03-29-2025, 12:22 PM
(03-29-2025, 03:57 AM)lidoradir כתב:מריח כמו סאמרסלאם.
$$$
למה זה מרגיש לי שפאנק יכנס גם למאיין איבנט השני?
![[Image: ezgif-com-effects.gif]](https://i.postimg.cc/0ybMRn59/ezgif-com-effects.gif)
|
תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 28.3.2025
|
|
03-29-2025, 12:22 PM
(03-29-2025, 03:57 AM)lidoradir כתב:מריח כמו סאמרסלאם. למה זה מרגיש לי שפאנק יכנס גם למאיין איבנט השני? ![]()
תוכנית מעולה, קהל אדיר,
אהבתי מאוד לגבי הסיום, שמח שזה המאיין איבנט, הפיוד הזה באמת רץ חזק, שלושה מתאבקים ייחודיים שמייצגים כל אחד היסטוריה אחרת ודמות שונה, רומן ריינס הרגיש כאן משוחרר והיה מאוד נחמד לראות, מאוד אוהב לראות את האזכורים של רולינס-ריינס לעבר ביניהם, יש עוד הרבה מה לספר שם, וכאן אני מבין את מי שטוען שפאנק מרגיש תקוע ביניהם. מקווה שרולינס-ריינס יהפוך לטרילוגיה שתסחב אותנו להמשך השנה, בדומה למה שהיה בין פאנק ומקינטייר, ושהסיפור לא יסתיים ברסלמניה. מה שכן - קצת פתטי לראות את פאנק רודף אחרי חלום המאיין איבנט, כשרומן ריינס לצדו יעשה את זה בפעם העשירית, וגם רולינס השתתף כמה וכמה פעמים, כולל הסיום האדיר של רסלמניה 31. מה גם שכן - כמה שינסו לייפות את זה, המאיין איבנט האמיתי זה הקרב האחרון בלילה השני. רק מוכיח איזה טעות הם עשו עם ג'יי-גאנת'ר, היה אפשר לצפות את הכישלון הזה מקילומטרים, זה גם על ג'יי, זה גם על גאנת'ר, שניהם לא ברמה הנדרשת לסחוב תוכניות על גבם, לא ברמה הנדרשת להחזיק באליפות ראשית מעבר לתקופת זמן מוגבלת, כרגע הפיוד ביניהם מרגיש כמו פיוד על ה-IC, לא שונה מהפיוד של זיין וגאנת'ר שנה שעברה... זה בדיוק מה שאמרתי על ג'יי אוסו, התוצאה בסוף תהיה אותה תוצאה, הקהל יצעק YEET ויהיה איתו גם אם הוא ילך שוב על אליפות משנית, או גם אם הוא ישתף פעולה עם ג'ימי על אליפות הזוגות. וזו הבעיה של חלק מהאנשים כאן שנפלו למלכודת הזאת, במקום להסתכל לעומקם של דברים, על הבינוניות של ג'יי אוסו כמתאבק, על האופן הרדוד שבה הוא מציג את הדברים, הם נכנעו לסופרלטיבים של מכירת חולצות, תנועה לא ברורה ועוד סיפור לא מקורי של אנדרדוג, כמו שציינתי, אנחנו לא צריכים סיפורים כאלה ברסלמניה הזאת, ובכלל בארגון שמחזיק רשימה לא מבוטלת של מתאבקים איכותיים שהם כמה רמות מעל ג'יי אוסו. פאנק-ריינס-רולינס באמת יכל להיות הקרב המשולש הכי טוב בהיסטוריה, אם זה רק היה גם על אליפות ראשית.
מגיב דברים חכמים פה ושם.
מזהה מגמות, תמיד אומר את האמת.
03-29-2025, 01:09 PM
מישהו צריך להגיב את זה אז אני אהיה הראשון…ה-Aura שיש לריינס זה משהו חריג בצורה קיצונית.
03-29-2025, 01:11 PM
(03-29-2025, 01:09 PM)Just Keep Fighting כתב: מישהו צריך להגיב את זה אז אני אהיה הראשון…ה-Aura שיש לריינס זה משהו חריג בצורה קיצונית. חכה שתרגיש את ה-AURA הזאת עם ריינס באולם... עד היום כואבת לי הכתף מההכרה בראש השבט.
03-29-2025, 02:26 PM
(03-29-2025, 01:11 PM)master of doom כתב: עד היום כואבת לי הכתף מההכרה בראש השבט. ללידור לא כואבת רק הכתף.
03-29-2025, 02:29 PM
פרק בנוני פתיחה חזקה לתוכנית פרומו טוב.
הברול של פריסט ודרו היה אדיר. נעמי בלתי נסבלת עם השיער הכבשה שלה. פאטו וסולו מתקרב לנקודת רתיחה. הסוף היה פגז אהבתי שהפעם לא היה ברול.
03-29-2025, 03:01 PM
Pre-show Jey Uso is now in your city
This is the story of a fighter who's got nothing to lose Battle tested next opponent he choose Will be left broken and bruised Just me and my crew We battle tested Coming for everything and you know we’ll wreck it
03-29-2025, 03:01 PM
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 03-29-2025, 03:05 PM על ידי The Visionary.)
תכנית נהדרת של סמאקדאון השבוע. ראיתי בלייב תוך כדי משחק בפלייסטיישן ולכן לא לקחתי חלק באשכול לייב, אז תצטרכו להתמודד עם הדעות שלי עכשיו.
- קודי רודס פותח את התכנית וזה מעולה. סוף סוף האלוף של סמאקדאון נזכר שזו התכנית שלו. אני מאוד אשמח לקבל רנדי-קודי אחרי רסלמניה כשזה לא על התואר. אני רוצה פיוד שרנדי לוקח את קודי לקצה ומביא אותו להפוך ל"הומלנדר". כמו שזה נראה כרגע, זה לא יקרה בפיוד עם סינה, אז לפחות מול רנדי. - דרו מקינטייר ממשיך להוכיח את עצמו בתור הדמות השלמה של השנה החולפת. האיש פשוט בשיא שלו והעובדה שהוא לא נכנס לרסלמניה עם תואר האליפות עליו זה מחדל. אפשר לגמרי להבין למה הוא מתמרמר מהעובדה שהוא צריך להיות נגד דמיאן פריסט. - סטריט פרופיט נגד פרטי דדלי: אני שמח שהסטריט פרופיטס שמרו, אבל אני לא חושב שהקרב הזה היה צריך להתקיים ב-UK. היו יכולים בכיף לעשות קרב לא על התואר ולתת לפרטי דדלי את הניצחון מול הקהל הביתי. מחלקת הזוגות של סמאקדאון ממשיכה להיות חמה. - השירות החשאי נגד שתיים שאני בספק אם הן בעצמם זוכרות שהן מתאבקות ברוסטר הראשי: ניצחון טוב של השירות החשאי. צ'לסי גרין זהב שצריכה להתמודד עם מחלקת נשים מאוד חלשה (להוציא את טיפאני ושארלוט). ביקום מקביל, הקרב ברסלמניה הוא צ'לסי נגד טיפאני. - ברון סטרומן - LA נייט - ג'ייקוב פאטו: יותר מדי זמן הפיוד הזה נמשך. די. מספיק. הפרומו מאחורי הקלעים של פאטו מוביל לקרב LMS נגד סטרומן, אבל אנחנו 4 תכניות לפני רסלמניה, למה זה קורה עכשיו ולא לפני חודש? ג'ייקוב פאטו היה צריך להיות עכשיו במקום הרבה יותר גבוה בקארד. ברור לי שהולכים לתת לו את הניצחון הראשון שלו ברסלמניה על סטרומן אבל באמת שזה לגמרי להוריד מהאיכות שלו. - ביג ג'ים: האוס היותר טוב. דמות זהב. אני מקווה שהוא וג'יי יהיו באותו הרוסטר אחרי הדראפט. אני רוצה לראות אותם מתאחדים כשג'ימי עוזר לג'יי לשמור על התואר רק בשביל שהפורום פה יתעצבן. - ג'ייד - נעומי: אותו כנ"ל של סטרומן ופאטו. דיי. נעומי צריכה להיות משוחררת או להיות מצוותת לג'ימי וג'יי. היא לא מעניינת. ג'ייד-ביאנקה זה פשוט הקרב שהיה צריך להיות ברסלמניה ואיו-ריפלי על האליפות. - מיצ'ין ובי -פאב: אוקיי ביי. שארלוט ניצחה את הקרב הזה בכל יקום מקביל ובכל היסטוריה אפשרית. - פרומו מעולה של טיפאני. עכשיו שתצליח לעשות את זה בלי לגמגם כשגם שארלוט מולה. -ניצחון טוב של דרו על רנדי. ממשיכים לבנות את הרגע הגדול שבו רנדי יבעט ל-KO בראש. זה מצוין. החשש הגדול שלי כרגע הוא חזרה של סמי זיין ואיחוד עם KO על חשבון רנדי. במקום פאנט קיק ל-KO נקבל האלווה קיק לרנדי. - שוב ביג "אני זהב" ג'ים. מיז נהדר ומוציא את כל מי שמולו טוב פשוט. - פריסט-מקינטייר ממשיך להביא לדברים טובים. מקינטייר קיבל זכוכית לתוך העין (לא בקיפייב), מקווה שזה לא ישפיע עליו יותר מדי. -סגמנט הסיום היה פשוט מ-ו-ש-ל-ם! CM פאנק ממשיך להיות החוליה הכי חלשה בפיוד הזה וזה ברור למה, הוא פשוט מיותר שם. ריינס ורולינס לא רוצים לעבוד איתו. הם יודעים להיות מקצוענים ולגרום לו להיראות טוב, אבל הם יעשו את זה בידיעה שאם הוא יהיה טוב - הם יהיו מצוינים. הפרומו של ריינס שם אותו איפשהו בעמדת ה-GOAT. אני לא חושב שהוא סינה/דה רוק לאורך הקריירה בפרומואים, אבל הדמות של ה-OTC פשוט באה לו כל כך טבעי, שאני דיי בטוח שאם הוא היה רץ איתה מ-2014, היינו משווים את הקריירה שלו לסטון קולד (אגב, עקף אותו מזמן). אני חושב שצפיתי בחלקים של ריינס בפרומו 4-5 פעמים, זה פשוט מושלם. ההגשה, הטונים, הפרצופים. שחקן על. ההתחרפנות של רולינס מצוינת ורק CM פאנק מרגיש תלוש מהמציאות. היה ברור לגמרי שפאנק לא ביקש כטובה מהיימן להיות במיין אבנט של רסלמניה, הטובה שלו היא להפוך את זה לקרב N1C ככל הנראה. אם זה יקרה, אפשר כבר מעכשיו להכניס אותו פשוט לקרב ולהפוך את זה לריינס-רולינס, אני לא צריך רסלמניה אחת שבה פאנק יוצא אובר על ארבעת הפרצופים הכי משמעותיים של ה-WWE בעשור שבו פאנק לא היה נוכח. תודה אבל לא תודה. - נסיים בברכת FUCK CM PUNK.
03-29-2025, 03:03 PM
לא יודע, לא אהבתי שפאנק פשוט קיבל את זה. הוא יודע טוב מאוד שלא מדובר במאיין איבנט של רסלמניה, הוא לא טיפש.
הוא עשה כזאת הקדמה מצויינת, ״אבל זה לא הטובה שלי״, למה לא לצרוח עליו, זה לא המאיים איבנט, זו רק דרך לנסות לגרום לי לשתוק? למה לא להכניס את האליפות הראשית לעניין? הרי רומן יודע טוב מאוד שהוא סגר את הלילות השניים ברסלמניה בעיקר בגלל שגם היה אלוף לאורך כל התקופה? חסר לי מאוד, אני לא מסופק מהסגמנט. הוא גם היה חגיגת קהל הרבה יותר מסגמנט טוב
03-29-2025, 03:45 PM
לא מצליח להבין לאן אליפות ארה"ב הולכת
|
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|