Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
1 2 3 4 5 ... 38 הבא »

תוצאות| AEW Dynamite 12/08/26

עמודים (2): « הקודם 1 2
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות| AEW Dynamite 12/08/26
Penta מנותק
Low-Card
תגובות: 948
אשכולות: 0
Likes Given: 175
הצטרף בתאריך: May 2021
08-17-2026, 12:38 PM
למה אין להם קרב סינגלס בשביל סוורב?
אני לא הבנתי למה רצו שמועות ברשתות עליו ועל הניו דיי(למרות שזה יכול להיות מעניין).
אולי ה-Hurt Syndicate(שלטון ולאשלי עם MVP בתור מנג׳ר)?
אחרת אין לי מושג אלו יוכלו להיות?
[Image: giphy.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Penta מנותק
Low-Card
08-17-2026, 12:40 PM
סוורב לא בדיוק סיים כמו שצריך את הפיוד שלו נגד קני אומגה השנה.
הוא גם הפסיד לו בקרב האחרון ביניהם.
סוורב והניו דיי בתור ברית נגד האליט יוכל לעבוד.
השאלה היא אם הניו דיי יעשו את זה עם MJF או עם סוורב.
או שהם פשוט ייכנסו לפיוד נגד היאנג באקס או פשוט יכניסו את עצמם למיקס של היאנג באקס ושל קופ וכריסטיאן.
הגב

•
חפש
הגב
Penta מנותק
Low-Card
08-17-2026, 12:43 PM
(08-14-2026, 09:07 PM)NoamRR כתב:  אוספרי עם פרומו שמרגיש אותנטי ולא מתוסרט, זה מה שאני אוהב לקבל בתוכנית רסלינג. דון עם התערבות הגיונית, הוא הפורסט גאמפ של הארגון הזה רק בהיל. קני סוף סוף לבש משהו מגניב ומילא את התפקיד שלו בצורה נהדרת. הרבה זמן לא ראיתי לחיצת יד כל כך טעונה, ברור לנו שהגלגל יתהפך וקני יהיה במצב שהוא יצטרך עזרה.

כיף לראות את הבמה שניק ווין מקבל, מקווה שזה לא ידעך. קרב משולש טלווזיה מעולה, הדינמיקות היו מעניינות, מג'פ מלמד את ניק הצעיר איך העסק עובד וניק בתמורה מראה לו למה לא כדאי לחרבן על הדור הבא. מג'פ הוא המנצח הנכון והצפוי לקרב הזה, לא דאגו אפילו להסתיר את זה. לפעמים זה לא הוגן לתת למג'פ מיקרופון, הבן אדם הזה מכונת פרומואים.

ג'יי חתך פרומו סבבה אבל לשים אותו אחרי מג'פ היה לא הוגן ודי חשף אותו.

וויט-פינלי היה קרב נפלא, הכימיה הייתה בשמיים. היו רגעים שחזרו על עצמם שדי שיעממו אבל הן נועדו לבנות רגעי התחמקות מגניבים בהמשך. נהנתי מאוד. בארגון הזה, ג'יי הוא המנצח הנכון. במהלך הקרב קלטתי שהטורניר הזה נקרא C3, מצחיק מאוד.

חכיתי שאלופי השלשות יצאו החוצה לדבר וברגע שהם דיברו בשפת הפייסים חכיתי שמישהו יקטע אותם. תודה לאל שזה היה סוורב! סוורב הביא שם פרומו מעולה, במיוחד מול, איך לא, האנגמן. ריקושט היה קרציה עם נקודות טובות. אני ממש סקרן את מי סוורב יביא לצידו מאחר והחבר'ה של MVP בשת"פ עם החבר'ה של שיין כרגע.

ג'ריקו-נייט הרצתי. אני יכול לזרום על קרב של ג'ריקו עם היריב הנכון, נייט עדיין לא שם. הריין של נייט כן היה מעולה עד כה ופחדתי שהקרב הזה יהרוס אותו. מזל שמה שלא רואים לא יכול להכאיב.

הפרומו של רוכבי המוות היה מאוד מוזר, בעיקר בגלל התגפפויות מאחורה.

דארבי נתן פרומו כמו שצריך. מצחיק שהוא ומג'פ כל כך צעירים ובשלב שהם מקדמים אחרים אחרי קריירה עשירה בדברים להתגאות בהם. תודה AEW, תודה טייקר.

משפחת קאליס עושה זאת שוב בעוד סגמנט נהדר. קאליס לא לומד את הלקח ושוב שם את המתאבקים שלו באותו הקרב. היו רגעים שחשבתי שנקבל פלטצ'ר-אוקדה לאול אין ואפילו הייתי בסדר עם זה, אבל קרב משולש זה בהחלט עדיף. הם גם שלושת המתאבקים האחרונים שהחזיקו בתואר. הולך להיות חגיגה בהכל בפנים.

לפני הקרב הם עשו עבודה בטובה בלגרום לי להאמין שיש לפרי סיכוי להפתיע. הכניסה של מוקסלי צולמה ממש מגניב. מוקסלי היה מדהים בקרב הזה, הוא הגיע חד ומאוד מוכן לפרי. השימוש בדם היה מעולה, כן קראתם נכון, השימוש בדם בקרב של מוקסלי היה מעולה. פרי נתן הופעה מדהימה גם כן, הוא השתפר המון לאחרונה. אני חושב שההופעה הזאת יכולה לתת לו כרטיס כניסה לרוכבי המוות. בנתיים זה קרב הטורניר. טוסו לצפות.

לסיכום, קרבות הC3 היו מעולים, הקרב המרכזי במיוחד. המפגש של סוורב-האנגמן היה רגע הפרק מבחינת הסגמנטים, אומגה-אוספרי מיד אחריהם, משפחת קאליס במקום השלישי עם הכרזה משמחת.
את מי אתה תעדיף בתור שותפים של סוורב בקרב על אליפות השלשות?
את ה-Hurt Syndicate או את הניו דיי?
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (2): « הקודם 1 2

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-11-2026, 11:18 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר