Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 130 הבא »

תגיד את האמת

עמודים (715): « הקודם 1 ... 357 358 359 360 361 ... 715 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תגיד את האמת
DDJ מנותק
Low-Card
תגובות: 912
אשכולות: 0
Likes Given: 35
הצטרף בתאריך: Apr 2021
#3,581
06-01-2024, 01:56 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 06-01-2024, 02:04 PM על ידי DDJ.)
(06-01-2024, 01:01 AM)SwitchBlade כתב:  אני מעריך את הדעה אבל אני לא מסכים.

קודם כל העניין עם 'העולם התקדם' חורה לי כי אני באמת לא חושב שהדעה הזאת מייצגת קידמה.
קידמה היא לא חץ שמצביע לכיוון אחד, יש לך פונדמנטליסטים שחושבים שקידמה היא אימוץ של חוקי הקוראן, יש לך אנשים כחולי שיער שחושבים שקידמה זה יצירת קומפוסט אורגני מהמצרכים פגי התוקף שלהם, יש אנשים שחושבים שקידמה זה אימוץ מאסיבי של AI ויש אנשים שחושבים שקידמה זה לזנוח את הAI ולהמשיך בלעדיו. 
העולם הולך כדרכו, ואני לא חושב שלהכריח קרבות כאלו במרכז הבמה זה סימן חיובי כלשהו לכך שהתקדמנו. 

בכל אופן - הדרכים בהן תיארת את זה הן פרופר לדחוף את זה לקידמת הבמה. 
אז עכשיו כדי להביא את העלילה של ריה/פריסט לחיים אני צריך לחשוב בזהירות על ציוצים, על עלילה, על גיר, על מלא דברים רק כדי לקבל משהו שהוא לא באמת מתבקש בעיניי, אלא אולי יכול להיות נחמד לקבוצה מאוד ספציפית של אנשים. 

אני לא חושב שזו הדרך קדימה עבור המחלקה. 
בעיניי הדרך האמיתית היא תשומת לב לעלילות ולדמויות ולערך של האליפויות במחלקה, ולא קרבות קונספט שעיקר העלילה שלהן הוא ההבדל המגדרי בין המשתתפים. בקי לינץ' לא צריכה להתאבק מול בובי לאשלי כדי להיחשב כאגדה, היא יכולה להגיע לגבהים האלו כשהיא מתאבקת מול ביאנקה, איו, ג'ייד ושארלוט. זה כל הקטע.  

קודם כל, תגובות ילדותיות כמו "אם גבר הולך להתאבק נגד אישה אני אפסיק לראות", סוג התגובות הרדודות שבכנות, קצת מאכזב לראות,
לא ממך כמובן, אלא מאחרים כאן שהגיבו.
לא רואה הבדל בין זה לבין תגובות מנותקות של "קודי נמוך מריינס ב-15 ס"מ אז הוא לא מתמודד ראוי לו, או נשים לא ראויות לסגור תוכניות ואירועים"

אל תלך לקרבות רנדומליים כמו לאשלי נגד בקי, אני גם לא רוצה שיתחילו להספים בקרבות מגדר בין נשים לגברים סתם ככה.
אני חושב שהקהל ו"העולם" יקבל את זה מהר מאוד כשדבר כזה יקרה, כשהוא מוצדק מבחינה עלילתית, ויהיה היגיון להכניס קרב כזה,
בדיוק כמו בסיטואציה הנוכחית עם יום הדין.
רק רוצה שהרעיון הזה יישאר פתוח, ובעיקר שיהיה לארגון הזה את הביצים לעשות דבר כזה,
ולא חושב שמה שקרה באינדיז או פעם אחת ב-TNA (לא מכיר את המקרה עם טסה) אמור לקבור את הרעיון הזה לתמיד.

וכאן טמונה הבעיה, כשאתה מכניס מתאבקת סבירה לכל הדעות כמו בקי,
לסטטוס "אגדה" רק בגלל שנתיים שלה בפיק.
זה לא סתם שבקי מרגישה מאוסה, ושארלוט כבר כמה שנים מרגישה מאוסה,
ואפילו ביאנקה, שעלה רק ב-2021 לרוסטר הראשי, מרגיש כבר שעשתה הכל בארגון.
יש תקרת זכוכית לנשים המוכשרות האלו, תקרת זכוכית שכבר עומדת להישבר בקרוב מאוד.
אני מאוד נהנה מאיכות הרסלינג של כמה מתאבקות בודדות כאן, אבל מאוד לא נהנה מהבוקינג שהן מקבלות,
הבוקינג המאוד צפוי יש לומר, וכמו שאוריגיבור אמר - קרב של ריה-פריסט יותר מעניין מכל הקרבות שהיו לריה בריין של שנה.

אם אני אנסה למקבל את זה - זה מרגיש לי בדיוק בתקופות של 2010-2012, שקבוצה קטנה של מתאבקים איכותיים מאוד,
נאלצו להתחרות נגד רוסטר מאוד בינוני.
וזה לא שאני שופט לרעה מתאבקות כמו נעומי, פייפר ניבן או זואי סטארק, אלא יותר שופט לטובה
ומחזיק מאוד ממתאבקות כמו ריה, ביאנקה או שארלוט,
וחושב שאפשר להוציא מהם הרבה יותר, גם לצופים - אם יתנו להן מדי פעם להיכנס ולאתגר גם מתאבק איכותי.
מגיב דברים חכמים פה ושם.
מזהה מגמות, תמיד אומר את האמת.
הגב
The following 1 user Likes DDJ's post:
  • Bam Bam Bigelow
חפש
הגב
m0tti מנותק
Brock Lesnar Guy
תגובות: 2,175
Likes Given: 752
הצטרף בתאריך: Aug 2021
#3,582
06-01-2024, 09:45 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 06-01-2024, 09:48 PM על ידי m0tti.)
(06-01-2024, 01:56 PM)DDJ כתב:  קודם כל, תגובות ילדותיות כמו "אם גבר הולך להתאבק נגד אישה אני אפסיק לראות", סוג התגובות הרדודות שבכנות, קצת מאכזב לראות,
לא ממך כמובן, אלא מאחרים כאן שהגיבו.
לא רואה הבדל בין זה לבין תגובות מנותקות של "קודי נמוך מריינס ב-15 ס"מ אז הוא לא מתמודד ראוי לו, או נשים לא ראויות לסגור תוכניות ואירועים"

אל תלך לקרבות רנדומליים כמו לאשלי נגד בקי, אני גם לא רוצה שיתחילו להספים בקרבות מגדר בין נשים לגברים סתם ככה.
אני חושב שהקהל ו"העולם" יקבל את זה מהר מאוד כשדבר כזה יקרה, כשהוא מוצדק מבחינה עלילתית, ויהיה היגיון להכניס קרב כזה,
בדיוק כמו בסיטואציה הנוכחית עם יום הדין.
רק רוצה שהרעיון הזה יישאר פתוח, ובעיקר שיהיה לארגון הזה את הביצים לעשות דבר כזה,
ולא חושב שמה שקרה באינדיז או פעם אחת ב-TNA (לא מכיר את המקרה עם טסה) אמור לקבור את הרעיון הזה לתמיד.

וכאן טמונה הבעיה, כשאתה מכניס מתאבקת סבירה לכל הדעות כמו בקי,
לסטטוס "אגדה" רק בגלל שנתיים שלה בפיק.
זה לא סתם שבקי מרגישה מאוסה, ושארלוט כבר כמה שנים מרגישה מאוסה,
ואפילו ביאנקה, שעלה רק ב-2021 לרוסטר הראשי, מרגיש כבר שעשתה הכל בארגון.
יש תקרת זכוכית לנשים המוכשרות האלו, תקרת זכוכית שכבר עומדת להישבר בקרוב מאוד.
אני מאוד נהנה מאיכות הרסלינג של כמה מתאבקות בודדות כאן, אבל מאוד לא נהנה מהבוקינג שהן מקבלות,
הבוקינג המאוד צפוי יש לומר, וכמו שאוריגיבור אמר - קרב של ריה-פריסט יותר מעניין מכל הקרבות שהיו לריה בריין של שנה.

אם אני אנסה למקבל את זה - זה מרגיש לי בדיוק בתקופות של 2010-2012, שקבוצה קטנה של מתאבקים איכותיים מאוד,
נאלצו להתחרות נגד רוסטר מאוד בינוני.
וזה לא שאני שופט לרעה מתאבקות כמו נעומי, פייפר ניבן או זואי סטארק, אלא יותר שופט לטובה
ומחזיק מאוד ממתאבקות כמו ריה, ביאנקה או שארלוט,
וחושב שאפשר להוציא מהם הרבה יותר, גם לצופים - אם יתנו להן מדי פעם להיכנס ולאתגר גם מתאבק איכותי.

שיחקתי פיפא כל שנה מאז 2014(ולפני כן שיחקתי פרו)
היום אין משחק כדורגל ראוי חוץ מפיפא . השנה הם דחפו נשים למשחק בתוך המוד של הגברים. לא קניתי ולא שיחקתי.

המבחן האמיתי זה אם יש אישה שיכולה להתמודד באופן קבוע במחלקת הגברים ולא אם להתמודד בפיוד ספציפי
והתשובה היא לא.
כל המקומות שדוחפים את הנשים זה לא בגלל שזה הדבר הנכון לעשות
זה כדי לדחוף אג׳נדה בכוח וזו הסיבה שאם דבר כזה יקרה גם בWWE צריך להפסיק לראות

היו לי שיחות עם לידור על הפיפא ולמה אני לא משחק וכו׳
אני בטוח שאחרי הדיון פה הוא יבין אותי יותר טוב

וסורי על ההיט אחי זה לא עליך חחח
זה על האג׳נדה המאוסה הזאת
הגב

•
חפש
הגב
StavHen מנותק
Paul Heyman Guy
תגובות: 4,484
אשכולות: 40
Likes Given: 803
הצטרף בתאריך: Feb 2021
#3,583
06-02-2024, 06:44 AM
אמלק:

נשים לא צריכות להיות מעורבות במחלקות של הגברים,
כן פיוד בין ריפלי לפריסט הוא הגיוני אבל הוא לא צריך לקרות,
זה שצ'יינה עשתה את זה לפני המון שנים ועדיין במבט לאחור זה נראה קרינג' בהגזמה,
שכל מחלקה תישאר באגף שלה.
Hall Of Famer | The Wise Man | The Advocate

[Image: 4745e5185e91e0e89bbe0b47dc871071ea062bdf.png]
הגב
The following 1 user Likes StavHen's post:
  • m0tti
חפש
הגב
תנולהיותאורח מנותק
לא אורח
תגובות: 2,351
Likes Given: 237
הצטרף בתאריך: Nov 2023
#3,584
06-02-2024, 07:48 AM
אתם שוכחים את החלק הכי חשוב בארה"ב
יכולים כולם להזדהות באיזה מין שהם רוצים אז בקי לינץ' תזדהה כגבר ורולינס כאשה והנה כל אחד מתחלף בברנד.

זה יהיה טראפט (טראנסג'נדר דראפט), צריך לעבוד על השם של זה עוד
וואלה יכול להיות מגניב
המתאבק או המתאבקת הראשון/ה שעובר היא/הוא קודי רודס לגברים (אהה הוא כבר בגברים? אז למה הוא בוכה כמו בחורה כל הזמן {בדיחה בדיחה, אין בכוונת המשורר לפגוע באף קהילה, רק בקודי רודס המאוס}).
הגב
The following 1 user Likes תנולהיותאורח's post:
  • Bam Bam Bigelow
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,384
אשכולות: 8
Likes Given: 11,175
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#3,585
06-02-2024, 10:15 AM
מצד אחד, כן, אוספריי נגד סוורב זה קרב שצריך לסגור את ALL IN. מצד שני, AEW נותנים לנו את המאצ'אפ הכי גדול שיש להם כרגע באירוע הקרוב, זה מה שצריך לקרות, 2 המתאבקים הגדולים של הארגון על האליפות הגדולה של הארגון. אני בעד. כל קרב אחר היה פילר וכולנו יודעים את זה. 
קרב אחר שכן הייתי שמח לראות (למרות שהתוצאה הייתה ידועה מראש) זה את סוורב נגד ZSJ.
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,666
אשכולות: 26
Likes Given: 4,211
הצטרף בתאריך: Nov 2021
#3,586
06-02-2024, 11:01 AM
(06-02-2024, 10:15 AM)NaRRative כתב:  מצד אחד, כן, אוספריי נגד סוורב זה קרב שצריך לסגור את ALL IN. מצד שני, AEW נותנים לנו את המאצ'אפ הכי גדול שיש להם כרגע באירוע הקרוב, זה מה שצריך לקרות, 2 המתאבקים הגדולים של הארגון על האליפות הגדולה של הארגון. אני בעד. כל קרב אחר היה פילר וכולנו יודעים את זה. 
קרב אחר שכן הייתי שמח לראות (למרות שהתוצאה הייתה ידועה מראש) זה את סוורב נגד ZSJ.

זה ממש שינוי לטובה.
לפני שנתיים זה היה קרב שנשמר לאול אין, אחד המתאבקים היה נפצע והכל היה מוזז עד שהקרב הזה יקרה.
[Image: giphy.gif]
הגב
The following 1 user Likes Bam Bam Bigelow's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
Cofindrop מנותק
Rookie
*
תגובות: 93
אשכולות: 1
Likes Given: 6
הצטרף בתאריך: Feb 2023
#3,587
06-02-2024, 11:37 AM
ברצלונה נשים היא אולי הקבוצה הגדולה אי פעם במחלקה שלה, אבל אני לא רואה שהיא משחקת נגד ריאל מדריד גברים או כל קבוצת גברים אחרת.

שורה תחתונה, אין פה קשר "להתקדמות העולם", או לזה שאנחנו בשנת 2024.

זה שרסלינג זה ספורט בידורי זה לא אומר שצריך להוזיל אותו ולזלזל באינטילגציה של הצופה. כיאה לשנים הפחות טובות של wwe מבחינה נקודתית היא חטפה מספיק זלזול וגיחוך מהאוכלוסייה שלא צפתה. דווקא אחרי שהחברה נמצאת בשנות הזהב שלה, הביאה צופים חדשים, הביאה עניין וגרמה לעסק הזה לחזור להיות קול בסצנת הספורט המרכזית אין שום סיבה להתחיל לעשות פה מיקסים שמתאימים לסרטוני אינדיז בטוויטר על מנת לגרוף כמה צפיות.
הגב
The following 2 users Like Cofindrop's post:
  • Breakker, lidoradir
חפש
הגב
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
תגובות: 2,426
אשכולות: 20
Likes Given: 337
#3,588
06-02-2024, 12:20 PM
לא מפריע לי לראות נשים נגד גברים כמו שלא מפריע לי לראות את ריי מיסטיריו מנצח את מארק הנרי וביג שואו. אפשר לספר סיפור פשוט שעובד של אנדרדוג חלש יותר שמנצל הזדמנויות, או איזה ג'ורדין גרייס זורקת בזירה גרייסון וולר או איזה אידיוט אחר. אני אוכל את זה. לא מבין את השניות במחלוקת. זה כן יהיה פחות כיף לראות בחורה כמו איו סקיי עושה סקוואש על דרו מקינטייר אבל כמו כל דבר בכל דבר, זה עניין של פרטים, לעשות פישוט-יתר ולהגיד זה רע וזה טוב בעיוורון זה אחד הרעות החולות ביותר בעולם לפי דעתי. צריך להיכנס לניואנסים ולהבין מה עובד ומה לא - במידה וזה מה שהקהל שלך רוצה.
[Image: HQ-Tkaob-MAARJCN.png]
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
הגב
The following 1 user Likes Coquina Clutch's post:
  • Bam Bam Bigelow
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,881
אשכולות: 9
Likes Given: 3,947
#3,589
06-02-2024, 12:49 PM
אני רק זורק משהו.

פנטאגון דארק נגד בלאק לוטוס טריאד היה ממש טוב.

הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,035
אשכולות: 1,861
Likes Given: 5,111
#3,590
06-02-2024, 12:55 PM
(06-02-2024, 12:49 PM)DarkArts כתב:  אני רק זורק משהו.

פנטאגון דארק נגד בלאק לוטוס טריאד היה ממש טוב.

[Image: Screenshot-1.png]

לוצ'ה אנדרגראונד שיט.
יש סיבה שהשיט הזה נשאר באינדיז.
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (715): « הקודם 1 ... 357 358 359 360 361 ... 715 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 2 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-13-2026, 05:26 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר