Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 17 18 19 20 21 ... 129 הבא »

תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 26.6.2025

עמודים (5): 1 2 3 4 5 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 26.6.2025
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,551
אשכולות: 1,843
Likes Given: 5,038
הצטרף בתאריך: Jan 2021
06-27-2025, 10:56 PM
[Image: 20250425_SD_Match_Cena_16x9_Friday--ab9b...2bfbfd.jpg]

קודי רודס פותח את התוכנית ורנדי אורטון יוצא מיד אחריו, רנדי שואל את הקהל אם הם ראו את ראו האחרון, במיוחד את הקרב בין קודי רודס לג'יי אוסו בחצי הגמר. הקהל מגיב בחיוב, ורנדי ממשיך : אם אתה וג'יי לא תהיו מועמדים לקרב השנה בטקס הסלאמי... משהו לא בסדר בעולם הזה. הוא מחמיא לקודי על הקרב ואומר שזה היה תענוג לצפות בו. רנדי אומר לקודי שהוא יודע מה הוא הולך להגיד... שהוא רוצה את הכתר, שהוא רוצה להיות מלך הזירה. רנדי מסביר שהוא לגמרי מבין את זה ואם זו הייתה כל סיטואציה אחרת, גם הוא בעצמו היה רוצה לראות את קודי זוכה. אבל זה לא המצב. הוא אומר: אתה אולי רוצה את הכתר... אבל אני צריך אותו. רנדי מדגיש שזה לא רק בשביל הזדמנות לאליפות באירוע סאמרסלאם, אלא גם בגלל שהוא חייב לתקן את מה שקרה שנה שעברה אז הוא הפסיד לגונת'ר בגמר הטורניר. והוא מוסיף : הוא גם רוצה את הכתר כדי לנקום בג'ון סינה על מה שקרה באירוע באקלאש, כשסינה הביך אותו מול המשפחה שלו. רנדי אומר שהוא מכבד את קודי, שהם יודעים מה הם שווים אחד לשני, אבל הוא שם את כל הקלפים על השולחן : אין שום דבר... שום דבר שאני לא מוכן לעשות כדי לצאת מערב הסעודית עם הכתר הזה על הראש. ואז הוא מסיים עם אזהרה : מחר בלילה אני הולך להזכיר לך את שלושת האותיות הכי מסוכנות ב-RKO WWE... קודי לוקח מיקרופון ועונה. הוא אומר ששמע כל מתאבק בטורניר מדבר על למה הוא רוצה את הכתר, אבל מבחינתו הוא צריך את זה יותר מכולם. הוא מתייחס לזה שרנדי אמר שג'ון סינה הביך אותו ואומר : בינך לבין סינה יש ביחד 30 זכיות באליפויות עולם.... מבוכה זה לא מונח שהייתי משייך לשניכם. ואז הוא נזכר : ביום הראשון שלו ב-WWE בתוכנית בראו רנדי סתר לאבא שלו, דאסטי רודס. הוא אומר שהוא זוכר גם את הרגעים הרעים, אבל גם את הטובים כמו הרגע שרנדי עמד איתו בזירה ואמר לו דברים שכל תלמיד היה חולם לשמוע מהמורה שלו. הוא מודה לו מהלב : אני כל כך אסיר תודה לך, רנדי. באמת. אבל הוא גם מבהיר : אתה אולי חושב שאתה צריך את הכתר הזה... אבל אני אומר לך אני צריך אותו קצת יותר. קודי מסיים ואומר שלמרות ש-RKO אולי באמת שלושת האותיות הכי מסוכנות ב-WWE... רנדי... אתה לא תצא מלך הזירה, כי אני אהיה זה שיזכה.
[Image: 005-SD-06272025-JM-23892-2ccc619e174b09e...4e88c5.jpg]

סולו סיקואה וג'יי סי מטאו מאחורי הקלעים, סולו אומר למטאו שידאג לנצח את ג'ימי אוסו הערב ושמחר הוא ינצח את ג'ייקוב פאטו ויזכה באליפות ארה"ב.

ג'יי סי מטאו ניצח את ג'ימי אוסו, לקראת סוף הקרב סולו תופס לג'ימי את הרגל כאשר השופט לא רואה, מטאו הצמיד את ג'ימי לניצחון אחרי TOTI. אחרי הקרב סולו נכנס לזירה ומבקש מג'ימי שיחזור אליו, הוא פותח את הידיים שלו. ג'ימי נותן לסולו סטירה. מטאו וסולו תוקפים את ג'ימי.
אלוף ארה"ב ג'ייקוב פאטו יוצא החוצה, פאטו נותן למטאו סמואן דרופ, פאטו מתכונן לתקוף את סולו אך הוא יוצא מהזירה. פאטו נותן למטאו מונסולט. פייסאוף בין ג'ימי ופאטו, סולו מנסה לתקוף את פאטו, ג'ימי מזיז את פאטו ונותן סופרקיק לסולו.
[Image: 6.png]

מחלקת הזוגות של סמאקדאון מאחורי הקלעים. DIY אומרים שאם הוייאט סיקס יהפכו לאלופי הזוגות של ה-WWE זה הסוף של המחלקה שלהם. שאר הקבוצות סקפטיות לגביהם. ניק אלדיס מצטרף ושואל מה קורה. ג'וני גרגאנו לא מאמין שאלדיס נתן לוייאט סיקס קרב אליפות. תומאסו צ’אמפה שואל את אלדיס מה הוא מתכוון לעשות. אלדיס קורא לאנדרדה ואומר לו למצוא שותף לקרב זוגות DIY. גארגאנו וצ'אמפה זועמים.

קרב על אליפות ארה"ב לנשים
ג'וליה ניצחה את זלינה וגה וזכתה באליפות ארה"ב לנשים, ג'וליה הצמידה את זלינה לניצחון אחרי נורדן לייטס בומב.
[Image: 047-SD-06272025-GD-64886-5a79e300f1f2986...ba1b09.jpg]

שארלוט פלייר הולכת מאחורי הקלעים ורואה את אלכסה בליס. שארלוט אומרת שהיא לא רוצה לדבר על מה שקרה בשבוע שעבר. בליס אומרת שנראה היה שהיא הייתה זקוקה לעזרה. שארלוט עונה שהיא לא צריכה חברים. בליס משיבה שהיא גם לא רוצה להיות חברה שלה, היא רק רוצה להיות בת ברית כשנוח. בליס מסתובבת והולכת.

וייד בארט מזמין לזירה את ג'ייד קארגיל ואסקה לדבר על גמר טורניר מלכת הזירה, בארט שואל את ג'ייד מדוע היא כל כך בטוחה שתנצח את אסקה מחר. קארגיל עונה שכשהאנשים רואים את אסקה הם נבהלים. אבל היא רואה הזדמנות. הזדמנות להראות לכולם למה היא כאן. היא אומרת שזו לא תחושת לחץ... זו תחושת מטרה. בסאמרסלאם היא לא מתכננת רק לקחת את האליפות אלא את כל הכס המלכותי. אסקה עונה לג'ייד שהיא אולי חזקה, אבל כוח זה לא הכול. לאסקה יש מיומנות וניסיון. היא שואלת את ג'ייד אם היא בכלל יודעת עם מי היא מדברת... היא אסקה. ואז היא צורחת עליה ביפנית ומסיימת ב'אף אחת לא מוכנה לאסקה'. גברת MITB נעומי יוצאת החוצה, נעומי אומרת שהמזוודה הזו שביד שלה נותנת לה את כל הכוח. הן יכולות לריב על הכתר אבל היא יכולה לעשות מה שהיא רוצה. אולי היא תשתמש במזוודה מול טיפאני וניה כשיהרסו אחת את השנייה בקרב מי שעומדת אחרונה. נעומי ממשיכה ואומרת שלקארגיל קשה עם זה שלא משנה מה היא תעשה... נעומי תמיד יכולה לקחת לה הכול. כמו שהיא עשתה עם חגורות הזוגות, וכמו שהיא גנבה לה חודשים מהקריירה. והיא מודה שזה מסב לה הנאה אדירה לחשוב על כמה מתוק זה יהיה להרוס את הרגע הגדול בקריירה של ג'ייד. נעומי עולה לאפרון, קארגיל רצה ומזיזה את אסקה בטעות ומבריחה את נעמי מהזירה. אסקה קמה ותוקפת את קארגיל עם בעיטות חזקות שמפילו אותה לקרקע. נעמי עולה שוב לאפרון וממשיכה ללעוג לקארגיל.
[Image: 060-SD-06272025-AT-18170-7ef4ecfae480710...615d3b.jpg]

ניק אלדיס ואדם פירס במשרד מדברים על הצורך לעשות סדר במצב של אליפות זוגות הנשים של WWE. אליסטר בלאק נכנס ומתחיל לדבר אך ר' טרות' מתפרץ פנימה. ר' טרות' אומר שהוא רוצה את ג'ון סינה ועכשיו. פירס מנסה להרגיע אותו, אבל אלדיס אומר לו שסינה הגיע בשביל פאנק. ר' טרות' מתעקש שהוא כאן בשביל סינה ויוצא מהמשרד. אלדיס מתנצל בפני בלאק, אבל בלאק משתיק אותו עם תנועת אצבע ויוצא מהמקום.

אנדראדה וריי פיניקס ניצחו את DIY, אנדראדה הצמיד את צ'אמפה לניצחון אחרי המסג'.
[Image: 074-SD-06272025-AT-18918-7cedc57b69e64c4...522471.jpg]

ר' טרות' נכנס לזירה,  טרות' מציג את עצמו בתור רון קילינגס. האמת, כל האמת, ושום דבר מלבד האמת. הוא קורא לג'ון סינה לצאת החוצה... אבל אז אליסטר בלאק מופיע מאחוריו ונותן לו בלאק מאס. בלאק מתיישב ליד טרות' ואומר לו שבמובן מסוים עכשיו הם שווים.
[Image: 079-SD-06272025-AT-19061-8c80719dd9f275f...0d59ed.jpg]

ביירון סקסטון מראיין מאחורי הקלעים את אלופי הזוגות של ה-WWE הסטריט פרופטס. סקסטון שואל אותם על הוייאט סיקס. מונטז פורד אומר שעברו ארבע שנים מאז הפעם האחרונה שהם החזיקו בזהב ואם יש צוות שחושב לקחת מהם את האליפות... הוא יצא מדעתו. אנג'לו דוקינס מוסיף שהוייאט סיקס הם איום... איום שהם הולכים לחסל. בי פאב מצטרפת אליהם ואומרת שיש לה את הגב שלהם.

אליסטר בלאק מאחורי הקלעים פוגש את דמיאן פריסט. פריסט אומר לו שהוא בטח מרגיש גיבור עכשיו. בלאק עונה שאם הוא באמת חבר של ר' טרות', כדאי שיגיד לו להתרחק. מבחינתו, החוב הוחזר. פריסט משיב לו שבפעם הבאה שירצה משהו שיגש אליו פנים מול פנים. התשלום יהיה שונה. פריסט עומד בדרכו ואז נותן לו לעבור. כרמלו הייז ניגש לפריסט ואומר לו שייתן לטרות' לטפל בעניינים שלו. פריסט מזהיר אותו ללכת. כרמלו עונה לו שהאמת כואבת.

קרב על אליפות הזוגות של ה-WWE
הסטריט פרופטס נגד הוייאט סיקס נגמר בלי תוצאה, מחלקת הזוגות של סמאקדאון התערבה בקרב והוא נפסל, אחרי הקרב היה ברול.
[Image: 092-SD-06272025-GD-67062-28d8849944b779a...6d1634.png]

אלוף ארה"ב ג'ייקוב פאטו מחוץ לאולם, ג'ימי אוסו מופיע. ג'ימי אומר שהוא מכבד את מה שפאטו עושה. פאטו עונה שכולם יהיו בסדר... כל עוד ג'ימי ידע את מקומו.

קרב מי שעומדת אחרונה על אליפות ה-WWE לנשים
טיפאני סטראטון ניצחה את ניה ג'קס ושמרה על אליפות ה-WWE לנשים, לקראת סוף הקרב טיפאני נותנת לניה פאוורבומב על שולחן שנשבר, שניהן קמות בזמן. גברת MITB נעומי יוצאת החוצה, נעומי מנסה לפדות את המזוודה, טיפאני תוקפת את נעומי, אחר כך טיפאני מכה את ניה בעזרת המזוודה ואז מעיפה אותה על נעומי. טיפאני מניחה אותן אחת על השנייה ואז נותנת להן PME, ניה קמה בשנייה האחרונה. ניה על האפרון מנסה לתת לטיפאני סופלקס מתוך הזירה החוצה על שולחנות. טיפאני מתחמקת, מכה את ניה בעזרת המזוודה ומפילה אותה מהאפרון על השולחנות. מזה ניה לא מצליחה לקום, טיפאני שומרת בהצלחה על אליפות ה-WWE לנשים.
[Image: 113-SD-06272025-AT-38334-5c05332960c1abc...e9a95a.jpg]

אלוף ה-WWE ג'ון סינה יוצא לזירה, סינה מרים את החגורה ואומר לריאד להתרגל  כי ככה נראה מנצח. הוא מנצח. פאנק לוזר. סינה אומר שפאנק נכנס לפינה הלא נכונה, עבר מניפולציה ואזל מהתחבולות. סינה אומר ש-NOC זו רק פורמליות. פאנק לא יכול לעשות כלום בנידון.
השיר הישן של סינה נשמע Basic Thuganomics ו-CM פאנק יוצא החוצה, פאנק לבוש בגופייה רטרו של שיקגו קאבס, שרשרת עבה, כובעי מצחייה, מכנסי ג'ינסים קצרים ואגרופים עליהם כתוב Drug Free. פאנק אומר: יו שימו לב… זה בייסיק פאנק-אנומיקס. הוא ממשיך בראפ לעבר סינה : הליצן הזה העתיק את הפייפ-בומב שלי, אז אני גונב לו את וורד לייף. סינה גנב ממני את הפרומו הכי טוב שלי כדי להסתיר את זה שהוא זז בהילוך איטי. סינה זה כמו מאקלמור מטימו עם פחות קצב. הוא קבר יותר טאלנטים מהאנדרטייקר. בגלל זה הוא אלוף  ואיבד כל טיפה של כבוד. אבל אני לא מופתע... גם אני הייתי פורש אם האקסית שלי הייתה חוזרת לעבודה. אם הוא לא היה אומר תפילות, אוכל ויטמינים או מתקן את הקרחת הוא לא היה מתאבק… הוא היה שומר קניון בבוסטון. הוא מקבל תפקידי סרטים טובים... אבל אז רואים את בטיסטה משחק ומבינים שסינה זה לא זה. הוא כמו האלק הוגאן רק לבן יותר ובעייתי יותר. פאנק אומר שהוא הטוב בעולם. הוא הקול שלכם. ואתה סינה... לא יכול להתאבק. בעוד חצי שנה אתה שוב תיעלם ותיהיה עסוק בכביסת תחתונים של ג'יימס גאן. אתה עובד בשביל DC אבל בשבילי אתה תמיד תהיה המארין. ישירות ל-DVD... עדיף שתמצא פלייסטיישן 3. אני מבין את 'אתה לא יכול לראות אותי'... קאצ'פרייז מעולה. אבל זה נגמר. אנחנו רואים אותך ומסתכלים על עלוב שגמר את הסוס. לפני 14 שנה בדיוק הפצצתי עם הפייפ בומב. סינה ניסה להפוך את זה עליו. הוא עלוקה, מזויף, מתחנף ומתחזה. 17 פעמים אלוף עולם אבל הוא לא בליגה שלי. יש לי עוד משאלה אחת... מחר תפסיד לקנדריק… כי אתה הדרייק שלי, כלב. פאנק יוצא מהזירה וחוגג על הברקייד לצד הקהל.[Image: 9999999999.png]
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
תבכו
הגב
The following 4 users Like lidoradir's post:
  • Asaf, avramdogs100, NoamRR, Triple T
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
06-27-2025, 10:58 PM

[Image: Gued-IXKWo-AINw-FO.jpg]

ענק ענק ענק.
תבכו
הגב
The following 1 user Likes lidoradir's post:
  • Asaf
חפש
הגב
Sexy devil מנותק
סולו דולו
תגובות: 5,980
אשכולות: 4
Likes Given: 35
הצטרף בתאריך: Nov 2023
06-27-2025, 11:07 PM
אני לא יכול לומר פרק טוב או לא למעלה מ20 דקות נפל השידור.
שמח שטיפי שמרה ונעמי לא פדתה עדיין.
יש הרגשה שגימי יבגוד בפאטו ויעזור לסולו לנצח.
פאנק מחקה את סינה הישן עד עכשיו אני פיפי.
כבר ראינו בעבר חיקוי של וורד לייף.
הפרצוף של סינה שפאנק נכנס פיפי בתחתונים
[Image: 88a72b94252f4706a43937c9921a5292.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Cenation מנותק
טון טון טון
תגובות: 5,154
אשכולות: 47
Likes Given: 675
06-27-2025, 11:08 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 06-27-2025, 11:09 PM על ידי Cenation.)
מישהו רוצה להמר כמה רהיטים שברתי בחדר בכניסה של פאנק?
גרמו לי לקרוע את החולצה שתכננתי לקרוע מחר 
הגב
The following 1 user Likes Cenation's post:
  • lidoradir
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
06-27-2025, 11:10 PM
[Image: Screenshot-1.png]

הפסקת חשמל באיצטדיון גרמה לבעיות בעמדת הגורילה וחדר הבקרה של סמאקדאון. זאת הסיבה שהשידור נפל למשך חצי שעה.
תבכו
הגב

•
חפש
הגב
Sexy devil מנותק
סולו דולו
תגובות: 5,980
אשכולות: 4
Likes Given: 35
הצטרף בתאריך: Nov 2023
06-27-2025, 11:14 PM
דרך אגב פאנק עשה לסינה מה שסינה עשה לעשרות של מתאבקים עם ירידות של ראפ
[Image: 88a72b94252f4706a43937c9921a5292.gif]
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
06-27-2025, 11:16 PM
[Image: GueTiLxaoAIP-uN?format=jpg&name=small]
תבכו
הגב
The following 2 users Like lidoradir's post:
  • Asaf, m0tti
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,804
אשכולות: 9
Likes Given: 3,921
06-28-2025, 02:13 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 06-28-2025, 02:15 AM על ידי DarkArts.)
בשידור של USA יש את הפרומו של רנדי וקודי רודס, ממצלמה של אחד הצלמים.
או ממצלמה של אייפון.

הגב

•
חפש
הגב
xXRed4EverXx מנותק
Low-Card
תגובות: 601
אשכולות: 1
Likes Given: 25
הצטרף בתאריך: Jul 2021
06-28-2025, 03:45 AM
בדיוק כמו עם אורטון-סינה
גם פאנק-סינה איכזב אותי בטירוף
תראו את הפרומואים של סינה ופאנק מ2011 ו2012
ותראו את הפרומואים שלהם עכשיו
מה זה החרא הזה?
למה אנחנו לא יכולים לקבל מהם חצי שעה של פרומואים שכל אחד מחזיר אחד לשני?
שבוע שעבר סינה, עכשיו פאנק
הכל טוב ויפה, אבל היה צריך עוד שבוע ששניהם בזירה
טמטום מוחלט.
הגב

•
חפש
הגב
Cenation מנותק
טון טון טון
תגובות: 5,154
אשכולות: 47
Likes Given: 675
06-28-2025, 04:08 AM
(06-28-2025, 03:45 AM)xXRed4EverXx כתב:  בדיוק כמו עם אורטון-סינה
גם פאנק-סינה איכזב אותי בטירוף
תראו את הפרומואים של סינה ופאנק מ2011 ו2012
ותראו את הפרומואים שלהם עכשיו
מה זה החרא הזה?
למה אנחנו לא יכולים לקבל מהם חצי שעה של פרומואים שכל אחד מחזיר אחד לשני?
שבוע שעבר סינה, עכשיו פאנק
הכל טוב ויפה, אבל היה צריך עוד שבוע ששניהם בזירה
טמטום מוחלט.
אני חייב להגיד שאני לא ממש יכול להבין איך אפשר להגיד את זה
הפיוד הזה עם פאנק היה הפיוד היחיד שהוציא מג׳ון סינה את המיטב עד בטור פרישה
שני הסגמנטים האחרונים זה סגמנטים היסטוריים, החיקוי של הpipebomb והכניסה של פאנק עם וורלד לייף - סגמנטים ברמה הכי גבוהה שיכולתי לבקש

ואני אומר את זה בתור מעריץ ענק של סינה ובתור אחד שפאנק המתאבק השני האהוב עליי בפער מהשאר, שניהם תמיד היו בטופ שלי וראיתי בלייב שהייתי קטן את כל הפיוד שלהם בין 2010-2013 כולל כל הפרומואים וכמובן חזרתי לראות את זה עוד המון פנים

כמובן שאי אפשר לצפות שהם יהיו כמו בשיא שלהם וגם עכשיו אנחנו במציאות שונה שסינה היל ופאנק פייס, אבל עד עכשיו הם עשו עבודה יוצאת מן הכלל, אני בתור מעריץ ענק של שניהם ובתור אחד שהם שני המתאבקים האהובים עליי בכל הזמנים - סופר מרוצה ומבסוט מהבנייה ויש לי הייפ מטורף לקראת הקרב מחר למרות שאני יודע שסינה ינצח

אולי היה יכול להיות טיפה יותר ארוך אבל מבחינת האיכות נטו באמת אני לא יכול לראות איך אפשר לבוא בתלונות, אני אישית נהנתי מאוד מאוד ואני ממליץ לך אולי לנסות להסתכל על זה בדרך אחרת כי חבל שככה אתה מתבאס כי אני באמת חושב שהכל היה זהב
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (5): 1 2 3 4 5 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-13-2026, 03:22 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר