Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 11 12 13 14 15 ... 129 הבא »

תוצאות | WWE Wrestlepalooza 2025

עמודים (8): « הקודם 1 ... 4 5 6 7 8

מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Wrestlepalooza 2025
WhoIsYourHero מנותק
Mid-card
תגובות: 1,197
אשכולות: 0
Likes Given: 90
הצטרף בתאריך: Jan 2021
09-25-2025, 07:01 PM
אירוע בינוני.

אף פעם לא הייתי אוהד גדול של AJ, נחמד לראות אותה חוזרת וזה אבל אני רוצה לראות את פאנק חוזר לפוקוס של אליפות העולם.
המיינאיבנט לא רע... העיקר שמרו על מקנטייר. תנו לו כבר את האליפות.
לסנר-סינה היה גולת הכותרת. קרב מצוין שבוצע כמו שצריך. חזרנו לימים שלסנר מנצח ואנשים בוכים, תענוג. וברצינות למה שסינה ינצח פה? בונים את לסנר כדי שמתישהו הוא יעביר את השרביט לברייקר. עד אז אני נהנה.
[Image: afseByC.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Cena@16 מנותק
Rookie
*
תגובות: 75
Likes Given: 149
הצטרף בתאריך: Nov 2023
09-27-2025, 09:43 PM
(09-25-2025, 07:01 PM)WhoIsYourHero כתב:  אירוע בינוני.

אף פעם לא הייתי אוהד גדול של AJ, נחמד לראות אותה חוזרת וזה אבל אני רוצה לראות את פאנק חוזר לפוקוס של אליפות העולם.
המיינאיבנט לא רע... העיקר שמרו על מקנטייר. תנו לו כבר את האליפות.
לסנר-סינה היה גולת הכותרת. קרב מצוין שבוצע כמו שצריך. חזרנו לימים שלסנר מנצח ואנשים בוכים, תענוג. וברצינות למה שסינה ינצח פה? בונים את לסנר כדי שמתישהו הוא יעביר את השרביט לברייקר. עד אז אני נהנה.

בתור אחד מאלה שבוכים, אני רוצה לשאול אותך - מה הרווחנו בסקווש הזה?
2025 זו שנה מזעזעת מכל הבחינות, שום סטוריליין הגיוני ושום דימיון לאיכות שראינו בשנה בין מניה 39 ל40. שנה אגב שקודי רודב ניצח את לסנר פעמיים, כלומר, היה לו ממש קרב. אין בעיה שלסנר ינצח את סינה אבל בטור פרישה מצופה לקרה וקרב טוב.
למה צריך לבנות את לסנר, יש מישהו שחושב שהוא לא מפלצת? יש מישהו שחושב שיש ברוסטר מתאבק שייקח אותו בUFC?
לא הייתה שום פואנטה לקרב מלכתכילה, כמו שנראה רוב טור הפרישה של סינה ובטח לא לסקווש ולתת לכמה ילדים חולים טרומה קשה לעשור הקרוב. מה שלא נשאר בטור פרישה שלו הפך לסתמי לחלוטין כמו קרבות של טייקר במניה אחרי שבירת הסטריק.
אני איתך ובעד שמקינטייר יקבל ראן עם החגורה סוף סוף אבל אם אתה שם מולו את ברוק עכשיו זה נראה כמו בדיחה.
פאנק? קרב על טהרת הUFC?
הלכו לנו 6 חודשים של השטות הזו של ג׳יי אוסו אלוף עולם (מראמבל עד לפני סאמרסלאם)
הלך היל טרן טוב שקרס כי לא היה בו תוכן של סינה עם סבב קרבות שחלקם פשוט ביזה את הענף.
אפילו הויז׳ן שנראה כמו באנגר מאוד מבלל עכשיו שהיימן שוב קורץ ללסנר. אם יש בכי זה בכלל שהמוצר עובר התרסקות מזעזעת וזו הייתה עוד אינדיקציה לזה. לא היה צריך להיפרד מסופר סינה אבל ג׳ון סקוואש לא היה צריך לקרות בשום צורה.
[Image: giphy.gif]
הגב

•
חפש
הגב
the nba 11 מנותק
Rookie
*
תגובות: 5
Likes Given: 0
הצטרף בתאריך: May 2025
10-09-2025, 10:54 PM
היה אירוע טוב
לסנר-סינה היה קרב סביר פלוס
הזוגות מעורבים היה אחלה קרב מעבר למצופה .. אבל נשאלת השאלה :
למה AJ LEE בחורה שחוזרת אחרי 10 שנים מפרישה מכסחת את סת רולינס אלוף העולם לגברים לעיני כולם ?
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (8): « הקודם 1 ... 4 5 6 7 8

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-06-2026, 10:58 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר