Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 23 24 25 26 27 ... 129 הבא »

תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 28.3.2025

עמודים (5): « הקודם 1 2 3 4 5 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 28.3.2025
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,516
אשכולות: 1,842
Likes Given: 5,031
הצטרף בתאריך: Jan 2021
03-30-2025, 01:20 PM
תוכנית מעולה של סמאקדאון.

- הקהל שלי בלונדון עשה עבודה אדירה לאורך כל התוכנית, ידעתי שלא יאכזבו אותי. אין עלינו.

- פתיחה גדולה מאוד לתוכנית, קודי רודס מקבל תגובות אדירות בלונדון ואז רנדי אורטון יוצא החוצה והקהל שוב משתגע ושר את השיר שלו גם אחרי שהוא מפסיק, מדהים. רנדי הרים פה לקודי ברמה מטורפת, קודי התרגש מזה ומכר את זה מצוין. רנדי שוב מדליק אותנו ומחזיר אותנו לטיזינג עתידי למאצ'אפ ענקי נגד קודי, זה הולך להיות פיוד מדהים. לא יכול לחכות לזה.

- הסטריט פרופטס נגד פריטי דדלי על אליפות הזוגות של ה-WWE היה באנגר. החלטה טובה לתת לפריטי דדלי שוט על האליפות בלונדון, הקהל היה בעדם לאורך כל הקרב, הם קיבלו תגובות חזקות. הסטריט פרופטס כמובן שומרים פה וממשיכים בכושר המצוין שלהם. עכשיו פריטי דדלי ולוס גארזה בחוץ ואפשר להתפנות למאצ'אפ המתבקש המשולש בין הסטריט פרופטס, DIY ו-MCMG.

- השירות החשאי זה שם מצחיק ומעולה לטאג הזה של אלבה פייר ופייפר ניבן. מרוצה שנזכרו שיש להם את קיידן קרטר וקאטאנה צ'אנס ברוסטר, טאג אמיתי ואיכותי שצריכים להשתמש בו יותר. ניצחון טוב של פייר וניבן. השיר החדש של זלינה וגה גרוע, לא יודע אם הקהל יצליח להתחבר לשיר כזה, שבועיים שלא נותנים לה תגובה בכניסה שלה. טוב שבסופו של דבר כן ילכו למאצ'אפ של צ'לסי-זלינה, צריך להיות טוב.

- היה צפוי שנקבל פסילה בקרב של ברון סטרומן ואל איי נייט על אליפות ארה"ב. נייט חוזר ל-O2 ארנה והוא עדיין אובר בטירוף וכיף לשמוע את זה. ג'ייקוב פאטו אדיר, ביטדאון גדול שלו על נייט וסטרומן, פשוט פירק אותם. פאטו שוב מתעצבן על סולו מאחורי הקלעים ואומר לו ולטאמה שהוא ישיג את אליפות ארה"ב איתם או בלעדיהם... ממשיך להתחמם.

- הסרטון של נעומי + הביטדאון שלה על מיצ'ין ובי פאב היה חזק מאוד. נעומי הילית זה משהו מרענן והיא משחקת אותה.

- שארלוט פלייר נגד מיצ'ין היה קרב טוב. שארלוט ממשיכה להוריד חלודה בזירה לקראת רסלמניה והיה כאן אחלה של קרב. מיצ'ין גם נתנה הופעה טובה, אתן לה את זה. הפרומו של טיפאני סטראטון מאחורי הקלעים היה מעולה, רציתי שזה יהיה בזירה מול שארלוט... חבל שלא קיבלנו את זה. נשארו עוד כמה תוכניות אחרונות לפני רסלמניה, טיפאני חייבת לצאת עליה אובר פעם-פעמיים כמו שצריך.

- דרו מקנטייר נגד רנדי אורטון היה טוב מאוד כצפוי. גם פה היה ידוע שלא באמת נקבל קרב גדול ונקי בין המפלצות האלה. קווין אואנס מסיח את דעתו של רנדי, מקנטייר לא חושב פעמיים ודופק לרנדי קליימור ומנצח אותו. עוד ניצחון גדול שמקנטייר אוסף. הברול בין רנדי ואואנס אחרי הקרב היה טוב, ברול קצר, טיזינג נוסף לפאנט ואואנס שוב בורח. התקיפה של דמיאן פריסט על דרו מקנטייר הייתה אדירה, צ'וקסלאם חזק על השמשה של הרכב. כל הכבוד להם שהפכו סתם מאצ'אפ למשהו חזק.

- ג'ימי אוסו נגד מיז היה אחלה קרב. בתאכלס סתם הכניסו את הקרב הזה לתוכנית... אבל מי אני שאתנגד לביג ג'ים בזירה ? כיף לראות אותו כמו כל התקופה האחרונה שלו. היה צריך לאסוף את הניצחון הזה לפני שהוא פוגש את הרינגל גנרל בראו. ג'ימי אמר שגונת'ר יצדיע לו... את זה אנחנו והגוף של ג'ימי נגלה בראו הקרוב. תכין את החזה ביג ג'ים.

- חתימת החוזה בין רומן ריינס, סת' רולינס ו-CM פאנק הייתה אדירה. 10/10, מצטרף לכל המחמאות שכולם רשמו כאן באשכול. רומן ריינס פשוט אל וההילה סביבו מטורפת. הוא הרגיש אגדי בסגמנט הזה. השירה האדירה של הקהל, ההצטרפות של היימן, רמת המשחק של ריינס, כל דבר קטן שעשה היה מושלם. פאנק מתרגש ובוכה אחרי שמקבל סוף סוף את הקרב המרכזי ברסלמניה, היימן נותן לו נשיקה בראש, רולינס מתפוצץ מעצבים... ואוו רולינס היה זהב כאן. פאנק מסיים את הסגמנט בהפתעה וחושף שהקרב המרכזי זה לא הטובה שהוא מדבר עליה... דאמ. אני עדיין מקווה שהוא לא יצטרף לסינה-קודי בלילה השני של רסלמניה.
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
תבכו
הגב
The following 1 user Likes lidoradir's post:
  • Tzahi
חפש
הגב
Tzahi מנותק
Rookie
*
תגובות: 82
אשכולות: 0
Likes Given: 13
הצטרף בתאריך: Feb 2022
03-30-2025, 01:24 PM
(03-30-2025, 01:20 PM)lidoradir כתב:  תוכנית מעולה של סמאקדאון.

- הקהל שלי בלונדון עשה עבודה אדירה לאורך כל התוכנית, ידעתי שלא יאכזבו אותי. אין עלינו.

- פתיחה גדולה מאוד לתוכנית, קודי רודס מקבל תגובות אדירות בלונדון ואז רנדי אורטון יוצא החוצה והקהל שוב משתגע ושר את השיר שלו גם אחרי שהוא מפסיק, מדהים. רנדי הרים פה לקודי ברמה מטורפת, קודי התרגש מזה ומכר את זה מצוין. רנדי שוב מדליק אותנו ומחזיר אותנו לטיזינג עתידי למאצ'אפ ענקי נגד קודי, זה הולך להיות פיוד מדהים. לא יכול לחכות לזה.

- הסטריט פרופטס נגד פריטי דדלי על אליפות הזוגות של ה-WWE היה באנגר. החלטה טובה לתת לפריטי דדלי שוט על האליפות בלונדון, הקהל היה בעדם לאורך כל הקרב, הם קיבלו תגובות חזקות. הסטריט פרופטס כמובן שומרים פה וממשיכים בכושר המצוין שלהם. עכשיו פריטי דדלי ולוס גארזה בחוץ ואפשר להתפנות למאצ'אפ המתבקש המשולש בין הסטריט פרופטס, DIY ו-MCMG.

- השירות החשאי זה שם מצחיק ומעולה לטאג הזה של אלבה פייר ופייפר ניבן. מרוצה שנזכרו שיש להם את קיידן קרטר וקאטאנה צ'אנס ברוסטר, טאג אמיתי ואיכותי שצריכים להשתמש בו יותר. ניצחון טוב של פייר וניבן. השיר החדש של זלינה וגה גרוע, לא יודע אם הקהל יצליח להתחבר לשיר כזה, שבועיים שלא נותנים לה תגובה בכניסה שלה. טוב שבסופו של דבר כן ילכו למאצ'אפ של צ'לסי-זלינה, צריך להיות טוב.

- היה צפוי שנקבל פסילה בקרב של ברון סטרומן ואל איי נייט על אליפות ארה"ב. נייט חוזר ל-O2 ארנה והוא עדיין אובר בטירוף וכיף לשמוע את זה. ג'ייקוב פאטו אדיר, ביטדאון גדול שלו על נייט וסטרומן, פשוט פירק אותם. פאטו שוב מתעצבן על סולו מאחורי הקלעים ואומר לו ולטאמה שהוא ישיג את אליפות ארה"ב איתם או בלעדיהם... ממשיך להתחמם.

- הסרטון של נעומי + הביטדאון שלה על מיצ'ין ובי פאב היה חזק מאוד. נעומי הילית זה משהו מרענן והיא משחקת אותה.

- שארלוט פלייר נגד מיצ'ין היה קרב טוב. שארלוט ממשיכה להוריד חלודה בזירה לקראת רסלמניה והיה כאן אחלה של קרב. מיצ'ין גם נתנה הופעה טובה, אתן לה את זה. הפרומו של טיפאני סטראטון מאחורי הקלעים היה מעולה, רציתי שזה יהיה בזירה מול שארלוט... חבל שלא קיבלנו את זה. נשארו עוד כמה תוכניות אחרונות לפני רסלמניה, טיפאני חייבת לצאת עליה אובר פעם-פעמיים כמו שצריך.

- דרו מקנטייר נגד רנדי אורטון היה טוב מאוד כצפוי. גם פה היה ידוע שלא באמת נקבל קרב גדול ונקי בין המפלצות האלה. קווין אואנס מסיח את דעתו של רנדי, מקנטייר לא חושב פעמיים ודופק לרנדי קליימור ומנצח אותו. עוד ניצחון גדול שמקנטייר אוסף. הברול בין רנדי ואואנס אחרי הקרב היה טוב, ברול קצר, טיזינג נוסף לפאנט ואואנס שוב בורח. התקיפה של דמיאן פריסט על דרו מקנטייר הייתה אדירה, צ'וקסלאם חזק על השמשה של הרכב. כל הכבוד להם שהפכו סתם מאצ'אפ למשהו חזק.

- ג'ימי אוסו נגד מיז היה אחלה קרב. בתאכלס סתם הכניסו את הקרב הזה לתוכנית... אבל מי אני שאתנגד לביג ג'ים בזירה ? כיף לראות אותו כמו כל התקופה האחרונה שלו. היה צריך לאסוף את הניצחון הזה לפני שהוא פוגש את הרינגל גנרל בראו. ג'ימי אמר שגונת'ר יצדיע לו... את זה אנחנו והגוף של ג'ימי נגלה בראו הקרוב. תכין את החזה ביג ג'ים.

- חתימת החוזה בין רומן ריינס, סת' רולינס ו-CM פאנק הייתה אדירה. 10/10, מצטרף לכל המחמאות שכולם רשמו כאן באשכול. רומן ריינס פשוט אל וההילה סביבו מטורפת. הוא הרגיש אגדי בסגמנט הזה. השירה האדירה של הקהל, ההצטרפות של היימן, רמת המשחק של ריינס, כל דבר קטן שעשה היה מושלם. פאנק מתרגש ובוכה אחרי שמקבל סוף סוף את הקרב המרכזי ברסלמניה, היימן נותן לו נשיקה בראש, רולינס מתפוצץ מעצבים... ואוו רולינס היה זהב כאן. פאנק מסיים את הסגמנט בהפתעה וחושף שהקרב המרכזי זה לא הטובה שהוא מדבר עליה... דאמ. אני עדיין מקווה שהוא לא יצטרף לסינה-קודי בלילה השני של רסלמניה.

אני חושב שהדבר הכי יפה בעיניי שפאטו עשה זה כשהוא אמר with you הוא הסתכל על טונגה ואז הסתכל על סולו ואמר or without you.
כאילו הוא רומז לטונגה תהיה איתי ולא איתו, ואומר לסולו שאני לא צריך אותך לצידי. מבריק
הגב
The following 2 users Like Tzahi's post:
  • lidoradir, master of doom
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
03-30-2025, 09:15 PM
[Image: Screenshot-1.png]
תבכו
הגב

•
חפש
הגב
תנולהיותאורח מנותק
לא אורח
תגובות: 2,291
Likes Given: 228
הצטרף בתאריך: Nov 2023
03-30-2025, 09:40 PM
(03-30-2025, 09:15 PM)lidoradir כתב:  [Image: Screenshot-1.png]

דרו מקנטייר זהב, כל כך חבל שהוא לא יכול להשיג אליפות כרגע... מצידי שיקח את האליפות מאל איי נייט שלפחות יהיה לה ערך קצת לתקופה מסויימת
הגב

•
חפש
הגב
Chaosisback מנותק
Rookie
*
תגובות: 68
Likes Given: 1
הצטרף בתאריך: Apr 2021
03-30-2025, 10:30 PM
(03-29-2025, 09:51 PM)Yosihait כתב:  מעניין מה הטובה של פאנק.

סגמנט מצוין, רק בעיה אחת: למה הקהל ממחזר את הצ'אנט של קודי על ריינס?! זה מגניב על קודי, לא מגניב להעתיק.

צ'לסי קורעת.

נעמי מהממת בגימיק. פשוט חורה לי שביאנקה לא חלק מזה.

ושארלוט מלכה וטיפאני נתנה לה אחלה פרומו.

עקרונית הוא יכול לבקש את הטובה ישר אחרי שהוא מנצח ולא לפני.
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,828
אשכולות: 59
Likes Given: 4,474
03-30-2025, 10:52 PM
(03-30-2025, 01:20 PM)lidoradir כתב:  אבל מי אני שאתנגד לביג ג'ים בזירה ?

אתה כנראה אידיוט.

ביג ג'ים הוא החייל מספר 1 של הבינוניות.
לא סתם קוראים לו "The man that gravity remembered".
אין ולו זוג עיניים מתפקדות, שמחוברות לראש מתפקד, שמחובר למוח מתפקד, שרוצה להכניס לקאנון הסינפטי שלו קרב בין פאקינג ג'ימי אוסו לבין המיז. 

ההיטים הצורמים שנשמעו ברחבי העולם כשהפסקת הפרסומות נקטעה ע"י הקרב המזעזע הזה. 
ג'ימי אוסו טוב בזירה כמו שכריס בנואה טוב בלשמור על המשפחה שלו. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב
The following 1 user Likes SwitchBlade's post:
  • Asaf
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,757
אשכולות: 19
Likes Given: 1,273
הצטרף בתאריך: Jun 2021
03-30-2025, 11:14 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 03-30-2025, 11:15 PM על ידי master of doom.)
(03-30-2025, 10:52 PM)SwitchBlade כתב:  אתה כנראה אידיוט.

אין ולו זוג עיניים מתפקדות, שמחוברות לראש מתפקד, שמחובר למוח מתפקד, שרוצה להכניס לקאנון הסינפטי שלו קרב בין פאקינג ג'ימי אוסו לבין המיז. 

HOLY SHIT THAT WAS FUCKING SAVAGE
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
03-30-2025, 11:33 PM
(03-29-2025, 03:01 PM)ser duncan the tall כתב:  - שוב ביג "אני זהב" ג'ים. מיז נהדר ומוציא את כל מי שמולו טוב פשוט.

(03-30-2025, 01:20 PM)lidoradir כתב:  - אבל מי אני שאתנגד לביג ג'ים בזירה ? כיף לראות אותו כמו כל התקופה האחרונה שלו. 

(03-30-2025, 10:52 PM)SwitchBlade כתב:  אתה כנראה אידיוט.

פסודו התעורר... וממשיך לקשקש.
ביג ג'ים זהב. כולם מתים עליו.

[Image: e2c38a47236643fba2facb56ba4c8013.gif]
תבכו
הגב

•
חפש
הגב
Breakker מנותק
A bonafide badass
תגובות: 2,370
אשכולות: 92
Likes Given: 1,248
03-31-2025, 07:32 AM
אחלה תוכנית.
קהל מדהים, כצפוי.

הסגמנט הפותח היה מעולה.
לשמוע את הקהל שר את השיר של רנדי זה פרפרים בכל פעם מחדש. רנדי-קודי זאת לגמרי יריבות שאנחנו חייבים לקבל בעתיד.
מקנטייר הזכיר לי כמה שהוא טוב גם על המיקרופון. הופעה מעולה שלו, באסה לי על המאצ'אפ עם דמיאן שהולך להיבלע חזק ברסלמניה.

ג'ייקוב פאטו הוא פאקינג מפלצת ואיזה כיף לראות שהקהל מקבל אותו ככה.
לא יודע אם הם הולכים לעוד משולש במניה על אליפות ארה"ב, אבל אם לא והם מחליטים ללכת על סינגלס של פאטו-סטרומן, אני לגמרי קונה את זה. עם ניצחון ברור ומובהק של פאטו כמובן.

טיפאני מעולה. צ'לסי מעולה.
כל שאר המיצ'ין, תפוצ'יפס וB קלאב... הרצתי. hbk אני איתך הפעם.

אוסו-מיז הרצתי. לא בקטע רע, זה פשוט באמת לא מעניין אותי.

הברול של מקנטייר ופריסט בבאקסטייג' היה מצוין.
מה שהיה עוד יותר מצוין זה הקטע של פאנק לאחר מכן, ענק.

חתימת החוזה היה סגמנט מושלם לסגור את התוכנית.
מצטרף לכל המחמאות על ריינס. זה פשוט מדהים לראות איזה שינוי הוא עבר, במיוחד עם הקהל. מקהל שמתעב אותו, לקהל שאוהב ומריע לו מרצונו החופשי. מישהו פה כתב על זה שהם לקחו את הלחן האירופאי של הצ'אנטים לקודי והדביקו את ריינס על זה, אני דווקא חושב שזה היה גדול. לשמוע צ'אנטים לרומן שהם לא רק "OTC" זה כיף. 
בקיצור, ריינס היה מצוין, רולינס שיחק את התפקיד שלו מעולה וכן, גם פאנק.
אם לצאת מהדמות של ההייטר התרגשתי אולי בדיוק לשנייה כשהיימן נישק את פאנק, זה הרגיש כמו היסטוריה שמתכווצת לרגע אחד קטן אבל ענק. ואז... יצאתי מהבועה ונזכרתי שמדובר ב-CM פאנק. אותו אדיוט שחושב שמגיע לו הכל. איזה קטע, אם הוא לא היה עוזב אי שם עשור אחורה, כנראה שהיום הוא היה יושב בכיסא של רומן ריינס וכבר לא מתרגש מזה שהוא סוגר את רסלמניה. ואוי, איזה קטע, הוא הולך לקבל את ה"מאיין אבנט" שהוא תמיד רצה כשבתכלס כולנו יודעים שזה לא באמת ה-מאיין אבנט. פאק CM פאנק.
המשפט בסוף השאיר דלת גדולה פתוחה להמשך, סביר להניח שברסלמניה נראה את פול עוזר לפאנק לנצח את הקרב.
[Image: main-large.gif]
הגב

•
חפש
הגב
dorrrrr מנותק
Rookie
*
תגובות: 15
Likes Given: 0
הצטרף בתאריך: Nov 2024
03-31-2025, 08:03 AM
לא חושב שהטובה זה לסדר לפאנק להיכנס לקרב אליפות, אם היימן יכול לעשות את זה אז למה שהוא פשוט לא יסדר לרומן להיכנס לקרב?
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (5): « הקודם 1 2 3 4 5 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-10-2026, 02:36 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר