Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 119 120 121 122 123 ... 129 הבא »

תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 23.4.2021

עמודים (2): « הקודם 1 2
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 23.4.2021
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,372
אשכולות: 76
Likes Given: 1,288
הצטרף בתאריך: Jan 2021
04-24-2021, 06:16 PM
(04-11-2021, 09:50 PM)RoeeHardy כתב:  וידוי: אני מארק של סזארו.

(04-24-2021, 02:57 PM)SwitchBlade כתב:  לדעתי יש בעיה בלהיות 'מארק של סזארו'.
זה נהיה דבר שאומרים כדי לאותת לאחרים שיש לך טעם ברסלינג. אף אחד לא באמת קונה את סזארו כדמות ורוצה שהוא יעמוד בראש של בראנד מסוים, זה יהיה מזעזע, הרוב בעיקר אומרים שהם אוהבים את סזארו כדי שאחרים יבינו שהם יודעים מה טוב. 
הוא נהדר בזירה, סוליד 8/10, אבל בתור דמות? איזה בשר יש בכלל כדי להחליט על גביו שסזארו הוא מיין איבנט פלייר? 

הנה גיא, אתה כל כך נואש וכל כך מתאמץ (נראה לי אנחנו רגע לפני שאתה מושך לי בשיער ובורח), אז בסדר, אני אתן לך צומי.
[Image: Untitled.png]
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,825
אשכולות: 59
Likes Given: 4,469
04-24-2021, 07:20 PM
(04-24-2021, 06:16 PM)RoeeHardy כתב:  
(04-11-2021, 09:50 PM)RoeeHardy כתב:   

הנה גיא, אתה כל כך נואש וכל כך מתאמץ (נראה לי אנחנו רגע לפני שאתה מושך לי בשיער ובורח), אז בסדר, אני אתן לך צומי.

אתה מבין.. ניסיתי למשוך לסזארו בשיער וזה לא עבד. זו הייתה דרך הפעולה השנייה בה בחרתי לנקוט. 
הטענה שלי עדיין עומדת אגב - סזארו הוא לא מיין איבנט פלייר. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
הגב
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,372
אשכולות: 76
Likes Given: 1,288
04-24-2021, 08:00 PM
(04-24-2021, 07:20 PM)SwitchBlade כתב:  

אתה מבין.. ניסיתי למשוך לסזארו בשיער וזה לא עבד. זו הייתה דרך הפעולה השנייה בה בחרתי לנקוט. 

מסכים איתך.
זה לא אומר שלא מגיע לו פיוד והפסד לריינס לאחר קרב מכובד במיין איבנט של PPV משני.
[Image: Untitled.png]
הגב

•
חפש
הגב
the beast מנותק
Rookie
*
תגובות: 172
אשכולות: 0
Likes Given: 1
04-24-2021, 08:40 PM
(04-24-2021, 08:00 PM)RoeeHardy כתב:  
(04-24-2021, 07:20 PM)SwitchBlade כתב:  

מסכים איתך.
זה לא אומר שלא מגיע לו פיוד והפסד לריינס לאחר קרב מכובד במיין איבנט של PPV משני.
אמת אבל למה לעצור שם? למה לא לבנות אותו לאט לאט עד שיהיה מיין איוונטר ואלוף כמו שמגיע לו? כי בתכלס היכולות זירה שלו שוות אליפות עולם ולא נראלי שאפשר להתווכח עם זה.הסיבה שאנשים כל כך רוצים אותו בתור אלוף זה כי נטו מגיע לו הוא עובד קשה מאוד וכמו שכבר אמרתי אפשר להתווכח עם היכולות זירה שלו והדברים שהוא עושה? כמה אנשים יש ברוסטר עם כוח כמו שלו? מה שהוא עשה לרולינס ברסלמניה היה פאקינג מדהים וגם בעבר שהוא הרים אנשים כמו ביג שואו ומארק הנרי והוא עשה סווינג לפאקינג גרייט קאלי בן אדם בגודל של מגדל אייפל רומן לא יעשה את זה גם עוד שנתיים. סזארו לא טוב על המיק? אוקיי סתם רעיון למה לא לצוות לו את דניאל בריאן שיהיה המנהל שלו? הרי גם ככה הוא עומד לפרוש בקרוב ואחרי מה שראינו בפרק הזה זה יכול לעבוד מצוין גם לסנר לא טוב על המיק ובדיוק בשביל זה היה לו היימן.
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,389
אשכולות: 1,833
Likes Given: 5,003
04-24-2021, 09:00 PM
פרק מעולה השבוע, אחד הפרקים היותר טובים בזמן האחרון, דעות :
- כל הסגמנט הפותח היה טוב, רולינס בפרומו טוב, ריינס מעולה כמו תמיד, אפשר לראות שהם שמרו על מינימום אינטראקציה בין רולינס וריינס שזה מעולה, רולינס נגד ריינס צריך להיות בעתיד חתיכת פיוד מול קהל וקרב באירוע גדול.
- בריאן/סזארו נגד אוסו/רולינס היה קרב זוגות מעולה, הם קיבלו הרבה זמן ונתנו יופי של הופעה, רולינס זהב, איך שהוא אמר שהוא לא צריך את זה כי הוא סת' פריקינג רולינס.
- אליפות זוגות נשים, נראה לי שאפשר להגיד כבר שנטליה וטאמינה הם האלופות הבאות, הם מנצחות כבר ברצף, הפירוק של בייזלר וניה ג'קס מתקרב והגיע הזמן.
- קרוז נגד אואנס היה מצוין, להוריד את הכובע בפני אפולו קרוז, הגימיק הזה הציל אותו והוא מוכיח שהוא מעולה, מגיע לו להיות האלוף הביניבשתי, הקרב עצמו כמו שרשמתי היה מצוין, קווין אואנס תמיד נותן קרבות טובים, התגעגעתי לראות תפינישר הזה כמו של אומגה. תקיפה טובה של ביג אי על קרוז, ביג אי יקבל את הקרב החוזר שלו, אני לא אתנגד לראות פה משולש של קרוז-אואנס-ביג אי, זה יהיה חזק.
- טוב לראות שוב את אליסטר בלאק, כל הדברים האלה הסיפורים וכו' זה טוב והכל, צריך לחכות לדבר האמיתי וזה בזירה, נראה מה יהיה הפעם.
- מיסטיריוס נגד גייבל ואוטיס היה נחמד, ניצחון שני רצוף למיסטיריוס עליהם, נראה שעכשיו אפשר לשים אותם מאחורה, המיסטיריוס מתקדמים עוד צעד בדרך לאליפות הזוגות של סמאקדאון.
- סגמנט סוגר של התוכנית היה זהב, רומן ריינס אלוהים של הביזנס, מעל הביזנס כרגע. ירד על סזארו וכל מילה נכונה, סזארו יצטרך להרוויח את הקרב הזה נגד רומן ריינס, זה יהיה זהב, סזארו א-ד-י-ר. ריינס נגד בריאן בשבוע הבא, בריאן כנראה יעבור לראו, החוזה שלו עד ספטמבר... נראה מה הוא יחליט.
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,825
אשכולות: 59
Likes Given: 4,469
04-25-2021, 12:09 AM
(04-24-2021, 08:40 PM)the beast כתב:   
(04-24-2021, 08:00 PM)RoeeHardy כתב:   
אמת אבל למה לעצור שם? למה לא לבנות אותו לאט לאט עד שיהיה מיין איוונטר ואלוף כמו שמגיע לו? כי בתכלס היכולות זירה שלו שוות אליפות עולם ולא נראלי שאפשר להתווכח עם זה.הסיבה שאנשים כל כך רוצים אותו בתור אלוף זה כי נטו מגיע לו הוא עובד קשה מאוד וכמו שכבר אמרתי אפשר להתווכח עם היכולות זירה שלו והדברים שהוא עושה? כמה אנשים יש ברוסטר עם כוח כמו שלו? מה שהוא עשה לרולינס ברסלמניה היה פאקינג מדהים וגם בעבר שהוא הרים אנשים כמו ביג שואו ומארק הנרי והוא עשה סווינג לפאקינג גרייט קאלי בן אדם בגודל של מגדל אייפל רומן לא יעשה את זה גם עוד שנתיים. סזארו לא טוב על המיק? אוקיי סתם רעיון למה לא לצוות לו את דניאל בריאן שיהיה המנהל שלו? הרי גם ככה הוא עומד לפרוש בקרוב ואחרי מה שראינו בפרק הזה זה יכול לעבוד מצוין גם לסנר לא טוב על המיק ובדיוק בשביל זה היה לו היימן.

אני מבין את הרעיון הזה של לתגמל את מי שעובד טוב, ואני גם די מסכים איתו בגדול (בעיקר כשזה מגיע לפארט טיימרים שלא עובדים) אבל אליפות עולם זה לא צ'ופר שאתה מביא על עבודה קשה, מקסימום מקסימום אליפות בין יבשתית/ארה"ב עם ראן כבוד קצר. סזארו בעיניי כבר מקבל מספיק קרדיט בזה שמתחשבים בו לספוט הזה, מעבר לכל העניינים האלה אין לו שום טעם להגיע גבוה יותר, זה לא התפקיד שלו פשוט.
סזארו זה לא אחד שאתה יכול לבנות אותו לאט לאט למיין איבנט (ויש הרבה אחרים שכן) - הוא באופי שלו ובדמות שלו בחור שנועד להיות חזק, אבל ברקע - לא בפרונט. לדעתי גם הוא מרוצה לגמרי מהמקום הזה ואף פעם לא עשה בעיות גדולות עם הייעוד המקצועי שלו.

יכולות זירה זה משהו שחטף אינפלציה רצינית בשנים האחרונות - היום כל מתאבק מתחיל הוא מינימום מתעמל קרקע או קיקבוקסר מיומן, כשיש לך אחד כמו ריקושט ואחר כמו מוסטפה עלי.. 'יכולות זירה טובות' זו תכונה נהדרת, אבל לא מצדיקה ספוט גבוה מידי, פשוט כי לכולם יש אותה. 
בעיניי סזארו מקבל עכשיו את מלוא הקרדיט שמגיע לו בעצם העובדה שהוא מועד לקבל מיין איבנט ספוט מול ריינס (המתאבק הכי אובר בעולם) על האליפות האוניברסלית (האליפות הכי אובר בעולם). 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
הגב
RVD מנותק
One Of a Kind
תגובות: 685
אשכולות: 8
Likes Given: 74
הצטרף בתאריך: Feb 2021
04-25-2021, 04:32 PM
פרומו טוב של רולינס , לסזארו אין ממש יכולת מיק כי לא נותנים לו את ההזדמנות ושנותנים לו אז ישר דוחפים את בראיין ואוסו , מצחיק שבראיין אומר שריינס נמצא איפה שהוא נמצא בגלל "קשרי משפחה" Big Grin
חולצה יפה של ריינס.
כול המטרה היתה להוציא את סזארו טוב מהקרב אבל כול הקרב היה עידוד לבראין יותר מסזארו , בראיין גם הוא זה שמצמיד.

קטע חזק ומצחיק בין ביג אי לאוונס , רמז לפיוד עתידי אולי לסאמר סלאם רק לא עוד פעם אוונס נגד זיין.
הפינישר של קומודור עזיז זה הפינישר של אומאגה ז"ל.

אליאסטר חוזר זה הדבר הכי חשוב שהיה בתוכנית.

ביילי נהיתה מצחיקה.

בראיין מפסיד לריינס ועובר ל RAW\NXT ?
[Image: 625140151.png]
הגב

•
חפש
הגב
avramdogs100 מנותק
נחמד
**
תגובות: 320
אשכולות: 0
Likes Given: 580
הצטרף בתאריך: Feb 2021
04-25-2021, 06:07 PM
אחלה תוכנית
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (2): « הקודם 1 2

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-03-2026, 10:03 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר