Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 8 9 10 11 12 ... 129 הבא »

האירוע הבא | WWE Saturday Night's Main Event John Cena's Final Match 2025

עמודים (31): « הקודם 1 ... 4 5 6 7 8 ... 31 הבא »

אשכול נעול 
מצבי תצוגת אשכול
האירוע הבא | WWE Saturday Night's Main Event John Cena's Final Match 2025
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,342
אשכולות: 8
Likes Given: 11,055
הצטרף בתאריך: Jan 2021
11-09-2025, 08:23 PM
רוג׳ר בשביל הבריאות שלך - תפסיק לראות האבקות.
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב
The following 2 users Like NoamRR's post:
  • Breakker, Roger
חפש
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,504
אשכולות: 1,841
Likes Given: 5,030
11-11-2025, 12:39 PM
ברייקינג :

ג'ון סינה הכריז בראו שבאירוע יערכו קרבות בין מתאבקים מהרוסטר הראשי למתאבקים מ-NXT.

---

איזה קרבות הייתם רוצים לראות ?
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
תבכו
הגב

•
חפש
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,279
אשכולות: 119
Likes Given: 1,038
11-11-2025, 04:15 PM
(11-11-2025, 12:39 PM)lidoradir כתב:  ברייקינג :

ג'ון סינה הכריז בראו שבאירוע יערכו קרבות בין מתאבקים מהרוסטר הראשי למתאבקים מ-NXT.

---

איזה קרבות הייתם רוצים לראות ?

דרגונוב נגד ג'אבון אוונס
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
reptil מנותק
Rookie
*
תגובות: 223
אשכולות: 0
Likes Given: 2
הצטרף בתאריך: Sep 2025
11-11-2025, 04:41 PM
הייתי רוצה ריי מסטריו יפריש את סינה אין אדג אין גריקו אין דה רוק אין קורט אנגל
Sexy devil לשעבר
הגב

•
חפש
בליסטרה מנותק
Low-Card
תגובות: 666
Likes Given: 76
11-11-2025, 06:40 PM
נועם דר נגד סמי זיין
[Image: avatar_36.jpg?dateline=1761682495]
This is the story of a fighter who's got nothing to lose
Battle tested next opponent he choose
Will be left broken and bruised
Just me and my crew
We battle tested
Coming for everything and you know we’ll wreck it

הגב
The following 2 users Like בליסטרה's post:
  • NoamRR, SaHBK
חפש
reptil מנותק
Rookie
*
תגובות: 223
Likes Given: 2
הצטרף בתאריך: Sep 2025
11-13-2025, 10:23 PM
סינה יהיה בקרב אליפות?אם כן בושה שהוא יוצמד בקרב פרישה
Sexy devil לשעבר
הגב

•
חפש
Cenation מנותק
טון טון טון
תגובות: 5,121
אשכולות: 46
Likes Given: 661
11-15-2025, 05:48 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 11-15-2025, 05:54 AM על ידי Cenation.)
רוסב, שיימוס, ג׳יי, נייט, גונתר, אוואנס, פנטה, באלור, ריד, הייז, סולו ואדם מיסתורי
אתם אשכרה רוצים להגיד לי שאחד מבין השמות האלה הולך להיות הקרב האחרון של סינה?

סלחו לי אבל זה הזיה ואכזבה עצומה מבחינתי
במקום שיהיה טורניר עם שמות גדולים, 90% מהשמות זה מתאבקים ששקועים במידקארד כבר תקופה מאוד ארוכה, וממש אבל ממש לא ראויים להיות היריב האחרון של סינה במעמד האחרון שלו בקריירה

גונתר הפייבוריט והאופציה הצפויה ביותר לפי איך שזה נראה אבל נו בחייאת זה יהיה מאוס ומשעמם, שום פיוד מעניין לא יצא מפה ובטח שלא קרב מהיר ומרגש, וחוץ מזה הוא כבר הפריש את גולדברג השנה
היחיד חוץ ממנו שעוד איכשהו ראוי וריאלי זה שיימוס, אבל גם זה לא באמת רציני, אם כבר אתם הולכים על נוסטלגיה אז פאקינג שיימוס?

היה עדיף לעשות טורניר עם השמות הכי גדולים - ריינס, פאנק, רנדי, סטיילס, ברייקר, מקינטייר וכו׳, לפחות שיהיה קצת מעניין…
אם המתמודד המיסתורי זה לא אדג או דה רוק אז חרא על הטורניר הזה

התקווה היחידה שלי זה ש2 מתמודדים יגיעו לגמר, בSVS אדג יחזור בהפתעה בסוף האירוע ואז אחד הפיינליסטים יפצע או יהיה איזה אנגל שהוא מושבת ואז אדג יקבל את הכבוד להחליף אותו בגמר, ינצח ויזכה בטורניר. זה תרחיש חלומות אבל זה הדבר היחיד שיכול להציל אותנו מהטורניר האפור והmid הזה…

*אגב אם אני צריך לתת ניחוש והימור פרוע - בגלל שסינה רמז כבר שהוא רוצה שהאירוע הזה יבנה את העתיד ויתן במה גם לחבר׳ה מהNXT, אני לא אהיה מופתע אם אובה פמי יהיה המתמודד המיסתורי והוא יעשה את כל הדרך לגמר מול גונתר, יזכה בטורניר וגם ינצח את סינה. אולי זאת בקשה ודרישה של סינה שזה יהיה הקרב האחרון שלו במטרה לקדם כוכב עולה צעיר…
                                                                      [Image: Screenshot-3.png]
הגב

•
חפש
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,342
אשכולות: 8
Likes Given: 11,055
11-15-2025, 07:18 AM
(11-15-2025, 05:48 AM)Cenation כתב:  רוסב, שיימוס, ג׳יי, נייט, גונתר, אוואנס, פנטה, באלור, ריד, הייז, סולו ואדם מיסתורי

סלחו לי אבל זה הזיה ואכזבה עצומה מבחינתי
במקום שיהיה טורניר עם שמות גדולים, 90% מהשמות זה מתאבקים ששקועים במידקארד כבר תקופה מאוד ארוכה, וממש אבל ממש לא ראויים להיות היריב האחרון של סינה במעמד האחרון שלו בקריירה

גונתר הפייבוריט והאופציה הצפויה ביותר לפי איך שזה נראה אבל נו בחייאת זה יהיה מאוס ומשעמם, שום פיוד מעניין לא יצא מפה ובטח שלא קרב מהיר ומרגש, וחוץ מזה הוא כבר הפריש את גולדברג השנה
היחיד חוץ ממנו שעוד איכשהו ראוי וריאלי זה שיימוס, אבל גם זה לא באמת רציני, אם כבר אתם הולכים על נוסטלגיה אז פאקינג שיימוס?

היה עדיף לעשות טורניר עם השמות הכי גדולים - ריינס, פאנק, רנדי, סטיילס, ברייקר, מקינטייר וכו׳, לפחות שיהיה קצת מעניין…
אם המתמודד המיסתורי זה לא אדג או דה רוק אז חרא על הטורניר הזה

התקווה היחידה שלי זה ש2 מתמודדים יגיעו לגמר, בSVS אדג יחזור בהפתעה בסוף האירוע ואז אחד הפיינליסטים יפצע או יהיה איזה אנגל שהוא מושבת ואז אדג יקבל את הכבוד להחליף אותו בגמר, ינצח ויזכה בטורניר. זה תרחיש חלומות אבל זה הדבר היחיד שיכול להציל אותנו מהטורניר האפור והmid הזה…

*אגב אם אני צריך לתת ניחוש והימור פרוע - בגלל שסינה רמז כבר שהוא רוצה שהאירוע הזה יבנה את העתיד ויתן במה גם לחבר׳ה מהNXT, אני לא אהיה מופתע אם אובה פמי יהיה המתמודד המיסתורי והוא יעשה את כל הדרך לגמר מול גונתר, יזכה בטורניר וגם ינצח את סינה. אולי זאת בקשה ודרישה של סינה שזה יהיה הקרב האחרון שלו במטרה לקדם כוכב עולה צעיר…

אני מסכים איתך שהשמות מבאסים, אבל-
סינה עשה קרב בכורה כמישהו לא מוכר שאיתגר את אנגל.
אני מאמין שזה מה שהם רוצים לעשות כאן - שמישהו לא מוכר/שם לא כל כך גדול שיאתגר את סינה.
סגירת מעגל.

כמובן שעדיין יש את הסיכוי שדומיניק פשוט ימצא דרך להיכנס לטורניר ויהיה היריב האחרון של סינה.
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב

•
חפש
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,828
אשכולות: 59
Likes Given: 4,474
11-15-2025, 01:41 PM
(11-15-2025, 05:48 AM)Cenation כתב:  רוסב, שיימוס, ג׳יי, נייט, גונתר, אוואנס, פנטה, באלור, ריד, הייז, סולו ואדם מיסתורי

אני לא חושב שזו הבעיה.
אני חושב שהבעיה היא שכל השמות שציינת הם קאסטה עצמאית בWWE שידועה לשמצה כ"מידקארד האילם".

לארגונים עם המון טאלנט לפעמים יש את המחלה הזאת, שנוצרת שכבה מאוד גדולה של מתאבקים שהם כביכול אובר, לכאורה פרוספקטס, כאילו בפרופיל גבוה, אבל לא באמת.
רק היה חסר לנו שדמיאן פריסט יהיה שם ולדעתי סגרנו את כל המחלקה הזאת בתוך הטורניר.
אף אחד מהם לא מעניין, לאף אחד מהם אין הקשר או עלילה, אולי חוץ מברונסון ריד. אף אחד מהם לא באמת נמצא בשיפוע חיובי שיצדיק את הקרב האחרון של סינה.

אנחנו מערבים פה שתי בעיות:
1. אחת כרונית - המידקארד בWWE מוזנח ולא מעניין, כל עוד לא קוראים לך מסטיריו או ברונסון ריד (ברייקר, אגב, לא מעניין).
2. אחת אקוטית - המידקארד האילם הולך לקשור את עצמו עם הקרב האחרון של ג'ון סינה, וזה פח.

הפיתרון המתבקש כנראה יהיה לתת לדומיניק באמת להתערב בטורניר ולרמות את דרכו לשוט על האליפות. 
אבל זה פיתרון לטווח הקצר, לסינה. זה לא פיתרון למחלקה הזאת.
הפיתרון למחלקה הזאת יהיה לתת להם קידומים הולמים, עלילות ולתת להם להחליף את שני האלופים הזקנים והמשעממים שדוגרים לנו על החגורות בזמן שהם הולכים לצלם סרטים ולעשות פרויקטים מחוץ לזירה. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב
The following 2 users Like SwitchBlade's post:
  • Bam Bam Bigelow, NoamRR
חפש
Cenation מנותק
טון טון טון
תגובות: 5,121
אשכולות: 46
Likes Given: 661
11-15-2025, 05:14 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 11-15-2025, 05:14 PM על ידי Cenation.)
(11-15-2025, 07:18 AM)NaRRative כתב:  אני מסכים איתך שהשמות מבאסים, אבל-
סינה עשה קרב בכורה כמישהו לא מוכר שאיתגר את אנגל.
אני מאמין שזה מה שהם רוצים לעשות כאן - שמישהו לא מוכר/שם לא כל כך גדול שיאתגר את סינה.
סגירת מעגל.

כמובן שעדיין יש את הסיכוי שדומיניק פשוט ימצא דרך להיכנס לטורניר ויהיה היריב האחרון של סינה.

(11-15-2025, 01:41 PM)SwitchBlade כתב:  אני לא חושב שזו הבעיה.
אני חושב שהבעיה היא שכל השמות שציינת הם קאסטה עצמאית בWWE שידועה לשמצה כ"מידקארד האילם".

לארגונים עם המון טאלנט לפעמים יש את המחלה הזאת, שנוצרת שכבה מאוד גדולה של מתאבקים שהם כביכול אובר, לכאורה פרוספקטס, כאילו בפרופיל גבוה, אבל לא באמת.
רק היה חסר לנו שדמיאן פריסט יהיה שם ולדעתי סגרנו את כל המחלקה הזאת בתוך הטורניר.
אף אחד מהם לא מעניין, לאף אחד מהם אין הקשר או עלילה, אולי חוץ מברונסון ריד. אף אחד מהם לא באמת נמצא בשיפוע חיובי שיצדיק את הקרב האחרון של סינה.

אנחנו מערבים פה שתי בעיות:
1. אחת כרונית - המידקארד בWWE מוזנח ולא מעניין, כל עוד לא קוראים לך מסטיריו או ברונסון ריד (ברייקר, אגב, לא מעניין).
2. אחת אקוטית - המידקארד האילם הולך לקשור את עצמו עם הקרב האחרון של ג'ון סינה, וזה פח.

הפיתרון המתבקש כנראה יהיה לתת לדומיניק באמת להתערב בטורניר ולרמות את דרכו לשוט על האליפות. 
אבל זה פיתרון לטווח הקצר, לסינה. זה לא פיתרון למחלקה הזאת.
הפיתרון למחלקה הזאת יהיה לתת להם קידומים הולמים, עלילות ולתת להם להחליף את שני האלופים הזקנים והמשעממים שדוגרים לנו על החגורות בזמן שהם הולכים לצלם סרטים ולעשות פרויקטים מחוץ לזירה. 

באופן אישי אני חושב שאם כבר מישהו מתערב בטורניר הזה אז זה רק אדג או דה רוק, זאת אומרת שם גדול עם היסטוריה עם סינה שהם משאירים כהפתעה, נראה לי מוזר שזה יהיה דומיניק כי אם כן היו שמים אותו פשוט בטורניר ונותנים לו לנצח את כל הדרך

אם זה לא שם גדול כזה או אחר אני מהמר על גונתר או אובה פמי, לא רואה שום אופציה אחרת באמת רלוונטית וראויה
                                                                      [Image: Screenshot-3.png]
הגב

•
חפש
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (31): « הקודם 1 ... 4 5 6 7 8 ... 31 הבא »

אשכול נעול 

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-09-2026, 12:53 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר