Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 2 3 4 5 ... 129 הבא »

תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 10.7.2026

עמודים (8): « הקודם 1 ... 4 5 6 7 8 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 10.7.2026
Ofek1913 מנותק
Low-Card
תגובות: 858
אשכולות: 1
Likes Given: 116
הצטרף בתאריך: Jan 2025
07-11-2026, 09:11 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 07-11-2026, 09:16 AM על ידי Ofek1913.)
אחלה סמאק

מקבלים פאנק רודס בסאמרסלאם

קרב טוב של טריק ומלו
נקבל קרב מרובע? אולי קרב סולם? מתאים לי

שארלוט גייד נראה שהולך לכיוון קרב בלי חוקים בסאמרסלאם

מישהו יודע מה הסיבה שסמאק זה או שעתיים או 3 שעות? למה לא שעתיים וחצי כמו ראו וזהו?
[Image: e8b637e83ae04acf89c7e1cc6edb1745.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Liorton מחובר
עובדות
תגובות: 1,880
Likes Given: 1,339
הצטרף בתאריך: Jan 2021
07-11-2026, 09:37 AM
כמה קצרים וכו':
1. דעה כן פופולרית - כיף שחזרו לשעתיים. בקושי הרצתי קטעים.
2. יותר מדי רמזים על באלור פאנק. תנו לי את זה. תנו לי גם את פאנק מפיל לו. הוא בגיל הנכון לזכות באליפות.
3. הם אפילו כבר לא מתאמצים לעשות כאילו שהשופט לא יסתכל בזמן שסולו התערב בקרב.
4. העיצוב האישי לאליפות של טריק נראה נדיר.
5. הקרב עצמו היה טוב. הפסילה הייתה מיותרת. וקורבין סיפק את החזרה שאף אחד לא ביקש.
6. ומשם עוברים ישר אלדיס-גונת'ר בסאמרסלם, הקרב שאף אחד לא ביקש. כאילו מישהו שם מתאמץ לגרום לי להיות טועה בדיון על האם גונת'ר משעמם.
[Image: 20251226_SD_FC.jpg]
הגב
The following 3 users Like Liorton's post:
  • Cena@17, m0tti, NoamRR
חפש
הגב
Sexy devil מחובר
סולו דולו
תגובות: 5,974
אשכולות: 4
Likes Given: 35
הצטרף בתאריך: Nov 2023
07-11-2026, 10:47 AM
הפרק עבר טיל כצפוי פאנק וקודי בסאמר סלאם
ההייליט כמובן זה זה סולו פאטו רויס
מה זה הדבר הדפוק הזה שקודי רץ לזירה והפרק נגמר
ברוך שובך קורבין
לדעתי בראו נראה את נייט ורויס חוברים לסולו
[Image: 88a72b94252f4706a43937c9921a5292.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Yosihait מנותק
Low-Card
תגובות: 617
אשכולות: 2
Likes Given: 2
הצטרף בתאריך: May 2021
07-11-2026, 10:53 AM
אוי לא, קורבין.

בכל אופן, הסיום אחלה, אבל לאן בונים?

וסולו והסטוריליין דווקא נהדר.
הגב

•
חפש
הגב
hbk מנותק
Mid-card
תגובות: 1,227
אשכולות: 0
Likes Given: 284
הצטרף בתאריך: Apr 2021
07-11-2026, 11:30 AM
טוב לראות את קורבין שוב, תמיד חשבתי שהוא מתאבק מוכשר עם פינישר אדיר שרק בזבזו אותו, מקווה שהפעם זה יהיה שונה.

והכי תענוג זה לראות את גונתר מחסל את האידיוט הלא שימושי אלדיס.
[Image: hqdefault.jpg]
הגב
The following 1 user Likes hbk's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,078
אשכולות: 214
Likes Given: 1,392
07-11-2026, 12:00 PM
אחלה פרק נהנתי ממש ובאמת עם תוכנית של שעתיים מרגישים שהכל על המסך חשוב.
כל סגמנט בזירה היה משמעותי והוביל להתקדמות בעלילה:
עם פאנק - קודי לא מחכים כי אין סיבה, שניהם רוצים את זה, אנחנו רוצים את זה אז פשוט קובעים את זה ברגע שהתוכנית נפתחת, כמו שצריך.
גם בלאדליין - קיז/סולו/נייט מקבל צורה יפה, אני חושב שזה הפרומו המעניין הראשון של קיז מאז שהגיע, פאטו משחק יפה את התפקיד המעורער ואת הסיטואציה הזאת אפשר לנצל כדי לשים את סולו אובר, קרב שלשות שכן מעניין אותי לקבל לשם שינוי, היה תפור לSNME אבל נראה שנצטרך להמתין עם זה קצת.
גונת'ר היה מעולה לאורך כל התוכנית, קצת מעצבן שהוא שוב זה שנזרק לשוליים ומחפשים לו יריב יש מאין אבל אני כן אוהב את הרעיון המתגבש בדיוק כמו שאהבתי כשקיבלנו את גונת'ר - מקאפי, הצליחו לשמור את הכניסה של אלדיס לזירה מהרגע שדרך בWWE ועכשיו היא מרגישה כמו משהו גדול, הוא גם מתאבק טוב שיכול להחמיא לגונת'ר אם נמצא בכושר ומאמין שאחרי סאמרסלאם הביצה של סמאקדאון כבר תיראה שונה ויהיו עבורו מספיק מטרות חדשות.
גם הקרבות לאורך התוכנית זרמו והכילו מאצ'אפים טובים ומשמעותיים להמשך, אלכסה מצליחה לקדם את שארלוט - ג'ייד בצורה שהן לא הצליחו לבדן, באלור מקבל הזדמנות לבנות את השם שלו מאפס, על הפרק החדש ב"סכסוך משפחתי" כבר כתבתי למעלה ואת הייז - טריק תמיד כיף לקבל וזה לא נוצר בואקום.
לגבי קורבין אני כן אוהב אותו וחושב שהוא אחלה מתאבק אבל לדעתי נחת במקום הלא נכון עבורו, סמאקדאון היא ארץ המידקארדס, מספיק לו להביט על קרדונה, נקאמורה והמיז כדי להבין מה העתיד צופן לו שם, דווקא בראו לדעתי יכול היה להשתלב טוב יותר ואם היה מוכן לשוב לNXT אז זה בכלל לדעתי היה ווין-ווין לכולם.
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב
The following 1 user Likes orgibor's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,354
אשכולות: 8
Likes Given: 11,102
07-11-2026, 12:43 PM
האישה והילדים בשנ"צ והנה אני מתמודד עם הדילמה של שבת בצהריים - סמאקדאון או MLW?
התגובה הזאת פורסמה באשכול ספציפי, אתם יודעים מה בחרתי בסוף.

אלוף WWE חדש, פחות נטחן, פחות מחבל, מוביל אותי לתת צ'אנס לארגון בפעם המי יודע כמה.

פאנק היה צריך לתת לנו תשובות אבל במקום זה עלו לי כמה שאלות -
למה הקהל היה שקט בכניסה של פאנק?
למה פאנק צריך לנסות להרים את הקול של חסרי הקול בכוח?
למה פאנק אומר שהוא התגעגע לקהל ואני מתקשה להאמין לו בעקבות הפרצוף האדיש שלו?
פאנק הבטיח לנו אחרי מניה שהוא לא יעלם לנו, למה הוא היה צריך שיחת טלפון?
למה במקום לתת לנו תחושת רעננות הוא חזר לאותם השמות שהוא נלחם איתם בראו?

פאנק כרגיל שיקר, סילף את האמת, התאים אותה בהתאם לפרומו, המיקום, העיר, הסיטואציה. אינני הייטר, אני מעריץ של פאנק הישן. התרגשתי לראות אותו באול אין 23 בלייב, גדלתי על הקיץ של פאנק ב2011, התרגשתי כמעט עד דמעות כשהוא חזר בAEW והתחיל להישבר לי הלב באמצע הריצה שלו שהבנתי שכבר כמעט ואין לו את זה. כאן בWWE, מלבד כמה קרבות בפרופיל מאוד גבוה, הוא מזכיר את הצל של עצמו. זאת ביקורת מבן אדם שכואב לו ורוצה טוב יותר.

קודי הגיע והיוצרות התהפכו, זה מרגיש לי כאילו זה הונדס מהתחלה. הוא הפאנק בסיפור, פאנק הוא הקודי. הם משחזרים את המפגש שלהם מאחרי מניה רק בתפקידים הפוכים. כמובן שהקהל הטיפש לא הבין את הרפרנס וכמובן שקודי נאלץ להסביר. הסגמנט השתפר פלאים, כי יש משהו מהפנט בלהפגיש 2 מתאבקים גדולים. סאמרסלאם נבנת להיות הרסלמניה של האמריקאים אחרי שהרסלמניה המקורית נמכרה למרבים במחיר.

מתנצל בפני מי שזה הולך להכאיב לו, קרבות שבועיים בWWE אני לרוב מריץ, אין לי כוח להיכנס לקרב, להיות מושקע ואז גורם צד ג' מגיע והורס הכל או שגורם צד קריאטיב מחליט שניצחון נקי זה יותר מדי בשבילם.

הייז עם פרומו מלא תשוקה, ככה עושים את זה.

סגמנט מבולגן אבל האמת שאהבתי עם הזוגות והבלודליין. מתי פראקסיום מתאבקים?

גונת'ר צודק אבל הסגמנט שלו עם אלדיס היה ממש מביך.

ג'ימי-רויז הרצתי בזריז, זה נשמע כל כך משעמם. שמחתי לראות את פאטו מעל כל הסיטואציה הזאת והנוכחים בה, זה מקומו.

הראיון של פאנק מאחורי הקלעים היה מעולה, כנ"ל המפגש עם גרגאנו שריגש אותי בהרבה יותר מהמפגש עם באלור.

הרעיון של לתת לטריק אליפות מעוצבת משלו הייתה החלטה טובה, הביצוע בסגמנט היה ממש מביך. יאטי השתפר, טריק היה פה מזעזע. הזייה.

הקרב עצמו, איך אגיד זאת בזהירות? היו להם מפגשים טובים יותר. טריק הרגיש כבד, הייז במקום להרים אותו לאתלטיות שלו, נאלץ לרדת לרמת הגוציות שהאלוף מביא איתו. טריק מנסה לקום כמו מייקלס בשיא ויצא לו לקום כמו מייקלס בהווה. היה ספוט שרואים בבירור את טריק מתמקם בצורה טובה יותר לקפיצה של הייז. המהלכים לא מתחברים כמו שצריך. באסה. אני רוצה שזה יצליח, נראה שהם גם מתאימים לטריק את היריבים הנכונים כדי לשפר אותו במהלך הריין הזה. אני בשלב שאני כבר רוצה לראות התקדמות. ועל הראש שלי, דווקא בקרב שאני כן צופה, הוא נגמר בהתערבות. ועוד על ידי מי? מר. MLW בכבודו ובעצמו. התלבטתי בין 2 הארגונים, בסוף קיבלתי מישמש. אין לי בעיה עם קורבין, הוא הוכיח שהוא יודע להיות מבדר. עצם זה שטריק קיבל את הפרק את התואר המעוצב שלו, מעיד שהוא לא הולך להפיל בקרוב. נראה אם קורבין חזק יותר מליפול למערבולת של כוכב חדש/ישן במיד קארד.

הסגמנט הסוגר הביא רעיון נהדר, אני בעד הקרב זוגות הזה. אלדיס יכל לשים על הכף שבמידה וההילים מנצחים הם הופכים את זה לקרב מרובע, כדי להכניס מתח לקרב הזה ולגרום לנו לחשוב שאולי ישמרו את מפגש הענקים למניה. גונת'ר-אלדיס זה יותר NWA מאשר WWE. קודי יוצא החוצה והפרק נקטע, צחוקים.

לסיכום, פאנק-קודי וטריק-הייז אלה מפגשים גדולים אבל הפרק הם הצליחו להקטין אותם במקצת. ועדיין, הייפ לפאנק-קודי, הייפ לטריק-הייז מתי שיבוא. משום מה יצאתי מהפרק הזה בהייפ גדול יותר לפאנק-גרגאנו שיכול לסגור לנו סמאקדאון עתידי בזמן הקרוב. גונת'ר-אלדיס וטריק עם האליפות החדשה אלה רעיונות מעולים עם ביצועים מביכים. ג'ימי לא מעניין, פאטו כן. קורבין בחזרה שאנחנו יודעים שלא תוביל לזכייה באליפות ועדיין טוב לראות אותו. והכי חשוב שגם הכי ביאס - איזה קהל מסריח.
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב
The following 1 user Likes NoamRR's post:
  • Liorton
חפש
הגב
ItzGil מנותק
Watch Me
**
תגובות: 394
Likes Given: 36
הצטרף בתאריך: Mar 2024
07-11-2026, 01:18 PM
אשכרה לקחו את גונטר הקרייר קילר שהפרשיש את גולדברג סינה ואיג'יי סטיילס ושמו אותו מול אלדיס הליצן הזה, מזמן הוא היה צריך לזכות בחגורה ובמקום זה אנחנו מקבלים את פאנק המעייף.
אשכרה המחבל זכה בחגורה לפניו זה לא נתפס לי שהוא אפילו לא קיבל את ההזמנות שמגיעה שלו להחזיק בה.
והסוף - קודי רץ וחותכים את הפרק אחחח עוד ניסיון להריץ אותנו לרשתות החברתיות.
Heart Women's World Championship Heart
[Image: 047-RAW-04202026-GD-66881.jpg]
הגב

•
חפש
הגב
Penta מנותק
Low-Card
תגובות: 888
אשכולות: 0
Likes Given: 161
הצטרף בתאריך: May 2021
07-11-2026, 02:31 PM
(07-11-2026, 12:43 PM)NoamRR כתב:  האישה והילדים בשנ"צ והנה אני מתמודד עם הדילמה של שבת בצהריים - סמאקדאון או MLW?
התגובה הזאת פורסמה באשכול ספציפי, אתם יודעים מה בחרתי בסוף.

אלוף WWE חדש, פחות נטחן, פחות מחבל, מוביל אותי לתת צ'אנס לארגון בפעם המי יודע כמה.

פאנק היה צריך לתת לנו תשובות אבל במקום זה עלו לי כמה שאלות -
למה הקהל היה שקט בכניסה של פאנק?
למה פאנק צריך לנסות להרים את הקול של חסרי הקול בכוח?
למה פאנק אומר שהוא התגעגע לקהל ואני מתקשה להאמין לו בעקבות הפרצוף האדיש שלו?
פאנק הבטיח לנו אחרי מניה שהוא לא יעלם לנו, למה הוא היה צריך שיחת טלפון?
למה במקום לתת לנו תחושת רעננות הוא חזר לאותם השמות שהוא נלחם איתם בראו?

פאנק כרגיל שיקר, סילף את האמת, התאים אותה בהתאם לפרומו, המיקום, העיר, הסיטואציה. אינני הייטר, אני מעריץ של פאנק הישן. התרגשתי לראות אותו באול אין 23 בלייב, גדלתי על הקיץ של פאנק ב2011, התרגשתי כמעט עד דמעות כשהוא חזר בAEW והתחיל להישבר לי הלב באמצע הריצה שלו שהבנתי שכבר כמעט ואין לו את זה. כאן בWWE, מלבד כמה קרבות בפרופיל מאוד גבוה, הוא מזכיר את הצל של עצמו. זאת ביקורת מבן אדם שכואב לו ורוצה טוב יותר.

קודי הגיע והיוצרות התהפכו, זה מרגיש לי כאילו זה הונדס מהתחלה. הוא הפאנק בסיפור, פאנק הוא הקודי. הם משחזרים את המפגש שלהם מאחרי מניה רק בתפקידים הפוכים. כמובן שהקהל הטיפש לא הבין את הרפרנס וכמובן שקודי נאלץ להסביר. הסגמנט השתפר פלאים, כי יש משהו מהפנט בלהפגיש 2 מתאבקים גדולים. סאמרסלאם נבנת להיות הרסלמניה של האמריקאים אחרי שהרסלמניה המקורית נמכרה למרבים במחיר.

מתנצל בפני מי שזה הולך להכאיב לו, קרבות שבועיים בWWE אני לרוב מריץ, אין לי כוח להיכנס לקרב, להיות מושקע ואז גורם צד ג' מגיע והורס הכל או שגורם צד קריאטיב מחליט שניצחון נקי זה יותר מדי בשבילם.

הייז עם פרומו מלא תשוקה, ככה עושים את זה.

סגמנט מבולגן אבל האמת שאהבתי עם הזוגות והבלודליין. מתי פראקסיום מתאבקים?

גונת'ר צודק אבל הסגמנט שלו עם אלדיס היה ממש מביך.

ג'ימי-רויז הרצתי בזריז, זה נשמע כל כך משעמם. שמחתי לראות את פאטו מעל כל הסיטואציה הזאת והנוכחים בה, זה מקומו.

הראיון של פאנק מאחורי הקלעים היה מעולה, כנ"ל המפגש עם גרגאנו שריגש אותי בהרבה יותר מהמפגש עם באלור.

הרעיון של לתת לטריק אליפות מעוצבת משלו הייתה החלטה טובה, הביצוע בסגמנט היה ממש מביך. יאטי השתפר, טריק היה פה מזעזע. הזייה.

הקרב עצמו, איך אגיד זאת בזהירות? היו להם מפגשים טובים יותר. טריק הרגיש כבד, הייז במקום להרים אותו לאתלטיות שלו, נאלץ לרדת לרמת הגוציות שהאלוף מביא איתו. טריק מנסה לקום כמו מייקלס בשיא ויצא לו לקום כמו מייקלס בהווה. היה ספוט שרואים בבירור את טריק מתמקם בצורה טובה יותר לקפיצה של הייז. המהלכים לא מתחברים כמו שצריך. באסה. אני רוצה שזה יצליח, נראה שהם גם מתאימים לטריק את היריבים הנכונים כדי לשפר אותו במהלך הריין הזה. אני בשלב שאני כבר רוצה לראות התקדמות. ועל הראש שלי, דווקא בקרב שאני כן צופה, הוא נגמר בהתערבות. ועוד על ידי מי? מר. MLW בכבודו ובעצמו. התלבטתי בין 2 הארגונים, בסוף קיבלתי מישמש. אין לי בעיה עם קורבין, הוא הוכיח שהוא יודע להיות מבדר. עצם זה שטריק קיבל את הפרק את התואר המעוצב שלו, מעיד שהוא לא הולך להפיל בקרוב. נראה אם קורבין חזק יותר מליפול למערבולת של כוכב חדש/ישן במיד קארד.

הסגמנט הסוגר הביא רעיון נהדר, אני בעד הקרב זוגות הזה. אלדיס יכל לשים על הכף שבמידה וההילים מנצחים הם הופכים את זה לקרב מרובע, כדי להכניס מתח לקרב הזה ולגרום לנו לחשוב שאולי ישמרו את מפגש הענקים למניה. גונת'ר-אלדיס זה יותר NWA מאשר WWE. קודי יוצא החוצה והפרק נקטע, צחוקים.

לסיכום, פאנק-קודי וטריק-הייז אלה מפגשים גדולים אבל הפרק הם הצליחו להקטין אותם במקצת. ועדיין, הייפ לפאנק-קודי, הייפ לטריק-הייז מתי שיבוא. משום מה יצאתי מהפרק הזה בהייפ גדול יותר לפאנק-גרגאנו שיכול לסגור לנו סמאקדאון עתידי בזמן הקרוב. גונת'ר-אלדיס וטריק עם האליפות החדשה אלה רעיונות מעולים עם ביצועים מביכים. ג'ימי לא מעניין, פאטו כן. קורבין בחזרה שאנחנו יודעים שלא תוביל לזכייה באליפות ועדיין טוב לראות אותו. והכי חשוב שגם הכי ביאס - איזה קהל מסריח.

MLW. יותר מעניין והרבה פחות זמן.

איך הם החלישו את היריבות בין מלו לטריק…..
אולי שיילכו על מודל UFC שאף מהם לא פייס ושניהם אנטי-גיבורים שמתנהגים כמו הילים או שהם הילים לגמרי אבל הקהל עדיין מתעניין בהם.
מצד שני פרו רסלינג זה לא MMA ו-WWE ו-UFC שטיין במהות שלהם.
קורנים חזר כי בארגון האליט הוא הופיע ב-Dark.
כנראה שאם הוא היה טוב לדעתם שהם היו מחתימים אותו.
את שיימוס לצורך העניין רוצים להחתים.
אולי בשנה הבאה MJF יגיע וישלם לו פעם אחת כששכיר חרב אחרי שהוא תרם לו כסף בתקופת הזמן הזו לפני 5 שנים שקורבין הפסיד את כל הכסף שלו ונהייה קבצן.
גם נזכרתי שלפני רסלמניה 37 ב-2021 לאשלי ו-MVP שילמו לו כסף כשכיר חרב והוא הפסיד לדרו מקינטייר.

לפחות הייתה התקדמות הסטוריליין של הבלאדליין וסולו ובסטוריליין של פאטו ורוייז קיז.
אני לא יודע לאן זה יילך.
אני חושב שג׳ימי אוסו יכול להיות דמות מעניינת.
יותר מג׳יי אובו שהוא יותר כריזמטי ממנו ויותר טוב ממני במיק׳.
חבל שהם לא הלכו עליו ה״צייד של הבלאדליין״.
הוא לא קיבל פוקוס כאינדיבידואל כמו ג׳יי או כמו סולו או כמו פאטו.

מה נסגר עם הטונגת ובחרט עם טאמה טונגה?
לאן הוביל הסטוריליין שלו עם נאקמורה?
לאן יוביל הסטוריליין שלו עם פין באלור אחיו לנשק מהבולט קלאב?

פאנק היחידי שהתיייחס באנושיות לג׳וני גארגאנו ואמר לו את האמת.
גם לא שיא האנושיות אבל קודי אמר עליו הדבר הזה על גארגאנו.
זו מראה אמיתית וכנה של איך אנשים מתייחסים חרא או לא מתחייבים לאנשים שבשיא השפל והמצוקה או הדיכאון מאוד כבד וקשה שלא מתפקדים בגלל זה.
סמי זיין בא לשתוף לו את המוח וגם בודד את קנדיס לריי ממנו(לפני חודש וחצי או חודשיים בערך או קצת יותר היה להם קטע באקסטייג׳ וקנדיס חשבה שסמי זיין דיבר אליה אבל הוא דיבר לג׳וני גארגאנו ששוכב שם מאחורי הקלעים ולא זז).
זה הסטוריליין הכי משפיל שהם עושים למתאבק מאז מייק קנאליס/בנט ב-2019.
זו דרך נהדרת להבריח אותו למתחרים.
אני מניח שהוא רצה לעבור לשם עם צ׳אמפה והם סירבו אז הם קוברים לו את החיים ומשפילים אותו קשות.

הקרב זוגות זו אופציה הרבה יותר מעניינ. מפאנק-זיין ומקודי-ג׳ונתר.
אני עדיין מניח שיהיה פאנק-קודי על האחיות בסאמרסלאם.
בטח ג׳ונתר ינטוש את זיין בקרב וזיין יחטוף הצמדה ל-3 מקודי.
אני לא בטוח שניק אלדיס יחזור לזירה?
למה דווקא עכשיו חושבים לתת לו קרב?

אני לא מופתע שלא שמו על פראקסיום את אליפות הזוגות.
הם לא הטייפ/Type של WWE.
[Image: giphy.gif]
הגב

•
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,354
אשכולות: 8
Likes Given: 11,102
07-11-2026, 02:35 PM
(07-11-2026, 02:31 PM)Penta כתב:  זה הסטוריליין הכי משפיל שהם עושים למתאבק מאז מייק קנאליס/בנט ב-2019.

האמת, זה הומור גרגאנו קלאסי.
מצד שני, הוא ליטרלי נח ומקבל על זה כסף.
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (8): « הקודם 1 ... 4 5 6 7 8 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-12-2026, 08:16 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר