Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 8 9 10 11 12 ... 129 הבא »

תוצאות | WWE Saturday Night's Main Event John Cena's Final Match 2025

עמודים (11): « הקודם 1 ... 7 8 9 10 11 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Saturday Night's Main Event John Cena's Final Match 2025
Daniel מנותק
Rookie
*
תגובות: 13
אשכולות: 0
Likes Given: 8
הצטרף בתאריך: Dec 2023
12-14-2025, 11:37 PM
מסכים ולא מסכים עם התגובות כאן, גונתר מתאבק נהדר והיה פשוט אדיר כאלוף הIC.
מאז שהפסיד את האליפות הזו הוא פשוט לא מצליח לעלות לאותה רמה, כל כך מקווה שזה משהו שסוף סוף ירים אותו מדרגה לME שהוא באמת ובתמים יכול להיות.
כרגע הוא משעמם אותי, ולא כי הוא היל אז אני שונא אותו, אלא מאחד הפייבוריטס שלי כאשר חזרתי לראות ב2023 הוא הפך לאחד שאני לא מתעניין מספיק כדי לראות אותו וזאת הבעיה העיקרית.
לא שולל שזה קשור גם לקבלת ההחלטות לגביו, הוא לא עבר שינוי משמעותי מאז סמי וגיי וזה מה שחסר לי בדמות הזו, הוא כבר לא המפלצת שלא מפסידה, הוא מישהו שאיבד משהו בדרך, האיום? הכוח? משהו כזה שקשה לי לשים עליו את האצבע.
הגב

•
חפש
הגב
reptil מנותק
Rookie
*
תגובות: 223
Likes Given: 2
הצטרף בתאריך: Sep 2025
12-15-2025, 12:21 AM
לדעתי גם אם גונתר יעשה פייס טרן בעתיד הקהל ישנא אותו האנטר עושה כל כך הרבה טעיות שאחר כך לא מבין למה הקהל יוצא לביקורות אין בעיה שגונתר ניצח על דה הקהל יכול היה להבליג אם זה היה בהצמדה ולא הכנעה חכו לראו הקרוב תראו מה הקהל יעשה לגונתר שירצה לדבר
Sexy devil לשעבר
הגב

•
חפש
הגב
dor מנותק
Rookie
*
תגובות: 52
Likes Given: 0
הצטרף בתאריך: Nov 2023
12-15-2025, 12:23 AM
אין מה לקחת ללב את זה שדווקא ג׳ונתר הפריש את סינה והכניע אותו וכו - כמו שכבר רשמתי פה - סינה כנראה קבע את מה יקרה ברוב השנה הזאת ובטח בהחלטה מי מפריש אותו, כמו שהוא רצה את לסנר והחזירו אותו הוא רצה שגונתר יפריש אותו.
האם הוא ראוי או לא? אתם יכולים לחשוב מה שאתם רוצים אבל מי שבאמת החליט זה סינה ולדעתו הוא ראוי וזה מה שחשוב, כפרה עליכם אבל הדעה שלנו לא רלוונטית כי סינה החליט.
הגב

•
חפש
הגב
Cenation מנותק
טון טון טון
תגובות: 5,109
אשכולות: 46
Likes Given: 656
הצטרף בתאריך: Jan 2021
12-15-2025, 01:03 AM
(12-14-2025, 10:47 PM)SaHBK כתב:  

זה מה שצריך לעשות עם גונתר בראו הקרוב

רק הפעם להגיד - “it is my time now”
                                                                      [Image: Screenshot-3.png]
הגב

•
חפש
הגב
Asaf מנותק
Low-Card
תגובות: 912
אשכולות: 2
Likes Given: 2,197
הצטרף בתאריך: Jul 2021
12-15-2025, 02:40 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 12-15-2025, 02:42 AM על ידי Asaf.)
קיבלתי וייבים של סיום משחקי הכס מהדבר הזה.

כל התור פרישה הזה הרגיש לי כמו העונה האחרונה המבולגנת.

לפחות זה גרם לנו להרגיש משהו FOR THR LAST TIME!
הגב

•
חפש
הגב
Penta מנותק
Low-Card
תגובות: 883
Likes Given: 161
הצטרף בתאריך: May 2021
12-15-2025, 03:58 AM
(12-14-2025, 10:17 PM)SwitchBlade כתב:  אם אתם כועסים כי וולטר הכניע את סינה - הקרב הזה והפרישה הזאת עשו את העבודה.
סינה יצא מלך. פרש כשהוא מוציא טאלנט אובר.

את הנזק שג'יי אוסו עשה סינה תיקן. 
"אבל וולטר בכלל גרוע!"

אם אתם שונאים אותו - קייפייב, שוט, בוקינג, הוא צנון, הוא מניאק, וואטאבר - אתם עכשיו הולכים לראות את הקרב הגדול הבא שלו. 
וולטר חזר, סינה עשה את העבודה, נגמר הסיפור.

הדרך היחידה בה זה יכל להתחרבש הייתה איזושהי מעורבות של רוק.
אבל האפס הזה ידע את מקומו והחליט להסתפק בcameo עלוב כראוי להשפעה שהייתה לו על טור הפרישה של סינה. כל אחד עשה את העבודה שלו. אגב, אין כאן הפתעה שהקהל שרק בוז - תהיו בטוחים שהקרב האחרון של סינה דובר המון והכל תוכנן לקראתו, הם ידעו שסביר מאוד שזו תהיה התגובה.
מי היה מאמין שהיל יקבל היטים, ב2025 no less. 

מה שחשוב זה גם מה יהיה אחרי זה.
האם גונת׳ר יצליח לשמר את ההיט בראו הקרוב ובעוד חודש ו רויאל ראמבל וב-RTWN וברסלמניה עצמה ושנים קדימה.
גונת׳ר קיבל היטים כי הוא ניצח את סינה בקרב פרישה שלו באירוע שהיה במיוחד בשבילו.
זה היט מנסיבות. בלי סינה כיריב שלו הוא לא בטוח היה מקבל היטים או לא ברמה הזו.
לפני זה אני לא חושב שגונת׳ר קיבל היטים או יותר מדי היטים.
[Image: giphy.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Penta מנותק
Low-Card
תגובות: 883
Likes Given: 161
12-15-2025, 04:33 AM
(12-14-2025, 10:37 PM)SwitchBlade כתב:  שמע, לא יודע..

אני רואה סתירה עקרונית בין להיות משועמם - לבין להתחיל תגובה ב "לא לא לא לאאאאאאא".

אם כבר הייתי טוען שדווקא ההיט שנתת לרומן ריינס הוא לא היט של היל. 
ההיט שנתת לרומן ריינס הוא היט של קהל שרוצה לשרוק בוז לדמות שהם אוהבים שהוא היל.
רומן ריינס במשך שנה קיבל בו-זמנית היט וגם שבחים מהקהל. מאותם אנשים. זה לא היט של היל. זה לא היט של מעריצים שבאים לראות אותו חוטף מכות.

גדלתי להבין שב2025 הכל מטא.
כולם מדברים על הבוקינג, כולם מתייחסים לרסלינג בעדשות הבוקינג.
היל הוא לא מישהו שאתה שונא את איך שהוא מתנהג - היל הוא מישהו שאתה שונא את הבוקינג שהוא מקבל. הכל זה מטא.
כמו שאני לא מסמפט את רוק וג'יי אוסו, ככה גם אתה לא מסמפט את וולטר.

ובעולם בו הכל מטא, הכל בוקינג - הדרך היחידה לגרום לך לג'יט לשנוא מישהו היא לתת לו בוקינג שאתה לא מסכים איתו.
והנה, אתה מתבאס על אמת שוולטר ניצח.
ברכותי, עכשיו יותר סביר שתקנה כרטיס כדי לראות אותו מקבל מכות ממישהו שאתה כן רוצה שינצח אותו בבוקינג. 

הדרך לגרום לי(ואני לא אופתע אם גם לעוד אנשים, אולי גם לך) זה היל שבאמת יצליח לעצבן אותי אבל לא בגלל בוקינג או כי הוא משעמם(היל חייב להיות מעניין, אחרת העלילה לא תעבוד טוב ולא תהיה מעניינת).
זה לא היט שגורם לי לצפות בהיל.
צריך היל שלג׳יט יהיה טוב בעבודה שלו ושהדמות שלו תצליח לעצבן אותי ולגרום לי להיט אבל לא היט של אדישות.
כל הקטע של לתת למישהו שהוא לא מספיק טוב למעמד זה לא מסוג ההיט שארגון אמור לחפש.
זה לא היט שמוכר וימכור כרטיסטים. מקסימום לתוכנית שבועית אחת וגם זה לא בטוח.
אני יודע שאתה ספציפית לא שטוף מוח של WWE ושאתה לא אוכל את הנרטיבים שהם מנסים לייצר ולהאכיל בהם אנשים ואת הצופים שלהם אבל הם ירצו שאנשים יחשבו שהיל עושה טוב את העבודה כי הוא משעמם(על האמת) וכי הבוקינג שלו לא מספיק טוב
או שהוא עצמו לא מספיק טוב בשביל זה.
לצערי זה כי WWE מתעצלים לייצר הילים ובכלל בקריאייטיב וכתיבת סטוריליינים או שהם לג׳יט לא טובים בזה(זו עבודה מאוד קשה).
אני מסכים עם מה שכתבת על המטא, שאנשים וצופי רסלינג מדברים על הבוקינג ומסתכלים מהעדשות שלו.
אבל אסור להיל להיות משעמם. במיוחד לא לטופ היל.
עזוב שזה לזרוק כסף על הרצפה וחוסר מימוש של טאלנטים(שזה גם גרוע מאוד וגרוע ביותר)
זה זלזול ענק בעלילות וזה זלזול עצום בצופים ובאנשים שרואים את זה ובכלל בתחום.
אסור להיכנע לנרטיבים כאלו.

אני לא רוצה לכתוב לו מחמאות, הוא Sell Out בעיניי,
אבל פאנק ב-2009 קיבל היטים, אפילו כשהוא היה היל ב-2012 היו כאלו שנתנו לו היטים
ולא היטים של ״עוף לי מהמסך״.
בריאן של 2012 באמת היה היל מעצבן,
ב-2019 כשהוא היה ״האלוף של הכוכב״ ודיבר על איכות הסביבה וגם על טבעונות.
צ׳אמפה ב-NXT ב-2018.
MJF ב-AEW לפחות בשנה/שנתיים הראשונות שלו שם.
אני מאוד לא רוצה להחמיא לו אבל ג׳ריקו ב-2008.
זה לא ברחה הזו אבל גם הריצה של מקינטייר כהיל בשנתיים האחרונות.
הוא מקבל היטים אבל לא בגלל שהוא משעמם.
במקרה של דה רוק בדרך לרסלמניה 40 זה נבע מהדיבור על הבוקינג ומאכזב שבוקינג רע התמממש ועמד להתממש
וזה גם מנסיבות אבל דה רוק היה מספיק מעניין כדי להיות היל בתור ״The Final Boss” וכזה שהקהל ישנא.
נכון שבמקרה הזה יש לנסיבות תפקיד משמעותי אבל דה רוק היה מספיק טוב ומעניין כדי לגרום לקהל לשנוא אותו.
מצד שני הוא דה רוק, הוא יכול להיות Master Puppet ולעשות מאנשים המריונטות שלו.
עם גונת׳ר זה לא המקרה.
כן ייאמר לזכותו שהוא אמין ושהוא יודע לתת קרבות טובים והרגשה של Big Fight Feel אם הוא מקבל כאלו.
אני לא אמור לשנוא אותו כי הוא משעמם. זה לא מסוג ההיט שימשוך אותי(ולא אופתע אם גם את רוב האנשים או כמות נכבדת שלהם)
לא לקנות כרטיסים לתוכנית שבועית או ל-PPV או ל-PLE ולא לצפות בתוכניות.

היל שיידע להתאים את עצמו לזמנים המודרניים ולסוף 2025 ולמציאות העכשווית זה מאוד קשה לעשות משהו שלא עשו קודם
ולהמציא מחדש את הגלגל או לשכלל את המודל ואת האלגוריתם של להיות היל למשהו חדש.
האם זה אפשרי?
אני חושב שכן.
אבל אין ספק שזה מאוד קשה.
ולא היטים של ״אתה משעמם״(דבר שיגרור אדישות) או היטים של ״עוף לי מהמסך״ אלא מישהו שבאמת יכתבו את הדמות שלו
בצורה שתגרום לאנשים לשנוא אותו וכי הטאלנט/מתאבק/בן אדם יהיה מספיק מעניין ומוכשר וכריזמטי כדי לגרום לזה לעבוד.
שהדמות שלו תהיה כל כך זבל של בן אדם שלא תוכל להחמיא לו שהוא מעולה.
מישהו שיגרום לך לשנוא אותו ואת הדמות שלו אבל עדיין לגרום לך להתעניין בה ובו ולגרום לך להיות מושקע רגשית.
גיבור טוב מאוד תלוי בנבל שעומד מולו.
פייס מאוד תלוי בהיל שעומד מולו.
הגב

•
חפש
הגב
Yosihait מנותק
Low-Card
תגובות: 610
אשכולות: 2
Likes Given: 2
12-15-2025, 06:48 AM
(12-14-2025, 11:35 PM)master of doom כתב:  תגיד, כמה אתה מכיר אותי כדי לדעת מה קורה כשאני לא אוהב מישהו? ה-"קהל" לא מעניין אותי. אם אתם אוהבים את גונת'ר, זה לא מעניין אותי. אתם פשוט החלטתם שכל תגובה שלא מחבבת את גונת'ר היא לא לגיטימית, "כי הוא היל". אז הוא היל, אז אם אני לא מחבב אותו (ורבאק, אני מסביר שעה שהסיבה היא לא כי הוא רע ואני רוצה שהוא יקבל מכות, אלא כי הוא מ-ש-ע-מ-ם!) הוא עשה את העבודה בהכרח. מבחינתי סגרנו את הדיון על זה, נתתם פה שורת מחץ.

והדוגמה עם ריינס ממש לא חכמה, כי ריינס היה שנוא בתור פייס, כי הוא היה במשבצת שלא התאימה לו, כי גרמו לו להתנהל בצורה לא טבעית, ולכן הראן שלו בין 2015 ל-2020 בהתאם לשיקולי עלות תועלת הוא די כישלון, בניגוד לראן כראש השבט.

בוגר

לא "אתה", אבל אתה טענת ש"אנשים" לא מחבבים אותו. ככה זה היה מאז ומתמיד- אנשים טוענים ש"אם אני לא מחבב אותו, אף אחד לא מחבב אותו וכל ההיט כלפיו זה אקס פאק היט". אני חושב שגונת'ר מקבל היטים כי הוא טוב במה שהוא עושה, הוא אף פעם לא יצא בעיניי גרוע.

ואני לגמרי רציני- שבירת הסטריק הייתה אסון טוטאלי.
הגב

•
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,667
אשכולות: 26
Likes Given: 4,212
הצטרף בתאריך: Nov 2021
12-15-2025, 07:15 AM
אני לא מבין איך סול רוקה עוברת בראדר בתור המתאבקת נקסטי היחידה שניצחה, ועוד את ביילי.
אני הייתי בטוח שהיא תקבל היטים גדולים גדולים גדולים אבל משום מה זה מחליק בגרון.
לא יודע , אחרי שבירת הסטרייק היה ברור שלסנק מפלצת, אבל עכשיו לקבל את הטייטל של ״ניצחה את ביילי״? אתם בטוחים שהיא המתאבקת שאתם רוצים לזרוק עליה את הטייטל הזה?
הגב

•
חפש
הגב
m0tti מנותק
Brock Lesnar Guy
תגובות: 2,147
Likes Given: 730
הצטרף בתאריך: Aug 2021
12-15-2025, 07:30 AM
(12-14-2025, 10:37 PM)SwitchBlade כתב:  שמע, לא יודע..

אני רואה סתירה עקרונית בין להיות משועמם - לבין להתחיל תגובה ב "לא לא לא לאאאאאאא".

אם כבר הייתי טוען שדווקא ההיט שנתת לרומן ריינס הוא לא היט של היל. 
ההיט שנתת לרומן ריינס הוא היט של קהל שרוצה לשרוק בוז לדמות שהם אוהבים שהוא היל.
רומן ריינס במשך שנה קיבל בו-זמנית היט וגם שבחים מהקהל. מאותם אנשים. זה לא היט של היל. זה לא היט של מעריצים שבאים לראות אותו חוטף מכות.

גדלתי להבין שב2025 הכל מטא.
כולם מדברים על הבוקינג, כולם מתייחסים לרסלינג בעדשות הבוקינג.
היל הוא לא מישהו שאתה שונא את איך שהוא מתנהג - היל הוא מישהו שאתה שונא את הבוקינג שהוא מקבל. הכל זה מטא.
כמו שאני לא מסמפט את רוק וג'יי אוסו, ככה גם אתה לא מסמפט את וולטר.

ובעולם בו הכל מטא, הכל בוקינג - הדרך היחידה לגרום לך לג'יט לשנוא מישהו היא לתת לו בוקינג שאתה לא מסכים איתו.
והנה, אתה מתבאס על אמת שוולטר ניצח.
ברכותי, עכשיו יותר סביר שתקנה כרטיס כדי לראות אותו מקבל מכות ממישהו שאתה כן רוצה שינצח אותו בבוקינג. 

אבל זה מאז ומתמיד ככה אחי, זה לא משהו שהתחיל ב2025
קהל בוגר תמיד העריך הילים טובים ועדיין הם קיבלו היטים כי זה הפורמט

לשנוא מישהו בגלל הבוקינג שהוא מקבל זה מצב רע מאוד, כמו ריינס בראמבל 2014 למשל
זה לא היט שאתה רוצה לייצר.
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (11): « הקודם 1 ... 7 8 9 10 11 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-08-2026, 01:45 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר