Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 130 הבא »

Off topic - כל מה שלא היאבקות

עמודים (1975): « הקודם 1 ... 549 550 551 552 553 ... 1975 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
Off topic - כל מה שלא היאבקות
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,063
אשכולות: 1,861
Likes Given: 5,117
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#5,501
03-12-2023, 08:15 PM
הפינאלה של TLOU הלילה + טקס פרסי האוסקר  Cool
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,666
אשכולות: 26
Likes Given: 4,211
הצטרף בתאריך: Nov 2021
#5,502
03-12-2023, 09:24 PM
(03-12-2023, 05:35 PM)ParadigmShift כתב:  והבאם באם טען, נהג או מפקד?

מפקד.
בתכלס - התפקיד הכי מעניין בטנק.
[Image: giphy.gif]
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,896
אשכולות: 19
Likes Given: 1,298
הצטרף בתאריך: Jun 2021
#5,503
03-13-2023, 12:40 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 03-13-2023, 12:43 AM על ידי master of doom.)
עוד ניצחון 1-0, עוד בכי על השופטים, עוד משחק בינוני מינוס עם הסגל המוגבל שלנו, אבל פער 9 נקודות על ריאל מדריד רגע לפני הקלאסיקו בקאמפ נואו, אני מרוצה.

אין הרבה מה לומר על המשחק. היו הרבה דקות מתות, משחק חלש, בילבאו הייתה מעט טובה יותר אבל מלבד 10 הדקות האחרונות היא התקשתה לאיים בצורה רצינית על השער. השער של איניאקי נפסל בצדק כמובן, כל נגיעת יד שעוזרת לתוקף ולא משנה אם היא מכוונת או לא נחשבת לעבירת יד. יש נקניקים שיבכו על שוחד שופטים, שזה הדבר הכי אבסורדי בעולם למי שצופה בליגה בשנים האחרונות, כשהיו משחקים שליריבה היה מותר לשחק כדוריד ברחבה שלה בלי שריקה לפנדל (ד"ש לברונו סוריאנו). זה בסדר, הם יירגעו וינגבו את המוחטה מהאף לבסוף.

בארסה כבר תקופה משחקת כדורגל משעמם ורע, אין ספק בנוגע לזה. מצד שני, גם אין ספק שאנחנו סובלים מפציעות של שחקני מפתח בנוסף לכושר רע של לבנדובסקי, וזאת התוצאה. הקישור שלנו בלי פדרי לא מסוגל לייצר כלום, היחיד ש-"חוטא" הוא בוסקטס שבישל את שני השערים האחרונים של ראפיניה בגאוניות, אבל מלבד אלה אין מהלכי כדורגל איכותיים, אין תנועה נכונה בין הקווים, ויש חוסר חדות מובהק של לבנדובסקי. פראן טורס ופאטי בכושר איום ונורא, הם לא מסוגלים לבצע מהלך אחד כמו שצריך. גם ראפיניה חוצב את התרומה שלו, בדר"כ לא הולך לו 4 פעמים לפני שהולך פעם אחת אבל זה מביא לנו נקודות.

משחק ההגנה של בארסה העונה בליגה גובל בשלמות. 8 שערים ב-25 משחקים, מספרים של אתלטיקו מדריד בגדולתה. חוץ מזה שהמגנים לא תוקפים וזה משפיע על משחק ההתקפה שלנו, אין לי דבר רע לומר על ההגנה. היום היה משחק פחות טוב שלה הרבה בגלל ההרחקה של אראוחו, אבל בארסה הצליחה לא לספוג בפעם ה-19 בליגה מתוך 25 משחקים, היו עונות שלא הגענו למספר הזה בעונה שלמה.

ראשון ב-22:00, קלאסיקו בקאמפ נואו. מאמין שההרכב יהיה:

טר שטגן
באלדה כריסטנסן קונדה אראוחו
גאבי פרנקי בוסקטס קסייה
ראפיניה לבנדובסקי

צ'אבי ילך על 4 קשרים נגד ריאל, אראוחו באגף של ויניסיוס שמגיע בכושר טוב אחרי אשפניול (וסביר להניח שהוא ימשיך לחגוג על ליברפול ברביעי, 5 שערים ב-4 משחקים נגדם). פדרי כנראה יהיה כשיר אבל אני לא מאמין שיפתח, דמבלה לפי הדיווחים האחרונים לא ישחק. מקווה לכדורגל יותר אטרקטיבי מאשר הכדורגל בברנבאו לפני שבוע, למרות הניצחון.

ב-5 באפריל, ערב ליל הסדר יש עוד קלאסיקו ב-22:00 בקאמפ נואו, הפעם במסגרת הגביע.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב
The following 1 user Likes master of doom's post:
  • ANYS
חפש
הגב
wwehof מנותק
Mid-card
תגובות: 1,442
אשכולות: 0
Likes Given: 103
הצטרף בתאריך: Aug 2021
#5,504
03-13-2023, 02:46 AM
האם למישהו יצא לראות ניקיטה? מומלץ או לא מומלץ?

שאלת טלויזיה (בטח לידור ידע) - הטלויזיה שלי אמורה לתמוך בדולבי ויזיין, אטמוס ו-hdr. עם שני הראשונים אין לי בעיה וקופצת לי תווית שהם פועלים.

עם hdr יש לי בעיה. אף פעם לא קפצה לי תווית למרות שראיתי תכנים בפריים וידאו שתומכים ב-hdr אבל לא בדולבי ויזיין ואטמוס. ניסיתי לחפש קצת ביוטיוב וכל הסרטונים קשורים ליציאות hdmi. האם hdr עובד רק כשמחברים משהו דרך יציאת hdmi?
הגב

•
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
תגובות: 2,757
אשכולות: 11
Likes Given: 1,721
#5,505
03-13-2023, 12:11 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 03-13-2023, 12:13 PM על ידי karusi.)
(03-13-2023, 02:46 AM)wwehof כתב:  האם למישהו יצא לראות ניקיטה? מומלץ או לא מומלץ?
שאלת טלויזיה (בטח לידור ידע) - הטלויזיה שלי אמורה לתמוך בדולבי ויזיין, אטמוס ו-hdr. עם שני הראשונים אין לי בעיה וקופצת לי תווית שהם פועלים.
עם hdr יש לי בעיה. אף פעם לא קפצה לי תווית למרות שראיתי תכנים בפריים וידאו שתומכים ב-hdr אבל לא בדולבי ויזיין ואטמוס. ניסיתי לחפש קצת ביוטיוב וכל הסרטונים קשורים ליציאות hdmi. האם hdr עובד רק כשמחברים משהו דרך יציאת hdmi?
HDMI2.1 או DP1.4 תומכים בHDR. אבל השאלה האם יש לך את היציאה הזאת. וגם הכבלים.

איך יודעים? בודק את כרטיס המסך שלך/ מעבד אם זה מובנה ורואה האם יש לו תמיכה ביציאות האלו.
ניקח לדוגמה מחשב בלי כרטיס מסך יעודי שמשתמש בכרטיס המובנה של המעבד.
ב bandwidth יש לו 76GB/S שזה יותר ממה שצריך (20) בשביל להעביר את המידע, אבל הוא עושה עוד דברים תוך כדי לעומת כרטיס מסך.
יש למעבד תמיכה בHDMI 2.1 וגם DP 1.4. ותמיכה ברזולוציה 4K 60FPS
[Image: aG7hpYi.png]

עכשיו לחלק הבא:
אם זה כרטיס מסך- תחבר לכרטיס המסך.
אם זה כרטיס מסך מובנה- אז צריך לבדוק את לוח האם, האם יש לו יציאה של hdmi 2.1 או DP 1.4

וכמובן לקנות כבל מתאים dp 1.4 או hdmi 2.1.
[Image: a9jUJz0.png]
הגב
The following 1 user Likes karusi's post:
  • wwehof
חפש
הגב
wwehof מנותק
Mid-card
#5,506
03-13-2023, 02:37 PM
(03-13-2023, 12:11 PM)karusi כתב:  HDMI2.1 או DP1.4 תומכים בHDR. אבל השאלה האם יש לך את היציאה הזאת. וגם הכבלים.

איך יודעים? בודק את כרטיס המסך שלך/ מעבד אם זה מובנה ורואה האם יש לו תמיכה ביציאות האלו.
ניקח לדוגמה מחשב בלי כרטיס מסך יעודי שמשתמש בכרטיס המובנה של המעבד.
ב bandwidth יש לו 76GB/S שזה יותר ממה שצריך (20) בשביל להעביר את המידע, אבל הוא עושה עוד דברים תוך כדי לעומת כרטיס מסך.
יש למעבד תמיכה בHDMI 2.1 וגם DP 1.4. ותמיכה ברזולוציה 4K 60FPS
[Image: aG7hpYi.png]

עכשיו לחלק הבא:
אם זה כרטיס מסך- תחבר לכרטיס המסך.
אם זה כרטיס מסך מובנה- אז צריך לבדוק את לוח האם, האם יש לו יציאה של hdmi 2.1 או DP 1.4

וכמובן לקנות כבל מתאים dp 1.4 או hdmi 2.1.

תודה. אין לטלויזיה חיבור של דיספליי פורט. בקשר ל-hdmi אני לא סגור אם זה 2.0 או 2.1. אני צריך לבדוק.

השאלה שלי היא יותר על שימוש בטלויזיה ללא משהו שמחובר עם כבל. יש תכנים בפריים וידאו (מגיע מובנה עם הטלויזיה) שיש תמיכה רק ב-hdr.
אם אני מפעיל, לא קופצת לשונית שרשום עליה hdr. האם בשימוש באפליקציה מובנת לא ניתן לפעיל את ה-hdr והדרך היחידה היא לחבר משהו חיצוני לטלויזיה?

אציין שכשאני רואה טכנים עם דולבי ויז'יין או אטמוס, כן קופצת לשונית שהם פועלים.
הגב

•
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
#5,507
03-13-2023, 02:46 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 03-13-2023, 03:05 PM על ידי karusi.)
https://www.youtube.com/watch?v=e8hjkdF27mc
דיון בפגסוס והאזנות סתר ורוגלות ע"י המשטרה
המשטרה השתמשה בפגסוס ("סייפן") ורוגלות אחרות ע"מ לקבל מידע על מישהו- ללא קשר לחקירה או בירור חשדות לפלילים מבלי לקבל צו בית משפט.
המשטרה לקחה מידע מטלפונים של אנשים והכל לפי הפרקליטות והמשטרה שעושים מה שהם רוצים.
והיו עוד מערכות שהמשטרה השתמשה בהן.

ב2017 והשתמשו בו על עוזרת של ראש עיר ??? אפילו על עוזרת. והיא תבעה על זה והכל התפוצץ בבית משפט. היו קציני משטרה שאישרו האזנות סתר ופגסוס ישר לכל אחד. המשטרה רכשה ב2012 ונכנס לשימוש מלא ב2015.
ב2022 בכלכליסט הפרשה התפוצצה.
למי עוד השתמשו? לילדים של ביבי ולאשתו, לכל המעורבים בפרשת 4000. למפגינים אתיופים ולמפגיני הדגלים השחורים ועוד ועוד
המשטרה מביאה מספרים חלקיים ולא את כל המידע.
ב2021 אומרים שהיו 3369 בקשות, אבל לא מפרטים את הסיווג. המשטרה לא רוצה לפתוח את זה בצורה ציבורית והוועדה דורשת שיגידו.
תנ"ץ אלעזר כהנה אומר לפחות 1000 אבל לא רוצה לפתוח את המספרים.
העלו הרבה טענות נגד המשטרה ותת ניצב אלעזר כהנה צועק "לא נכון! הכל שקר!" בלי להסביר את עצמו או לתת טענות, כי אין לו.
תקשיבו תוך כדי נסיעה ברכב, מעניין מה שהולך שם. המשטרה לא נותנת שום תשובות בנושא- גועל נפש. איך הגיעו למצב שהמשטרה לא משתפת פעולה עם הממשלה? מה זה החרא הזה

וועדה בנושא תיקוני חקיקה - מתווה הפשרה- ב 3:30 יש זמן לשאלות ותשובות בנושא המתווה בין ימין לשמאל.
שימו לב מה זה חברי כנסת מהימין ומהשמאל.
יש דיון בועדת החוקה, וכל מה שחברי הכנסת עושים בזמן שאילת השאלות זה התנגחות פוליטית והצהרת הצהרות.
לא נשאלו שאלות, גם חברי כנסת מהימין ומהשמאל לא קראו בכלל את החוק ואת הדברים. הכל זה רק בשביל שלאחר מכן יוציאו ציטוטים לטוויטר, לאתרי חדשות ווואטסאפ.
אז פעם הבאה שאתם מסתכלים על כל מיני ציטוטים וכאלו מוועדות, תדעו שחברי הכנסת לא קוראים בכלל את התוכן שם.
חברי כנסת פח שמתחילים לנאום, ולא עושים שום עבודה קשה, לא לומדים את החוקים ולא בודקים שום דבר.

החלק הכי עצוב זה שאפשר לפנות למנהל הוועדה ולקבל את כל המידע ולהעלות סוגיות ושאלות לפני כל וועדה, אפילו גם ליועץ המשפטי של הוועדה בנושאים.
אבל אף אחד מהם לא עושה את העבודה. זה קרקס לתקשורת במשך שעות.
דרך אגב אורנה מיש עתיד גועל נפש. כל הזמן צועקת ומשתוללת.

מה המתווה שההשמאל מציע? יובל אלבשן "המתווך" (שהיה חשוב לו להגיד "אני איש שמאל, הייתי שמח שהכיבוש ייפסק" ושהוא מצביע ללפיד ושהוא רוצה שיהיו ערבים בעליון)אומר שחייבים 65 (אחד יותר מהכנסת הנוכחית) חברי כנסת בשביל להעביר חוק בקדנציה הזאת אם יש לעליון התנגדות, ואם יש פחות מזה נגיד 61 או 64 אז זה יכנס רק בקדנציה הבאה לאחר 6 חודשים.
ולידו המתווך הנוסף של השמאל גיורא ירון שרשום על הפאנל שלו "יזם הייטק", אבל הוא גם יזם הפגנות בבלפור ובהווה יוזם הפגנות במחאה הנוכחית ומשתתף בהם.
אתם מבינים? המתווה של השמאל אומר שכל חוק שהממשלה הנוכחית תעביר- העליון ובג"ץ יוכלו לפסול.
המתווה של השמאל אומר שבתי המשפט והיועצים המשפטים יכולים לפסול כל מינוי.
המתווה של השמאל זה שלממשלה אין סמכות חוקית ושהיא לא יכולה להעביר חוקים ולמנות אנשים, ושיש 3 שנים לשמאל הזדמנות לחזור לשלטון.

שמחה רוטמן אמר שהוא שמח שהם העלו את המתווה, ושהוא אומר שהוא לא מסכים עם כולו, אבל מזמין משא ומתן על המתווה כדי להגיע להסכמה.
המתווה בדיחה אבל, ממש בדיחה. אני מאמין שעם מתווה כל כך קיצוני, הסיכוי להדברות הוא 0.
שמחה רוטמן וחברי כנסת מהליכוד משחקים אותה ממלכתיים אבל זה בולשיטטטטטטטט. הרי ברור שעם מתווה כל כך קיצוני הסיכוי שיזוז משהו הוא 0.
לדעתי הרצוג-לפיד-גנץ-סער לא יורדים מהעץ שלהם ולא מוכנים להדברות
חברי הכנסת בשמאל "בוכים" ואומרים שהמתווה לא הוגן (???) כי הטרנד החדש זה להיות הכי קיצוני. בנוסף חברי הכנסת בשמאל עסוקים בלחבל ולבזבז זמן בכל וועדות החוקה כדי לעקב את החקיקה. אבל רוב חברי הכנסת מפגרים וכשדף המסרים נגמר אז מגלים שמדובר בשחקנים דבילים עם חליפות.
וחברי הכנסת בימין משחקים אותה ממלכתיים במקום להגיד את העמדות שלהם ושהם רוצים הדברות במקום לפסול את המתווה ולדרוש מתווה מתון יותר.
למה הם לא דורשים מתווה הוגן? כי לשמאל נוח לבזבז זמן ושיפסלו את המתווה, ולימין נוח לגרור את ההדברות ולהעביר את החוקים תוך כדי

אף צד לא יורד מהעץ. המפגינים ימשיכו להפגין, רוב העם ישתוק בהסכמה למתווה, חברי הכנסת יעשו סחבת בשביל ציוצים ותמונות, והממשלה תעביר את החוקים כמו שהם.
מתווה השמאל שלא מחובר למציאות שהוצע היום הוא דה-פאקטו סגירת הסיכוי להדברות וסלילת הדרך לממשלה לחקוק את החוקים ללא הידברות

מאוכזב מהשמאל שלא קרא להדברות, ועוד יותר מאוכזב מהימין שלא מוכן להגיד על מה הוא ידון ומה לא על מנת לעשות סחבת עד לקריאה שלישית.
הגב

•
חפש
הגב
wwehof מנותק
Mid-card
#5,508
03-13-2023, 03:07 PM
65 זה ממש לא מספיק. הייתי הולך לכיוון ה-80-90 ובטח שלא פחות מ-70.
אם בית המשפט מבטל חוק, צריך שחלק גדול מהכנסת יהיו בעדו כדי להוכיח שזה חוק שהוא מטיב עם כלל האוכלוסיה ולא רק עם חלק מסוים שלה.

בואו נניח שיצטרכו 61 בלבד. בפועל אפשר להעביר חוקים כמו:
אין יותר בחירות
כל מי שחרדי מקבל 10 אלף ש"ח כל חודש
ביבי המיליונר יוכל לקבל תרומות מביביסים מסכנים שבקושי סוגרים את החודש
בחורה שהולכת עם קצת עור חשוף תכנס לכלא
ביבי יוכל לדאוג לתקציב לשרה שהיא לא נבחרת ציבור
ביבי יוכל לדאוג למימון שני בתים

מדהים שחלק מהחוקים הטלה בדרך לעבור.
הגב

•
חפש
הגב
wwehof מנותק
Mid-card
#5,509
03-13-2023, 03:13 PM
ובהמשך למה שרשמתי רק כדי להראות את האפליה בין חילוניים לחרדים. יש משהו שנקרא ריבית זכאות (אני מקווה שככה זה נקרא).
יצא לי לשחק קצת במחשבון.

קחו חרדי בן נניח 35 שלא שירת יום (ונניח שהוא לא נשוי עם ילדים) ויש לו 3 או 4 אחים - הוא יקבל סכום מסוים של ריבית מוטבת במימון המדינה

קחו חילוני בן 35 ששירת 36 חודשים וגם לא נשוי ואיו ילדים ושיש לו נניח שני אחים. הוא יקבל 0 ש"ח ריבית מוטבת.

הקריטריונים הם מספר חודשי שירות ומספר אחים כאשר מספר אחים מהווה שיקול הרבה יותר מהותי ממספר חודשי שירות. מה רלוונטי מספר אחים?

למה מישהו שתרם 3 שנים לצבא מקבל 0 ומישהו שלא תרם יום אחד מקבל סכום מסוים בהטבה?

ברור לכולנו מי העביר את הדבר הבושתי הזה. במקום לדאוג לחיילי צה"ל / שירות לאומי, דואגים לאלה שלא שירתו יום אחד.
הגב

•
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
#5,510
03-13-2023, 03:22 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 03-13-2023, 03:27 PM על ידי karusi.)
(03-13-2023, 03:07 PM)wwehof כתב:  65 זה ממש לא מספיק. הייתי הולך לכיוון ה-80-90 ובטח שלא פחות מ-70.
אם בית המשפט מבטל חוק, צריך שחלק גדול מהכנסת יהיו בעדו כדי להוכיח שזה חוק שהוא מטיב עם כלל האוכלוסיה ולא רק עם חלק מסוים שלה.

בואו נניח שיצטרכו 61 בלבד. בפועל אפשר להעביר חוקים כמו:
אין יותר בחירות
כל מי שחרדי מקבל 10 אלף ש"ח כל חודש
ביבי המיליונר יוכל לקבל תרומות מביביסים מסכנים שבקושי סוגרים את החודש
בחורה שהולכת עם קצת עור חשוף תכנס לכלא
ביבי יוכל לדאוג לתקציב לשרה שהיא לא נבחרת ציבור
ביבי יוכל לדאוג למימון שני בתים
מדהים שחלק מהחוקים הטלה בדרך לעבור.
על מה אני מדבר ועל מה אתה מדבר.
אני מדבר על חברי כנסת שעושים קרקס תקשורתי ותחרות מי יותר קיצוני בשביל שאחר כך יקחו את הרגעים האלו מהוועדות וישלחו אותם בווטאצאפ
אני מדבר על חברי כנסת שאף אחד מהם לא פונה ליועץ המשפטי של הוועדה או למנהל הוועדה כדי להפנות שאלות וסוגיות, ולא עושים שיעורי בית
חברי כנסת גם מהימין גם מהשמאל לא מבינים את הנושא שהם נמצאים בו בוועדה ולא למדו אותו. באו לצעוק דפי מסרים וללכת
אני מדבר על שני צדדים שלא באו להדברות, צד אחד שבא עם דרישות לא מציאותיות והצד השני שלא מוכן להגיד על מה הוא יוותר.
אני מדבר על "מתווחים" שמכריזים שהם לא יסכימו לדבר על החוקים פחות משנה.

מה הקשר חרדים עכשיו, כשהאופוזיציה והקואליציה לא מוכנים לרדת מהעץ -_-
אני מדבר על זה שהיום הגיע סיום הסיכוי להדברות ולמתווה פשרה.
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (1975): « הקודם 1 ... 549 550 551 552 553 ... 1975 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-15-2026, 05:39 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר