Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 4 5 6 7 8 ... 129 הבא »

תוצאות | WWE Monday Night RAW 23.3.2026

עמודים (12): « הקודם 1 ... 8 9 10 11 12 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Monday Night RAW 23.3.2026
hbk מנותק
Mid-card
תגובות: 1,228
אשכולות: 0
Likes Given: 284
הצטרף בתאריך: Apr 2021
03-24-2026, 08:31 AM
עוד הופעה אדירה של הGOAT, הצ'יף, ראש השבט, האדם שמעולם היה צריך להפסיד את האליפות לאפס הזה קודי.
אגב, אדם פירס בלתי נסבל, כנ"ל הgm השני. הלוואי והיו מעיפים את שניהם.
[Image: hqdefault.jpg]
הגב
The following 1 user Likes hbk's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
Cenation מנותק
טון טון טון
תגובות: 5,154
אשכולות: 47
Likes Given: 675
הצטרף בתאריך: Jan 2021
03-24-2026, 09:42 AM
השלמתי הכל, זה הזמן לתת דעות ;

1. אני חייב להגיד שהפופ ללסנר בתחילת הפרק היה חולני! הרבה זמן לא שמעתי פופ כזה למישהו בפתיחת פרק. הוא מטורף.
כבר הייתי בטוח שהיימן רק יחתוך פרומו ובזה נסיים, ואז… אובה יוצא, הו שיט איזה מפלצת. שוב לסנר מכר מדהים בשביל אובה, הפיוד והקרב הזה הולך להיות מטורף לגמרי!

2. אוסוס נגד החזון היה נחמד, לא ממש מבין מה הכיוון לקראת מניה כשנייט מעורב פה בסיפור. אם ריד היה כשיר הייתי קונה 3 על 3. היה דיבור על קרב רחוב על אליפות הזוגות, זה מעולה, אבל למה שבוע הבא בראו? זה יכול להיות קרב פצצה למניה…

3. פרומו טוב של בקי, אני מאוד אוהב אותה, היא נהדרת. העניינים בינה לבין AJ ממשיכים להתחמם וזה מצוין, חייב לקבל סטיפולציה בקרב שלהם במניה:

4. אני לא כל כך אוהב את הקטע של רולינס עם המסכה, זה נחמד אבל הבנו, אפשר להתקדם הלאה מהמסכה. הדמות של סת לפניי הפציעה הייתה מדהימה ואני רוצה שהיא תשאר בדיוק אותו דבר. אבל זה מעולה שהעניינים בינו לבין היימן ממשיכים להתחמם, אני מחכה כבר לרגע שברייקר יגיע משום מקום, זה יהיה פסיכי.

5. חחחחחח זה היה גדול שספיד היה מאחורי הקלעים עם פנטה, הייתי רוצה לראות את ספיד מעורב באיזה קרב סלבריטי במניה, הוא אדיר!!!

6. קיבלנו אחלה קרב בין פנטה לדום. היה ברור לגמרי שבאלור יתערב לה וידפוק את דומיניק. אני מחכה בטירוף לקרב שלהם במניה, הפוטנציאל פה גבוה מאוד

7. ועכשיו… לגולת הכותרת
יא אלוהים איזה פרומו מטורף של פאנק, ואיזה סגמנט קטלני עם ריינס. זאת עליית המדרגה שדיברתי עליה!! כשריינס נכנס היה לו מבט של רוצח, ככה אני אוהב אותו. המעורבות פה של האוסוס בפיוד הזה מעניינת ומפתיעה, אבל גם מחלישה את ריינס. מה הוא צריך אותם? זה צריך להיות פאנק וריינס. ריינס יכול וצריך להסתדר לבד.
שניהם פשוט מטורפים והקרב הזה הולך להיות קלאסיקה אין לי בכלל ספק.

לסיכום - פרק מעולה, ההייפ למניה רק עולה ועולה
                                                                      [Image: Screenshot-3.png]
הגב

•
חפש
הגב
Diri מנותק
Rookie
*
תגובות: 51
Likes Given: 0
הצטרף בתאריך: Mar 2024
03-24-2026, 11:49 AM
(03-24-2026, 08:31 AM)hbk כתב:  עוד הופעה אדירה של הGOAT, הצ'יף, ראש השבט, האדם שמעולם היה צריך להפסיד את האליפות לאפס הזה קודי.
אגב, אדם פירס בלתי נסבל, כנ"ל הgm השני. הלוואי והיו מעיפים את שניהם.

חחחחחח אני לא יודע אם אתה מסתלבט או רציני
אבל אני באמת חושב שהחזרה עשתה רק טוב לתכנית, באופן כללי כל תכנית שהוא נמצא בה בין אם זה ראו או סמאק עולה בעניין משמעותית בעיניי
הגב

•
חפש
הגב
Yosihait מנותק
Low-Card
תגובות: 618
אשכולות: 2
Likes Given: 2
הצטרף בתאריך: May 2021
03-24-2026, 12:20 PM
אחלה תוכנית, רק חבל שהאוסוז לא מקבלים שום דבר חוץ מ"אנחנו בני הדודים של רומן".

כן, יש את הקטע מול החזון, אבל ברור שרולינס הולך לפיוד עם לוגן כנראה.
הגב

•
חפש
הגב
xXRed4EverXx מנותק
Low-Card
תגובות: 601
אשכולות: 1
Likes Given: 25
הצטרף בתאריך: Jul 2021
03-24-2026, 01:33 PM
(03-24-2026, 02:17 AM)gilam כתב:  אנחנו רואים את אותה תוכנית?
אם הוא מנצח במניה את לסנר למניה הבאה הוא מגיע כבר אלוף ראשי
או במיין איבנט בקרב על האליפות אחרי זכייה בראמבל.
הבן אדם כבר כוכב על.

אם האיראנים לא יכבשו אותנו
אזכיר לך את התגובה הזאת עוד שנה
הגב

•
חפש
הגב
xXRed4EverXx מנותק
Low-Card
תגובות: 601
אשכולות: 1
Likes Given: 25
הצטרף בתאריך: Jul 2021
03-24-2026, 01:34 PM
RAW עם מלא סטאר פאוור, אחריי המון המון זמן
חבל שזה לא ככה כל שבוע

פאנק וריינס ממשיך להיות אדיר, מעניין לאן הם לוקחים את זה עם האוסוס
עדיין חושב שבמניה הם מתהפכים על ריינס ופאנק עושה היל טרן ושומר
הגב

•
חפש
הגב
תנולהיותאורח מנותק
לא אורח
תגובות: 2,300
Likes Given: 229
הצטרף בתאריך: Nov 2023
03-24-2026, 01:58 PM
אז ריינס היל עכשיו?

הוא באמת לא צריך את האוסוס איתו,מקווה שלא יפריעו בקרב שלהם במניה.

דומיניק פין באלור לא מעניין אותי מספיק הם יותר מידי לואו קארד כרגע.

הפתיחה של התוכנית הייתה פצצה
וגם הקטע אחר כך של היימן ורולינס
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,790
אשכולות: 19
Likes Given: 1,278
הצטרף בתאריך: Jun 2021
03-24-2026, 02:38 PM
(03-24-2026, 04:47 AM)lidoradir כתב:  [Image: ezgif-8cb09cba89bc2785.gif]

בום.

חייב להוסיף כיתוב "ישראל" על ריינס ו-"איראן" או "חיזבאללה" על פאנק בגיף הזה

ובמקום זה אגיד תודה לרומן ריינס, לראש השבט, האחד והיחיד, האלוף הגדול ביותר ב-40 שנה האחרונות, האיש עם השיער הטוב ביותר בביזנס, על כך שפירק את פיל ברוקס הזקן.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
StavHen מנותק
Paul Heyman Guy
תגובות: 4,484
אשכולות: 40
Likes Given: 802
הצטרף בתאריך: Feb 2021
03-24-2026, 03:24 PM
תודה על התוצאות קינג!

נקודות אור :
סגמנט פתיחה: ברוק לסנר, פול היימן ואובה פמי
פול היימן היה, נשאר, וכנראה ימשיך להיות הגאון הכי גדול שיש על המיקרופון בעסק הזה.
הפרומו שלו פה היה פשוט מאסטרפיס הדרך שבה הוא שלף את השמות הכי גדולים רק כדי להזכיר שכולם בסוף נופלים קורבן ל"חיה",
בנתה את ההייפ בצורה חכמה ומושלמת.

ואז מגיע אובה...
לראות את אובה יוצא שוב כשידו על העליונה, כשהוא חומק מF5 ומעיף את לסנר מעל החבל העליון, זה מראה נדיר.
זה די שקוף שמאחורי הקלעים לסנר מאוד אוהב ומעריך את אובה, אחרת פשוט אין סיכוי שהוא היה מסכים לתת לו לצאת כל כך חזק ודומיננטי שבוע שני ברציפות בדרך לרסלמניה.
זה בונה את אובה כמפלצת לגיטימית אמיתית, ומשאיר אותנו במתח לראות אם יתנו לסיפור הזה את הסוף המטורף שמגיע לו במניה, או שלסנר בסוף ינצח.

בקי לינץ' וAJ לי
ואלה, זה היה פשוט אחלה של סגמנט!
בקי לינץ' לגמרי נכנסה עמוק לדמות ההיל שלה וירתה לכל הכיוונים.
ההחלטה שלה להכניס את הבת שלה לסטוריליין, כשהיא מתלוננת שהילדה שלה מקפצת בבית, מעיפה את השיער ושרה את השיר של AJ, היא פשוט גאונות.
זה הופך את כל הפיוד הזה להרבה יותר אישי ואמיתי.
והמשפט הזה שבקי "רצחה את תקופת הדיות" בזמן שAJ רק שלטה בה? מדויק ואחלה של משפט.

AJ מצידה ממש לא נשארה חייבת והחזירה בעקיצה קטלנית כשהכריזה שהיא המתאבקת האהובה על הבת של בקי, מה שהוביל להכרזה הרשמית על הקרב ביניהן ברסלמניה.
אני חייב להגיד שאני באמת שמח שהם מצליחים לגרום לפחות לי להתעניין ככה בחגורת המיד קארד של הנשים.
גם אם החגורה היא נטו בשביל "להצדיק" את הפיוד הזה אין לי בעיה, זה אשכרה מעניין ועובד מעולה.

גרייסון וולר נגד ג'בון אוונס
ג'בון אוונס הוא פשוט גאון בזירה, באמת שאין מה להגיד מעבר לזה.
הדברים שהוא עושה שם, כמו הסואיסייד דייב המטורף שהוא דפק פה והקומבו המדהים, הופכים אותו לHighlight מהלך ולגמרי לאחת מנקודות האור של הערב.
אם הוא רק יצליח לשמור על עצמו, להימנע מפציעות ולהישאר בריא לטווח הרחוק בקצב המסחרר הזה, הוא יכול בקלות להיות אלוף מיד-קארד פנטסטי או להוביל את מחלקת הזוגות.

חייבים גם לתת מילה טובה לגרייסון וולר שסיפק כאן עבודה מעולה.
בסך הכל, וולר הוא אחלה של מתאבק ויש לו יכולות טובות מאוד בזירה שעזרו להוציא מהקרב הזה את המקסימום,
למרות שלפעמים הדמות שלו או הקצב שלו מרגישים קצת משעממים וחסרי מעוף לעומת הטירוף של אוונס.

פול היימן וסת' רולינס
לקבל את פול היימן פעמיים בזירה בערב אחד? אני תמיד אשמח לזה, זה פשוט תענוג צרוף.
האיש הוא מאסטר קלאס של פסיכולוגיה ובידור.
הדרך שבה הוא התחיל את הפרומו, משחק אותה מדוכא וחסר אונים בלי אף אחד שישמור עליו, רק כדי לחשוף את המלכודת של צו ההרחקה והמשטרה הייתה גאון.
והטראש טוק שלו? להגיד שאשתו והיימן יאמץ את הבת שלו, זה פול היימן בשיא הרוע והנבזיות שלו, וזה עבד מושלם כדי להוציא מסת' את האגרוף הזה ולגרום לו להיעצר.
אבל מעבר לסטוריליין המעולה, שמת לב למשהו מעניין? חוץ מכמה "סטומפים" מזדמנים, הWWE עושים שמיניות באוויר כדי להרחיק את סת' רולינס מכל מגע פיזי משמעותי מאז שהוא חזר להופיע.
כל הסגמנט הזה עם המשטרה שמר עליו מאוד מוגן.

זה באמת גורם לתהות: האם הוא עדיין לא קיבל אישור רפואי מלא לקרבות , או שהם פשוט שומרים אותו בצמר גפן כדי שלא יקרה לו שום דבר בדרך לרסלמניה?
האמת היא שעכשיו אני רק מקווה ששבוע הבא במדיסון סקוור גארדן, ברון ברייקר יהיה אחד מהאנשים במסכה שבאים עם רולינס לזירה, ופתאום יפתיע אותו עם ספיר.
אבל עד שזה יקרה, גם הסיום הזה, עם רולינס נגרר על ידי השוטרים בזמן שהיימן דופק את החיוך השטני שלו, עשה את העבודה בענק.

קרב על האליפות הבין-יבשתית: פנטה נגד דומיניק מיסטריו
הקרב הזה היה סביר פלוס, אבל היה אפשר להרגיש שפנטה ודומיניק קצת הורידו הילוך ולא הלכו על כל הקופה, פשוט בגלל שהם ידעו לאן הסיום הזה הולך. זה היה שקוף לחלוטין וצפוי שפין באלור ימצא את הרגע הנכון להתערב ויעלה לדומיניק בקרב, במיוחד כשהפיוד הזה כל כך רותח עכשיו.
אבל האמת? למרות שהסיום בזירה אולי הרגיש קצת פחות "נקי", עשו פה יופי של עבודה בלשמור את האש והטירוף האמיתי לאירוע הגדול.

לראות את באלור מפרק את JD מקדונה עם בזמן שדומיניק בורח לקהל עם מבט מבועת, פשוט בונה את הציפייה בצורה מושלמת.
אם הם שומרים את כל הארסנל הכבד והאלימות לשם, אני באמת מצפה שנקבל קרב משוגע לגמרי ביניהם ברסלמניה.
פנטה, מצידו, שומר על התואר וממשיך במומנטום שלו,השאלה היא מה השלב הבא שלו...

סגמנט סיום : CM Punk , האוסוס ורומן ריינס -
אלוהים איזה פרומו מטורף של פאנק, ואיזה סגמנט קטלני עם ריינס.
זאת לחלוטין עליית המדרגה שדיברתי עליה! כשריינס נכנס היה לו מבט של רוצח בעיניים, וככה בדיוק אני אוהב לראות את הOTC.
שניהם פשוט מטורפים יחד והקרב הזה הולך להיות קלאסיקה במניה, אין לי בכלל ספק.

עם זאת, המעורבות של האוסוס בפיוד הזה מעניינת ומפתיעה, והיא גם קצת מחלישה את ריינס.
מה הוא צריך אותם בכלל? זה חייב להיות נטו פאנק וריינס.
ריינס יכול וצריך להסתדר לבד ואני באמת מקווה שהאוסוס לא יפריעו בקרב שלהם במניה.
הדינמיקה הזאת גם מעלה את השאלה אז ריינס היל עכשיו? הסטוריליין הזה ממשיך להיות אדיר ומעניין לראות לאן לוקחים את זה.
אבל פה אני רוצה להדגיש משהו שאישית לא אהבתי בסגמנט.
אחרי שרומן העביר את פאנק דרך שולחן השדרנים עם פאוורבומב אכזרי, פאנק קצת חירטט ולא באמת מכר את זה כמו שצריך.
אומנם הוא המשיך לשכב שם בתוך ההריסות ולהראות כאוב, אבל הוא אשכרה צחק ואמר "אני לא צריך עזרה, אני הכי טוב בעולם".
בחייאת, הרגע חטפת פאוורבומב ששבר שולחן, טיפה למכור משהו!
אתה אמור להיות מרוסק, לא לצחוק שניות אחרי. טיפש.
---------------------------------------------
[Image: 0e56329b36f73f19687a034085c03da9e47ab0e5.png]
נקודות חושך :
קרב על אליפות הזוגות: האוסוס נגד החזון
קודם כל, חייבים לתת קרדיט על הכניסה "החזון" יצאו לזירה עם "Humble" של לוגאן פול, שזה באמת אחד משירי הכניסה הכי טובים שיש היום בעסק.
אני מת על השיר הזה, אבל... פה בערך מסתיימים הדברים הטובים שאפשר להגיד על מה שקרה שם.

בהתחשב בשמות שהיו בזירה ובפוטנציאל האדיר שהקרב הזה היה יכול לממש, קיבלנו משהו מאוד מאכזב ודל באקשן אמיתי.
הסיום בכלל הרגיש מרושל ועצלני ההתערבות של נייט שהובילה לפסילה אחרי שג'יי אוסו השתמש באגרופן לעיני השופט,
הרגישה כמו דרך זולה לברוח מהכרעה נקייה ולשמור על החגורות אצל האוסוס בלי לפגוע בחזון.
בסופו של דבר, הקרב הזה לא התרומם לשום מקום, ולכן לצערי הוא נכנס ישירות לרשימת נקודות החושך של התוכנית הזו.

הקבוקי ווריורס נגד ביילי ולירה ואלקיריה
ביילי פשוט לא עובדת עלינו, והקרב הזה לגמרי מוכיח למה.
זה מוגדר מבחינתי כ"קרב הפסקת שירותים" קלאסי.
זמן מצוין לקום, להכין משהו לשתות ולחזור בלי להרגיש שפספסת שום דבר קריטי.
למרות כמה מהלכים סבירים של לירה ואלקיריה שהביאה את הניצחון בסוף, זה היה קרב טלוויזיה בסיסי וחסר כל מעוף.

סיכום :
התוכנית השבוע סיפקה לנו עליית מדרגה משמעותית בדרך לרסלמניה, בעיקר בזכות סגמנטים חזקים על המיקרופון.
בעוד שראינו בניה מצוינת לפיודים כמו בקי לינץ' מול AJ לי וקרבות מרשימים של כישרונות צעירים כמו ג'בון אוונס, היו גם רגעי שפל מביכים כמו הקרב והפרומו של ביילי. ההיילייט האמיתי היה כמובן סגמנט הסיום המטורף בין פאנק לרומן ריינס, שהתפוצץ לברול קטלני והוכיח שהקרב שלהם הולך להיות קלאסיקה.
עם זאת, חוסר המכירה של פאנק לפאוורבומב וההתערבות המיותרת של האוסוס פגעו מעט באמינות ובעוצמה העצמאית של ריינס.
בסופו של דבר, האירועים משאירים אותנו עם המון ציפייה ושאלות פתוחות לקראת התוכנית בשבוע הבא במדיסון סקוור גארדן.
Hall Of Famer | The Wise Man | The Advocate

[Image: 4745e5185e91e0e89bbe0b47dc871071ea062bdf.png]
הגב
The following 1 user Likes StavHen's post:
  • Liorton
חפש
הגב
Sexy devil מחובר
סולו דולו
תגובות: 5,985
אשכולות: 4
Likes Given: 35
הצטרף בתאריך: Nov 2023
03-24-2026, 03:52 PM
אתייחס רק למה שאהבתי
אובה שוב משפיל את ברוק תענוג
פין באלור אדיר הדמות פייס יושב עליו בול
ריינס עם חולצה לבנה מאוד אהבתי
מבחנתי עד כה פאנק עולה ומנצח את רומן בפיוד הזה
איפה אנשי המסכות נעלמו רק רולינס היה
תעשו כבר טרן לקארי שתתפוצץ על אסקה
[Image: 88a72b94252f4706a43937c9921a5292.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (12): « הקודם 1 ... 8 9 10 11 12 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-14-2026, 09:57 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר