אתמול, 02:17 PM
מדהים. בדוק צ'ילה יקבלו אירוע בהמשך.
![[Image: 61272c614dca8f92.gif]](https://i.ibb.co/5WYswFGf/61272c614dca8f92.gif)
|
חדשה מרעישה | סטפני ואקר זכתה באליפות העולם לנשים
|
|
אתמול, 05:39 PM
(אתמול, 12:01 PM)Sexy devil כתב: הגיעו מים עד נפש תסלחו לי כן אה, כמה נורא- המתאבק הכי אהוד במקסיקו מקבל את התואר החשוב במקסיקו, וגיבורה מקומית זוכה בתואר בבית שלה. תזכירו לי, אנשים לא אמרו שהאנטר נורא כי מקינטייר לא זכה בתואר בבית שלו? הזכייה של ואקר מתבקשת. אגב, אם רוקסן תפדה על ואקר אפשר להגיע בדיוק לאותו הסטוריליין.
אתמול, 06:51 PM
(אתמול, 05:39 PM)Yosihait כתב: כן אה, כמה נורא- המתאבק הכי אהוד במקסיקו מקבל את התואר החשוב במקסיקו, וגיבורה מקומית זוכה בתואר בבית שלה. אז בגלל שזה בעיר של סטפני הורסים ריין של 147? עצם זה שהיא קיבלה קרב אליפות זה מספיק הריין של סטפני לפני רסלמניה היה רע ליב אומנם לא הגנה על התואר כמעט והיית מעניינת יותר אני מקווה שליב תחזיר לעצמה את התואר בהמשך וככה רוקסן תפדה עליה
אתמול, 07:46 PM
(אתמול, 06:51 PM)Sexy devil כתב: אז בגלל שזה בעיר של סטפני הורסים ריין של 147? אתה צודק, צריך ללכת כמו WCW- להשפיל בן אדם בעיר שלו. הם בצ'ילה, זה לא רק העיר שלה, זאת המדינה שלה. היא גיבורה לאומית. אין שום בעיה שהפייס יזכה במדינה שלו מול הקהל שלו. וזה לא שהכהונה של ליב כזאת מדהימה, מה היה לה? איו סקיי?
אתמול, 08:10 PM
(אתמול, 12:01 PM)SwitchBlade כתב: תגובה שלי מ2025 על כך שסטפני וואקר תנצח את ליב מורגן בצ'ילה: כוסעמק, הנביא האמיתי.
אתמול, 08:48 PM
(אתמול, 06:51 PM)Sexy devil כתב: אז בגלל שזה בעיר של סטפני הורסים ריין של 147? הריין של ליב לא היה מספיק טוב, 147 ימים ש100 מהם היא לא עשתה כלום ולא הגנה על האליפות. עכשיו קצת יש עניין במיוחד שבקי עכשיו תכנס לתמונה אחרי שהיא דפקה את ליב בקרב אחרי שליב הצמידה אחרי הפינישר שלה. לא צריך לבכות על כל דבר. ![]()
אתמול, 11:08 PM
כמו שזה נראה כרגע נקבל בסעודיה סטפני וואקר נגד צלסי גרין
רומן ריינס נגד סמי זיין הם עוד מסוגלים לתת לסמי להצמיד את רומן בגלל 946
|
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|