02-03-2021, 11:59 PM
- בראיון לCBS ספורטס, זוכה הרויאל ראמבל, אדג', דיבר על הקאמבק שלו ואמר שהוא לא כאן בשביל "לנגן את הלהיטים הגדולים" ויהיה בTV פול טיים, כל שבוע:
Edge כתב:"לא חזרתי בשביל לעשות סבב הופעות של הלהיטים הגדולים. זו לא הסיבה שחזרתי. לא חזרתי רק בשביל למחזר את הלהיטים הגדולים, רציתי לחזור בשביל לספר סיפורים מספקים. רציתי לחלוק זירה עם המון טאלנטים. אם אוכל לחלוק איתם את הידע שלי מ29 שנה שעשיתי את זה, במובן של סיפור סיפורים, זה משהו שנורא מרגש אותי. אני אוהב כל כך הרבה מהמתאבקים האלה, ואני מתרגש להכנס איתם לזירה. האם ידעתי לאיזה כיוון אצטרך לעבוד לקראת רסלמניה? לא, המון מהדברים האלה לא בידיים שלי. כן ידעתי שאשקיע את העבודה בשביל שאוכל לעשות את מה שיתבקש ממני. זו גם חלק מהאחריות עם החזרה שלי. אני לא רוצה להיות סתם עוד גוף. אני רוצה שתהיה לי את היכולת לעזור, לעזור לטוטאליות של התעשיה אם אני יכול. אם זה אומר שהשנה אדג' יהיה במאין אבנט של רסלמניה? אוקיי, אני אעשה את מיטב יכולתי בשביל לגרום לזה לקרות ולעשות את זה הכי מספק שאני יכול. אבל אני גם רוצה להכנס לזירה עם המון טאלנטים. המטרה שלי היא לחזור ולספר סיפורים טובים, בין אם זה במאין אבנט של רסלמניה או בראו, מה שזה לא יהיה. חזרתי מחוייב לזה. אחרי המשפחה שלי, זו המחוייבות העיקרית שלי. אם מבקשים ממני להיות בתמונת האליפות בדרך לרסלמניה? אני כאן כל שבוע. זו הדרך שאני פועל. אני לא הולך להיות בחור שבא לשבוע אחד ואז נעלם ל8 שבועות. אם אני מעורב, אני הולך להיות כאן כל שבוע כי ככה אני מתנהל."
- בעקבות השחרור של לארס סוליבאן, דייב מלצר מדווח שלמרות כל הבעיות עם הפריק לאורך הדרך, וינס מקמה'ן עדיין היה נעול על פוש שלו, עד שסוליבאן החליט להבריז מהקלטות TV. לאחר שזה קרה, WWE פשוט החליטו להפסיק להשתמש בו והשם שלו לא הוזכר יותר בשום ישיבת קריאטיב.
לפי רינגסייד ניוז, אף אחד מאחורי הקלעים לא הופתע לשמוע על השחרור של סוליבאן, והתחושה הייתה שהוא פשוט לא בנוי לעמוד בלחץ שבא עם העבודה ברוסטר הראשי.
שון רוס סאפ יצר קשר עם סוליבאן עצמו, שהחמיא מאוד לWWE על ההתנהלות שלהם עם השחרור שלו ואמר שהם התנהגו אליו בכנות והבנה. סוליבאן הודה שהוא היה האוייב הכי גדול של עצמו והודה שהוא היה אשם במספר בעיות שמנעו ממנו להצליח בעבודת חלומותיו בגלל "טמטום" ו"התנהגות אנוכית".
סוליבאן אמר לSRS שהוא כנראה סיים בפרו רסלינג עם השחרור מWWE. הוא אמר שהזמן שהעביר ברוסטר הראשי היה נורא קשה בשבילו וגרם לו לפתח חרדות - הוא לא יכל לאכול או לישון בימים שהוא היה אמור להופיע בTV בגלל הלחץ.
- לפי האינסיידר, באד באני צפוי לערוך עוד מספר הופעות בWWE בתקופה הקרובה בעקבות המעורבות שלו ברויאל ראמבל ובראו, והוא נמצא כרגע בדיונים עם הWWE בנוגע לאפשרות שהוא יכנס לזירה ויתאבק ברסלמניה 37.
- אחרי המון דיווחים ושמועות לגביו, שון רוס סאפ מדווח שמאט רידל חתם רשמית על חוזה חדש בWWE. הדיל שרידל חתם עליו הוא לא הארכה לחוזה שלו מ2018, כמו שהוצע לו במקור, אלא חוזה חדש לגמרי שישאיר אותו בWWE עד לסוף שנת 2023.
- לפי רסלינג INC, קרליטו נמצא נכון לעכשיו בתקופת התנסות של 3 שבועות עם הWWE. מי שדחף את הWWE לתת לקרליטו את הצ'אנס הזה הוא MVP, וטריפל H היה זה שנתן את האישור. הרושם כרגע הוא שWWE מרוצים מקרליטו וישאירו אותו מעבר לתקופה הזאת.
- שבוע לאחר הדביוט שלו בAEW, מאט הארדי לקח חלק בסגמנט עם כריס ג'ריקו שבמהלכו הוא עשה טלפורט ברחבי האולם.
הסגמנט זכה לתגובות מעורבות מהצופים, ובראיון לפודקאסט של כריס ג'ריקו, טוני קהאן הודה שגם הוא לא אהב את הסגמנט וחשב שהוא לא בוצע בצורה טובה:
Tony Khan כתב:"זה היה רעיון שלך. יש דברים כאלה, דברים שניסיתי לעשות הרבה פחות השנה, בכנות. זו דוגמא טובה. מקרים כאלה שלמישהו היה רעיון, ואני הייתי סקפטי ושכנעתי את עצמי לעשות את זה, ולא הייתי עושה את זה. שום דבר נגדך או נגד הרעיון, זו פשוט הצורה שבה זה בוצע והדרך שדיברנו על זה, הייתה לי תחושה שזה לא יעבוד. זו הדוגמא המושלמת למשהו כזה. לא עשיתי המון דברים כאלה השנה. עשינו המון טעויות השנה, אבל ניסיתי לקצץ בזה. זו דוגמא מושלמת למשהו שהייתי רוצה שלא נעשה, אבל זו אשמתי. אם באמת הייתי מאמין בזה, הייתי קם ואומר את זה. הרעיון שלך היה טוב, אבל ביצענו את זה בהתראה קצרה וזה לא נראה טוב. זה היה קשוח, היו חסרים לנו עובדים בגלל המגיפה וניסינו לעשות דברים מגניבים. אני חושב שכולם היו מרוצים פשוט לקבל רסלינג ולא היינו צריכים לעשות דברים כאלה."טוני נשאל גם מה היה הסטוריליין שהוא הכי אהב לעבוד עליו, וחשף שהסטוריליין הזה הוא הפיוד של דארבי אלן נגד טים טאז:
Tony Khan כתב:"הדבר האהוב עליי שעבדתי עליו המון, הזכרתי את זה קודם, אבל זה ללא ספק כל הסיפור של דארבי נגד טים טאז, מה שזה הפך אליו והכניסה של סטינג. זה עדיין נמשך, זה נמשך כבר המון זמן. אני חושב שהיו המון רגעים מגניבים. השילוב של ריקי סטארקס. לא ידעתי שזה יהיה הוא, אבל ידענו שאנחנו צריכים לשלב עוד מישהו עם בריאן קייג' והוא היה בבירור האחד, ואז וויל בהמשך הדרך. כמובן שידעתי שהוק יהיה גדול בשבילנו בהמשך והוא ילד טוב. טאז מוסיף לזה המון עם הניסיון שלו והוא מאמן מצויין ושדרן מצויין בשבילנו, אבל הוא מוסיף כל כך הרבה להם ולפרזנטציה של זה. גם ריקי הוסיף המון. בריאן היה בחור שהחתמתי במיידי, הוא היה פצוע כשהחתמתי אותו והייתי מוכן להביא אותו. היה לי רעיון ששמרתי לדארבי, ואז סטינג היה זמין וחיברנו אותו לשם. רציתי לעשות משהו גדול, לבנות לקרב של דארבי נגד ריקי ולשמור את דארבי נגד בריאן להמשך. ככה נוכל לבנות את שניהם במשך חודשים ולקבל רייטינג גבוה לשני הקרבות. עשינו מעל מיליון צופים לדארבי נגד ריקי, וריקי מעולם לא ניצח קרב בדיינמייט לפני. ריקי הוא מישהו שאני מאוד מאמין בו, והיו לו רגעים מצויינים. יש לו גם רעיונות מעולים."
- כמה ימים לאחר שהכריזו על החתימה מחדש של השותף שלו, ROH הכריזו שאלוף העולם לשעבר שלהם וחצי מאלופי הזוגות הנוכחיים, ג'יי לית'ל, גם חתם על חוזה חדש בחברה. נכון לעכשיו לא ידוע מה הם תנאי החוזה החדש ולכמה זמן לית'ל יהיה מחוייב לROH.
- בראיון עם כריס ואן וליט, טייסון קיד שעובד כרגע כאייג'נט בWWE חשף שהוא היה זה שהציע לחברה להשתמש ברעש המוקלט של הקהל בת'אנדרדום, לאחר שמספר מתאבקים אמרו לו שזה מרגיש מוזר לעבור מלעבוד עם מתאבקי הפיתוח בקהל בPC לאולם ריק בלי רעש בכלל.
- חבר היכל התהילה, DDP, פרסם בטוויטר שהוא עובד עם חצי מהויקינג ריידרס, אייבר, כחלק מתהליך השיקום של אלוף הזוגות לשעבר מפציעת הצוואר שספג בחודש ספטמבר.
- שול גאררו, הבת של ויקי ואדי גאררו, התראיינה השבוע לרסלינג INC.
שול חשפה שהWWE עדיין מחזיקים נכון לעכשיו בזכויות על השם והדמות של אדי, ואף על פי שהיה לבני המשפחה קשה עם חלק מהשימוש שלהם בשם שלו לאחר המוות, אין להם מילה בנושא ואין שום דבר שהם יכולים לעשות באופן חוקי.
Shaul Guerrero כתב:"אני חושבת שאנחנו צריכים להיות נורא זהירים עם איך שאנחנו משתמשים בשם של אנשים והדמות שלהם, במיוחד אחרי שהם כבר אינם. אבא השתמש בשם האמיתי שלו. אדי גאררו זה באמת השם שלו, וWWE עד היום מחזיקים בזכויות על שמו, אז אין לנו מילה בשום דבר. אז אם אתה מתאבק צעיר ועומד לחתום על חוזה, תוודא שהזכויות על השם שלך יהיו בבעלותך. זו פשוט עצה ממש ממש טובה. כל עורך דין יגיד לך את זה. תוודא שיהיו לך את את הזכויות על הדמות שאתה ממציא."

![[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]](https://i.ibb.co/ZRYq1PFW/Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-impromptu-showdown-Smack-Down-1.gif)