Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 12 13 14 15 16 ... 129 הבא »

תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 12.9.2025

עמודים (3): 1 2 3 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 12.9.2025
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,457
אשכולות: 1,840
Likes Given: 5,022
הצטרף בתאריך: Jan 2021
09-13-2025, 04:11 AM
[Image: 20250905_SD_Match_Brock_16x9_fri.jpg]

ברוק לסנר פותח את התוכנית, לסנר מתכונן לדבר אך ר' טרות' יוצא החוצה, טרות' מתכונן לדבר אבל לסנר אומר לו לשתוק. טרות' אומר ללסנר שהוא הולך בדרך אחרת... הוא יהיה הסופרסטאר הראשון של WWE, בזירה של WWE, מול הקהל הזה ויגיד לו ברוך שובך. לסנר צוחק וטרות' אומר לו שפעם הוא פחד ממנו אבל עכשיו הוא כבר לא מפחד. לסנר קוטע אותו ואומר שהוא בכלל לא יודע מי הוא ושעדיף שיהיה לו סיבה טובה שבגללה הוא יצא להפריע לו. טרות' אומר ללסנר שהוא מתנהג בחוסר כבוד לג'ון סינה... גיבור הילדות שלו, אחיו הגדול במשך 25 שנה. לסנר שואל בן כמה הוא ושואל מה השם שלו. לסנר אומר לו שהוא הגיע הערב בשביל דבר אחד... לחפש את ג'ון סינה. הוא שואל את טרות' אם הוא יודע איפה סינה, טרות' אומר שלא. לסנר שואל למה הוא בכלל בזירה עכשיו וטרות' עונה שהוא כאן כדי להגן על אחיו הגדול, גיבור הילדות שלו. לסנר שואל אם סינה באמת אח שלו וטרות' עונה שקוראים לו רון סינה. לסנר אומר שוב שהוא לא יודע איפה סינה וטרות' חוזר ואומר שגם הוא לא. לסנר שואל אז למה הוא שם וטרות' עונה שהוא כאן כדי לשים סוף לחוסר הכבוד. סינה כבר השתנה. הוא גרם לילד קטן לבכות, סופר-סינה מגיע ללסנר, והוא טעון באנרגיה של חריצות, נאמנות וכבוד. הוא לא יברח מהחיה, הוא יאכל אותה. לסנר אומר לו שהוא האח שלו וטרות' עונה שהוא האח הצעיר שלו. לסנר שואל : מאמא אחרת? טרות' עונה: מאבא אחר. לסנר מפתיע את טרות' ונותן לו F5.
[Image: 009-SD-09122025-RW-14056.png]

אלוף ארה"ב סמי זיין מאחורי הקלעים. זיין אומר שהוא שמח שהוא היריב הראשון שלו. המצלמה מתקרבת ורואים את זיין מדבר עם ריי פיניקס. הם לוחצים ידיים וריי פיניקס מודה לו על ההזדמנות.

משודר וידאו על סולו סיקואה. סולו אומר שהוא היה חייב להקריב אהבה, נאמנות, את בשרו ודמו שלו. הוא אומר שהוא איבד את הבלודליין, אולה פאלה ואליפות ארה"ב שלו. הוא מצהיר ששינוי עומד לקרות וזה יקרה בקרוב מאוד. כי הוא מתכוון לקחת בחזרה את מה שאיבד... הוא הסתתר בצל של אחרים יותר מדי זמן. עכשיו הגיע הזמן שאחרים יחיו בצל שלו ושל שושלת המשפחה שלו.

אתגר פתוח על אליפות ארה"ב
סמי זיין ניצח את ריי פיניקס ושמר על אליפות ארה"ב, זיין הצמיד את פיניקס לניצחון אחרי הלובה קיק.
[Image: 022-SD-09122025-CA-16747.jpg]

מוקדם יותר היום בי פאב מאחורי הקלעים והיא פוגשת את אלופת ארה"ב לנשים ג'וליה וקיאנה ג'יימס. הן מזכירות לה שהן נתנו דוגמה על חשבון מיצ'ין בשבוע שעבר. בי פאב אומרת שהיא שמעה שג'וליה וקיאנה תקפו את מיצ'ין מאחור פשוט היא הייתה עסוקה עם הדרמה של הסטריט פרופטס. אבל עכשיו היא לא עסוקה. קיאנה שואלת את בי פאב באיזו חוצפה היא מדברת ככה אל הלקוחה שלה. ג'וליה אומרת שזה בסדר כל עוד בי פאב מסוגלת להוכיח את זה בזירה כבר הערב.

משודר וידאו על הוייאט סיקס. לאן הסטריט פרופטס הולכים מכאן ? הם עמדו למבחן בקלאש בפריז אבל הם לא הצליחו במשימה. אריק רואן רואה שיש סדקים באחווה שלהם וזה מכאיב לו לראות. לפעמים אתה לא יודע להעריך מה שיש לך עד שזה נעלם. יש להם בחירה לעשות... לא לתת למחלה לבלוע אותם. הם לא האשמים, הם רק זרעו את הזרעים. אז לאן הסטריט פרופיטס הולכים מכאן ? עקבו אחרי ה-Buzzards.

אלופת ארה"ב לנשים ג'וליה נגד בי פאב לא יוצא לדרך, בי פאב תוקפת את קיאנה ג'יימס בזירה לפני שהקרב מתחיל, אחר כך ג'וליה תוקפת את בי פאב מחוץ לזירה, מעיפה אותה לברקייד, בזירה קיאנה מחזיקה את בי פאב וג'וליה פוגעת בה בראנינג ני. ג'וליה מתכוננת לתת לבי פאב סטומפ, מיצ'ין יוצאת לעשות את ההצלה כאשר היא מחזיקה קינדו סטיק ותוקפת את קיאנה. ג'וליה בורחת מהזירה בזמן.
[Image: 027-SD-09122025-CA-16828.png]

משודר וידאו על אליסטר בלאק. בלאק אמר שלאחר שהטיח את עקבו בלסת של פריסט, כשהוא גרם לו לחשוב שהוא חיה פצועה, הוא ידע שהצליח להחדיר בו מספיק ארס. זה אולי לא יקרה מחר או בשנה הבאה אבל בסופו של דבר הארס יעשה את שלו. הוא הסביר שפריסט צריך להבין שהוא גם המחלה וגם התרופה. פריסט יכול להמשיך להילחם ולחיות לפי הקוד שלו ובלאק ימשיך להיות המחלה. או שלא... ואז פריסט יראה לעולם כולו כמה הרסני, שונא ומוכשר הוא באמת. לדבריו ההשלכות הן על פריסט. אם הוא ימשיך להילחם, הוא עלול למות בגלל הקוד שלו. כפי שכבר אמר בעבר... אלימות נגד אלימות... והוא, אליסטר בלאק, צריך להיות הנביא שלה.

קרב על אליפות ה-WWE לנשים
טיפאני סטראטון נגד ג'ייד קארגיל נגמר בספירת חוץ כפולה, אחרי הקרב ניה ג'קס הגיעה וחיסלה את שניהן.
[Image: 041-SD-09122025-RW-15747.jpg]

צ'לסי גרין ואלבה פייר מדברות עם ניק אלדיס מחוץ למשרד שלו. הן חיכו בסבלנות להזדמנות שלהן על אליפות הזוגות לנשים של WWE. אלדיס אמר לצ'לסי שהפציעה של שארלוט פלייר אמיתית. צ'לסי ענתה שזה מריח כמו קנוניה כאילו מגנים עליה. היא הוסיפה שאם אלדיס לא יעשה את העבודה שלו כל חדר ההלבשה יגלה למה קוראים לה The Hot Mess. אלדיס אמר לצ'לסי שהן יוכלו להילחם מול המנצחות בקרב של שארלוט ואלכסה נגד דה קולינג בנקסטי Homecoming. מיז מגיע לדבר עם אלדיס על קרב אליפות, אלדיס עונה לו שהייז כבר דיבר איתו.

משודר וידאו פאקאג' על היריבות בין ג'ון סינה וברוק לסנר.

קת'י קלי מראיינת מאחורי הקלעים את אלוף ארה"ב סמי זיין. זיין אמר שאין לו מספיק מילים כדי לתאר כמה ריי פיניקס טוב. כרמלו הייז מופיע. מלו אמר שהוא יודע שלא תמיד היה ביניהם יחסים טובים אבל מאחר שזיין מציע אתגרים פתוחים...  הוא מכריז שהוא הבא בתור. זיין אמר לו לוודא שהוא לא יחטיא. מיז מגיע ומתעצבן שהוא מבין שהייז דיבר עם אלדיס על קרב על אליפות ארה"ב ולא זוגות. הוא אמר שמלו יכול לעשות הכל ב-WWE אבל הוא צריך מישהו שיכוון אותו בדרך הזו והוא האיש בשביל זה. מלו הזכיר למיז שהוא היה גם אלוף ארה"ב וגם אלוף זוגות בו זמנית ושהם יכולים ללכת על זה.

דרו מקנטייר ניצח את רנדי אורטון, לקראת סוף הקרב מקנטייר נותן לרנדי קליימור אך רנדי יוצא מהזירה, מקנטייר מחזיר אותו פנימה, רנדי נותן לו RKO, מקנטייר יוצא מהזירה. אחר כך רנדי חושב שוב לתת למקנטייר RKO אך בסוף מנסה פאנט. השופט מנסה לעצור את רנדי, רנדי בכל זאת מנסה אך מפספס, מקנטייר דוחף את רנדי לכיוון השופט ורנדי עוצר את עצמו מלפגוע בו. רנדי מסתובב ומקנטייר נותן לו קליימור נוסף ומצמיד אותו לניצחון. אחרי הקרב מקנטייר מעיף את רנדי מהזירה ומתכונן לתת לו קליימור לתוך שולחן השדרנים, אלוף ה-WWE קודי רודס עושה את החזרה שלו, קודי תוקף את מקנטייר, נותן לו קודי קאטר, קודי לוקח את המיקרופון ואומר למקנטייר שהאלוף חזר והוא יראה אותו ב-Wrestlepalooza.
[Image: 063-SD-09122025-CA-17268.jpg]
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
תבכו
הגב
The following 3 users Like lidoradir's post:
  • Asaf, avramdogs100, NoamRR
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
09-13-2025, 04:38 AM
[Image: 2545fab2300b4d04b2e44dc5c512e3c3.gif]

קודי, קודיייייי רודססססססססססס.
האלוף חזר.  Heart
תבכו
הגב

•
חפש
הגב
Cenation מנותק
טון טון טון
תגובות: 5,101
אשכולות: 46
Likes Given: 655
09-13-2025, 04:51 AM
איזה כיף היה לראות את לסנר שוב פעם, וואלה עד עכשיו אני מתקשה לעכל שהוא אשכרה פה
הסגמנט עם טרות׳ היה חביב אבל לא הפיל אותי יותר מדי, הייתי מעדיף לראות את לסנר מחסל אותו עוד 2-3 דקות אבל בסדר

ביאס אותי לשמוע שלסנר מקבל קצת בוז מהקהל, מקווה מאוד שזה לא יהיה ככה גם בהמשך זה סתם מעצבן
אגב גם ציפיתי לראות את לסנר חוזר בדמות של הביסט ולהחליף את הקאובוי הזה, מקווה שזה יקרה בהמשך
                                                                      [Image: Screenshot-3.png]
הגב

•
חפש
הגב
hbk מנותק
Mid-card
תגובות: 1,222
אשכולות: 0
Likes Given: 284
הצטרף בתאריך: Apr 2021
09-13-2025, 05:38 AM
חחחח רון סינה... הרג אותי. אחד הטובים שלו שראיתי אי פעם.

חיסול טוב של מקנטייר ולצערי סופרמן רודס חוזר שוב, כל פעם שהוא המסך עולה לי תחושת הקאה.
[Image: hqdefault.jpg]
הגב

•
חפש
הגב
m0tti מנותק
Brock Lesnar Guy
תגובות: 2,147
אשכולות: 0
Likes Given: 729
הצטרף בתאריך: Aug 2021
09-13-2025, 08:31 AM
מראש לא היה סיכוי לג׳ינס הזה אה
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,728
אשכולות: 19
Likes Given: 1,269
הצטרף בתאריך: Jun 2021
09-13-2025, 09:19 AM
לא ראיתי שום דבר מהתכנית, אז אגיב נטו לפי התוצאות ואקווה שזה לא יהפוך את התגובה לסרק.

אני כן שמח שסולו היה בתכנית, אבל ברור שההפסד לזיין הוציא אותו מאיזון ושלא הייתה תכנית לגביו. עוד סיבה מעולה לחשוב שהזכייה של זיין מיותרת, כי סולו היה בראן הכי טוב בקריירה הקצרה שלו כאלוף.

בגדול, אתגר חופשי על אליפות משנית זה מעולה בעיניי, אליפויות משניות לעיתים צריכות להיות אליפויות של סוסי עבודה בזירה לפני ההתקדמות שלהם למיינאבנט. לצערי זה מגיע עם מחבל ג'יהאדיסט חובב התאבדויות, ולכן נקווה בכל קרב לצוואר שבור שיגרום לו לפרוש. אבל אני מבסוט שריי פיניקס מקבל זמן זירה, הוא מהמתאבקים שצריך לתת להם להתאבק כמה שיותר.

מקינטייר-קודי נראה לי די מבוזבז האמת. אני באמת חושב שזה פיוד לרסלמניה, ברמה כזאת. אני חושב שעומדים לסיים אותו בקרינג'-לוזה עם ניצחון של קודי, וזה מרגיז אותי. אין לי בעיה שהפיוד יימשך כל עוד מקינטייר זוכה בסוף. אני אוהב את קודי, אבל זה הזמן של מקינטייר (כבר שנה וחצי גאדדמיט).

אין לי כוח לניה ג'קס-טיפאני. טיפאני נקנקה, תמשיכו הלאה.

ברוקקקקקקקקקקקקקקקקקקק לסנררררררררררררררררר

אבל למה לא עם סינה? פרומו אחד מה ביקשתי. אני יודע שסינה יאכל אותו חי על המיק אם ירצה, אבל זה עדיין הייפ לראות את שניהם ביחד בזירה (וסינה לא יקבור מן הסתם).

תודה על התוצאות.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Asaf מנותק
Low-Card
תגובות: 911
אשכולות: 2
Likes Given: 2,193
הצטרף בתאריך: Jul 2021
09-13-2025, 12:21 PM
תוכנית מצוינת
קרב מרכזי עם סיום מעפן שמתאים ל AEW
הגב

•
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
תגובות: 6,092
אשכולות: 12
Likes Given: 1,107
הצטרף בתאריך: Nov 2023
09-13-2025, 02:29 PM
הירידה בנתוני הצפייה עשתה טוב לסמאק כי עכשיו הם מפציצים כדי לעלות חזרה.

*ברוק נראה הרבה יותר טוב השבוע מאשר בשבועיים האחרונים. גם קל לראות כמה בנוח הוא מרגיש
עם רון ושהוא מרשה לעצמו דברים שעם אחרים כנראה לא היו קורים

*קרב פנטסטי של ג'ייד וטיפי. אם עד היום ג'ייד הייתה רק מול הוותיקות כדי להבטיח שהקרבות שלה יהיו טובים
טיפי הוכיחה (וגם ג'ייד) שהיא קורצה מהחומר של הטובים ביותר. קרב פנטסטי שמזמין לנו סטיפולציה לקרב השלישי ביניהן.

*דרו ורנדי ביחד מבטיח עונג צרוף וזה גם מה שקיבלנו. כל דבר שדרו נוגע בו מרגיש גדול יותר חשוב יותר וטוב יותר.
וכל מתאבק ששואלים עם מי הכי כיף להיות בזירה רנדי תמיד בטופ של הרשימות של כולם ושהוא נהנה אנחנו גם מבינים למה.
אם היה לו את מוסר העבודה של ג'ון לדעתי לא היה צורך בדיוק מי הגדול בכל הזמנים ברסלינג ולא רק בWWE כי פשוט יש לו הכל
והרבה מזה.
הגב

•
חפש
הגב
xXRed4EverXx מנותק
Joober
**
תגובות: 592
אשכולות: 1
Likes Given: 22
הצטרף בתאריך: Jul 2021
09-13-2025, 03:10 PM
לסנר לא מצליח להסתכל על טרות' ולא לצחוק זה היה רגע הערב מבחנתי.
סינה לסנר פשוט לא קשור לכלום, מעבר לזה שהם 2 שמות באמת אדירים לסנר לא מספר למה הוא חוזר מה המטרות שלו.. סתם תוקף את סינה
לא ברור לי ממש לאן שניהם ממשיכים אחריי זה

דרו קודי יספקו קרב טוב אין לי ספק, אבל זה עוד קרב הגנה של קודי שברור שהוא יישמור כך גם שם אין ממש ציפייה לקרב כזה.
מקווה שבזמן היותר רחוק ה WWE יהיו פחות צפויים.
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
09-13-2025, 03:11 PM
תוכנית מצוינת של סמאקדאון, הפציצו השבוע.

- סולד אאוט. המספרים לא משקרים.

- סגמנט כיפי ומצחיק של המתאבק הכי גדול בכל הזמנים ברוק לסנר ור' טרות'. השילוב של השניים האלה ביחד תמיד מבדר, טרות' מצליח בכל פעם מחדש להצחיק את לסנר. לסנר משוחרר בסגמנטים הקומיים האלה, מנקנק את טרות' ב-F5 ועל הדרך נקרע לו הג'ינס וזה היה גדול.

- סמי זיין נגד ריי פיניקס על אליפות ארה"ב היה קרב אדיר. MOTN כמובן. החלטה כל כך טובה שלהם להחזיר את האתגר הפתוח על אליפות ארה"ב, אנחנו הולכים לקבל כאן באנגרים על ימין ועל שמאל ועוד מתאבקים הולכים לקבל את ההזדמנויות שלהם. שניהם נתנו כאן הופעה ענקית אבל ההייליט זה ריי פיניקס שהיה פשוט פסיכי בזירה. הבא בתור הייז, הייז-זיין גם יהיה מעולה. מניח שמיז יגרום להייז להפסיד כאן.

- התחילו לקבל שם קצת שכל מאחורי הקלעים ? ג'וליה שוב מופיעה בזירה(ולא רק בסגמנט מאחורי הקלעים), מנקנקת את בי פאב המשעממת. נקווה שהם ימשיכו ככה כי ג'וליה זאת מישהי שחייבת להופיע כל שבוע. רק שחררו אותנו ממיצ'ין ובי פאב, לא חסר מתאבקות אחרות לספוט הזה.

- טיפאני סטראטון נגד ג'ייד קארגיל על אליפות ה-WWE לנשים היה קרב מעולה. באנגר גדול שלהן. הקרב הזה היה בפער יותר טוב ומרשים מהקרב שלהן בסאמרסלאם. הופעה חזקה של שניהן, ספוטים ממש טובים וכימיה פנטסטית. ג'ייד ממשיכה במגמת השיפור שלה, טיפי תמיד זהב. דבר אחד לגבי טיפי זה שהיא חייבת להפסיק את המונסולטים האלה מחוץ לזירה, זה רק עניין של זמן עד שהיא תקבל זעזוע מוח. החיסול של ניה ג'קס אחרי הקרב היה חזק, קרב משולש כאן יהיה מעולה ובהמשך אפשר לחזור לקרב נוסף של טיפי-ג'ייד.

- דרו מקנטייר נגד רנדי אורטון היה קרב מרכזי מעולה כמובן. התותחים הגדולים נפגשים ומספקים את הסחורה. מקנטייר מצליח לנצח ברמאות, ברגע שהקרב הזה קיבל את הספוט המרכזי היה ברור לכולם מה יקרה. קודי רודס עושה את החזרה שלו, האולם מתפוצץ בפופים גדולים. קודי נגד מקנטייר נקבע ל-Wrestlepalooza וזה יהיה קרב אדיר.
תבכו
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (3): 1 2 3 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-05-2026, 07:27 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר