06-30-2024, 12:00 PM
השיר הישן של קודי זה סתם שיר גנרי שה-WWE היו מייצרים בעשור הקודם,
דומה לדוגמא לשיר של דולף זיגלר,
הנוכחי של קודי שיר אדיר
הישן של רנדי גרסה טובה יותר, כמובן הייתי שמח שיחזור לישן,
אולי בפיוד של קודי רודס, יתאים לרנדי לחזור ללג'נד קילר, כדי להרוג אגדה בהתהוות.
אני חושב שהשיר הנוכחי של רנדי פשוט יצא מכל החורים, כן מגניב שהקהל שר אותו, אבל האמת? קשה לי כבר לשמוע אותו.
לגבי השיר הקודם של פאנק, קודם כל שני השירים שלו מעולים,
אני חושב שהנוכחי שלו כרגע פשוט מתאים מאוד לדמות שלו, כי אם יש מישהו שיושב עליו דימוי של פולחן אישיות
זה רק CM פאנק, וזה גם שיר קלאסיקה, למרות שה-WWE שינו בקטנה את הגרסה שלו לעומת 2012-2014
לגבי דרו מקינטייר - זרקו פה שהמנגינה הקודמת שלו הייתה טובה יותר, לא מסכים בכלל.
השיר הקודם נחמד, אבל המנגינה הנוכחית שלו כ"כ טובה וחזקה, אני מסוגל לנסוע באוטו ולשמוע את זה ככה חצי שעה בריפיט.
הגרסאות הנוכחיות שיצרו של דמיאן פריסט וסטיילס גרועות מאוד, סטיילס צריך לחזור לשיר הקודם שלו,
פריסט צריך להיכנס עם השיר של יום הדין, כשלעצמו הוא שיר אדיר.
לוגאן פול לדעתי גם צריך להחליף שיר, למשהו שהוא נשמע קצת יותר ממנגינת רקע, משהו הרבה יותר רועש
דומה לדוגמא לשיר של דולף זיגלר,
הנוכחי של קודי שיר אדיר
הישן של רנדי גרסה טובה יותר, כמובן הייתי שמח שיחזור לישן,
אולי בפיוד של קודי רודס, יתאים לרנדי לחזור ללג'נד קילר, כדי להרוג אגדה בהתהוות.
אני חושב שהשיר הנוכחי של רנדי פשוט יצא מכל החורים, כן מגניב שהקהל שר אותו, אבל האמת? קשה לי כבר לשמוע אותו.
לגבי השיר הקודם של פאנק, קודם כל שני השירים שלו מעולים,
אני חושב שהנוכחי שלו כרגע פשוט מתאים מאוד לדמות שלו, כי אם יש מישהו שיושב עליו דימוי של פולחן אישיות
זה רק CM פאנק, וזה גם שיר קלאסיקה, למרות שה-WWE שינו בקטנה את הגרסה שלו לעומת 2012-2014
לגבי דרו מקינטייר - זרקו פה שהמנגינה הקודמת שלו הייתה טובה יותר, לא מסכים בכלל.
השיר הקודם נחמד, אבל המנגינה הנוכחית שלו כ"כ טובה וחזקה, אני מסוגל לנסוע באוטו ולשמוע את זה ככה חצי שעה בריפיט.
הגרסאות הנוכחיות שיצרו של דמיאן פריסט וסטיילס גרועות מאוד, סטיילס צריך לחזור לשיר הקודם שלו,
פריסט צריך להיכנס עם השיר של יום הדין, כשלעצמו הוא שיר אדיר.
לוגאן פול לדעתי גם צריך להחליף שיר, למשהו שהוא נשמע קצת יותר ממנגינת רקע, משהו הרבה יותר רועש
מגיב דברים חכמים פה ושם.
מזהה מגמות, תמיד אומר את האמת.
מזהה מגמות, תמיד אומר את האמת.