01-21-2024, 12:52 PM
(01-21-2024, 02:28 AM)master of doom כתב: בסיבוב הבא יתקיימו משחקים מאוד מעניינים כמו פריץ מהמקום ה-12 מול ציציפאס מהמקום ה-7 בעולם (מאזן של 3-3 בראש בראש), שניהם שיחקו בשמינית גמר הטורניר ב-2022 (הטורניר הזה חוזר הרבה בתגובה הזאת) ושם ציציפאס גבר על פריץ ב-5 מערכות אחרי מהפך מרשים. ציציפאס צריך להגן על הנקודות שלו מהשנה שעברה שבה הוא העפיל לגמר והוא מגיע אחרי חצי שנה לא טובה, פריץ מצידו יחסית יציב ונושק לטופ 10 רוב הזמן. יהיה משחק די צמוד, אני חושב שציציפאס ינצח פה ב-4.
עוד מפגש מעניין יהיה בין יאניק סינר הלוהט המדורג 4 וקארן חצ'אנוב הרוסי המדורג 15. סינר מחזיק ביתרון 3-1 בראש בראש והוא הפייבוריט, הוא גם ההימור שלי. סינר ב-4.
ויש לנו עוד משחק בין שני שחקני טופ 10 - אלכס דה מינור, חביב הקהל מהמקום ה-10 בעולם "יארח" את אנדריי רובלב המדורג 5. דה מינור בתקופה נפלאה, הוא ניצח את ג'וקוביץ' על אדמת אוסטרליה לפני חודש והוא בתקופה הטובה ביותר שלו בקריירה. רובלב ירצה למנוע ממנו להמשיך את המומנטום, אבל אני לא רואה את זה קורה. דה מינור ב-5.
כמה עדכונים על המשחקים בשמינית הגמר:
1. ג'וקוביץ' פשוט מעך את מנארינו, 6-0 6-0 6-3 חד משמעי והזוי מבחינת הקלות. הגואט ממשיך איתנו לרבע הגמר כצפוי והוא נראה בכושר מעולה.
2. פריץ הדיח את ציציפאס בניגוד להשערה שלי עם 3-1 גדול במערכות, ריספקט. פריץ יקווה להמשיך ביכולת הטובה שכן בשלב הבא הוא ישחק מול... ג'וקוביץ'. פריץ וג'וקוביץ' שיחקו כבר באוסטרליה, בסיבוב השלישי בטורניר של 2021. ג'וקוביץ' כמובן ניצח, אבל זה היה קשה משניתן לדמיין - נולה עלה ליתרון 2-0 קל במערכות אלא שאז פריץ העלה רמה, נובאק נראה פגיע וקצת פצוע והאמריקאי ניצל את זה כדי להשוות ל2-2 מדהים במערכות כשהמומנטום בצד שלו. אלא שאז נובאק עשה נובאק, התעלה מנטלית, שבר פעם אחת במערכה האחרונה והשיג בזכות אותה שבירה את הניצחון כל הדרך אל התואר. ג'וקוביץ' הביס את פריץ בסינסינטי בשנה שעברה במשחק האחרון ביניהם, לדעתי הוא מנצח כאן ב-3 מערכות.
3. סינר ניצח כצפוי את חצ'אנוב, בניגוד להימור שלי הוא עשה את זה ב-3 מערכות. הוא ממשיך איתנו לרבע הגמר, אולי בדרך לדייט עם ג'וקוביץ' בחצי.
4. כרגע משוחק המשחק בין אנדריי רובלב לאלכס דה מינור, כשהתוצאה היא 1-1 במערכות ודה מינור מגיש כרגע כדי לזכות במערכה השלישית. המנצח במשחק הזה ישחק נגד סינר ברבע הגמר, עוד משחק גדול.
הטורניר בסה"כ מספק את הסחורה, המדורגים הגבוהים מנצחים ומעפילים לסיבובים המתקדמים, צפויים לנו עוד משחקים גדולים בדרך.