11-15-2023, 09:26 PM
(11-15-2023, 08:24 PM)SwitchBlade כתב: אני תמיד הייתי תומך של פריסט - עדיין לא בשל בעיניי.
זה קצת מצחיק כי הוא מבוגר יחסית באופן מפתיע, אבל הוא עדיין שבלוני והמתאבק הכי פחות מעניין בJD.
בעיניי הראן שלו כפייס עם אליפות US היה מרשים יותר מבחינה אינדיבידואלית, בזמן שהראן עם JD דווקא היה קצת יותר חלש עבורו באופן אישי, כשריה ודומיניק בלטו במיוחד.
אני חושב שיהיה נחמד מאוד לפריסט לפדות על סת' ולהיכנס לקרב משולש - כמו שסת' עשה ברסלמניה 31.
המתאבק הנוסף בקרב המשולש יצמיד את סת' ויזכה באליפות העולם - בין אם זה באלור, ג'יי אוסו, מקנטייר, או אפילו וולטר. אני אפילו מוכן בשלב הזה שדומיניק יהיה זה שיהנה מההפקר ויזכה באליפות העולם - נטו כי זה הזוי.
סת' מילא את הבמה פחות מקודי, אבל שניהם נמצאים בבעיה גדולה מול ריינס.
בשקט בשקט ריינס הוא עדיין עצם איומה בגרון של WWE - לא רק שהוא תוקע את הפוש של LA נייט בסמאקדאון, אלא גם שהוא תוקע את הפוש של קודי (שנמצא בהתהוות במשך שנתיים), את העלילה של סת', וכיוצא מכך את הפושים של כל אחד מהמיד-אפרקארדרים ברוסטר: וולטר, דומיניק, פריסט, מקנטייר. כולם. אפילו סולו.
ריינס צריך לדעת לשים כתפיים - מבחינתי אפילו שישים את הכתפיים פעם אחת ויפרוש כבר. רק שישים כתפיים נקי לקודי פעם אחת כדי שנוכל לקחת את כל האנרגיה הפוטנציאלית הזו ולהעביר אותה למישהו אחר שכן יכול לעבוד.
סת' צונן כי הוא לא יכול לאבד את האליפות הזו, היא תקועה עליו, כי סת' הוא היחיד שיכול לגרום לאליפות להרגיש גדולה בהשוואה לריינס. קודי לא מסוגל לזכות בWHC כי הוא נעול על האוניברסלית, כל מתאבק אחר (אפילו מקנטייר) זו ירידה בערך של האליפות. יש להם מגה סטאר אחד והוא מסרב להעלות אנשים לרמה שלו.
זה יישמע מטומטם, אבל בגזרת האליפויות הראשיות (אני מחשיב גם את ה-IC של גונת'ר) אחרי סיום הריינים הארוכים ומיצוי שלהם אני ארצה לראות הפתעות מבחינת חילופי אליפויות. זאת בעיה גם ב-AEW (לפחות עם האליפות הראשית), שנהיה ברור באופן מוחלט מי יכול לזכות באליפות ומי לא ומתי, וזה מוריד מרמת העניין של קרבות מסוימים. לצורך העניין אלוף ראשי לעולם לא יפסיד בהגנה הראשונה שלו וכו'.
זה לא צריך להיות סטנדרט (לפני שישתמשו בתגובה הזאת כדי לעשות ממני סטייק), אבל זה כן צריך לקרות מדי פעם. לדוגמה, נגיד שקודי זוכה באליפות האוניברסלית ברסלמניה, אין לי בעיה לראות את ג'יי אוסו זוכה באליפות אחרי חודש. או אפילו מקינטייר, אם רוצים ללכת יותר על בטוח. בדמות של קודי זה לא יפגע כי הוא יכול לספוג הפסדים, זה יכול להעמיק את הדמות שלו, וזה יחזיר את הצופים להאמין בהפתעה. אני לא חושב שזה יוריד את ערך האליפות ברמה שתפגע בחוויית הצפייה, במיוחד כשה-WWE מוכיחים שהם מסוגלים לספק עלילה בשנתיים האחרונות ויש מספיק מתאבקים שהערך שלהם היום יותר גבוה משמעותית ממה שהוא היה לפני שנתיים, והם אובר. ראינו את זה בראו.