינס זורק זין על המותג הכי טוב בעולם

איך שמים זין על סמאקדאון ?
ראו קיבלו את ריה ריפלי ואווה מארי, סמאקדאון קיבלו את ביאנקה בלאייר וזלינה וגה.
מן הסתם שראו יקבלו יותר מתאבקים, זאת תוכנית של 3 שעות, צריך שיותר יופיעו שם.

כל הבראנדים יקבלו העלאות, נחכה ונראה לאן כל אחד יגיע, גם יש לנו דראפט בקרוב והכל יתרענן שוב.

אני מסכים איתך שראו זה תוכנית של 3 שעות וצריכים יותר טאלנטים אבל זה מעצבן אתה זוכר מתי עלה מתאבק/מתאבקת מ NXT אבל טאלנט רציני לסמאקדון? אני לא זוכר
LET ME IN
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,645
אשכולות: 19
Likes Given: 1,255
הצטרף בתאריך: Jun 2021
07-03-2021, 09:14 PM
כל מה שהיה בתכנית אחד אחד נראה כבנייה של אנגל מסודר יחסית. אם זה אוטיס שנבנה כרגע כמפלצת (ואני אוהב את זה), אם זה ביאנקה נגד ביילי, אם זה המיני פיוד בין אואנס לזיין שנסגר עכשיו, אם זה מה שקורה עם ליב מורגן שמזמן צריכה לקבל פוש. כמובן גם האנגל עם קורבין ונקאמורה נבנה מעולה בדגש על קורבין, השינוי הזה מגיע בזמן.

על סצנת המיינאבנט אין מה לדבר, הכל מרגיש שם עם מחשבה. ג'ימי אוסו חזר מהפציעה שלו אנטי ריינס אחרי שהוא חנק אותו ב-HIAC ופירק את ג'יי, לאט לאט ריינס שוטף לו את המוח והופך אותו לעוד חייל שלו (כשריינס מסווה את זה בתור "עזרה למשפחה"), ועכשיו אדג' ניסה לפתוח לו את העיניים טיפה. אלה ניצנים של טרן על ריינס וזה מעולה שזה שם. אדג' היה מצוין, יש הייפ לקרב שלו ושל ריינס למרות שכנראה רולינס יתערב וידפוק את הקרב (שגם זה בא לידי ביטוי היום בפרק. עד כדי כך הוא היה טוב).

רק שימשיך ככה. A-שואו בלי ספק.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,254
אשכולות: 119
Likes Given: 1,037
הצטרף בתאריך: Jan 2021
07-03-2021, 10:24 PM
אחלה פרק, החיסרון של ריינס לא הורגש בזכות אדג'.
- כיף לפתוח את התוכנית עם אדג', כמו שלידור אמר שעומר אמר כשאדג' מדבר אנחנו מקשיבים.
הוא פשוט חותך פרומואים מעולים, מעביר את כל הרגשות שלו אל הצופה שזה אדיר. הקטע שהוא הביא עם העיניים מרסלמניה היה זהב.
- בארון קורבין משחק את הדמות טוב מאוד, גרם לי להתעניין שם במה שקורה איתו(שוק).
מעניין מה זה ההאפי קורבין שהWWE עשו טריידמרק כי זה נשמע מוזר לעומת מה שהוא עובר עכשיו.
- ביילי וביאנקה בקרב אני פורשת זה סטיפיולציה אדירה לסיום פיוד, כי אחרי זה אין תירוצים כי מי שמפסידה בוחרת לפרוש מהקרב ואין פה יותר מידי אחר כך. מעניין מה שביילי אמרה שהיא תפרוש בהWWE וכל זה, יכול להיות זה סתם דיבורים אבל אולי היא תעלם לקצת ובאנקס תחזור.
- אואננס נגד זיין היה אדיררר, ואו איזה קרב. הייתי בטוח שזיין הולך לנצח גם כשהוא העיף את אואנס על ה2 שולחנות וגם אחרי ה3 הלובה קיק. אואנס כמו אואנס שאני אוהב בא להלחם על המקום שלו בקרב ובסוף פשוט פירק את זיין ואז הפאוורבומב על האייפרון היה תוספת אדירה וטובה (מתחילת הקרב חשבתי שדרך טובה לסיים זה פאוורבומב על האייפרון). שאפו לשניהם נתנו סרייה של קרבות מעולים.
- ווגה חוזרת, אני מחכה לאליסטר בלאק אולי הוא ידפוק את ביג אי בMITB ויתחילו את הפיוד שלהם. ליב מורגן אדירה ושוב מנצחת את מי שסוניה מכניסה אוטומטית לקרב. מקווה שזה בסוף יגמר בזכייה של ליב מורגן במזוודה ובאליפות.
- סת' פריקינג רולינס... אין עוד מלבדו הוא פשוט אדיר. לפי הצחוק בסוף לדעתי שבוע הבא הוא יוותר על הקרב ולא יתאבק מול סזארו בטענה שהוא לא צריך את הMITB כדי להיות אלוף(שוב לדעתי כי אחרי שנתנו לו את זה כפרס ניחומים והוא צחק והלך, לא נראה לי הוא יקח בזה חלק).
- מצחיק איך ג'ימי חיפש את ריינס תוך כדי הברול, לא יודע אם הסגמנט הזה יגרום לקרע שוב בין ג'ימי לריינס אבל זה בהחלט זרעים להמשך. אדג' אמר למקנטייר שיבחר טוב את החברים שלו ושנייה אחרי זה שיימוס מתהפך עליו, היה עוד קטע כזה שהוא אמר משהו למשהו וזה קרה והינה שוב הוא אומר לג'ימי את האמת בפרצוף. מעניין איך זה יתפתח בהמשך, ברול טוב הסוף עם הקרוספייס והחלק של הכיסא והקטע עם העיניים היה אדיר.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
avramdogs100 מנותק
נחמד
**
תגובות: 320
אשכולות: 0
Likes Given: 578
הצטרף בתאריך: Feb 2021
07-05-2021, 02:52 AM
פרק טוב
הגב

•
חפש
הגב
RVD מנותק
One Of a Kind
תגובות: 685
אשכולות: 8
Likes Given: 74
הצטרף בתאריך: Feb 2021
07-08-2021, 08:56 AM
פרק נחמד.
למרות שעשו את זיין-אוונס בפעם ה 12429 היה קרב מעולה , אני אקח מהקרב את המשפטים בסוף הקרב
סמי זיין : אך הגענו לזה.
קווין אוונס : זה רק קארמה.

פרומו טוב של אדג' בתחילת הפרק היו צריכים לבנות את הפיוד לסאמר סלאם , אך שזה נראה רולינס יפריע ב MITB ובסאמר סלאם יהיה רולינס נגד אדג'
ריינס לא היה וג'ימי קיבל יותר זמן מסך.

זלינה חזרה ..נהדר..ליב מורגן הדבר הטוב כרגע במחלקת הנשים אחרי אלכסה בלייס.
[Image: 625140151.png]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (2): « הקודם 1 2

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 07-30-2026, 11:29 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר