02-11-2021, 03:15 PM
![[Image: 1.jpg]](https://i.ibb.co/s600959/1.jpg)
MSK ניצחו את לגאדו דל פנטזמה בחצי גמר טורניר הזוגות של הגברים לזכר דאסטי רודס, MSK העפילו לגמר שיערך בטייקאובר.
זאיה לי ניצחה את קורה ג'ייד, לפני שהתחיל הקרב קייסי קטאנזרו וקיידן קרטר שאלו את זאיה לי מה קורה איתה, הם אמרו לה שהיא לא בסדר, אחרי הקרב זאיה לי ממשיכה לתקוף את קורה ג'ייד, קייסי וקיידן עומדות על האפרון, זאיה לי מסמנת להם לרדת, קיידן קרטר הולכת לכניסה ונעמדת מול טיאן שאה, זאיה לי מגיעה ומעיפה אותה משם, זאיה לי ובואה עומדים מול טיאן, בואה מדבר איתה ואז טיאן תופסת אותו בגרון, טיאן עושה סימן לזאיה זי, זאיה לי מחסלת את קייסי קטאנזרו מחוץ לזירה.
ויליאם ריגל נכנס אל משרדו, סקארלט נמצאת שם, סקארלט אומרת שהיא נמצאת פה כי במידה והוא היה פה זה לא היה מסתיים בטוב, היא אומרת שהזמן נגמר בשביל אסקובר והיא מציינת את שבוע הבא, ריגל מסכים לקרב.
הדרך עושים את דרכם לזירה, ג'וני גרגאנו נמצא על כסא גלגלים כאשר ידו חבושה, ג'וני אומר שהוא לא יכול להופיע בטייקאובר ביום ראשון בגלל התקיפה של קושידה עליו בשבוע שעבר, ויליאם ריגל יוצא החוצה, הוא אומר לג'וני שהוא יודע שהצוות הרפואי קבע שהוא כשיר כבר אתמול, ג'וני אומר שהוא לא בוטח ברופאים האלה והוא עבר בדיקות אצל רופא משלו, ג'וני מראה בדיקת MRI על המסך, ריגל אומר לו שהצילום הוא של היד הלא נכונה, ריגל אומר לג'וני שיש 2 פתרונות למצב הזה, 1 - ת'אורי ילחם במקומו על האליפות, ג'וני מסרב, 2 - הוא יוותר על האליפות, ג'וני כמובן לא מסכים, קושידה עומד מאחורי כולם, ריגל שואל את קושידה מה הוא חושב, ת'אורי מסתובב וקושידה תוקף אותו, קושידה תוקף את ג'וני גרגאנו, מנסה לקחת לו את אליפות צפון אמריקה, ג'וני מושך בחזרה את האליפות ביד 'הפצועה' שלו, מסתבר שג'וני לא באמת פצוע, קושידה נותן לג'וני אגרוף שמעיף אותו על כסא הגלגלים.
שוטזי בלאקהארט ואמבר מון ניצחו את קנדיס לריי ואינדי הארטוול בחצי גמר טורניר הזוגות של הנשים לזכר דאסטי רודס, שוטזי ואמבר העפילו לגמר שיערך בטייקאובר, אחרי הקרב יש פייסאוף בין שוטזי ואמבר לדקוטה וראקל, ריגל יוצא החוצה ומודיע שהמנצחות יזכו בקרב על אליפות הזוגות של הנשים.
סאנטוס אסקובר מאחורי הקלעים נשאל לגבי הקרב שלו בשבוע הבא נגד קאריון קרוס, חואקין ווילד וראול מנדוזה נכנסים ואומרים לו שהם מצטערים על ההפסד בדאסטי קאפ, סאנטוס אומר להם שהם לא צריכים להתנצל ויש משהו שהם יכולים לעשות בשבילו, הוא אומר להם שיש מישהו שהם צריכים לבקר אותו.
קושידה ניצח בפסילה את אוסטין ת'אורי, קושידה כמעט והצליח להכניע את ת'אורי על האפרון, ג'וני גרגאנו בעט בו ופסל את הקרב, אחרי הקרב ג'וני ות'אורי ממשיכים לתקוף את קושידה, ת'אורי מנסה להכנס לזירה אבל מישהו תופס אותו וגורר אותו פנימה, ג'וני מושך אותו החוצה ובסופו של דבר זה דקסטר לומיס, ת'אורי יוצא ממתחת לזירה, רואה שזה לומיס ונכנס לזירה בחזרה, בסופו של דבר בזירה קושידה מכניע את גרגאנו ולומיס מכניע את ת'אורי.
מאחורי הקלעים רואים את חואקין ווילד וראול מנדוזה מעולפים, אחר כך רואים את קאריון קרוס, קרוס אומר בשבוע הבא זה מה שיקרה לסאנטוס אסקובר, טיק טוק.
מכונית למבורגיני מגיעה לאולם ומתוכה יוצא קמרון גריימס בלבוש חדש, גריימס אומר שאף אחד לא ציפה לו, גריימס מחלק כסף לאנשים בדרכו לזירה, קמרון גריימס אומר שהיה לו חודשיים בחוץ, הוא אומר שהוא שיחק משחקי וידאו וזה מגניב, גריימס אומר שהוא מצא את החנות בשם GameStop והוא השקיע שם כסף, הוא אומר שזה הצליח ועכשיו יש לו הרבה כסף והוא לא יודע מה לעשות איתו, גריימס אומר שהוא כזה עשיר ואף אחד לא יכול להגיד לו כלום, כולל ריגל, הוא לא ילחם בלומיס ולא בזומבים, גריימס אומר שכסף זה כוח ועכשיו יש לו כל כך הרבה כסף שזה לא מצחיק, זה קורע מצחוק, גריימס מעיף כסף לאוויר והולך.
GYV ניצחו את טימות'י תאצ'ר ותומאסו צ'אמפה בחצי גמר טורניר הזוגות של הגברים לזכר דאסטי רודס, GYV העפילו לגמר שיערך בטייקאובר.
התוכנית מסתיימת בפייסאוף של כל הקרבות לטייקאובר שיערך ביום ראשון :
- GYV מול MSK.
- קושידה מול וג'וני גרגאנו.
- שוטזי בלאקהארט ואמבר מון מול דקוטה קאי וראקל גונזאלס.
- איו שיראי מול מרצדס מרטינז מול טוני סטורם.
- פין באלור מול פיט דאן.
![[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]](https://i.ibb.co/cbsd1Yk/f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif)