(07-24-2024, 11:33 PM)master of doom כתב: כל חתיכת זבל חכמולוג שמגיע לסיפוק מיני על ידי לכלוכים על ביבי צריך לסתום את הפה כשמדברים על חטופים. אורי משגב, דן מרגלית ורוני מאנה צריכים כנראה בעיטה לפרצוף כדי להתאזן מחדש.
הכת האנטי ביביסטית גרועה כמו הכת הביביסטית. שילכו לפסיכולוג לטפל באובססיה שלהם במקום לחפש איפה אפשר להטיל רפש, ולחבר כל דבר לפוליטיקה. כולה נסעה איתו לארה"ב, היא צריכה לדפוק להם דין וחשבון? מעבר לזה שלדעתי זה שחטופים נסעו עם ביבי לקונגרס לא אמור לשדר תמיכה בביבי כמו שהבכיינים האלה אוהבים לחשוב, זה טוב להמשיך לפמפם את זה שיש חטופים בעזה וזה שחטופים ששוחררו נמצאים במדינה הכי משפיעה בעולם יכול לעזור להמשיך לשיח הזה להישאר ער, במיוחד כשכל הקוקסינלים האנטישמים רוצים הפסקת אש סתם ככה כי העזתים מסכנים ולא מבינים למה ישראל תוקפת בעזה.
יש דברים שמשפחות החטופים עושות ואני לא מסכים איתם, בראש ובראשונה הקריאה לקבלת עסקה מיידית. ועדיין, בתור אחד שלמזלו אין לו קרובים חטופים, אני לא יכול לשפוט את הפעולות שלהם. אם מישהו מהמשפחה שלי חס וחלילה היה שם, הייתי מתנהל באותה צורה ואולי יותר בתקיפות, זה מצב נואש וכל דבר שאתה יכול לחשוב שיעזור להחזיר את הקרובים אליך קביל. אני שוב אומר שלפעמים אני חושב שהפעולות שלהם מרחיקות עסקה ומסייעות לחמאס לקבל רוח גבית לדרוש יותר, אבל אין לי יכולת וזכות להשתיק את הקול שלהם או להגיד שהם "צריכים להתבייש".
ובחדשות עצובות ומשמחות, צה"ל מחזיר היום את הגופות של מיה גורן ואורן גולדין מהרצועה. יהי זכרם ברוך. נשארו 118 ישראלים בעזה, מקווה שנוציא את כולם כמה שיותר מהר.
עריכה: צה"ל חילץ גם את גופתו של תומר אחימס, שנפל בקרב בנירים ב-7.10.
ממליץ לך להקשיב בפודקאסט ל ״שומרי סף״ עם גידי טאוב , ״בן וינון בקיצור״ בן כספית וינון מגל.
והעיתונאי שאני חושב שהכי תעריך כרגע מבחינת דעות במצב הנוכחי זה יהודה שלזינגר.
מסכים ומחזק את כל מה שאמרת.
התנועה האנטי ביביסטית עיוורת משנאה ברמה שאי אפשר לנהל איתם דיון ענייני יותר ואנחנו מאבדים את זה.
ובינתיים ערוצי התבהלה נותנים לזה במה.
לא מתעסקים באופן ענייני בציר פילדלפי או תנאי עסקה או משמעות של לשחרר מאות מחבלים עם דם על הידיים שיהיו סינואר הבאים שלנו.
כשביבי בארץ אז אומרים ״הוא מוקצה בארה״ב ״
ואז כשהוא טס לנאום בקונגרס ״מה הוא עושה שם במקום להיות פה במלחמה״
כשהוא נפגש עם ביידן ״הוא הורס את היחסים עם טראמפ״
כשהוא נפגש עם טראמפ ״הוא הורס את היחסים עם ביידן״
כשהוא נפגש עם שניהם ״למה הוא טס לשם בזמן מלחמה הוא סוחט וויקנד״
בתקשורת שלנו אפילו לא מסוגלים להודות שהמפלגה הדמוקרטית נכנעת לבייס השמאל הרדיקלי שלה ובגלל זה מותחים ביקורת על ישראל, אז במקום זה פשוט יציגו חצי תמונה שמותחים עלינו ביקורת בארה״ב.
עד עכשיו בתקשורת לא מסוגלים להודות שגם להם היה חלק בתשדירים של הקריאות לסרבנות בקרב משרתי המילואים בזמן שהם משדרים באופן ברור שזה מהווה סכנה למדינת ישראל.
בסופו של דבר תהליך הליברליות של מדינת ישראל מתנגש פה הרבה פעמים עם ערכי ציונות ולאומיות והביטחון שלנו.