Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 124 125 126 127 128 129 הבא »

תוצאות | WWE NXT 10.2.2021

מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE NXT 10.2.2021
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,307
אשכולות: 1,832
Likes Given: 4,985
הצטרף בתאריך: Jan 2021
02-11-2021, 03:15 PM
[Image: 1.jpg]

MSK ניצחו את לגאדו דל פנטזמה בחצי גמר טורניר הזוגות של הגברים לזכר דאסטי רודס, MSK העפילו לגמר שיערך בטייקאובר.

זאיה לי ניצחה את קורה ג'ייד, לפני שהתחיל הקרב קייסי קטאנזרו וקיידן קרטר שאלו את זאיה לי מה קורה איתה, הם אמרו לה שהיא לא בסדר, אחרי הקרב זאיה לי ממשיכה לתקוף את קורה ג'ייד, קייסי וקיידן עומדות על האפרון, זאיה לי מסמנת להם לרדת, קיידן קרטר הולכת לכניסה ונעמדת מול טיאן שאה, זאיה לי מגיעה ומעיפה אותה משם, זאיה לי ובואה עומדים מול טיאן, בואה מדבר איתה ואז טיאן תופסת אותו בגרון, טיאן עושה סימן לזאיה זי, זאיה לי מחסלת את קייסי קטאנזרו מחוץ לזירה.

ויליאם ריגל נכנס אל משרדו, סקארלט נמצאת שם, סקארלט אומרת שהיא נמצאת פה כי במידה והוא היה פה זה לא היה מסתיים בטוב, היא אומרת שהזמן נגמר בשביל אסקובר והיא מציינת את שבוע הבא, ריגל מסכים לקרב.

הדרך עושים את דרכם לזירה, ג'וני גרגאנו נמצא על כסא גלגלים כאשר ידו חבושה, ג'וני אומר שהוא לא יכול להופיע בטייקאובר ביום ראשון בגלל התקיפה של קושידה עליו בשבוע שעבר, ויליאם ריגל יוצא החוצה, הוא אומר לג'וני שהוא יודע שהצוות הרפואי קבע שהוא כשיר כבר אתמול, ג'וני אומר שהוא לא בוטח ברופאים האלה והוא עבר בדיקות אצל רופא משלו, ג'וני מראה בדיקת MRI על המסך, ריגל אומר לו שהצילום הוא של היד הלא נכונה, ריגל אומר לג'וני שיש 2 פתרונות למצב הזה, 1 - ת'אורי ילחם במקומו על האליפות, ג'וני מסרב, 2 - הוא יוותר על האליפות, ג'וני כמובן לא מסכים, קושידה עומד מאחורי כולם, ריגל שואל את קושידה מה הוא חושב, ת'אורי מסתובב וקושידה תוקף אותו, קושידה תוקף את ג'וני גרגאנו, מנסה לקחת לו את אליפות צפון אמריקה, ג'וני מושך בחזרה את האליפות ביד 'הפצועה' שלו, מסתבר שג'וני לא באמת פצוע, קושידה נותן לג'וני אגרוף שמעיף אותו על כסא הגלגלים.

שוטזי בלאקהארט ואמבר מון ניצחו את קנדיס לריי ואינדי הארטוול בחצי גמר טורניר הזוגות של הנשים לזכר דאסטי רודס, שוטזי ואמבר העפילו לגמר שיערך בטייקאובר, אחרי הקרב יש פייסאוף בין שוטזי ואמבר לדקוטה וראקל, ריגל יוצא החוצה ומודיע שהמנצחות יזכו בקרב על אליפות הזוגות של הנשים.

סאנטוס אסקובר מאחורי הקלעים נשאל לגבי הקרב שלו בשבוע הבא נגד קאריון קרוס, חואקין ווילד וראול מנדוזה נכנסים ואומרים לו שהם מצטערים על ההפסד בדאסטי קאפ, סאנטוס אומר להם שהם לא צריכים להתנצל ויש משהו שהם יכולים לעשות בשבילו, הוא אומר להם שיש מישהו שהם צריכים לבקר אותו.

קושידה ניצח בפסילה את אוסטין ת'אורי, קושידה כמעט והצליח להכניע את ת'אורי על האפרון, ג'וני גרגאנו בעט בו ופסל את הקרב, אחרי הקרב ג'וני ות'אורי ממשיכים לתקוף את קושידה, ת'אורי מנסה להכנס לזירה אבל מישהו תופס אותו וגורר אותו פנימה, ג'וני מושך אותו החוצה ובסופו של דבר זה דקסטר לומיס, ת'אורי יוצא ממתחת לזירה, רואה שזה לומיס ונכנס לזירה בחזרה, בסופו של דבר בזירה קושידה מכניע את גרגאנו ולומיס מכניע את ת'אורי.

מאחורי הקלעים רואים את חואקין ווילד וראול מנדוזה מעולפים, אחר כך רואים את קאריון קרוס, קרוס אומר בשבוע הבא זה מה שיקרה לסאנטוס אסקובר, טיק טוק.

מכונית למבורגיני מגיעה לאולם ומתוכה יוצא קמרון גריימס בלבוש חדש, גריימס אומר שאף אחד לא ציפה לו, גריימס מחלק כסף לאנשים בדרכו לזירה, קמרון גריימס אומר שהיה לו חודשיים בחוץ, הוא אומר שהוא שיחק משחקי וידאו וזה מגניב, גריימס אומר שהוא מצא את החנות בשם GameStop והוא השקיע שם כסף, הוא אומר שזה הצליח ועכשיו יש לו הרבה כסף והוא לא יודע מה לעשות איתו, גריימס אומר שהוא כזה עשיר ואף אחד לא יכול להגיד לו כלום, כולל ריגל, הוא לא ילחם בלומיס ולא בזומבים, גריימס אומר שכסף זה כוח ועכשיו יש לו כל כך הרבה כסף שזה לא מצחיק, זה קורע מצחוק, גריימס מעיף כסף לאוויר והולך.

GYV ניצחו את טימות'י תאצ'ר ותומאסו צ'אמפה בחצי גמר טורניר הזוגות של הגברים לזכר דאסטי רודס, GYV העפילו לגמר שיערך בטייקאובר.

התוכנית מסתיימת בפייסאוף של כל הקרבות לטייקאובר שיערך ביום ראשון :
- GYV מול MSK.
- קושידה מול וג'וני גרגאנו.
- שוטזי בלאקהארט ואמבר מון מול דקוטה קאי וראקל גונזאלס.
- איו שיראי מול מרצדס מרטינז מול טוני סטורם.
- פין באלור מול פיט דאן.

[Image: 123.jpg]
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
הגב

•
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
02-12-2021, 11:39 PM
אני מבין שאני היחיד בפורום שרואה את התוכנית הזאת?
חבל, כי NXT כן בתקופה טובה, אבל מרגיש שלאף אחד לא אכפת. בצדק, הם הביאו את זה על עצמם. 

MSK נגד לגאדו דל פנטזמה היה אופנר מעולה. ספוטפסט, אבל זה מה שכולם ציפו מהמשתתפים. MSK הם משב הרוח המרענן שמחלקת הזוגות של NXT הייתה צריכה כבר תקופה, אבל אני עדיין חושב שהם צריכים להפסיד בגמר.

חייב להגיד שאני לא שותף להייפ שיש סביב פיט דאן כרגע. הוא פשוט צונן לגמרי. הוא היה חם בטירוף כאלוף הUK עם הריין הארוך שלו, הם היו צריכים לרוץ איתו בכל הכוח מייד אחרי ההפסד לוולטר, אבל הוא טחן יותר מידי מים ואז הגיעה ההפסקה של הקורונה, ועכשיו הוא מרגיש כמו סתם עוד מתאבק ברוסטר שנותן קרבות טובים וחותך פרומואים מתוסרטים. 

לא אוהב את האנגל של טיאן שה. דברים כמו זה גורמים לNXT להרגיש כמו תוכנית מנותקת וחסרת זהות. קיידן קארטר וקייסי קטנזארו הן בייביפייסיות טיפשות קלאסיות. רסלקראפ.

הסגמנט של גרגאנו עם ריגל וקושידה היה מעולה. הבעיה היא שעד הסגמנט הזה הפיוד הזה היה סופר משעמם ולפי הספר (הספר שלפיו עושים בוקינג לראו וסמאקדאון בעיקר). הקרב יהיה טוב, אבל אני לא יכול להגיד שהם עשו עבודה טובה בבניה. דקסטר לומיס צריך ללכת לתוכנית שאני לא צופה בה. עדיפות לראו.

היה מאוד צפוי שאמבר מון ושוטזי בלאקהארט ינצחו את קרב הזוגות שלהן, אבל הקרב עצמו היה טוב. לא הכי חלק, אבל לא היה שום בוץ' שהרס לי. המכירה של קנדיס לריי לאקליפס הייתה מושלמת. אני מתאר לעצמי שהן זוכות בטורניר, וממש לא הייתי מתנגד לראות אותם גם בתור האלופות. לדעתי להעביר את אליפות הזוגות של הנשים לNXT, גם אם רק לתקופה, זה הדבר הכי טוב שאפשר לעשות עם התואר הזה. הטורניר הראה שיש להם את המחלקה לתחזק את זה.

קיוויתי שהחזרה של קמרון גריימס תהיה עם גימיק רציני יותר, אבל הוא כל כך טוב בתור ההיל הליצן שקשה לי להאשים אותם. 
חייב לתת גם קרדיט לWWE - הם אשכרה ניצלו משהו אקטואלי לגימיק בצורה שלא נראית מאולצת. ריפאקג' מצויין בשבילו. 

עוד מאין אבנט מצויין של ת'אצ'ר וצ'אמפה. GYV גם כוכבים. 
ניצחון של MSK על צ'אמפה ות'אצ'ר בטייקאובר היה מבסס אותם בתור הטופ גאיז של מחלקת הזוגות, אבל אני כן שמח שאלה GYV שיתמודדו נגדם. קרבות שנותנים במה לכוכבים פחות מבוססים שנראים גדולים בסוף זה הבסיס של טייקאובר ושל NXT. 
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,307
אשכולות: 1,832
Likes Given: 4,985
02-13-2021, 12:42 AM
גם אני כמובן ראיתי את התוכנית אבל לא היה לי כח לתת דעות ארוכות.
בנייה מצוינת לטייקאובר בראשון, הגימיק של קמרון גריימס מעולה, אני דווקא אוהב את כל הסיפור של זאיה לי, היא ממש השתפרה לאחרונה, כל הקטע הזה מזכיר לי את לוצ'ה אנדרגראונד, הסגמנט של ג'וני גרגאנו היה זהב וחובת צפיה מבחינתי.
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-02-2026, 06:10 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר