08-26-2021, 04:54 PM
(08-26-2021, 04:42 PM)lidoradir כתב:לא יודע מה עם השכר שלו אבל במקום רונאלדו הייתי מקצץ. יובה הביאה את רונאלדו ומאז כל המסביב קרס והיום הם קבוצה פחות טובה ממה שהם היו לפני שהם הביאו אותו. חוץ מזה אני אמנם אוהב את פפ, אבל הייתי מעדיף לראות את רונאלדו ביונייטד. לא אוהד אותם אבל לא מאמין שיש אוהד כדורגל שלא יתרגש שאחרי 12 שנה הוא יחזור לשם.(08-26-2021, 04:36 PM)master of doom כתב: אבל הוא לא יכול הוא חתם על חוזה לשנתיים והקטארים בקושי את אמבפה הילד חרא הזה משחררים
ימח שמם איזה קשה להוציא מפאריס שחקן, אבל אמבפה צריך לקבל מילים טובות, הבנאדם דוחה כל פעם מחדש חוזה משופר, לא רוצה לשחק ליד ניימאר, מסי, ראמוס וכו' בשביל להגשים את החלום שלו ולהגיע לריאל מדריד, מדהים.
בקשר לרונאלדו השכר שלו מסובך, נראה מה יהיה, מת בשבילו שיעוף מיובנטוס כי הם לא קבוצה, הם גוש ענק של חרא.
לגבי אמבפה אני מסכים ב-100%, אני לא אוהב אותו בגלל כל הדיווחים על השחצנות שלו והזלזול בחברי הקבוצה אבל כן, אני מכבד אותו על זה שהוא נלחם בקבוצה הכי מסריחה בכדורגל העולמי כיום. אני אוהד מסי וכל כך התבאסתי שהוא עבר דווקא לשם, אני באמת מאחל להם לא לקחת אף תואר.
אגב יש הגרלת הבתים עוד 10 דקות