Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 8 9 10 11 12 ... 129 הבא »

דירוג עוצמה של כל הPPV משנת 2025

מצבי תצוגת אשכול
דירוג עוצמה של כל הPPV משנת 2025
Cenation מנותק
טון טון טון
תגובות: 5,101
אשכולות: 46
Likes Given: 655
הצטרף בתאריך: Jan 2021
12-06-2025, 10:39 PM
טוב נראה לי שראוי לפתוח אשכול כזה כשSVS מאחורינו ובעצם נגמרו כל האירועים לשנת 2025 (לא כולל SNME)
אני אפתח עם הדירוג שלי פה בתגובה הראשית ואשמח לשמוע את דעתכם ולקרוא את הדירוגים שלכם, כמובן שאתם יותר מוזמנים גם לפרט על כל בחירה

דרג א' :

1. Elimination Chamber
עבורי אין פה מקום לוויכוח, זה הPPV הכי טוב של שנת 2025 בפער ענק. הצ'יימבר גברים היה קרב פשוט משוגע ואחד הטובים בכל הזמנים עם סטאר פאוור מטורף, הצ'יימבר נשים היה הטוב ביותר שהיה עד היום, קווין אוואנס נגד המחבל ראוי להיות בדיון על קרב השנה, והסוף של האירוע... ההיל טרן הגדול בכל הזמנים. זה פשוט היה TOO MUCH בשביל אירוע כמו צ'יימבר, היסטוריה.

2. SummerSlam
גם לגבי המקום השני לא הייתה לי התלבטות בכלל, האירוע של השנה מבחינתי בתחרות חזקה מאוד עם 2013 על הסאמרסלאם הטוב ביותר בכל הזמנים. בהיתחשב בעובדה שזה היה הסאמרסלאם הראשון עם שני לילות, ההצלחה של האירוע פרצה את הציפיות לדעתי. קיבלנו את פאנק זוכה בחגורה לאחר יותר מעשור, את אחד מהקאש אינים הגדולים בכל הזמנים, את קרב השנה של קודי נגד סינה, את אחת החזרות הכי מפתיעות ומשוגעות בכל הזמנים, ועוד שלל קרבות נהדרים כמו בקי וליירה, TLC וכו'. אירוע מדהים

3. Royal Rumble
הראמבל השנה היה מהמוצלחים ביותר של השנים האחרונות. קיבלנו קרב אליפות ברמה מאוד גבוהה בין קודי לאוואנס והעובדה שזה היה קרב סולם הפך את זה להרבה יותר מרגש ומרענן. הראמבל נשים היה חמוד מאוד עם כמה חזרות טובות כמו אלכסה, ניקי ושארלוט. וכמובן... הראמבל גברים שלדעתי הוא בקלות בטופ 5 ראמבלים בכל הזמנים, זה היה קרב ראמבל פשוט מטורף מההתחלה עד הסוף, עם אינספור אינטרקציות משוגעות בין מתאבקים, ספוטים נהדרים והסיום הכי מפתיע בכל הזמנים.

דרג' ב' :

4. Evolution
אירוע פנטסטי מתחילתו ועד סופו, קיבלנו מלא רגעים משוגעים וקרבות משובחים אחד אחרי השני. יש מצב שהוא ראוי להיות בטופ 3 אירועים של השנה אבל היה קשה לי לשים אותו מעל הצ'יימבר, סאמרסלאם והראמבל אבל אני לגמרי אבין את מי ששם אותו בטופ 3 כי זה באמת היה אירוע מצוין שהוכיח כמה זה היה חסר בשנים האחרונות.

5. Night of Champions
גם פה אני יודע שזה אולי יהיה דל"פ, אבל NOC מבחינתי היה אירוע מדהים שלגמרי ראוי לקבל את המקום החמישי בדירוג השנתי. קודי נגד רנדי היה קרב טוב מאוד שחיכינו לקבל אותו הרבה זמן, וזה היה מעניין בטירוף כי הייתה משמעות אמיתית לקרב (המנצח בו זוכה להיות N1C על האליפות בסאמרסלאם), עצם זה שיש קרב כזה עם משמעות מעניינת גם לגברים וגם לנשים, זה כבר משדרג משמעותית את איכות האירוע לדעתי. ראקל נגד ריה היה אחד מקרבות הנשים הטובים ביותר של השנה לדעתי, אנדרייטד בטירוף. וכמובן שסינה נגד פאנק (עם הבנייה הנהדרת שקיבלנו שם) היה פנטסטי, אירוע פשוט מצוין שלדעתי בלי שום ספק ראוי להיות בטופ 5 אירועים של השנה.

דרג ג' :

6. Crown Jewel
קראון ג'ול היה באמת אירוע מעולה אבל לא מהטובים ביותר של השנה ובגלל זה הוא לא נכנס לטופ 5. סת' נגד קודי היה קרב טוב מאוד, קיבלנו גם קרב רחוב מצוין בין ריינס לריד, וכמובן את מועמד לקרב השנה של סטיילס נגד סינה שהפתיעו לטובה את כולם וסיפקו לנו קלאסיקה היסטורית. שאר הקרבות היו חביבים בהחלט וגם פה מדובר סך הכל על אירוע מעבר אבל אי אפשר להתעלם מהאיכות הנהדרת של כל הקרבות באירוע ולכן זה זכה למקום השישי.

7. Backlash
מהמקום הראשון ועד לפה אנחנו באמת ברצף של אירועים טובים+ שהיה קשה לדרג אותם בדירוג עוצמה. בקלאש באמת היה אחלה של אירוע לדעתי, אנדרייטד בטירוף! אני עפתי על הקרב של סינה נגד רנדי, יש מצב שזה הקרב האהוב עליי של סינה מריצת ההיל שלו, לראות אותם ביחד בזירה היה באמת מטורף ורנדי הביא שם הופעה שהזכירה נשכחות. הקרב המרובע פאטו, פריסט, מקינטיר ונייט גם היה מטורף לגמרי. זה היה באמת אירוע טוב לקבל אחרי המניה שהייתה קצת מאכזבת, מגיע לו את המקום השביעי.

8. WrestleMania 41
כמה כואב לי לשים את מניה רק במקום 8... זה רק מראה איזה עבודה גרועה עשו עם הרסלמניה השנה, כי רסלמניה חייב להיות בטופ 3 אירועים של השנה, בשאיפה שזה תמיד יהיה במקום הראשון, אם השנה זה זוכה רק למקום 8 זה מעיד על כמות הטעויות שעשו השנה באירוע הזה. אני אחזור ואגיד כמו שאני תמיד טוען פה - רסלמניה זה מקום לקרבות הגדולים ביותר עם הכוכבים הגדולים ביותר והרגעים הגדולים ביותר. ברגע שמתחילים להכניס לקארד כל מיני ג'וברים ומיד קארדים לא מעניינים זה מוריד משמעותית מהריגוש וההתלהבות ומחסל הכל. אני מעדיף בכל יום לראות קרב הזוי במניה של גולדברג נגד באטיסטה שחוזרים מפרישה מאשר ריי פיניקס נגד אל גרנדה אמריקנו. ולמרות זאת עדיין היו לנו כמה קרבות מעולים ורגעים גדולים ולכן החלטתי לא לשים את מניה לגמרי בתחתית.

9. Clash in Paris
אני מניח שזה אולי דל"פ לשים את זה רק במקום 9, אבל בשבילי האירוע הזה קצת אוברייטד. הקרב של שיימוס נגד רוסב היה קרב אדיר (כנראה הטוב ביותר באירוע), אבל עדיין זה שיימוס ורוסב ולא פאנק ורולינס וזה הבדל משמעותי. לוגאן נגד סינה העמידו קרב מצוין אבל מעבר לזה... לא היה שם עוד איזה קרב או מצ'אפ שריגש אותי יותר מדי במיוחד, כל האירוע הזה הרגיש לי כמו אירוע מעבר שלא באמת השפיע על העלילה או על האלופים, ולכן הוא מקבל רק את המקום התשיעי.

דרג ד' :

10. Survivor Series: WarGames
עצוב לי לשים את זה רק במקום 10, כי היו באמת רגעים מצוינים ונהדרים באירוע הזה, אבל נטו בגלל שהפורמט של הוור גיימס פשוט כבר יצא מכל החורים השנה אז אין לי ברירה אחרת אלא לשים את האירוע הזה במקום העשירי, אני באמת חושב שאם הפורמט של הוור גיימס היה יותר מעניין ומרגש אז זה בקלות היה יכול להיות בטופ 5 של השנה.

11. Money in the Bank
בשבילי MITB היה אירוע חלש מאוד לעומת מה שבאמת הוא יכול להיות. קודם כל קרב הזוגות של סינה היה בינוני מינוס ועד עכשיו אני לא מצליח להבין איך בזבזו אירוע כל כך גדול בטור הפרישה של סינה על קרב כל כך משעמם ובנאלי. גם הקרבות MITB של הנשים והגברים היו דיי בינוניים ולא סיפקו לנו רגעים בלתי נשכחים, מבחינתי הדבר הטוב ביותר שיצא מהאירוע הזה זה שרולינס זכה במזוודה, מעבר לכך מבחינת איכות זה היה מאוד בינוני ולא מתאים לאירוע מרגש כמו MITB

12. Wrestlepalooza
האירוע המאכזב של השנה, מצד אחד כואב לי לשים אותו אחרון עם כמות הסופרסטארים שהשתתפה בו אבל מצד שני אי אפשר להתעלם מהאכזבה המטורפת שהייתה במבחן התוצאה. הקרב היחיד שבאמת היה טוב זה קרב הזוגות של פאנק וAJ נגד סת' ובקי. סינה נגד לסנר היה עם הייפ מטורף אבל הבנייה של הקרב הייתה קטסטרופלית ולמעשה ברגע שהחליטו לפתוח עם הקרב הזה זה כבר הרס את הכיף לצפות בהמשך האירוע. בפוטנציאל זה היה יכול להיות האירוע הטוב של השנה ועם החלטות שנויות במחלוקת הפכו את זה לאירוע המאכזב של השנה, חבל
                                                                      [Image: Screenshot-3.png]
הגב
The following 2 users Like Cenation's post:
  • Bam Bam Bigelow, orgibor
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,061
אשכולות: 213
Likes Given: 1,383
12-07-2025, 12:40 AM
הדירוג שלי די דומה לשלך, גם אצלי EC וסאמרסלאם בשני המקומות הראשונים ובדרג האחרון נמצאים אותם שלושה אירועים:
1) EC
2) סאמרסלאם
3) קראון ג'ול
4) אבולושן
5) רויאל ראמבל
6) רסלמניה
7) קלאש אין פריז
8) באקלאש
9) NOC
10) MITB
11) רסלפלוזה
12) SVS
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב

•
חפש
הגב
StavHen מנותק
Paul Heyman Guy
תגובות: 4,484
אשכולות: 40
Likes Given: 802
הצטרף בתאריך: Feb 2021
12-07-2025, 10:14 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 12-07-2025, 10:15 AM על ידי StavHen.)
סיניישן, אחלה סיקור ושאפו על ההשקעה.
הדירוג שלי קצת שונה כי אני מחפש דברים אחרים ברסלינג.
אני מחפש כוח, דומיננטיות וכאוס אמיתי.

הנה הדירוג שלי ל-2025:

דרג א' (הטופ של הטופ):

SummerSlam
אין תחרות.
כשנותנים לאירוע לנשום על פני שני לילות ומביאים את התותחים הכבדים, זה נראה אחרת.
פאנק, סינה, קודי זה הרגיש כמו אירוע של גדולים.
הסטאר-פאוור נשפך מהמסך וזה מה שאני רוצה לראות בקיץ.

Crown Jewel
פה אני לא מסכים איתך
שמת אותו מקום נמוך ? אצלי הוא בטופ.
למה? שלוש מילים: רומן נגד ברונסון.
קרב רחוב בין שתי מפלצות כאלה זה הדבר האמיתי. ככה רסלינג צריך להיראות כבד, כואב, ברוטאלי.

Elimination Chamber
אני חייב להסכים איתך על המיקום הגבוה.
עם כל הביקורת שלי על המשתתפים (וקשה לי לראות את "המחבל" מככב שם), אי אפשר לקחת מהאירוע הזה את הקונספט.
הכלוב הזה, הדינמיקה של 6 פסיכופתים שכלואים יחד וצריכים לשרוד אחד את השני זה פורמט מנצח.
הכאוס שם הוא משוגע וזה בדיוק האקשן שאני מחפש.

דרג ב' (סולידי פלוס):

Survivor Series: WarGames
הפורמט אולי נשחק, אבל המיין איבנט השנה היה תצוגת תכלית של העתיד.
ברון ברייקר מנקה את הזירה, ברוק לסנר חוזר וזורק אנשים, ופאנק מוצמד . אירוע שבונה כוכבים.

Royal Rumble
היה ראמבל חזק והסיום היה מפתיע, אבל היו יותר מדי רגעים "מתים" באמצע עם מתאבקים שלא מעניינים אף אחד, מנצח בינוני מינוס..

Wrestlepalooza
נכון שהבנייה הייתה אולי מאכזבת, אבל אי אפשר להתעלם מהשמות.
סינה נגד לסנר? זה לבד שווה צפייה.
פאנק ו-AJ נגד רולינס ובקי? זה קרב החזרה של הפנטזיה של כולנו בילדות.
כשיש לך קארד עם השמות הכי גדולים בעסק, זה לא יכול להיות אירוע גרוע. אני מעדיף לראות את לסנר וסינה ביום רע מאשר מיד-קארדרים ביום טוב.

דרג ג' (בינוני ומטה):

Night of Champions
אירוע "בסדר". לא עפתי כמוך. קרבות טובים, אבל הרגיש לי כמו פרק ארוך של RAW.

Evolution
נחמד, אבל לא השאיר עליי חותם לטווח ארוך.

WrestleMania 41
מסכים איתך על כל מילה. ביזיון.
רסלמניה צריכה להיות אירוע של ענקים, של רגעים לדורות. ולא קיבלנו את זה.

דרג ד' (הפח):

Money in the Bank
חלש להחריד. הזילות של המזוודה נמשכת.
Clash in Paris
סתם אירוע האוס שואו משודר.
Backlash
לא זוכר משם כלום חוץ מזה שהתעצבנתי מהתוצאות.
Hall Of Famer | The Wise Man | The Advocate

[Image: 4745e5185e91e0e89bbe0b47dc871071ea062bdf.png]
הגב

•
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,667
אשכולות: 26
Likes Given: 4,212
הצטרף בתאריך: Nov 2021
12-07-2025, 08:02 PM
יופי של אשכול, שאפו.

עם מה באם באם מסכים?
ארבעת המקומות הראשונים הם ללא ספק גם שלי, עם היפוך קל בין הראמבל ואבולושיין.

עם מה באם באם לא מסכים?
עם הדרגים. המרחק בין מקום רביעי לחמישי הוא גדול מאוד מאוד (דרך אגב, חמישי זה רסלמניה). אני רואה אצ ארבעת הראשונים כדרג א׳, רסלמניה כדרג ב׳ והשאר כדרג האות השביעית. זאת הייתה שנה עם אינפלציית אירועים שהרגישו כל כך זול שאני יכול לבחור כמה פרקי ראו שהיה בהם יותר עניין ממחצית האירועים.
[Image: giphy.gif]
הגב
The following 1 user Likes Bam Bam Bigelow's post:
  • Cenation
חפש
הגב
Cenation מנותק
טון טון טון
12-08-2025, 09:56 PM
(12-07-2025, 08:02 PM)Bam Bam Bigelow כתב:  יופי של אשכול, שאפו.

עם מה באם באם מסכים?
ארבעת המקומות הראשונים הם ללא ספק גם שלי, עם היפוך קל בין הראמבל ואבולושיין.

עם מה באם באם לא מסכים?
עם הדרגים. המרחק בין מקום רביעי לחמישי הוא גדול מאוד מאוד (דרך אגב, חמישי זה רסלמניה). אני רואה אצ ארבעת הראשונים כדרג א׳, רסלמניה כדרג ב׳ והשאר כדרג האות השביעית. זאת הייתה שנה עם אינפלציית אירועים שהרגישו כל כך זול שאני יכול לבחור כמה פרקי ראו שהיה בהם יותר עניין ממחצית האירועים.

אהבתי באם באם, תודה על הפרגון והתגובה
אני מסכים שרסלמניה זה אירוע כל כך גדול שתכלס כמעט באוטומט הוא צריך להיות בראשונים בדירוג, אבל בגלל האכזבה האישית שלי מחלק מהקרבות שהחליטו לשים באירוע, הרגיש לי שזה לא יהיה מדויק ונכון לשים את זה באירועים הטובים ביותר של השנה. אני מקווה מאוד שב42 יפצו אותנו בהתאם ולא יחזרו על טעויות של קרבות עם ג׳וברים
הגב

•
חפש
הגב
Cenation מנותק
טון טון טון
12-08-2025, 10:06 PM
(12-07-2025, 10:14 AM)StavHen כתב:  סיניישן, אחלה סיקור ושאפו על ההשקעה.
הדירוג שלי קצת שונה כי אני מחפש דברים אחרים ברסלינג.
אני מחפש כוח, דומיננטיות וכאוס אמיתי.

הנה הדירוג שלי ל-2025:

דרג א' (הטופ של הטופ):

SummerSlam
אין תחרות.
כשנותנים לאירוע לנשום על פני שני לילות ומביאים את התותחים הכבדים, זה נראה אחרת.
פאנק, סינה, קודי זה הרגיש כמו אירוע של גדולים.
הסטאר-פאוור נשפך מהמסך וזה מה שאני רוצה לראות בקיץ.

Crown Jewel
פה אני לא מסכים איתך
שמת אותו מקום נמוך ? אצלי הוא בטופ.
למה? שלוש מילים: רומן נגד ברונסון.
קרב רחוב בין שתי מפלצות כאלה זה הדבר האמיתי. ככה רסלינג צריך להיראות כבד, כואב, ברוטאלי.

Elimination Chamber
אני חייב להסכים איתך על המיקום הגבוה.
עם כל הביקורת שלי על המשתתפים (וקשה לי לראות את "המחבל" מככב שם), אי אפשר לקחת מהאירוע הזה את הקונספט.
הכלוב הזה, הדינמיקה של 6 פסיכופתים שכלואים יחד וצריכים לשרוד אחד את השני זה פורמט מנצח.
הכאוס שם הוא משוגע וזה בדיוק האקשן שאני מחפש.

דרג ב' (סולידי פלוס):

Survivor Series: WarGames
הפורמט אולי נשחק, אבל המיין איבנט השנה היה תצוגת תכלית של העתיד.
ברון ברייקר מנקה את הזירה, ברוק לסנר חוזר וזורק אנשים, ופאנק מוצמד . אירוע שבונה כוכבים.

Royal Rumble
היה ראמבל חזק והסיום היה מפתיע, אבל היו יותר מדי רגעים "מתים" באמצע עם מתאבקים שלא מעניינים אף אחד, מנצח בינוני מינוס..

Wrestlepalooza
נכון שהבנייה הייתה אולי מאכזבת, אבל אי אפשר להתעלם מהשמות.
סינה נגד לסנר? זה לבד שווה צפייה.
פאנק ו-AJ נגד רולינס ובקי? זה קרב החזרה של הפנטזיה של כולנו בילדות.
כשיש לך קארד עם השמות הכי גדולים בעסק, זה לא יכול להיות אירוע גרוע. אני מעדיף לראות את לסנר וסינה ביום רע מאשר מיד-קארדרים ביום טוב.

דרג ג' (בינוני ומטה):

Night of Champions
אירוע "בסדר". לא עפתי כמוך. קרבות טובים, אבל הרגיש לי כמו פרק ארוך של RAW.

Evolution
נחמד, אבל לא השאיר עליי חותם לטווח ארוך.

WrestleMania 41
מסכים איתך על כל מילה. ביזיון.
רסלמניה צריכה להיות אירוע של ענקים, של רגעים לדורות. ולא קיבלנו את זה.

דרג ד' (הפח):

Money in the Bank
חלש להחריד. הזילות של המזוודה נמשכת.
Clash in Paris
סתם אירוע האוס שואו משודר.
Backlash
לא זוכר משם כלום חוץ מזה שהתעצבנתי מהתוצאות.

תודה רבה יא אח! היה כיף מאוד לקרוא את התגובה שלך
כמה התייחסויות :

Wrestlepalooza - אני בדיוק כמוך אחי, אני מסכים במיליון אחוז שאני מעדיף בפער עצום לראות קרב של סינה ולסנר באיכות כזאת מאכזבת כמו שהיה באירוע הזה מאשר כל קרב מיד קארדים ברמה גבוהה אחר, בסוף זה סינה ולסנר כמו שאמרת. האירוע עצמו באמת לא אירוע גרוע, הוא פשוט אירוע שכל כך איכזב אותי לעומת הציפיות הגבוהות שהיו לי ולכן מיקמתי אותו אחרון כי יצאתי עם תחושה חמוצה מאוד לעומת הציפיות הגבוהות שהיו לי.

Crown Jewel - יכול להבין לגמרי את זה ששמת אותו כל כך גבוה, זה באמת היה אירוע נהדר וכיף לצפייה, פשוט היה חסר לי שם איזה רגע אחד גדול במיוחד בשביל לשים אותו בטופ 5 שלי, אבל אני יכול להבין למה שמת אותו כזה גבוה.

Night of Champions - אני חושב שאתה מפספס פה. זה דווקא היה אירוע ממש מעניין, גם ניסיון קאש אין כושל של רולינס שהוסיף הרבה עניין לסוף הקרב של סינה ופאנק שהקרב הזה לבד מספיק גדול וגם סיפק את הסחורה בשבילי. ובנוסף העובדה שהייתה משמעות מעניינת לקרב של רנדי וקודי וגם לקרב נשים השני שידרג את האירוע מבחינתי.

WrestleMania 41 - כמו ששנינו אמרנו, אני באמת מקווה שיפסיקו עם השטויות ברסלמניה כי לי אישית זה עצוב לראות מצ'אפים כל כך חלשים שבפרקים שבועיים רגילים סביר להניח שהייתי מדלג או רואה אותם בחצי קלאץ'. הלוואי ובמניה הקרובה נקבל קארד איכותי מההתחלה ועד הסוף.
הגב

•
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,330
אשכולות: 8
Likes Given: 11,045
12-09-2025, 10:59 AM
אין על ההשקעה שלך סיניישן, שמח שאתה לא פורש בסוף השנה.
אני לא אוהב אשכולות דירוגים כי זה תמיד עושה לי בלאגן בראש.
אבל מה שאני מסיק מהאשכול הזה (ורוג'ר יתמוך) זה שהשנה הייתה חלשה מבחינת אירועים.
זרקו לנו שמות גדולים אבל הסתפקו בלתת לנו אותם וזהו.
לקבל את אותם השמות הגדולים במפגשים מעניינים ומרעננים לצד סיפורים מעניינים מרעננים היה צובע את השנה הזאת בצבע אחר לגמרי.
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Cenation מנותק
טון טון טון
12-10-2025, 04:07 PM
(12-09-2025, 10:59 AM)NaRRative כתב:  אין על ההשקעה שלך סיניישן, שמח שאתה לא פורש בסוף השנה.
אני לא אוהב אשכולות דירוגים כי זה תמיד עושה לי בלאגן בראש.
אבל מה שאני מסיק מהאשכול הזה (ורוג'ר יתמוך) זה שהשנה הייתה חלשה מבחינת אירועים.
זרקו לנו שמות גדולים אבל הסתפקו בלתת לנו אותם וזהו.
לקבל את אותם השמות הגדולים במפגשים מעניינים ומרעננים לצד סיפורים מעניינים מרעננים היה צובע את השנה הזאת בצבע אחר לגמרי.
תודה על הפרגון יא אח
ובכל זאת, מה לפחות הטופ 3 שלך?
הגב

•
חפש
הגב
Cenation מנותק
טון טון טון
12-10-2025, 04:08 PM
לענות 20+ אנשים בתחרויות הימורים אתם תמיד יודעים אבל לתת דירוג קצרצר של האירועים של השנה אתם לא יכולים???
יאללה קדימה בוא נשמע דעות של עוד קצת חברים פה
הגב
The following 1 user Likes Cenation's post:
  • Bam Bam Bigelow
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,330
אשכולות: 8
Likes Given: 11,045
12-10-2025, 07:12 PM
(12-10-2025, 04:07 PM)Cenation כתב:  תודה על הפרגון יא אח
ובכל זאת, מה לפחות הטופ 3 שלך?

אני לא אוהב דירוגים ואני לא צפיתי בכל האירועים כדי להחליט.
כן רציתי לפרגן ולתת דעה כללית אז הגבתי Heart
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב
The following 1 user Likes NoamRR's post:
  • Cenation
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-05-2026, 12:34 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר