09-26-2021, 11:39 AM
אני חושב שהוא הבין
|
תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 24.9.2021
|
|
09-26-2021, 11:58 AM
09-26-2021, 01:22 PM
(09-25-2021, 07:56 PM)EVIL Rainmaker כתב: והתגובה הזאת היא ההבדל בין קני אומגה לרומן ריינס. אני לא מסכים עם זה בכלל. נתחיל בזה שהאבחנה עצמה היא שגויה, מונטז פורד הוא לא ג'ובר. ואם הערך שלו נמוך, זה בגלל הבוקינג הלא עקבי של ה-WWE שמוריד כל אחד שהוא לא טופ גאי או פארטיימר (הרשימה שלי היא ריינס, רולינס, לסנר, גולדברג, סינה. בלבל השני נמצאים לאשלי ומקינטייר, ואחר כך השאר בתוך מערבולת של אי רלוונטיות כי היום הם יכולים להפסיד לרג'י על ה-24/7 ומחר לנצח את ביג אי על אליפות ה-WWE), לא בגלל שריינס לא העלה אותו. דבר שני, תראה נגד מי ריינס התאבק - ג'יי אוסו (שבעיניי עד שהוא נהיה הביץ' של ריינס הערך שלו מאוד עלה), סטרומן והפינד שכבר היו מבוססים, אואנס הקבור, סזארו שהיה מצוין נגד ריינס ואז פשוט החזירו אותו למטה, בריאן, אדג', סינה, לסנר ובאלור שהוא קורבן של בוקינג ופחות של ריינס. מה שמשותף לכל אלה שלא היו מבוססים זה שהבוקינג קבר אותם כבר בעבר והמשיך לפגוע בהם אחר כך, לא ריינס. יצא לי לדבר עם חבר לגבי ההבדלים בין AEW ל-WWE מבחינת הבוקינג, ואיך זה גורם למתאבקים להרגיש. מה שנמצא ב-WWE מתחת לטופ גאיז זה בדר"כ פילר, כי אתה יודע שסיכוי מאוד גבוה שלא יעשו עם זה שום דבר בעל משמעות. ב-AEW מה שמתחת לטופ גאיז מרגיש חם, והמתאבקים מקבלים את המקום שלהם בתכניות ובעיקר, והכי חשוב, רלוונטיות. ב-WWE יש לא פחות כישרון מ-AEW, אבל דברים כמו בקי עושה רוק בוטום לאלופה ולוקחת לה את האליפות ב-20 שניות או הניצחונות המוגזמים ברולאפ שקורים בעקביות במשך שנים גורמים לצניחת הערך של המתאבקים. בגלל זה אני חושב שאם היית מחליף בין ריינס לקני בקרבות האלה התוצאה הייתה אותה תוצאה מבחינת מונטז פורד ודנטה מרטין.
09-27-2021, 12:29 AM
קשה לי לראות את הדימון קינג שאני יודע כמה האחורי לא רוצה להחזיר את הדמות הזאת.
![]() |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|