12-18-2022, 08:03 PM
(12-18-2022, 06:49 PM)Triple T כתב: שמישהו יעשה לו הנשמה מפה לפה. לא נראלי שהוא חיהשעון שלי מודד דופק לב זה נע בין 140-160.
עונה לך?
![[Image: 6MdfcWM.png]](https://i.ibb.co/NVKV0BS/6MdfcWM.png)
|
דיון | אשכול רשמי למונדיאל 2022
|
|
12-18-2022, 08:03 PM
(12-18-2022, 06:49 PM)Triple T כתב: שמישהו יעשה לו הנשמה מפה לפה. לא נראלי שהוא חיהשעון שלי מודד דופק לב זה נע בין 140-160. עונה לך? ![]()
12-18-2022, 08:05 PM
לא הגיע למשחק הזה להיות מוכרע בפנדלים.
לכאן או לכאן, אם זה היה נגמר על הדשא בדקה ה-120+, כנראה שהיה אפשר לסגור את הכדורגל וללכת הביתה. לא היה ולא יהיה יותר גדול מזה. בדקה ה-115 כבר התכוננתי לכתוב שזהו זה, הגיע הזמן להודות בתבוסה ולהסיר את הכובע, ימח שמו וזכרו הוא אכן הגדול ביותר בכל הזמנים. להבקיע צמד בגמר, כולל שער ניצחון בהארכה, בשחזור מדויק של מראדונה מ-86 - זה ממש תסריט החלומות של כל העולם (והבלהות שלי) קם לתחייה. אבל אמבפה שב והתעקש שזה לא הסיפור. שלושער בגמר, כולל אחד מדהים, פעמיים לחזור מפיגור ברגע האחרון, מלך השערים של הטורניר. אם מסי הוא מראדונה, אמבפה רצה להבהיר שהוא פלה, מלך המונדיאלים, מספר 10 האמיתי. שוב, לכאן או לכאן, לא הגיע למשחק הזה להיות מוכרע בפנדלים. (11-19-2022, 06:41 PM)RM Punk כתב: ואם ארגנטינה תרמוס את כולם, מסי יסיים כמלך השערים ויניף את גביע העולם בסוף הטורניר? אז אני כבר אמות לי עצוב, מריר וממורמר. נו, אז המזל הגדול הוא שלפחות דאגתי לבטח את עצמי מבעוד מועד:
![]()
12-18-2022, 08:17 PM
אם היה זמן יותר מתאים בכל בחינה אפשרית:
שיחיינו והגיענו וקיימנו לזמן הזה. הרסתם.
![]() הכל.
12-18-2022, 08:35 PM
12-18-2022, 09:40 PM
(12-18-2022, 08:35 PM)Triple T כתב: אם כבר טייקר נגד מייקלס טייקר נגד האנטר. End of an Era. וכשאני כותב את המשפט הזה אני חש חנק בגרון
12-19-2022, 12:29 AM
VVVVVVVVAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS ![]() אני חוזר בדיוק מהחגיגות בדיזינגוף. הגואט, המלך, האגדה, השחקן הטוב ביותר בהיסטוריה עושה את זה! הוא אלוף העולם! ואין יותר מגיע מזה. מעולם לא היה ולעולם לא יהיה. הגמר הגדול בכל הזמנים שמסתיים בפייאוף הגדול בכל הזמנים וההפי אנדינג הגדול בכל הזמנים. אחרי ערימות של ביקורות, כישלונות בגמר, חוסר צדק עצום שהוא סבל ממנו, ליאו מסי הוא אלוף עולם, ובצדק. הגמר הזה היה מה שציפיתי שיהיה. ארגנטינה הלוחמת חסרת הכישרון מול צרפת הגאוותנית והכישרונית. מה שלא צפיתי זה שארגנטינה תפרק את צרפת במשך 45 דקות ותנטרל אותה במשך 80 עם עליונות מוחלטת. הגמר הזה הסתיים עם מספרים גדולים אבל בתכל'ס - גם למסי ובעיקר לאמבפה לא היה משחק גדול. מסי היה טוב מאוד במחצית הראשונה, חושך בשנייה ובהארכה בסדר גמור. אמבפה היה חושך בראשונה ועד הדקה ה-80, משם הוא היה טוב מאוד. ארגנטינה היא אלופת העולם, אבל היא גם אלופת העולם בלזרוק יתרון סתם. מוטיב חוזר לאורך כל הטורניר היה שהשחקנים מתעייפים מהלחימה הבלתי פוסקת בסביבות הדקה ה-70 ואז היא סופגת (אוסטרליה, הולנד וצרפת). הפעם סקאלוני הגדיל לעשות ולא עשה חילופים, אוטמנדי נתן פנדל במתנה לאמבפה ועוד מהלך ענק שלו שנבע גם מעייפות ארגנטינאית סידר 2-2 אדיר, הוריד לי את הלב בפעם הראשונה, וזה שארגנטינה שרדה את 97 הדקות עם 2-2 זה נס גדול. בהארכה הייתה תחושה שארגנטינה טובה יותר כמו נגד הולנד, ואז מסי כבש את ה3-2 וחשבתי שזהו, זה נגמר, יש רק 10 דקות ומסי יהיה אלוף עולם. אז גונזאלו מונטיאל החליט להיות אידיוט, לסדר לאמבפה את מלכות השערים עם נגיעת יד מפגרת, והוריד לי את הלב בפעם השנייה. הפעם השלישית הייתה כשאמבפה כבש פנדל שלישי במשחק, ומסי ניגש לבעיטה. מה שעבר לי בראש זה שאם הוא מחטיא וארגנטינה מפסידה זה כל מה שיזכרו מהטורניר האדיר שלו, וזה כל כך יכאב. אבל מסי של 2022 הוא מסי עם קרח בורידים, שלח פנדל שני בקור רוח לרשת, ואז אמי מרטינס (שהציל לארגנטינה ת'תחת בדקה ה-122) נכנס לפעולה. משם הדרך לגביע הייתה סלולה, וסמלי שדווקא אותו מונטיאל שזימבר למסי את מלכות השערים הביא את הגביע לארגנטינה, תסריט שהייתי קונה בכיף בתחילת המשחק. אז באיזשהו מקום הגמר היה משחק הנוקאאוט הכי פחות טוב של מסי. לדעתי, כמו שאמרתי מול קרואטיה, הוא סוחב איזה פציעונת והוא לא נראה במיטבו בחלקים גדולים מהמשחק. אבל השחקנים הגדולים מופיעים ברגעים הגדולים ועושים את המוטל עליהם, וזה מה שמסי עשה היום ולאורך כל הטורניר. קרדיט כזה אני נותן גם לאמבפה, שלא עשה כלום במשך 80 דקות ולמרות הלחץ (הקטן מאוד ביחס למסי, מצטער) שני פנדלים זה יפה אבל לא מאסטרקלאס, הוא נתן את הכדור האדיר הזה בדקה ה-82 ששלח את המשחק להארכה והעיר את הצרפתים שעד אז נראו כמו נבחרת שלא מבינה מה קורה. העתיד של הכדורגל טוב ולאמבפה יש כישרון עצום והוא בהחלט ייזכר כאחד הגדולים בהיסטוריה של המשחק, הוא יהיה מלך שערי המונדיאל ואולי ישתווה לפלה במספר הזכיות (הוא רק בן 24 ולצרפת יש שלד אדיר), אבל היום זה לא היה מספיק, גם בגלל חוסר התמיכה מהחברים. ובכל מקרה חברים, גם אתם רועי, לידור ושאר אוהדי רונאלדו שהזכייה הזאת עושה להם ראמה בלב, כולנו היינו עדים להיסטוריה, הפעם על אמת. היסטוריה. הגמר הגדול ביותר בטורניר הגדול ביותר בין שניים שאולי ייזכרו בעתיד כגדולים ביותר, הגמר שסגר את המעגל הארוך והקשה בקריירת הנבחרת של ליאו מסי. זה התחיל בשלושה גמרים תוך 3 שנים שהסתיימו רע ובפרישה מהנבחרת, כשהוא מחטיא פנדל נגד צ'ילה וזה מה שזוכרים משלושת הגמרים הללו (שהובקע בהם רק שער אחד, בהארכה). אחר כך התצוגה הרעה במונדיאל 2018 (למעשה רעה זה אנדרסטייטמנט, מי שראה יודע), ומשם מסי כל כך התבגר והתחשל, זה היה מדהים לראות איך בגיל 35 הוא משחק כמו מנהיג אמיתי, גם אם לא ברמה שהוא היה בה לפני 10 שנים, וסוחב את הנבחרת על הגב לאורך כל הטורניר. זה התחיל בקופה 2019 שהיה חיובי והסתיים במקום שלישי והרחקה של מסי נגד צ'ילה, נמשך בזכייה אדירה במרקנה על הראש של ברזיל בקופה, והמשיך פה. הולי שיט, מי חשב שככה זה יסתיים ב-2016. מסי הוא אלוף דרום אמריקה, מחזיק הסופרקאפ בין אלופת דרום אמריקה לאלופת אירופה ועכשיו גם אלוף העולם. בגיל 35. עם מונדיאל של 7 שערים, 3 בישולים ומנהיגות בלתי נגמרת. תודה שזכינו. תודה מלך.
|
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|