Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 114 115 116 117 118 ... 128 הבא »

תוצאות | WWE Monday Night RAW 28.6.2021

עמודים (4): « הקודם 1 2 3 4
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Monday Night RAW 28.6.2021
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,810
אשכולות: 59
Likes Given: 4,454
הצטרף בתאריך: Jan 2021
07-02-2021, 12:57 PM
רידל סחב 100% מהפרק הזה. 
הבחור הזה על דרך המלך להיות אפרקארדר מבוסס והכל בזכות האישיות שלו, שמתאימה בול למוצר של WWE כרגע.

רידל/אורטון זה ציוות משמיים, רידל בזירה פורח, השימוש בחיקוי של אורטון מבוצע מדהים, הוא ללא ספק הכוכב של ראו והיחיד ששווה צפייה שם כרגע.

אין לי בעיה עם מקנטייר בקרב פשוט בגלל שאני יודע שהאלטרנטיבה הייתה למצוא לו זריז יריב כדי לעשות קרב פילר כלשהו (בגלל שמקנטייר שם גדול מכדי לא להופיע בקרב באירוע), לכן לדעתי זה הרע במיעוטו. בכל זאת מקנטייר ורידל באותה הזירה רק הדגיש לי כמה מקנטייר קר וכמה רידל אובר עכשיו. 
[Image: e2f89ac02103b637bc6490a7e9ce8f9a]
בשלישי כל החתימות "האלו" נעלמות.
הגב

•
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,037
אשכולות: 211
Likes Given: 1,357
07-02-2021, 09:12 PM
(07-02-2021, 12:57 PM)SwitchBlade כתב:  רידל סחב 100% מהפרק הזה. 
הבחור הזה על דרך המלך להיות אפרקארדר מבוסס והכל בזכות האישיות שלו, שמתאימה בול למוצר של WWE כרגע.

רידל/אורטון זה ציוות משמיים, רידל בזירה פורח, השימוש בחיקוי של אורטון מבוצע מדהים, הוא ללא ספק הכוכב של ראו והיחיד ששווה צפייה שם כרגע.

אין לי בעיה עם מקנטייר בקרב פשוט בגלל שאני יודע שהאלטרנטיבה הייתה למצוא לו זריז יריב כדי לעשות קרב פילר כלשהו (בגלל שמקנטייר שם גדול מכדי לא להופיע בקרב באירוע), לכן לדעתי זה הרע במיעוטו. בכל זאת מקנטייר ורידל באותה הזירה רק הדגיש לי כמה מקנטייר קר וכמה רידל אובר עכשיו. 

כשאתה מציג את זה ככה זה באמת הרע במיעוטו.
אני לא יודע עד כמה סמארקי הקהל בטקסס(אני מניח שלא כל כך) אבל יש סיכוי לא רע שמקינטייר יקבל שריקות בוז בכל ספוט שיוציא אותו אובר בקרב, על אחת כמה וכמה אם יזכה חס וחלילה.
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,810
אשכולות: 59
Likes Given: 4,454
07-03-2021, 01:30 AM
(07-02-2021, 09:12 PM)orgibor כתב:  כשאתה מציג את זה ככה זה באמת הרע במיעוטו.
אני לא יודע עד כמה סמארקי הקהל בטקסס(אני מניח שלא כל כך) אבל יש סיכוי לא רע שמקינטייר יקבל שריקות בוז בכל ספוט שיוציא אותו אובר בקרב, על אחת כמה וכמה אם יזכה חס וחלילה.

זה חד משמעית דבר לקחת בחשבון.
אם אני בצוות הקריאטיב אני מכין את מקנטייר להיות ההיל של הקרב, למקרה ו..
לא בצורה מובהקת, אלא פשוט גורם לו לבלוט יותר נגד דמויות אהודות בדיוק כמו רידל. באמת קשה להתמודד עם מצב כמו של דרו, כי זה ממש להמר מתי בדיוק התסכול יגיע למסה קריטית והוא יתחיל לחטוף בוזים. 
שיאמר תודה שהאירוע בטקסס ולא בפילי. 

באופן כללי דרו הוא כנראה הדמות שהכי קשה לתת לה בוקינג כרגע בראו.
הוא מצד אחד צונן, מצד שני מיין איבנטר, מצד שלישי במקום לא ברור על סקאלת ההיל-פייס כי הוא פייס שאתה לא כל כך אוהד כרגע, מקרה נחמד לפיצוח.

אישית הייתי מכניס אותו ליריבות צד בפרופיל גבוה בה הוא נכנס לתפקיד אגרסיבי של טווינר, סטייל סטרומן/ריינס, הוא יוצא מופסד ומוציא את המתאבק השני אובר, ואז עובר כמה חודשים בהמתנה בהם הוא צובר ניצחונות ו/או אליפות מידקארד כדי שיהיה אפשר ללחוץ עליו את ההדק שוב מיד כשצריך לסיים ריין של אלוף היל. 
[Image: e2f89ac02103b637bc6490a7e9ce8f9a]
בשלישי כל החתימות "האלו" נעלמות.
הגב

•
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,037
אשכולות: 211
Likes Given: 1,357
07-03-2021, 02:28 AM
(07-03-2021, 01:30 AM)SwitchBlade כתב:  
(07-02-2021, 09:12 PM)orgibor כתב:  כשאתה מציג את זה ככה זה באמת הרע במיעוטו.

זה חד משמעית דבר לקחת בחשבון.
אם אני בצוות הקריאטיב אני מכין את מקנטייר להיות ההיל של הקרב, למקרה ו..
לא בצורה מובהקת, אלא פשוט גורם לו לבלוט יותר נגד דמויות אהודות בדיוק כמו רידל. באמת קשה להתמודד עם מצב כמו של דרו, כי זה ממש להמר מתי בדיוק התסכול יגיע למסה קריטית והוא יתחיל לחטוף בוזים. 
שיאמר תודה שהאירוע בטקסס ולא בפילי. 

באופן כללי דרו הוא כנראה הדמות שהכי קשה לתת לה בוקינג כרגע בראו.
הוא מצד אחד צונן, מצד שני מיין איבנטר, מצד שלישי במקום לא ברור על סקאלת ההיל-פייס כי הוא פייס שאתה לא כל כך אוהד כרגע, מקרה נחמד לפיצוח.

אישית הייתי מכניס אותו ליריבות צד בפרופיל גבוה בה הוא נכנס לתפקיד אגרסיבי של טווינר, סטייל סטרומן/ריינס, הוא יוצא מופסד ומוציא את המתאבק השני אובר, ואז עובר כמה חודשים בהמתנה בהם הוא צובר ניצחונות ו/או אליפות מידקארד כדי שיהיה אפשר ללחוץ עליו את ההדק שוב מיד כשצריך לסיים ריין של אלוף היל. 

מסכים, חשבתי על שיימוס כיריב אופטימלי להפסיד לו בסאמרסלאם עד לדראפט שלדעתי מעבר לסמאקדאון יהיה בלתי נמנע עבורו.
הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,146
אשכולות: 9
Likes Given: 475
07-03-2021, 08:46 AM
(07-02-2021, 12:57 PM)SwitchBlade כתב:  רידל סחב 100% מהפרק הזה. 

יש לזה פתרון מאוד פשוט - טחנת דמות וגרמת לה לתנאי שהיא לא יכולה להתמודד ויהיי מה מול האלוף הנוכחי? שישב בצד באירוע אחד, לא יקרה שום דבר. ההפך, זה יכול לפתוח ארק חדש שהוא מנסה להוכיח את עצמו שוב כדי להיות ב-PPV הבא, או במקרה השני היל טרן שבו הוא מתהפך על כולם כי לא נתנו לו להיות בMITB למרות שהוא אחד הכוכבים של התכנית.

לדחוף אותו ל-MITB סתם זה מיותר יותר מאשר להושיב אותו לילה אחד בצד.
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (4): « הקודם 1 2 3 4

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 07-30-2026, 10:58 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר